یه نگاه به اینجا بندازید. لیست همه لنزهای زایسه. به ندرت لنز زیر 1000 دلار پبدا میشه. اتفاقا لنز 35 میلیمتری با f2 برای مونت کنون/نیکون حدود 1100 دلار قیمت داره. حالا اینکه کلا لنزهای زایس گرون هستند، بحث دیگه ایه. در مورد سریع بودنش من هم موافقم: "خیلی سریع" نیست ولی "سریع" هست.
مقایسه با DSLRهای فول فریم جدید کنون و نیکون هم که فکر میکنم قیاس مع الفارقه.
همچنان معتقدم اگه بادی و لنز جدا شوند (که قطعا در آینده نزدیک جدا خواهند شد)، 2000 دلار برای این بادی مناسبه (مگر اینکه مشخصات دیگرش خیلی بد باشه که بعید میدونم).
البته من فقط نظر خودم را می گویم: به نظر من یک بدنه میرورلس 2000 دلاری بسیار گران و مغایر با فلسفه اولیه ساخت دوربین های میرورلس است که قرار بود دوربین هائی با کیفیت تصویر مشابه DSLR ولی بسیار کوچکتر و ارزانتر باشد. بنده به شخصه اگر چنین پولی داشته باشم آن را برای خرید دوربین و تجهیزات SLR هزینه می کنم.
فعلا بازگشت همه به سوی Leica است!!!!
ولی.....احسنت بر سونی
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
عجیبه چرا سونی از مموری جدید خودش XQD حمایت نمیکنه ؟Two memory slots: SD and SD+MS cards
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اگه سونی کمی هم روی زیبایی بدنه هم کار میکرد خواستنی تر میشد. یک کپی از لایکا هم میزد جوری که کارش به دادگاه نکشه بد نبود. وقتی از روبرو به این دوربین نگاه میکنی شبیه دوربینهای صد دلاری است.به این میگن شایعه! جگرم حال اومد!
اگر با این قیمت معرفی بشه(یعنی همون حدود 2000 دلار برای بدنه) حتما میخرمش!
عقيل خريد اين دوربين گناهه !
لنز اين دوربين عوض نميشه ، اين همه عكس 35 اف 2 از چي ميخواي بگيري ؟
ویرایش توسط شاهین اکبری : Monday 10 September 2012 در ساعت 04:16