فرهاد خان شما رو نمیدونم ولی من با پنتاکس واقعاً خاطره های خوبی دارم. متاسفانه شرکت های مثل پنتاکس یا کداک در زمینه دیجیتال در مقابل دو غول کنون و نیکون و تنوع دوربین هاشون کم آوردند ولی با اینهمه هنوز به لنزهای پنتاکس ایمان دارم.
فرهاد خان شما رو نمیدونم ولی من با پنتاکس واقعاً خاطره های خوبی دارم. متاسفانه شرکت های مثل پنتاکس یا کداک در زمینه دیجیتال در مقابل دو غول کنون و نیکون و تنوع دوربین هاشون کم آوردند ولی با اینهمه هنوز به لنزهای پنتاکس ایمان دارم.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
گویا برخلاف شایعات قبلی تولید D700 تا زمانی که تقاضا براش در بازار وجود داشته باشه ادامه داره و قرار نیست D800 جایگزین اون بشه.
کد:منبع: http://www.pixiq.com/article/nikon-d700-production-to-continue
احتمالا همین روز ها جانشین Canon 5D MK2 معرفی خواهد شد!
ولی چیزی که یقینا قطعی است یک دوربین کامپکت ( چیزی شبیه به X100 و G1x ) با سنسور APS-C و لنز زوم ثابت از سونی است.چیزی که شاید اولین اش را خود سونی با R1 معرفی کرد.
و بعد اینکه عواقب کسی که زیاد حواس اش جمع نیست!
Leica-M9-cracked-sensor.jpg
Leica-M9-cracked-sensor-test.jpg
یک خط بر روی سنسور M9 نازنین در اثر بی دقتی !
و شایعاتی در حال انتشار است که سونی قصد دارد Minolta 35 و یا HI MATIC را احیا کند.
5200891189_14d06afc9c_z.jpg
5206081860_f622b052df_z.jpg
این می تواند خوشحال کننده ترین خبری باشد که ممکن است من در بازار لوازم عکاسی در سال 2012 به گوشم برسد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
از سونی این روزها نواهای جدیدی میرسه. همچنان منتظر دوربین خوب و ارزانی در رده دوربین های سبک و کوچیک هستم. کاش سونی یه لایکای M9 از نوع ارزان قیمت بزنه!
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
ظاهرا دوباره استفاده از سیستم فوکوس 61 نقطه ای برای 5d MIII قوت گرفته که خبر خیلی خوبیه ولی متاسفانه پیش بینی قیمت از 3000 دلار به 3500 دلار صعود کرده :
5D Mark III/X
Below are the specs for the coming 5D replacement, the full name of the camera is currently unknown.
Specs
22mp
61pt AF
100% VF
3.2″ LCD
Dual CF/SD Card Slots
Price: Around $3500 USD
Announcement on February 27 or 28, 2012 (Depending where you are on earth)
So this pretty much confirms what we’ve been saying for a while now.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سایت CanonRumors.Com به طور قطعی اعلام کرده که در روز Feb. 27 یا 28-ام دوربین جدیدی از سری EOS 5D و همچنین یک Flash جدید (590 EX) معرفی می شود.
Flash جدید نیز قابلیت ارتباط رادیویی را به صورت داخلی خواهد داشت.
همینطور EF 40 f/2.8 Pancake و EF-S 18-135 II نیز معرفی خواهند شد.
شایعاتی نیز در مورد معرفی EOS 650D به گوش می رسد :)
بدون شک منتظر ورود لنزهای پنکیک کانن خواهم بود و خبر خوشحال کننده ای است اما بهتر است کانن دوربین کوچکی رو هم معرفی کند با ورود لنزهای پنکیک
کاوه عزیز من رو هم درخوشحالی خودت شریک کن چون واقعا همون چیزی خواهد بود که من دنبالش هستمو شایعاتی در حال انتشار است که سونی قصد دارد Minolta 35 و یا HI MATIC را احیا کند.
ویرایش توسط Herati : Thursday 23 February 2012 در ساعت 10:59
سلام
کاهش 500 دلاری قیمت D700 در امریکا از ماه اینده احتمالا به دلیل ورود D800 :
منبع :
کد PHP:
http://nikonrumors.com/2012/02/24/500-price-reduction-for-the-nikon-d700-in-the-us-next-month.aspx/
سنسور 18.47 مگاپیکسلی شرکت سونی با سایز 1/2.3 از سری Exmor R معرفی شده.نویز کم و دقت بر روی جزییات و دینامیک رنج وسیع از قابلیت های این سنسور است.من محاسبه نکردم اما حدس می زنم ( دوستان دقیق محاسبه کنند ) که با سایز Pixel size: 1.26 µm unit pixel اگر سنسور APS-C را با این تکنولوژی بسازیم چیزی حدود 80 مگاپیکسل یا بیشتر می شود و برای فول فریم شاید 160 مگاپیکسل!
■ Diagonal 7.76 mm (Type 1/2.3) 18.47M-effective pixels (4968H × 3718V)
■ Pixel size: 1.26 µm unit pixel
■ Supports 18.47M-pixel imaging at approx. 24 frame/s
■ Back-illuminated CMOS image sensor that achieves both higher pixel count and high picture quality
■ Achieves low-power readout mode (1632H × 408V, 30 frame/s) for live view
Sony Global - CX-NEWS Vol.67
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Saturday 25 February 2012 در ساعت 13:57 دلیل: آقا حدس درسته نه حدث ! دیکته در حد دبستان !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson