يه چيز ديگه :
اگه 350 دي يه LCD درستو حسابي مثه 400 دي رو داشت .... عمرا 400 دي رو ميخريدم!!!!!!:cool:
يه چيز ديگه :
اگه 350 دي يه LCD درستو حسابي مثه 400 دي رو داشت .... عمرا 400 دي رو ميخريدم!!!!!!:cool:
آره عزیزم دیدم. می خواستم بدونم نظر شما راجع به ای لینك چیه؟
http://www.digitalcamera-hq.com/digi...l_ratings.html
سلام دوست عزيز
من هم مثل شما دنبال همين سوال بودم.
نتيجه اي كه من گرفتم تهيه D40 و يا پنتاكس K100d بود. البته من طي هفته اي كه مياد ميخوام D40 بخرم.
اميدوارم شما هم زودتر تصميمت نهايي بشه چون راستش من در زماني كه هنوز انتخابم قطعي نشده بود كلي برام ناراحت كننده بود.
با سلام من تازه d40 گرفتم وکاملا" راضیم ازمن میشنوی اصلا" وابدا شک نکن وهمون رو بگیر حتی لنز کیتشم عکسهای عالی میگیره
سلام
واالله نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟
ولی بی خیال فوقش سه روز بن میشیم دیگه!!!
من میخوام بدونم الان دی 40 ها همشون دفترچه انگلیسی دارن یا مثل بعضی دیگه مشكل دفتر چه و سی دی و ... هم تو بعضی جعبه ها هست(یادتونه كه دفترچه و سیدی ژاپنی بود)
سلام
كنن 350 دی و 400 دی و سونی a100 البته فكر می كنم قیمت سونی زیادتر باشه.
یك فرقی كه كنن 400 دی با بقیه داره نوع سنسورش است كه cmos است.
كسی راجع به كیفیت سنسور و عكسهای 400 دی چیزی می دونه؟
دوست عزیز ....یك فرقی كه كنن 400 دی با بقیه داره نوع سنسورش است كه cmos است
سنسور 350 دی هم از نوع cmos است
اگر به تاپیك های مربوط مراجعه كنید حتما جواب خود را خواهید گرفت
با سلام
1- ظاهرا دو پست آخر خارج از بحث تاپيك است
2- نه نداريم! در رنج قيمت دي 40 بهتر از اين دوربين نداريم.
3- اگه نظر خودم باشه كمي بيشتر از اين پول هم بديد باز هم دوربين بهتري گيرتان نمي آيد.
با تشكر
دوست عزیزنه نداريم! در رنج قيمت دي 40 بهتر از اين دوربين نداريم.
3- اگه نظر خودم باشه كمي بيشتر از اين پول هم بديد باز هم دوربين بهتري گيرتان نمي آيد.
با تشكر
کنون 350 دی هم در همین رنج هست(510 تومن برای دی 40 در مقابل 530 تومن برای 350 دی)
اینکه کدام بهتر است بحث زیاد شده...
ولی شخصا میگم برای کسی که خفن ترین تصویر رو روی نوکیا ان 73 دیده،واقعا پیدا کردن تفاوت در عکسهای این دوربین ها مشکله