امروز بالاخره ساسمونگ رسما اعلام کرد دیگر دوربین دیجیتال تولید نخواهدکرد
سامسونگ دراینباره گفت:« دیگر قصد نداریم دوربین دیجیتال تولید کنیم، اما همچنان به حضور خودمان در دنیای دوربین ادامه میدهیم و محصولات مختلفی به جز دوربین دیحیتال خواهیم ساخت.»
نيكون دوربين P1000 را بعنوان جايگزين P900 روانه بازار خواهد كرد. قدرت زوم اين دوربين معادل رقم غریب 125X معادل يك لنز 3000-24 است!
image.jpg
گفته میشه اين تصوير متعلق به دوربين D7500 نيكون است كه بتازگى لو رفته است. دى اس ال آر جديد نيكون داراى رزوليشنى معادل با 20 مگاپيكسل، قابليت ضبط 4K، تاچ اسكرين و 51 نقطه فوكوس خواهد بود.
image.jpg
ویرایش توسط کوروش : Sunday 9 April 2017 در ساعت 11:46
سلام
حالا که نیکون از ۷۲۰۰ داره میپره ۷۵۰۰ .
یدفعه میزاشت ۷۶۰۰ که شمارههاش (از اون طرف ۵۶۰۰ را تازه عرضه کرده) جور بشه
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
شایعاتی بود که نیکون قراره سنسور D500 رو روی مدل بعدی سری 7xxx استفاده کنه که با این مشخصات مثل اینکه درست از آب در اومد.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
بدنه ای که هیچ جذابیتی نداره. کاش 610 و یا 750 رو اپدیت میکرد
درود بر kato عزیز. چرا جذابیت نداره؟ شما انتظار چه چیزی رو این بدنه داشتین که جذاب ترش میکرد؟
به نظر من:
موقعی که دوستان کنونی ایراد به سری های d7xxx نیکون میگیرن و مزیت های هم رده سری کنون نام میبرن مثل:
تاچ اسكرين
فیلمبرداری بهتر ( انشالله نیکون با اضافه کردن 4k، برای لنزها هم برنامه مجزا داشته باشه)
بده یک بدنه از نیکون بیاد این کم و کاستی ها رو نداشته باشه؟
سنسور d500 هم که روش هست.
کاهش مگاپیکسل هم انشالله بهبود عملکرد نویزی رو به همراه داشته باشه.
شاید همه مثل شما هزینه خرید اپدیت 610 یا 750 رو نداشته باشن.
علی ایحال من به شخصه خوشحالم.
قیمت معقولانه هم روش بزنن مطمئنا طرفداران زیادی پیدا میکنه. مثل بقیه سری d7xxx
درود بر شما در هر صورت شاهد خواهیم بود تفاوت خروجی قابل لمسی با 7200 ندارد به خاطر سنسور کراپ حداقل برای من جذاب نیست مثل همون اپدیت 5600 که خروجی همون 5300 هست . به این خاطر گفتم که خیلی وقته که نیکون به جز d5 بدنه فول فریم جدیدی عرضه نکرده اگر 610 رو اپدیت میکرد با سنسور جدید و فیلمبرداری جدید من یکی خیلی خوشحال میشدم . این بدنه 7500 هم میاد با قیمت حداقل 1400 دلار که ارزش خرید نداره همون اول کار با اون لنز کیت بسیار بسیار بد 18-140 . در کل منظور من اینه که سنسور کراپ نهایت پیشرفت خودش رو کرده توی بدنه هایی مثل d500 دیگه بعد از این هرچی بدنه جدید تر بیاد دیگه خروجی بهتر قابل لمس نیست