درود
سایت NikonRumors تاریخ رونمایی از D800 رو February 7 اعلام کرد
درود
سایت NikonRumors تاریخ رونمایی از D800 رو February 7 اعلام کرد
آریو رادمنش
Flickr
جدیدترین محصول و شاید بهتر باشد بگوئیم قابل پیشبینیترین محصول نیکون یعنی دوربین D800 به احتمال فراوان بسیار زودتر از آنچه که انتظار داریم، یک هفته یا حداکثر ده روز دیگر رسما عرضه خواهد شد.
nikon-d800.jpg
وبسایت شایعات نیکون (Nikon Rumors) ادعا کرده است که غول ۳۶ مگاپیکسلی نیکون که قبلا ۳۶ مگاپیکسلی بودن آن تایید شده است هفتم فوریه (هجدهم بهمن ماه) از سوی شرکت نیکون عرضه خواهد شد.
این وبسایت همچنین با اعلام اینکه ظرف دو هفته پس از عرضه رسمی دوربین فروش آن آغاز خواهد شد از احتمال عرضه رسمی این محصول در نمایشگاه دوربین و محصولات عکاسی سیپیپلاس در یوکوهاما ژاپن خبر داده و قیمت آن را نیز ۴ هزار دلار برآورد کرده است.
Source: Gizmodo
با این ابعاد - اندازه - گریپ - مگاپیکسل و قیمت .... دعا میکنم در حد همون شایعه باقی بمونه!
اصلن هم زودتر از آنچه پیشبینی میکردیم نیست!
چند سالیست تاخیر دارد.
این عکس هم فیک در فیک است و جلو و عقبش با هم نمیخواند.
عکسهاش در همون سایت شایعات نیکون به وفور آمده. تعدادیش هم در این تاپیک، در موردش بحث شد.
چه هیجان وصف ناپذیری داره این شایعات ، آدم ضعف میکنه ، کاش اوضاع احوال خوب بشه همه بتونن بخرن ....
خوب جدیدترین شایع مربوط به 5DMKIII هست که از قرار معلوم 7 فوریه قرار رونمایی بشه ، با این مشخصاتی که جدیدا ازش اعلام شد باید بسیار دیدنی باشه
- 22mp
- 61pt AF
- 7.5fps (this I’ve only seen once)
- DIGIC 5+
- New Battery Grip with Joystick
- GPS Ready
5D Mark III – February 7, 2012 [CR2] � Canon Rumors
اگر رفتار نویزی D800 تا 18 مگاپیکسل همانند D3S باشد جالب میشه
ویرایش عکسهای 36 مگی واقعا دردسر هست . به نظرمن 36 رو فقط برای چاپ A1 و بزرگتر بایستی گذاشت و روی raw تا 18 مگ عکاسی کرد گرچه آرزو میکنیم در حداکثر رزولوشن هم عالی عمل کند
محمد سعدی
سلام !
شرمنده همه دوستان، یادم رفته بود پاسخ بدهم.
جریان خوبی های 5D + خوبی های 7D را که خیلی وقت قبل گفته بودم ! و خیلی هم خوش آیند است.
اینم مدرکش
اما منظورم چیزی مثل شایعاتی در مورد 3D یا 6D یا چیزهایی از این دست بود، که فکر کنم با شایعات اخیر خیلی معتبر نخواهد بود.
راستی این Canon و Nikon ملت را یک عمر سر کار گذاشتند، حالا هر دو در یک روز، بدنه فول فریمشان را معرفی خواهند کرد.!
شاد باشید.
فکر میکنم قدیمی باشه
کنون 7دی مارک II در لیست یک فروشگاه انلاین نروژی قرار گرفت ! به قیمت 17486 NOK معادل 3140 دلار...
ps.no - EOS 7D MARK II EF-S 15-85 IS
حالا این توهم هستش یا ........!؟
یوسف جان لینک ویدیو فیلتر است متاسفانه... :(نظرتون در مورد این ویدیو چیه ؟
ویرایش توسط Arash Sh : Sunday 29 January 2012 در ساعت 16:26 دلیل: * مارک II