برای کسی که فیلم برداری میکند بله عالیست بشرطی که چند لنز اس تی ام مناسب هم ساخته شود.
منتها برای منی که با دوربین عکاسی میکنم، نه لنزهایی دارم که سیستم فکوس بهتر از مارک ۳ نیاز داشته باشم، میتواند هیچ جذابیتی نداشته باشد اگر، کنون به بهانه دوال پیکسل بودن و امکانات فیلم برداری و فکوس بهتر، عملکرد سنسورش را بهتر نکند. مشابه همان اتفاقی که برای ۷دی مارک ۲ افتاد.
وقتی نیکون ۸۱۰دی را بجای ۸۰۰دی اس معرفی کرد، نگران این بودم که کنون هم رویه را پیش بگیرد چون نیازی به رقابت احساس نمیکند. امیدوارم که شاهد ارتقاء یک استاپی نویز (همانطور که در مارک دو و مارک سه دیدیم) و حل شدن مشکل نویز در سایه ها باشیم. گرچه با این مشخصات و سیاست اخیر کنون چشمم آب نمیخورد.
اه اصلا مقصر نیکونه!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
در مورد نویز متاسفانه حق با شماست. در مورد اتفاقات بدنه های اخیر نیکون متاسفانه اون نظر مثبت همیشگی من نسبت به بدنه های نیکون از دست رفته بخصوص که یکی از دوستان که 810 داره و بشدت نا امیدانه در موردش حرف میزنه. البته خود من بخاطر سبک عکاسی شخصی ام ترجیح میدم که فوجی داشته باشم اما خوب برای کاروکاسبی نمیشه فوجی رو سر کار برد چون هنوز مشتری های ما عقلشون به چشمشونه و دوربین ها و لنزهای گنده رو ملاک کار خوب میدونن.
با تایید فرمایشات جناب دانش پایه بنده این نکته رو هم گوشزد کنم که این دوربین هر وقت که وارد بازار بشه قیمتی حداقل حدود 17_18 هزار درهم خواهد داشت ! مثل 5 مارک 3 که وقتی اومد یادمه با لنز کیتش 17 هزار درهم بود ! اونم تازه بدون وارانتی و گارانتیش!! در بهترین حالت فکر نکنم قیمت بدنه مارک 4 از 13-14 هزار درهم کمتر باشه ...همه اینها نهایتا باعث شده بنده قصدم برای خرید مارک سه قطعی بشه و فول فریمی بشم( تا چند هفته قبل قصد خرید 7 مارک 2 داشتم )... با بقیه اون پول فرضی که برای خرید مارک 4 باید کنار میذاشتم هم میشه کلی لنز و تجهیزات خوب خرید !
بنظرم دوربین بینظیری مثل مارک 3 با قیمت الانش واقعا ارزش خرید داره و مارک 4 امکان دهن سوزی رو واسه عکاسی اضافه نکرده که من آماتور بخوام بابتش پول اضافی بدم...
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
موافقم ، من هميشه ترجيح ميدم يک مدل پايين تر بگيرم که هم افت قيمت خودش رو کرده هم اينکه اگر ايراد خاصی داشته باشه مشخص ميشه
الان 5 دی 3 به 2000 دلار رسيده و برای شخصی مثل من که از عکاسی پول در نمياره خيلی مناسبتر از دوربين جديديه که قيمتش کاذبه
سونی توی هفته های آينده 2 تا دوربين ميرور لس جديد معرفی ميکنه
مشخصات زيادی ازشون معلوم نشده اما ظاهراً يکيشون A7R ii
و اونيکی A9 يا A9R
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سونی توی هفته های آينده 2 تا دوربين ميرور لس جديد معرفی ميکنه
مشخصات زيادی ازشون معلوم نشده اما ظاهراً يکيشون A7R ii
و اونيکی A9 يا A9R[/QUOTE]
سونی کلاً معلوم نیست دنبال چیه !!! با اینهمه بدنه های خوب و لنزهای عالی
به نظر من سونی با وجود تکنولوژی پيشرفته اي که داره هنوز تجربه توليد يک دوربين حرفه اي به طور کامل رو نداره و از رقبا عقبه
مخصوصاً توی سيستم فکوس با وجود تبليغات زيادی که ميکنه هنوز به بقيه نميرسه . فکر ميکنم سری آ6000 بود که ميگفتن سريع ترين فکوس دنيا رو داره ، من چند تا ريوو ديدم که واقعاً سريع فکوس ميکرد اما فقط 60% عکس های پشت سر هم فکوس درستی داشت که برای يک حرفه اي به قيمت از دست دادن لحظه های خيلی حساسه
در حال حاضر هر کدوم از دوربين هاش از يک طرف خيلی قوين و از طرف ديگه ضعيف عمل ميکنن ، شايد برای کسی که فقط يه نوع عکاسی انجام ميده مناسب باشه اما برای عکاسی عمومی بايد مثل لنز های پرايم 2-3 مدل سونی تو کيف داشته باشی و هر به نسبت شرايط از يکی استفاده کنی (نظر شخصی منه شايدم من اشتباه برداشت کردم )
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
صابر جان
متاسفانه تو ایران ما به جز کانن و نیکون خیلی انگار به سایر برندها علاقه نشون نمیدیم. ! شاید به دلیل عرضه کمتر و مشکل در پیدا کردن تجهیزات جانبی باشه
اما با حضرتعالی در مورد میرورلس های سونی موافقم.
و تصور میکنم 2015 سال سونی باشه . من فکر میکنم در آینده خیلی نزدیک سونی هم رقابت تنگاتنگی میکنه . و میتونه خیلی در این مورد حرف داشته باشه
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/