مبارک باشه ....
ولی کیف رو فراموش نکنید......
مبارک باشه ....
ولی کیف رو فراموش نکنید......
همین الآن از بازار اومدم!! قیمت این a450 برابر 133 تومن بود !
حجمش بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم بود ولی به هر حال دوربین خیلی شیکی جلوه می داد. امروز که نتونستم بخرم ایشالا شنبه!
وحید جان دلیل اینکه ارزونه چیه؟؟؟؟؟؟؟
با این امکانات و قیمتی که داره عالی به نظر می رسه.......
من 450 را 125000 با گارانتی الرمس از خیابان جمهوری تهران گرفتم. حدودا 2 هفته پیش
باز هم تکرار میکنم، در کیفیت رنگهای دوربین کانن شک نکنید.
3.2X با 4x تفاوتی نداره که بخواهید 460 بخرید ،فقط میتونید از این صرفه جویی 15000 تومانی شارژر یا مموری را تهیه کنید.
سلام
تولید مشترک ( تنها سری دوربینهای چینی پاناسونیک همین سری LS است) و البته اشانتیونهای نمایندگی ایران و استفاده از باتری قلمی و همراه نداشتن شارژر و باتری, در واقع این دوربین به قیمت اصلی داره عرضه میشه و دوربینهای دیگه (سونی, کاسیو و ...) به قیمت غیر واقعی به فروش میرسند.
درسته اگه فعلا بیشتر از این خرج نکنی بهتره....
در عوض سر Like هزینه بیشتری کن....
ولی دوستمون واقعا درست می گن کیفیت عکس سری A بسیار عالیه.......
هزینه ی لایک رو خودم نمیدوم (یعنی پدرم میده) از این بابت مشکلی ندارم :biggrin:(پول لایک جاش محفوظه !! فکر نکنم بیشتر از 550-600 تومن برای لایک نیاز باشه)
در مورد کامپکت هم دارم از پول جیبیم میدم که دیگه اگه لا پشتی رو هم پاره کنم 150 تومن جور کنم !!
ایم مدل پاناسونیک هم خیلی چیز توپیه !!! تغریبا میشه گفت با a450 که 130 تومن هست برابر هست چون یه کیف 5 تومن و مموری 15 تومن هست که میشه 20 تومن بعد 20 رو از 150 کم می کنیم میشه 130 تومن که قیمت این دو با هم برابر هستند. واضح هست که پاناسونیک با صرفه تر هست.(البته اگه بتونم بودجمو بکنم 150 !! اگه نتونستم دیگه همون a450 رو می خرم)
ولی به قول finepix جان نباید کیفیت کنون رو زیر سوال برد!! ولی این ابعادش آدم رو منصرف می کنه!!!
فقط نیم ساعت داشتم فکر می کردم توی جیبم جا میشه یا نه. (من یه چیز می خواستم که بعدا هم بتونم ببرم مدرسه ولی این یکی که خیلی تابلو هست)
واقعا امکانات این پاناسونیک با این قیمت بی نظیر هست !!!!
ببخشید اینجوری حرف زدم:biggrin: