سنسور APS-H یعنی؟
سنسور APS-H یعنی؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
کاملا این مورد رو بعید میدونم.اینکه کراپدار پیشرفته و پرطرفداری مثل 7دی از دوربینهای کنون حذف بشه و رقیبی برای جانشین دی300 وجود نداشته باشه...بخش بزرگی از بازار کنون از دست خواهد رفت.این مورد دیگه مثل ادغام 1دی ها نیست! این دو بدنه به نظر من ربط چندانی به هم ندارن که بخوان ادغام بشن.
اما اگر کنون واقعا رزلوشن 5دی مارک 3 رو بالا نبرده باشه میشه به این نتیجه رسید که ظرف سالهای آینده کنون بخش بزرگتری از بازار رو اشغال خواهد کرد.فول فریمی با رزلوشن بالا و همینطور سرعت متوسط رو به بالا(یا حتی بالا) با قیمتی در حدود 3000 دلار محبوبترین بدنه خواهد بود.سرعت،دقت و سنسور فول فریم با رزلوشن بالای 20 و اون قیمت بیشتر چیزی شبیه آرزو هست البته...
من یکی که اونوقت فول فریم هم میخرم!
البته با این وضع دلار تا اون موقع فکر میکنم مجبور بشم چند دانگ از خونه پدرمو بفروشم بابتش!!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آقای احمدی فکر کنم منظور نوید جان این بود که دوربینی با ویژگی های + هر دو دوربین تولید شود.یعنی ادغام سنسور 5دی و بدنه ی 7دی.و البته به قیمت مناسب.کاری که نیکون در دی 700 حدود 3-4 سال پیش انجام داد(هنوز این بدنه برای من جذاب است)
کانن اخیرا مهره های خوبی را حرکت می دهد و تا حدودی دست از بعضی خودخواهی ها برداشته است(نظر شخصی).
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
خب اگر نظرشون این باشه که این بحث مدتهاست در جریانه و یکجورهایی آرزوی همه ماست...فکر کنید بدنه ای با اون مشخصاتی که توی پست قبلی گفتم با اون قیمت؟!...واقعا دوست داشتنیه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دقت به این جدول هم خالی از لطف نیست ..
Capture.JPG
مثل اینکه داره کم کم وقت معرفی مدل جانشین 5D mark II میرسه...
منبع جدول فوق: Canon EOS 5Dmk3 DSLR
سایت اینترنتی نیکون، دوربینهای محبوب D۷۰۰ و D۳۰۰s را رسما از رده خارج اعلام کرد.
احتمالاً به زودی شاهد معرفی D۸۰۰ و D۴۰۰ خواهیم بود.
ج.ابراهیمی
نامزدی اسکار برای فیلمی که با کنون 5d mark ii فیلمبرداری شده:
“Hell and Back Again”
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
اين دوربين ديگه شايعه نيست!
ميتونيد توي تاپيك خودش حيرت كنيد:
Pentax Optio VS20 - New 20x Zoom Compact