سلام،
چند ماه پیش کیف دوربین من که دوربین و لنز ۱۸-۱۰۵ هم توش بود از رتفاع یک متری زمین افتاد و متاسفانه مانت پلاستیکی لنز شکست.
برای تعمیر به اشتباه توی ساختمان تعمیرگاه مرکزی به جای واحد اصلی به یکی از تعمیرگاه های مجاز (که بسیار زیاد هستن) (مرکز سرویس مجاز ۱۲۱) لنز رو تحویل دادم و هنگام تحویل گفتن که این لنز ها معمولا سیستم فوکوسشون هم مشکل پیدا می کنه و من گفتم فکر نکنم براش مشکلی پیش اومده باشه اما بازدید کنید.
بعد از حدود ۳ هفته تماس گرفتن که پایه لنز به همراه موتور فوکوس تعویض شده و هزینه ۲۳۰ هزار تومن شده.
راهی برای اثبات خراب بودن موتور فوکوس نبود و من به اشتباه به تعمیرکار اعتماد کردم.
به خیال اینکه خوب حالا هر چی بوده گذشته و بیخیال... لنز رو تحویل گرفتم اما به دلیل کمبود شدید وقت مجبور شدم که لنز رو از طریق پیک بگیرم.
اول که لنز رو تحویل گرفتم سالم بود. روی دوربین هم گذاشتم چند تا شات تست کردم به ظاهر سالم بود و لنز و دوربین رو جای همیشگی و امن گذاشتم که فردا کامل تست کنم اما فرداش در حالی که روی پل هوایی بودم و از بالا به پایین در حال عکاسی بودم که برای اولین بار لنز رو رو حالت ۱۰۵ میلیمتر بردم و دیافراگم رو بستم. چند شات زدم و وقتی خواستم لنز رو به حالت واید برگردونم دیدم رینگ لنز اصلا نمی چرخه. با کمی فشار آوردن رینگ خلاص شد و فکر کردم مشکلی نیست. وقتی از توی ویزور نگاه کردم دیدم تصویر نا واضح و تیره هست و لنز رو در آوردم و بله! تیغه های دیافراگم پخش شده بود وسط لنز و انگار شکسته بود. سریعا لنز رو به تعمیرگاه برگردوندم و اون ها ادعا کردن که اصلا اون قسمت لنز به تعمیر اون ها ربطی نداشته و لنز حتما (گفتن که اصلا امکان نداره زمین نخورده باشه و یهویی اینجوری بشه) ضربه خورده و من هم کامل توضیح دادم که چی شده و قبول نکردن. از اون موقع یک ماه گذشته و لنز هنوز پیش اون ها هست و من تصمیم گرفتم اگه راه قانونی ای هست استفاده کنم برای این قضیه.
چه کار کنم؟
در مورد این نوع خرابی کسی اطلاعی داره؟
پ.ن. قبول دارم که خودم هم اشتباه مرتکب شدم! برای تحویل به تعمیرگاه و تحویل با پیک و ...