این فوجی هم کم کم داره خیلی جذاب میشه ها .....
یه دفعه می خواد 5 تا لنز جذابو یه دفعه معرفی کنه .....
اول از همه XF 16mmF1.4 : آقا این لنز جون میده برای عکاسی آسمون شب
دوم لنز XF 120mmF2.8 macro : عکاسای ماکرو از الان کنجکاو میشن که با این رنج و آپرچر چجور لنزی هست
سوم لنز XF 90mmF2
چهارم لنز XF 35mmF2 :
و پنجم لنز XF 100-400
یه تله کانورتر 1.4 هم می خواد معرفی بشه :
مهدی
اینم لنز های جدید سونی که می خواد معرفی بشه ، چه رقابتی شده !!
1- Sony Zeiss Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA
2- Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS
3- Sony FE 28mm f/2
4- Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS
مهدی
با معرفی لنزهای جدید سونی و فوجی واقعاً بازار دوربین ها رو تحت تاثیر قرار خواهند داد و رقابت با DSLR ها رو بهترخواهند کرد این وسط واسه من سواله که فوجی با اینهمه تجربه واقعا چرا دوربین بدون آینه فول فریم تولید نمیکنه ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
در شرکت فوجی تعدادی افراد تحت عنوانهایی همچون مدیریت استراتژیک و بازاریابی کار می کنند که کارشان این است که نسبت به رقبا محصولی به بازار ارایه دهند که بیشترین سود عاید شرکت و سهامدارانش گردد. تصمیم این افراد این بوده است که فوجی محصولاتش با سنسور کراپ با مشخصات فعلی به بازار ارایه شوند.
گذر زمان مشخص خواهد کرد آیا این تصمیم درست بوده است یا نه. آیا سونی برنده خواهد بود یا فوجی. ممکن است تصمیمی در این حد منجر به سود خیلی بالا یا ضرر هنگفت یا حتی ورشکستگی منجر شود.
البته ظاهرا فروش فوجی خوب بوده است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
در بین بدون آینه ها تا به امروز فقط ماونت سونی برای اندازه سنسور فول فریم طراحی شده و مابقی ماونتها قابلیت بهره برداری از این سایز سنسور رو ندارن.
SONY A6000 + 18-55
کنون سنسور 120 مگاپيکسلی خودش رو در نمايشگاه cp+ ژاپن رونمايی کرد
سايز اين سنسور چيزی ما بين فول فريم و کراپه و برای فيلمبرداری کاربرد داره
canon-120mp-cmos-sensor-620x465.jpeg
canon-120mp-sensor-620x413.jpeg
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
این سنسور 120 مگاپیکسلی با نمونه ای که در سال 2010 نمایش داده شده بود فرق می کند؟نون سنسور 120 مگاپيکسلی خودش رو در نمايشگاه cp+ ژاپن رونمايی کرد
سايز اين سنسور چيزی ما بين فول فريم و کراپه و برای فيلمبرداری کاربرد داره
http://www.canon.com/news/2010/aug24e.html
در مورد بدون آینه ها من هم بدون شک بالاترین نمره از جذابیت را به فوجی میدهم هرچند برای پذیرش این سیستم علامت سوالهای بسیاری دارم که مهمترین آن قیمت است. در مورد سونی به نظر من بدنه و برخی لنزها تناسب مناسبی (لا اقل از نظر دیداری) ندارند. موردی که در مورد سایر بدون آینه ها دیده نمی شود. نکته مثبت فوجی این است که نقشه راه مشخصی به کاربرانش می دهد که میتوانند بر اساس آن سرمایه گزاری کنند و تکلیف خود را بدانند. نقطه مقابل کنون است که حتی در بازار فول فریم که بازیگر اصلی است تکلیف 6 ماه بعد خود را مشخص نمیکند.
بله همونه ، ظاهراً اون موقع هنوز توليد نشده بوده و اما الان توليد شده
The frame rate of read-out for this ultra high-resolution is 9.5fps, and is made possible by reading multiple pixels simultaneously at high speeds – a process Canon is calling ‘parallel signal processing’. The 120 million pixels – of 2.2 µm pixel pitch – are contained on a sensor 29.2mm x 20.2mm in size, yielding pixel dimensions of 13280×9184.
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid