البته به نظر من خیلی جور در نمیاد چنین دوربینی رو دوربین دوم خطاب کرد.اگر این محصول معرفی بشه جایگاه خاص خودش رو خواهد داشت...کلا محصول خاصی است.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بین دوربین بکآپ و یا همراه با دوربین دوم باید تفاوت درنظر بگیرید.
من اگر خيلي علاقمند باشم كه دوربين دوم با لنز ثابت بخرم با 1/4 اين قيمت يك G1x مي خرم.
توصیه نمیکنم که دوربین سونی را بخرید. اما G1x سنسورش بسیار کوچکتر است. لنزش ثابت منظور کدام است؟ لنز تعویض نمیشود نمیکند اما زوم است. با دیافراگمی متفاوت. در نتیجه عمق میدانی متفاوت. یعنی اینها خیلی شبیه به یکدیگر نیستند.
سلام. متوجه هستم آرش عزيز كه دو دوربين مشابه نيستند ولي منظورم اين بود كه به نظرم دوربين سوني را با قيمت 3000 دلاري خيلي نمي شود دوربين دوم حساب كرد ولي G1x به نظرم دوربين دوم مناسبي است. براي من كه 60D دارم خريد دوربين ميرورلس فول فريم 3000 دلاري با لنز پرايم 35 م م به عنوان "دوربين دوم" كار معقولي به نظر نمي رسد!
پي نوشت: منظورم از لنز ثابت لنز غير قابل تعويض بود نه لنز با فاصله كانوني ثابت (پرايم)
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 10 September 2012 در ساعت 15:22
چندتا نکته.
در هنگام فارسی نویسی بسیاری از کلمات توضیح میخواهد. دو پست بالا را برای روشن کردن همین موضوع نوشتم.
کلماتی مانند لنز ثابت برای دوربینی که لنز پرایم غیر قابل تعویض دارد شبه برانگیز است که نظر شما به کدام سوی این جریان است. پرایم بودن لنز و یا غیر قابل تعویض بودن آن.
دوربین دوم هم از آن کلمات است. دوربین دوم یعنی چی؟ یعنی بکآپ؟ یعنی دوربینی که بر روی آن یکی شانه آویزان میشود و یکی لنز تله دارد و دیگری واید؟ یا دوربینیاست که هنگامی که حوصله بارکشی ندارید و میخواهید همیشه همراهتان باشد؟
تمامی معانی بالا را میتوان از دوربین دوم استخراج کرد.
خوبتر خواهد بود که توضیح دهیم.
نکته دیگر هم این است که بیشک شما که دوربین اصلیتان 60 دی است و نمیتوانید به چنین دوربینی به عنوان دوربین دوم نگاه کنید. از لحاظ ریالی یا بهتر است بگوییم دلاری!
بطور کل، منهم با دوربینی که گران قیمت باشد و لنز غیرقابل تعویض داشته باشد کنار نمیآیم.
به خصوص که این لنز 35 باشد، که هنوز در بین پرایمهایم جای نگرفته(یعنی در اولویت نبوده) و با این وضعیت دلار پیدا هم نخواهد شد!
معمولن دوربین دوم ( یا به قول آرش عزیز دوربین بک آپ ) دوربینی است با تعریف و ویژگی هایی نسبتا مشخص :
دوربینی نسبتا کوچک ،سبک ،سریع و با سهولت حمل و نقل و استفاده ، برای استفاده در شرایطی که استفاده از دوربینهای بزرگ SLR کمتر امکان استفاده دارند و البته امکان کمتر دیده شدن توسط مردم ( و شاید مسئولین !!) برای جاهایی که شاید عکاس و تجهیزات اش نخواد خیلی به چشم بیاد ، استفاده های خانوادگی یا تفریحی ، ( خیلی مهم از نظر من : قابلیت قرض دادن به غیر !!!!!! به جای دوربین اصلی !! ) و ....
اگر یک دوربینی به نظرم این شرایط رو نداشته باشه ، خودش یک دوربین اصلی محسوب خواهد شد و در نهایت باید به فکر یک دوربین سوم ! ( بک آپ ) ( با شرایط فوق ) بود !!