البته پاناسونیک یه شبه چنین لنزی رو بیرون نداده ....
دوستانی که محصولات پاناسونیک رو دنبال میکنن میدونن که چندین سال هست که شرکت Leica یکی از معتبرترین و لوکس ترین شرکتهای تولید لنز در جهان که دوربینهاش قیمت های بالایی هم دارن برای پاناسونیک لنز میسازه و این لنز هم این طور که گفته میشه ساخته ی همین شرکت هست.
پاناسونیک قبلا هم با استفاده از تکنولوژی Leica لنزهای خیلی خوبی به روی دوربین های قبلیش داشت که خیلی از اونها برای اولین بار در جهان بود.
مثلا:
دوربین LX7 که 2012 تولید شده با لنز 24-90 با دیافراگم F/1.4-2.3
دوربین FZ200 محصول 2012 با لنز اعجاب انگیز 25-600 با دیافراگم ثابت F/2.8 که هنوز مشابه اون تولید نشده و مدال طلای DP رو بدست آورد نه فقط به خاطر لنز بلکه به خاطر امکانات و کیفیت بالای سایر قسمت مثل فوکوس و لرزشگیر
دوربین LX100 با سنسور Four Thirds 17.3 x 13 mm و لنز 24-75 با دیافراگم F/1.7-2.8 که با اقتدار نمره بسیار بالای 85 و مدال طلای DP رو بدست آورد.
دوربین یک اینچی FZ1000 محصول 2014 با لنز 25-400 F/2.8-4 و مدال طلای DP
دوربین FZ70 محصول 2013 با لنز بسیار واید تا تله 20-1200 که مشابه این لنز هم فکر نمی کنم هنوز تولید شده باشه که جالبه دیافراگم در 20 میلیمتر از 2.8 شروع میشه.
البته بیشتر مطالبی که من گفتم مربوط به لنزهای پاناسونیک بود ولی باید بگم که دوربینهای پاناسونیک از چند سال قبل در خوش دستی ،فوکوس ، لرزشگیر و خیلی قسمت های دیگه جزء بهترینهای جهان بودن و گواه بر این مدعا هم مدال های طلایی که از DP گرفتن
و خبر خوش در این دوربین استفاده از سنسور های بی رغیب سونی که یکی از ضعف های پاناسونیک بود هست ،کاری که نیکون انجام میده....
اگر دقت کنید نماد Leica که یک علامت L هست هم در گوشه ی دوربینها هک شده ....
قیمت هم فکر نمیکنم اینقدرا باشه و کمتر و مثل بقیه ی دوربینه های پاناسونیک بعد چند ماه قیمتش 20 تا 30 در صد پایین میاد(اولش یه چیزی مثل میوه نوبر هست که هیچکی نداره)
هدف این مطالب این بود خدمتتون عرض کنم که شرکت پاناسونیک یه شبه این لنز رو بیرون نداده بلکه حاصل سالها اولین و پیشرو بدون بوسیله ی شرکت لایکا هست.....