1.85 هست ضریب کراپش.
من که گیج شدم. با وجود g1x و زمان کمی که از معرفیش گذشته دیگه چه نیازیست به این داستان ها!
1.85 هست ضریب کراپش.
من که گیج شدم. با وجود g1x و زمان کمی که از معرفیش گذشته دیگه چه نیازیست به این داستان ها!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
جناب احمدی
به نظرم احتمال اینکه کانن میرورلسی با ماونت EF (شبیه کاری که پنتاکس کرد!) ارائه کند خیلی کم باشد و به احتمال زیاد میرورلس های کانن از سنسوری مشابه ابعاد سنسور G1X استفاده خواهند کرد. فکر می کنم کانن همان کاری را خواهد کرد که فوجی در سری X انجام داده است. اگر G1X را معادل فوجی X10 فرض کنیم باید منتظر معادلی برای X-Pro 1 و شاید هم X100 باشیم.
SONY A6000 + 18-55
مشکل همین 1.85 بودنشه.اگر با سنسور 1.6 (حتی همین سنسور 7دی خودمون) معرفی بشه و ماونت ای اف اس با مثلا چند لنز پنکیک یک محصول بسیار جذاب میشه.اما با این سنسور یعنی کمبود لنز مناسب تا مدتها(بخوانید سالها) نداشتن اولترا واید درست و حسابی و... فرض کنید بدون آینه با کراپ 1.6 با کفشک فلاش و چشمی و قیمت زیر 1000 دلار چدر عالی میشه.
جی1 ایکس واقعا محصول خوبیه اما حسابش از بدون آینه هایی که قابلیت تعویض لنز دارند جداست.البته منظورم نکسها محصول جدید پنتاکس و میکرو 4/3 هاست(سنسورهای بزرگ).اون سنسور یک ذره ای ها رو حساب نکنید
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
پنتاکس بهترین کار ممکن رو کرد.کاش کنون هم چنین رویه ای رو پیش بگیره.نداشتن کفشک فلاش در نکس 5ان این روزها با استفاده ای که دارم و مواردی که پیش میاد کمی دست و پا رو میبنده.وگرنه خروجی تصویر که خیلی خوبه.با نداشتن چشمی هم مشکلی ندارم به اون صورت.یا باید به سمت نکس 7 برم(که این روزها در حال سبک سنگین کردن این گزینه ام) یا باید منتظر محصول مناسبی در کنون باشم.شبیه اونچه در پنتاکس اتفاق افتاد. اما اگر کنون محصولی با ماونت ای اف اس معرفی کنه خیلی جالب میشه و از قبل خیلی از ماها یکسری لنز خوب برای این بدنه داریم.در این صورت حتما لنزهای پنکیکی دیگری هم معرفی خواهند شد که مشکل اندازه و حجم زیاد رو هم تا حدودی برطرف کنند...در هر صورت امیدوارم گیر این سنسور 1.85 نیوفتیم!
عقیل احمدی
ببخشیدچون پرسیدید گفتم بی ادبی نباشه جواب ندم:
خیله خوب ،پس چه دلیلی بایدباشه که در دانشگاهی مثل کانادا تدریسش کنند؟ وبنده هم گفتم بتونه عکسهای خوبی بگیره ، نگفتم نمی تونه،بلکه مسلط نیست. نگیدکه فرقی ندارن وگرنه خودکشی می کنم به علی. حتی اگه دوربین دیجیتالتون رو عوض کنید نیازدارید یه دوری باهاش بزنیداولش.
به هرروی شمااستادید، معذرت میخوام .
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
فکر می کنم با ارایه یک کانورتور که خوب مهندسی شده باشد و قیمت مناسبی هم برایش در نظر بگیرند مشکل شما نیز حل خواهد شد(البته اگر آن کانورتور ایده آل باشد!)
یادمان نرود که دلیل اصلی ارایه ی ماونت جدید برای میرورلس ها(چه نیکون چه الیمپوس و....) کوچکتر کردن اندازه ی کلی آنها است(که فکر کنم همه به آن نیاز داریم)
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
نکسها با همون سنسور 1.5 کوچکترین اندازه ها رو دارند.چنین کانورتوی زیر 200 دلار قیمت نخواهد داشت که باز هم به حجم و هزینه اضافه میکنه که چندان معقول نیست.ضمنا خود سایز سنسور هم مهمه.همینطور هم لنزها به اندازه کافی بر روی سنسورهای 1.6 تله میشن دیگه 1.85 که جای خود داره.
ویرایش توسط lamagra : Wednesday 20 June 2012 در ساعت 17:37
عقیل احمدی
سلام و تشکر از شما
منظورم به هیچ وجه سنسور دوربین ها و یا استفاده از حرف X در محصول کانن و فوجی (و یا حتی سایر برندها) نبود. خود فوجی هم محصولات فوق را به عنوان اعضای سری X خود و شامل X100 ، X10 ، X-S1 و X-Pro1 معرفی نموده است که از لحاظ سنسور و خیلی پارامترهای دیگر هیچ شباهتی با یکدیگر ندارند ولی هر کدام جایگاه بخصوصی در این خانواده محصولات دارند:
نکته مد نظر من این بود که شاید کانن هم به نوعی دنبال ایجاد چنین خانواده ای از محصولات باشد.کد:http://fujifilm-x.com/en/
SONY A6000 + 18-55