میگویم مغالطه میکنید چون هنوزم به نظر میاد لینکی که دادهاید را نخواندهاید و یا شایدم فکر نمیکردید کسی برود بخواند. مطالبی که جناب مجید از لینک مورد نظر بولد کردند را در پست ایشان بخوانید. ضمن اینکه وسط بحث چگالی پیکسلی نمیرفتید سراغ دیفرکشن و دیافراگم !!
در مورد Spatial Resolution بهتراست به منابع معتبرتری رجوع کنید و نه ویکیپدیا که هرگز منبع صددرصد معتبری نیست، ( وقتی من هم همین الآن میتونم برم ویکیپدیا رو ویرایش کنم و نظرم رو به اون اضافه کنم !! ) بهتر است بیشتر مطالعه کنید و یا به منابع بسیار معتبر موجود رجوع کنید. یک
نمونه :
Spatial resolution is a term that refers to the number of pixels utilized in construction of a digital image. Images having higher spatial resolution are composed with a greater number of pixels than those of lower spatial resolution
نمونه دیگر :
photo_2018-02-08_18-13-39.jpg
متاسفانه تجربه میگوید بحث با شما بیفایدهست. اینکه مباحث رو هم در هم خلط کنیم که مبحث اصلی فراموش شود هم بیفایدهست دوست من. شما در پست اولتون گفتید که افزایش نویز هیچ ربطی به افزایش پیکسل ندارد و برایش هم یک لینک دادید که معلوم شد دقیقن بر خلاف مطلب شما را گفته است.
لطفن خود شما بهتر است برگردید و مطالب قبلی را با دقت مطالعه کنید. پاسخ خود را، اگر واقعن دنبال پاسخ هستید خواهید گرفت. وگرنه نویز ربط مستقیمی به دیفرکشن و دیافراگم ندارد.
شما از یک لنز مشخص با یک دیافراگم مشخص روی دو دوربین یکی صد مگاپیکسل و دیگری بیست مگاپیکسل که هر دو از
تکنولوژی روز بهرهمند باشند و
همزمان یا یک دوره نزدیک ساختهشدهباشند، به پاسخ مشخصی خواهید رسید که در همهی منابع موجود است.
وقتی از سنسور صحبت میکنیم در مورد سنسور صحبت کنیم و در مورد لنز و دیافراگم در همان مورد. خلط مباحث فقط باعث اتلاف انرژی و وقت میشود و هیچ تاثیری ندارد مگر گمراهتر شدن مخاطب.
اینکه بگوییم کیفیت خروجی کدامیک بهتر است خب معلوماست ! آنکه قدرت تفکیک بیشتری دارد ! وگرنه کمپانیها سراغ این مطلب نمیرفتند کسی هم پولش را دور نمیریخت ! ولی این افزایش هزینهای دارد که در مورد آن هزینه داشت صحبت میشد و اینکه هرکدام از اینها برای دستهای بیشتر مناسب است. وگرنه باید الآن فروش D5 متوقف میشد که گویا یا مطالعه نکردید یا به آن بخشها دقت نکردید.
بیشتر از این بحث بیفایدهست . همهی گفتنیها گفته شدند.