ویرایش توسط adeliry : Sunday 19 February 2012 در ساعت 21:59
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
ویرایش توسط nejadi : Sunday 19 February 2012 در ساعت 23:14
تو سایت photosig عکاسای حرفه ای نوشته بودند که سیستم فوکوس 7D خیلی بروز و کارآمده و کسایی که از گیج بودن فوکوس این دوربین و Back or Front focus بودن دوربین شکایت دارن بخاطر عدم آشنایی با نحوه عمکرد دوربینه.
شخصا که تجربه کار با ابن دوربین رو ندارم ولی خیلی جاها یوزرهای این دوربین از همین سیستم فوکوس ناراضی بودن و اشاره شده بود که با ارجاع دوربین به مراکز سرویس کنون اونها اقدام به تعویض سیستم فوکوس کرده بودن ( بعد از اینکه تیونینگ فوکوس واسه لنز جواب نداده بود). به همین خاطر اینکه اگه کاربر مبتدی بوده چرا تو مرکز سرویس کنون این موضوع به اینجا ختم شده و حالا اگه همین سیستم تو 5D MIII استفاده بشه چی پیش میاد؟
ویرایش توسط adeliry : Monday 20 February 2012 در ساعت 03:05
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
پنتاکس قول داده در سال 2012 لنز 560 مم اف 5.6 خودش رو برای سنسور های APS-C به بازار بفرسته
پنتاکس قول داده این لنز شارپنس و رندرینگ همیشگی لنز های پنتاکس رو داشته باشه
این لنز از سری DA و ساختار اپتیکش مشابه تلسکوپ های نجومی خواهد بود. قیمت احتمالی این لنز اعلام نشده است.
DA_560_56_l.jpg
560mm_short.jpg
ویرایش توسط mreza1001 : Tuesday 21 February 2012 در ساعت 01:52
کاش پنتاکس یه دوربین فول فریم میداد. بجای این همه دوربین های رنگارنگ و این لنزهای گنده.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
صابر جان می خوای 645 بگیر و خیال خودت رو راحت کن دیگه اینقدر هم انتظار نکش . من فکر میکنم پنتاکس فول فریم نخواهد ساخت.
بګو ای کاش این کانن ..یک دوربین کوچک با یک لنز ۳۰ یا ۵۰ پنکیک میداد بیرون که ما هم حال میکردیم و همچنین دعا
شیطونه میګه این کانن ۶۰۰ دی رو بګیر دو رو برش رو با اره کوچیک کن !!!!!!!!!!!!!!!!!
فرهاد خان چطور؟من فکر می کنم شما بنده را برای تنویر افکار عمومی ترغیب می کنید پنتاکس ابتدا با سونی همکاری میکرد درست مثل نیکون. نیکون تلاش کرد تا سنسور هارو خودش بسازه یا دست کم باینطور وانمود کنه. (تو مصاحبه های جدید اینکه سنسور رو کی ساخته محرمانه تلقی شده) بعد برای چند دوربین به مدت محدود با سامسونگ همکاری کرد. ازش سنسور گرفت برای بادی ساخت. بعد دیگه ازش سنسور نگرفت و باز از سونی گرفت.مي دونيد كه اگر سامسونگ نبود پنتكس سالها بود كه به سرنوشت كداك گرفتار شده بود؟
از طرفی کداک هرگز بازاری وسیعی در خود دوربین و لنز نداشته و بحث اصلی فیلم واسلاید بوده. حالا چطور میشه پنتاکس رو با پیشینه عظیم دوربین سازی و صنایع اپتیک (که محدود به بازار عکاسی هم نیست) با شرکتی مثل کداک (که از جهاتی بسیار بزرگ تر از پنتاکس بود و از جهت دیگر کاملاً کوچکتر و متفاوت و محصولاتی میرا تولید می کرد) مقایسه کرد؟ قیاس مع الفارق است.
اتفاقاً به نظر من پنتاکس مجدداً خط اصلی خودش را پیدا کرده و در این خط ماندگار خواهد شد. 20 سال پیش چند درصد از عکاسان استدیویی از دوربین های پنتاکس استفاده می کردند؟ می دانید که درصد کمی بودند.اما چند درصد از عکاسان طبیعت از پنتاکس استفاده می کردند؟ درصد بالایی. به دوربین های اخیر پنتاکس نگاه کنید تمام ویژگی های یک دوربین طبیعت را دارند. کنون و نیکون صرفاً وانمود میکنند که دوربین های خوبی برای عکاسی طبیعت دارند. (البته نه اینکه دوربین هایشان بد باشد اما در شرایط دشوار پنتاکس بهتر عمل خواهد کرد) اما واقعیت اینه که مجبورند سلیقه مشتریان خبری ورزشی استدیویی راتامین کنند. نمی توانند رویکرد جدی به بازار کوچک عکاسی طبیعت داشته باشند.
بنده کنون را به دلیل بومی کردن تکنولوژی سنسور و نیکون را به دلیل تلاش برای این کار تحصین می کنم اما دوربین pentax k5 از سنسوری مشابه با یکی از دوربین های نیکون استفاده می کند اما خروجی بهتری دارد. تکنولوژی فلاش های پنتاکس از کنون جلوتر و همپای نیکون است و بسیاری موارد دیگر . . .
و در پایان این پست :
فرهاد خان مي دونيد كه اگر پروژه مشترک تولید فول فریم توسط کداک و پنتاکس به تولید انبوه رسیده بود کداک به این سرنوشت گرفتار نشده بود؟
مصاحبه با مدیر ارشد فوجی فیلم اروپا:
- وعده ی معرفی 9 لنز برای X ماونت تا دو سال آینده داده است:
به جز 3 لنز قبلی
14 mm lens,
"pancake" 28 mm f/2.8,
23 mm f/2.0,
18-72 mm f/4.0 OIS
70-200 mm f/4.0 OIS
12-24 mm f/4.0 OIS
در سال 2012 دو لنز معرفی خواهد شد
خواندن بقیه مصاحبه نیز جالب است. حتما بخوانید
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"