خیلی ممنون
کارهایی که فرمودید را انجام دادم ولی لک های روی آینه با دمنده برطرف نشدند. ظاهرا اثر گوش پاکن هستند:
خیلی ممنون
کارهایی که فرمودید را انجام دادم ولی لک های روی آینه با دمنده برطرف نشدند. ظاهرا اثر گوش پاکن هستند:
من یک دمنده هاما دارم و فقط میخوام غبار های روی سنسور را در حد ساده پاک کنم
چون خیلی تعویض لنز میکنم
.حالا یک روش ساده برای تمیز کردن با دمنده هست که منم به سنسور صدمه نزنم چون تا بحال این کار را نکردم
یک سری به سایت ویزیبل داست بزنید در اونجا ویدیوهای اموزشی برای پاک کردن سنسور من جمله همین دمنده موجود است.
البته کار سختی نیست فقط مواظب باشید نوک دمنده با یک فاصله مطمئن به سنسور برخورد نکند و در ضمن باطری دوربین هم باید کامل شارژ باشد در هنگام تمیز کاری اینه بالا بماند.
اینها غبار روی سنسور است. لک و غبار روی آینه ارتباطی به تصویر خروجی شما ندارد و تنها موقع نگاه کردن از روی ویزور ممکن است لک روی آینه و فوکوسینگ اسکرین را ببینید.کارهایی که فرمودید را انجام دادم ولی لک های روی آینه با دمنده برطرف نشدند. ظاهرا اثر گوش پاکن هستند:
این دوربین های slt آینه نیمه شفاف دارند و موقع شات زدن کنار نمیروند ، مقداری از نور رو به سمت ویزور منعکس میکنندو بقیه به سنسور میرسد+
راستش امروز صبح که هوا روشن شد زیر نو آفتاب اینه رو زدم بالا و روی سنسور رو دیدم خوشبختانه همه لکه ها روی اینه نیمه شفاف هستند باید بعد از تعطیلات ببرم پیش تعمیرکار تا تمیزش کنند
خیلی ممنون
سلام به دوستان عزیز؛
من خوزستان هستم و برای تمیز کردن سنسور دوربین خواستم بدونم که اهواز مرکزی برای این کار هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس
کسی از دوستان با arctic butterfly شرکت visibledust کار کرده؟ همون فرچه ای که باردار میشه و ذرات رو جذب میکنه.
میخوام سفارش بدم قبلش میخوام بدونم کسی تجربه کار باهاش رو داره؟
محصولات dust aid چطور؟ یه محصول دارن که مثل مهر میمونه و ذرات رو جذب میکنه؟
به نظرم یکی از بهترین جاهایی که می تونید در مورد کارایی این محصولات آگاهی پیدا کنید بخش نظرات فروشگاه آمازون هست.
برای مثال Arctic Butterfly از 5 ستاره 2 ستاره بیشتر نگرفته و بیشتر کاربران از خریدش ناراضی بودند و از کیفیت و کارایی پایینش صحبت کردند
امتیاز محصول DustAid Dust Wand Kit هم 5 ستاره از 5 ستاره هست.از بین 19 نفری که امتیاز دادند 17 نفر 5 و 2 نفر 4 ستاره دادند.تمام کاربرانی که از این محصول استفاده کردند کاملا ازش راضی بودند و این دلیل 5 ستاره شدنش هست.البته نا گفته نماند که قیمت این محصول هم تقریبا یک سوم Arctic Butterfly هست.
طاها عظیمیThe Devil is in the Details
فرآیند sensor cleaning که با هربار روشن یا خاموش شدن دوربین خودبه خود اجرا میشه، چجوری کار میکنه؟
دوستان تو مشهد جای مطمئنی بزای تمیز کردن سنسور سراغ دارن ؟
هادی . م