امروز به مشكلي برخوردم كه متوجه نشدم ايراد از طرف لنز است يا دوربين! به همين دليل با اجازه مديران اين تاپيك را باز نمودم تا موارد اينچنيني در اين تاپيك مطرح گردد. (البته اگر تاپيك مشابهي نباشد)
از يكي از دوستان يك لنز 28-200 جهت تست گرفتم، قبل از اينكه لنز را به بدنه متصل كنم با لنزي كه روي دوربين (Canon 50D) بود چند شات عكس گرفتم و سپس لنز 28-200 را جهت تست روي دوربين بستم. در بازترين ديافراگم اين لنز (3.5) و با همان سرعتي (60) كه هنگام اتصال لنز قبلي (85-15) عكاسي كرده بودم عكس گرفتم اما عكس بسيار تاريك بود! اينبار با دقت در ويزور مشاهده كردم كه شاخص نورسنجي به سمت منفي در حال چشمك زدن است. جهت تنظيم صحيح، iso را تا 1600 افزايش داده سرعت را به 1 ثانيه رساندم تا شاخص نرمال شد! در صورتي كه چند دقيقه قبل با iso 160 و در نور معمولي منزل و با سرعت 60 عكاسي كرده بودم. (البته عكس تاريك بود ولي كاملا واضح بود) اما با اين لنز ...
مجدداً لنز 85-15 را روي دوربين بستم ولي اين لنز هم به همان ايراد مبتلا شده بود. اينبار لنز 50f1.8 را روي دوربين بستم، اما در f3.5 عكسي تقريبا همانند عكس اوليه كه با 85-15 گرفتم ثبت شد!
تنظيمات دوربين را هم reset كردم اما مشكل برطرف نشد. با تعويض و فرمت مموري هم اين ايراد برطرف نگرديد (!) البته جهت چك كردن تمام موارد اين كار را انجام دادم گرچه مي دانستم بي ربط است!
حال از اساتيد تقاضاي راهنمايي دارم