ماشاءالله چقدر علاقمند به تاپیکهای دیگر
تاپیک خود 550D
تاپیک سؤالات عمومی عکاسی
تاپیک قفل آینه / Mirror Lock-up (جهت مطالعه)
.
دوستان عزیز بنده گاهاً احساس میکنم با لنز 90 تامرون اوتوفوکوس خوب انجام نمیشه اما این مشکل همیشگی نیست گاهی اوقات فوکوس عقبتر از نقطه فوکوس انجام میشه ...!
این موضوع رو با خط کش هم تست کردم اما مشکلی نبود
قابل ذکر هستش که این مشکل در کادر عمودی بیشتر اتفاق میوفته ( حدس میزنم مربوط به نقاط فوکوس و نقاط کراس باشه ) ( دوربین D90 )
نظر دوستان چیه؟
باسلام به دوستان عزیز
دوربین من نیکون D300s، گاهی اوقات عکسها رو ناقص Save می کنه مثلا قسمتی از عکس بریده میشه و یا با عکس دیگری ترکیب می شه، نمیدونم این مشکل از چی می تونه باشه لطفا راهنمایی کنید، ممنون.
اول اینکه باتعمیرگاه مرکزی دوربین و جناب مهندس قاسمی در تاپیک شان مکاتبه فرمایید.
دوم اینکه آیا بر روی یک کارت مشخص این اتفاق افتاده یا بر روی هر کارت ( مموری ) که در دوربین قرار می دهید؟این اتفاق اغلب در اثر خرابی مموری کارت حادث می شود.
اما اگر فرضیه بالا صدق نکند مشکل از دوربین است که می تواند نرم افزاری یا سخت افزاری ( این مورد احتمال اش بیشتر است ) باشد.
از پین های اتصال مموری گرفته تا AC DC دوربین یا هر چیز دیگری که در تخصص و دانش جناب قاسمی عزیز است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان یه نمونه از سری ای این لنز با اف 1.8 به دستم رسیده که مقداری گرد و غبار داخل لنز هست، میخواستم بدونم امکان تمیز کردن اون هست؟ البته دست به آچار شدن من بد نیست ولی تجربه باز کردن لنز رو ندارم
ممنون از راهنماییتون
پی نوشت: در صورتی که محل مناسبی واسه پرسیدن سوال نیست، مدیران محترم راهنمایی و عفو بفرمائید.