مانت efداره
يه چيزی تو مايه های 35-350 بايد باشه اما بزرگتر
As lens patents go, this one is pretty radical. Canon has filed a patent that shows the optical design for an impressive EF 28-560mm f/2.8-5.6 super zoom. No, this is not a super zoom camera, it’s a lens meant for full-frame Canon DSLRs.
The patent was spotted by Canon Rumors, and it might fall closer to wishful thinking than actual future product. As CR points out, a lens with that kind of optical formula would have to be “quite large in size” (read: massive) unless Canon has a special optical trick up their sleeve. But that isn’t stopping us from hoping.
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
معمولا سوپر زوم ها کیفیت مناسبی نسبت به فوکال معادل خودشون ندارد!
البته ممکنه شاهد تغییر خاصی در این لنز باشیم.
از طرفی من که فکر نمی کنم قیمت این لنز به قدری مناسب باشه که به راحتی قابل تهیه باشه!
البته ظاهرا در حال حاضر در مرحله پتنت هست و هنوز به مرحله ساخت وارد نشده
ارادتمند
یک پتنت را در این حد هم نباید جدی گرفت.
با این وجود جهت یادآوری لنز قدیمی زیر را هم ملاحظه بفرمایید. یک لنز 1600 گرمی با فیلتر سایز 77 با قیمت 2500 دلار:
Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM Lens Review
فکر می کنم بدترین کیفیت تصویر در لنزهای سری L همین لنز باشد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
لنز فول فريم كنون EF 70-300 f/4-5.6 IS II USM تا قبل از سپتامبر انشالا معرفي خواهد شد.
canon70300is-728x403.jpg
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
توی هیچ کدوم از سایتهای CANON به این لنز اشارهیی نشده، اما خیلیا دارن مژده اومدنشو میدن!
حالا شایعهس یا واقعیت؟؟؟
Confirmed: Sigma 85mm f/1.4 Art Lens to be Announced at Photokina, 2016 ! | Camera News at Cameraegg
به به ، خب سر و كلش پيدا شد بالاخره ، خوب بود يكيش رو زودتر ميدادن به من تا براشون تست كنم