صفحه 369 از 689 نخستنخست ... 269 319 359 365 366 367 368 369 370 371 372 373 379 419 469 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,681 تا 3,690 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

1.85 هست ضریب کراپش.
    من که گیج شدم. با وجود g1x و زمان کمی که از معرفیش گذشته دیگه چه نیازیست به این داستان ها!
    data تشکر می‌کند.
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

كاربر همراه OptiX آواتار ها
    تشکر کرده
    605

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    اون سنسور یعنی یک ماونت جدید...اگر 1.6 نباشه برای من خیلی جذاب نیست و توی همون نکس میمونم.اصلا مایل نیستم اینطور بشه...
    جناب احمدی

به نظرم احتمال اینکه کانن میرورلسی با ماونت EF (شبیه کاری که پنتاکس کرد!) ارائه کند خیلی کم باشد و به احتمال زیاد میرورلس های کانن از سنسوری مشابه ابعاد سنسور G1X استفاده خواهند کرد. فکر می کنم کانن همان کاری را خواهد کرد که فوجی در سری X انجام داده است. اگر G1X را معادل فوجی X10 فرض کنیم باید منتظر معادلی برای X-Pro 1 و شاید هم X100 باشیم.
    SONY A6000 + 18-55

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

مشکل همین 1.85 بودنشه.اگر با سنسور 1.6 (حتی همین سنسور 7دی خودمون) معرفی بشه و ماونت ای اف اس با مثلا چند لنز پنکیک یک محصول بسیار جذاب میشه.اما با این سنسور یعنی کمبود لنز مناسب تا مدتها(بخوانید سالها) نداشتن اولترا واید درست و حسابی و... فرض کنید بدون آینه با کراپ 1.6 با کفشک فلاش و چشمی و قیمت زیر 1000 دلار چدر عالی میشه.
    جی1 ایکس واقعا محصول خوبیه اما حسابش از بدون آینه هایی که قابلیت تعویض لنز دارند جداست.البته منظورم نکسها محصول جدید پنتاکس و میکرو 4/3 هاست(سنسورهای بزرگ).اون سنسور یک ذره ای ها رو حساب نکنید
    yaghoobi و data تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

تشکر کرده
    12097

نقل قول نوشته اصلی توسط OptiX نمایش پست ها
    جناب احمدی

به نظرم احتمال اینکه کانن میرورلسی با ماونت EF (شبیه کاری که پنتاکس کرد!) ارائه کند خیلی کم باشد و به احتمال زیاد میرورلس های کانن از سنسوری مشابه ابعاد سنسور G1X استفاده خواهند کرد. فکر می کنم کانن همان کاری را خواهد کرد که فوجی در سری X انجام داده است. اگر G1X را معادل فوجی X10 فرض کنیم باید منتظر معادلی برای X-Pro 1 و شاید هم X100 باشیم.
    پنتاکس بهترین کار ممکن رو کرد.کاش کنون هم چنین رویه ای رو پیش بگیره.نداشتن کفشک فلاش در نکس 5ان این روزها با استفاده ای که دارم و مواردی که پیش میاد کمی دست و پا رو میبنده.وگرنه خروجی تصویر که خیلی خوبه.با نداشتن چشمی هم مشکلی ندارم به اون صورت.یا باید به سمت نکس 7 برم(که این روزها در حال سبک سنگین کردن این گزینه ام) یا باید منتظر محصول مناسبی در کنون باشم.شبیه اونچه در پنتاکس اتفاق افتاد. اما اگر کنون محصولی با ماونت ای اف اس معرفی کنه خیلی جالب میشه و از قبل خیلی از ماها یکسری لنز خوب برای این بدنه داریم.در این صورت حتما لنزهای پنکیکی دیگری هم معرفی خواهند شد که مشکل اندازه و حجم زیاد رو هم تا حدودی برطرف کنند...در هر صورت امیدوارم گیر این سنسور 1.85 نیوفتیم!
    yaghoobi و OptiX تشکر می‌کنند.
    عقیل احمدی

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    کجا مثلن؟
    بعد سوال اینه که چرا نتونه بگیره؟
    ببخشیدچون پرسیدید گفتم بی ادبی نباشه جواب ندم:

خیله خوب ،پس چه دلیلی بایدباشه که در دانشگاهی مثل کانادا تدریسش کنند؟ وبنده هم گفتم بتونه عکسهای خوبی بگیره ، نگفتم نمی تونه،بلکه مسلط نیست. نگیدکه فرقی ندارن وگرنه خودکشی می کنم به علی. حتی اگه دوربین دیجیتالتون رو عوض کنید نیازدارید یه دوری باهاش بزنیداولش.
    به هرروی شمااستادید، معذرت میخوام .

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

نقل قول نوشته اصلی توسط OptiX نمایش پست ها
    جناب احمدی

دوربین xpro1 از سنسوری با فن آوری جدید بهره میبره و ربطی به x10 و x100 نداره و اینکه کنون از حرف x در نامگذاری استفاده کرده دلیلی بر مشابهت با فوجی نیست.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    مشکل همین 1.85 بودنشه.اگر با سنسور 1.6 (حتی همین سنسور 7دی خودمون) معرفی بشه و ماونت ای اف اس با مثلا چند لنز پنکیک یک محصول بسیار جذاب میشه.اما با این سنسور یعنی کمبود لنز مناسب تا مدتها(بخوانید سالها) نداشتن اولترا واید درست و حسابی و... فرض کنید بدون آینه با کراپ 1.6 با کفشک فلاش و چشمی و قیمت زیر 1000 دلار چدر عالی میشه.
    جی1 ایکس واقعا محصول خوبیه اما حسابش از بدون آینه هایی که قابلیت تعویض لنز دارند جداست.البته منظورم نکسها محصول جدید پنتاکس و میکرو 4/3 هاست(سنسورهای بزرگ).اون سنسور یک ذره ای ها رو حساب نکنید
    فکر می کنم با ارایه یک کانورتور که خوب مهندسی شده باشد و قیمت مناسبی هم برایش در نظر بگیرند مشکل شما نیز حل خواهد شد(البته اگر آن کانورتور ایده آل باشد!)
    یادمان نرود که دلیل اصلی ارایه ی ماونت جدید برای میرورلس ها(چه نیکون چه الیمپوس و....) کوچکتر کردن اندازه ی کلی آنها است(که فکر کنم همه به آن نیاز داریم)
    yaghoobi تشکر می‌کند.
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

تشکر کرده
    12097

نکسها با همون سنسور 1.5 کوچکترین اندازه ها رو دارند.چنین کانورتوی زیر 200 دلار قیمت نخواهد داشت که باز هم به حجم و هزینه اضافه میکنه که چندان معقول نیست.ضمنا خود سایز سنسور هم مهمه.همینطور هم لنزها به اندازه کافی بر روی سنسورهای 1.6 تله میشن دیگه 1.85 که جای خود داره.
    ویرایش توسط lamagra : Wednesday 20 June 2012 در ساعت 17:37
    yaghoobi و ehsan+ تشکر می‌کنند.
    عقیل احمدی

كاربر همراه OptiX آواتار ها
    تشکر کرده
    605

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan+ نمایش پست ها
    دوربین xpro1 از سنسوری با فن آوری جدید بهره میبره و ربطی به x10 و x100 نداره و اینکه کنون از حرف x در نامگذاری استفاده کرده دلیلی بر مشابهت با فوجی نیست.
    سلام و تشکر از شما

منظورم به هیچ وجه سنسور دوربین ها و یا استفاده از حرف X در محصول کانن و فوجی (و یا حتی سایر برندها) نبود. خود فوجی هم محصولات فوق را به عنوان اعضای سری X خود و شامل X100 ، X10 ، X-S1 و X-Pro1 معرفی نموده است که از لحاظ سنسور و خیلی پارامترهای دیگر هیچ شباهتی با یکدیگر ندارند ولی هر کدام جایگاه بخصوصی در این خانواده محصولات دارند:

کد:
    http://fujifilm-x.com/en/
    نکته مد نظر من این بود که شاید کانن هم به نوعی دنبال ایجاد چنین خانواده ای از محصولات باشد.
    ehsan+ تشکر می‌کند.
    SONY A6000 + 18-55

كاربر فعال beh_b7 آواتار ها
    تشکر کرده
    1239

نقل قول نوشته اصلی توسط nima13195 نمایش پست ها
    فکر می کنم با ارایه یک کانورتور که خوب مهندسی شده باشد و قیمت مناسبی هم برایش در نظر بگیرند مشکل شما نیز حل خواهد شد(البته اگر آن کانورتور ایده آل باشد!)
    یادمان نرود که دلیل اصلی ارایه ی ماونت جدید برای میرورلس ها(چه نیکون چه الیمپوس و....) کوچکتر کردن اندازه ی کلی آنها است(که فکر کنم همه به آن نیاز داریم)
    نمیدون دوربین جدید پنتاکس(K-01) رو دیدید یا نه ولی با وجود اینکه تغییری در مانت داده نشده اما بسیار ظریف و کوچک ساخته شده
    این مورد تقریبا ثابت میکنه که میشه با مانت های قدیمی دوربین های بدون آئینه کوچکی ساخت
    yaghoobi، Nima Sadigh، lamagra و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بهنام خامنه
    Canon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8