درود
جناب چگینی چون لکه ناشی از مواد مرطوب بوده من فکر نمی کنم
با دستمال ماکرو فایبر و آب مقطر لکه را امتحان کنید ببینید تاثیری نداره؟
البته دستمال را به آب مقطر آغشته کنید و بعد روی لکه بکشید! (فقط روی لکه و فضای اطرافش)
لنز فیش آی یکی از دوستان بخاطر استفاده در کنار دریا در جنوب طوری لکه دار شده بود که با دستمال معمولی پاک نمی شد!
به ناچار متوسل به بخار آب (البته خیلی کم و به روشی خاص) و دستمال ماکرو فایبر شدیم که جواب داد و بعدش هم با استفاده از لنز پن پاکسازی نهایی انجام شد!
(بنده خدا می خواست لنز را ببره بده تعمیرگاه براش تمیز کنند)
یا تشکر از نظرات دوستان
من سعی میکنم که از لکه ها عکس بگیرم ولی فکر نمیکنم خراش باشه چون به صورت دایره ای هست و من شاید تو این دو ماه که لنز رو خریدم در کل دوبار بیشتر استفاده نکردم .و مطمئن هستم که چیزی با لنز برخورد نکرده و آب یا مایع دیگه ای روی اون نپاشیده .
حتما از مواردی که دوستان اعلام کردن استفاده میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .
دوستان کسی هست بدونه مشکل فوکوس در بادیها چگونه است که آدم بدونه دوربینش مشکل فوکوس داره یا نه؟
با تشکر از دوستان عزیز بابت جوابشون .من این مشکلو بیشتر از دوربینهایی که دسته دوم بودن و خریدم دیدم بخصوص کانن 50d حتی با لنز 18-135 stm هم این مشکلو احساس کردم بخصوص تو 18مم لنزکه عمق میدان زیاد باشه عکسها مقداری صافت بودن در تمام نقاط عکس .دیگه ادب شدم که دوربین دسته دوم نخرم به خاطر اینکه کسی که مبتدی است این مشکلو بهش پی نمیبره . حالا دوربین چطوری این مشکل براش پیش میاد آیا در اثر ضربه است یا از بدشانسی طرفه؟
علت های زیاد دارد ولی اینکه نیاز است من و شما بدانیم به فرد برمیگردد شما ماشینتون صدا بدهد ممکن است بدانید علت چیه ممکن است ندانید ولی در نهایت میبرید تعمیر
برای عکاس کافی است بداند که اشکال کاربری باعث عدم شارپی نشده و بقیه مشکلات به تعمیرگاه مربوط است
بنابراین دوربین دست دوم و نو ندارد اگر اشکال دارد باید تعمیر شود همین
درود
اول باید چک کنید ببینید از اول دوربین اینطوری بوده یا نه!
بعد باید بررسی کنید ببینید دلیل چیه؟
بخشی ممکنه بخاطر مشکل و خطای سیستم فوکوس دوربین باشه و بخشی هم لنز!
با لنزهای دیگه باید چک بشه!
بدنه از نظر ضربه داشتن باید چک شود
پیچ ها از نظر باز شدن باید چک شود! و هزار چیز دیگه!
ارادتمند