اینقدر از d600 نگید پول نداریم خوب
دوستان عزیز کسی از اختمال معرفی d5200 جایی چیزی نخونده ؟؟؟
اینقدر از d600 نگید پول نداریم خوب
دوستان عزیز کسی از اختمال معرفی d5200 جایی چیزی نخونده ؟؟؟
تصویر جدیدی از Sony NEX-6 ( معرفی دوربین 12 سپتامبر )
Sony-NEX-6-and-new-a-lenses.jpeg
تا بحال خبری مبنی بر معرفی هرگونه بادی DX جایی ندیدم (احتمالا اگر هم خبری باشد نزدیک به سال نو میلادی خواهد بود)
بنا بر اعلام سایت شایعات نیکون، این شرکت بیشتر از سه محصول جدید برای عرضه در فوتوکینا 2012 نخواهد داشت : Nikkor 1 18.5mm f/1.8 mirrorless lens و D600 DSLR full frame camera و همچنین لنزی که ماه قبل معرفی شد 800mm f/5.6 lens ... و تاکید شده هیچ خبری از DX جدید نخواهد بود ولی احتمال هست تا پایان سال میلادی محصول جدید دیگری ( که هنوز مشخص نشده دورربین خواهد بود یا لنز ) نیز معرفی خواهد شد.
فردا به احتمال زیاد روز معرفی محصولات جدید فوجی فیلم خواهد بود
2 بدنه بدون آینه:
X-E1 و XF1
و همینطور 2 لنز XF mount
XF 14mm f/2.8
و
XF 18-55mm f/2.8-4 OIS
یک نکته جالب در مورد X-E1 مشارکت سونی با فوجی هست. البته نه برای سنسور بلکه برای EVF
گویا بر روی X-E1 همان EVF جدید 2,360k سونی که بر روی a99 هم استفاده خواهد شد قرار گرفته.(شایعه ای هم مبنی بر استفاده از EVF مدل NEX-6 بر روی این دوربین مطرح هست)
تصویری از این دو دوربین :
Fujifilm-X-E1-coming-on.jpg
و نحوه روشن و خاموش کردن X-F1 ( یا X-P1 ) :
Fujifilm-XF1-or-XP1-compact-camera.jpg
Fujifilm-XF1-or-XP1-compact-camera-2.jpg
دوربین بی آینه جدید فوجی :
Fuji-XF1-front.jpg Fuji-XF1-back.jpg
مشخصات :
Compact, high-end, with the appearance of three kinds of colors (black, red, brown)
12 million pixel 2/3 inch EXR-CMOS sensor with EXR-Auto
High-speed processing and high-speed response time
4 times Fujinon optical manual zoom lens (equivalent to 35mm camera 25-100mm), combined with digital zoom up to eight times
F1.8 (Wide) - F4.9 (Telephoto)
Optical Image Stabilization
Full manual feature
Bright, clear 3.0 inches / 460,000-pixel LCD screen
360 ° seamless mobile panorama function
11 Art Filter effects and 5 "film simulation modes for creative shooting, plus the relative displacement of the two 2D photos to create a 3D photo 3D shooting
Full HD video capabilities, camera support manual optical zoom and Auto Scene Recognition
Dedicated camera bag is optional
خدای من اينو از كجا آوريد . اين هم يك اثر فاين آرته ! ضمنا چقده 3گC يه
هر بار به عكس اول نگاه ميكنم دلم ميريزه فكر كنم با يك نظر رفتم ... اخلاق هم برام مهم نيست
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 6 September 2012 در ساعت 13:57
در مورد این دوربین High End در رده دوربین های Compact باید گفت که بسیار زیباست و با یک Fashion Design فوق العاده ، بسیار شیک و خوش دست است . با طراحی چرمی و در سه رنگ مشکی ، قرمز و قهوه ای عرضه خواهد شد.
همین دوربین با رنگ مشکی :
Fuji-compact-camera-XP1.jpeg
Fuji-compact-camera-XF1.jpeg
اما یک نکته بسیار جالب در این لنز این دوربین ، دهانه باز این لنز است که در حالت واید f:1.8 است .
نحوه روشن و خاموش کردن این دوربین :
Fujifilm-XF1-or-XP1-compact-camera.jpg
Fujifilm-XF1-or-XP1-compact-camera-2.jpg
بيش از يكسال قبل، زماني كه تنها X100 از سري X معرفي شده بود مطلبي رو ميخوندم كه فوجي در يك هدف گذاري بلند مدت مترصد رسيدن به رتبه سوم ماركت دوربين ديجيتال است كه يك تبليغ خوشبينانه به نظرم اومد اما در اين چند مدت فوجي هر بار با معرفي دوربيني از سري X اين تمايل رو در عمل به نمايش ميگذارد.
ظاهرا این دوربین هنوز در حد شایعه است و عکس ها و مشخصات ارسالی همان است که قبلا هم در تاپیک شایعات فرستاده بودم ( بودیم)
عکس باز و بسته شدن لنز هم از یک ویدیو است که در سایت Fuji Rumors آمده بود.
دوستان هیچ لینک رسمی نبود؟
من کمی جستجو کردم اما همان شایعات چند روز پیش بود.
اگر اینطور باشد باید این تاپیک را با تاپیک شایعات و واقعیات ادغام کنیم !