یه نکته دیگه اینکه:
وقتی توی مونیتور کامپیوتر روی این نقاط زوم میکنم،به شکل + هستند.
یه نکته دیگه اینکه:
وقتی توی مونیتور کامپیوتر روی این نقاط زوم میکنم،به شکل + هستند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان، این صفحه فوکوس ما هم بدجوری کثیف شده متاسفانه انگولک کردنش هم باعث بیشتر کثیف شدن شدنش شده. بدتر از اون هم اینکه این جریان مصادف شده با این عید و تعطیلات طولانی.
sensor و mirror رو به دلیل اینکه جلوی دست هست راحتتر میشه تمیز کرد ولی این صفحه فوکوس...!
میشه امیدوار بود که چربی و گردهایی که روش هست کامل از بین میره؟ چون جوری چسبیده که شک میکنم اصلا به صفحه فوکوس چسبیده.
سلام دوستان
من یک دوربین Canon 450D دارم و چند روز پیش بعد از ریختن عکسهایم روی کامپیوتر متوجه شدم در تمام عکسهایم یک لکه سیاه وجود دارد. اول امیدوار بودم که لنزم کثیف باشد. لنز را تمیز کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. با بقیه لنزهایم تست کردم و دیدم نتیجه مشابه هست. فهمیدم که متاسفانه سنسور دوربینم کثیف شده است.
آیا راهی برای اینکه خودم سنسور را تمیز کنم هست؟ آیا سنسور مثل روز اول میشود؟
در منوهای دوربین چیزی به نام manually clean sensor پیدا کردم که در این حالت بعد از زدن شاتر آینه بالا میرود و میتوان سنسور را تمیز کرد. آیا خودم میتوانم با این روش سنسور را تمیز کنم؟ اگر جواب مثبت است با چه چیزی باید این کار را بکنم؟
لطفا دوستانی که تجربه این کار را دارند مرا راهنمایی کنند.
ممنون.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
تعمیرگاه مرکزی دوربین سنسور دوربینها رو مجانی تمیز میکنه.
درود دوست گرامی.
بله امکان پاک کردن سنسور توسط خودتان هست ولی باید دقت بسیار کنید که سنسور را زخمی یا بیشتر کثیف نکنید. تا آنجا که من میدانم و بسیار تحقیق کرده ام استفاده از تمیز کننده های Visible Dust و ابزار مربوط به آن برای پاک کردن سنسور بهتر از هر چیز دیگری است (شاید بتوان گفت حتی بهتر از فرستادن دوربین به تعمیرگاه ...) منتها همانگونه که گفتم باید کمی بیشتر دقت داشت. کار سختی نیست و با کمک ابزار آن به سادگی انجام خواهد شد.
از همان منوی نامبرده بالا باید زمان پاک کردن سنسور استفاده کنید و زمانیکه آیینه بالا نگه داشته شد با ابزار ویژه نامبرده در بالا میتوان سنسور را پاک کرد و پس از آن دوربین را یک بار خاموش میکنید که آیینه سر جای خود بازگردد و دوباره اگر خواستید روشن میکنید و تست میکنید با گرفتن یک یا چند عکس. نکته مهم این است که حتما پیش از اینکار باطری دوربین را شارژ کامل کنید تا در زمانیکه سنسور را پاک میکنید شارژ آن تمام نشود و دوربین بسته شود و آیینه روی پاروی پاک کننده فرود آید و ...
اگر خواستید میتوانم با پیام خصوصی نشانی فروشگاه اصلی محصولات Visible Dust را بفرستم. آنها هم خودشان حتما کمکتان خواهند کرد.
پیروز باشید.
سلام
برای تمیز کردن گردو خال Visibledust برسهایی برای mirror معرفی کرده که نوکشون زاویه 45 درجه با دسته دارند. لینکش در زیر
http://www.visibledust.com/products3.php?pid=603
می تونید با این کار کنید.
اما برای تمیز کردن mirror ها باز هم یک سری پارو معرفی کرده که اون هم زاویه 45 درجع داره که در لینک زیر بهتر مشخص شده و میتونید استفاده کنید.
http://www.visibledust.com/products3.php?pid=410
سلام
من خودم دوربینم رو فرستادم تعمیرگاه مرکزی بعد که گرفتنمش دیدم از اولش کثیفتر شده
تعمیرگاه مرکزی با پنبه این کار ور می کنن که اصلا کار درستی نیست و نمی تونند سنسور رو کامل تمیز کنند.
من توصیه میکنم این کار رو نکنید.
اینو هم اضافه کنم که متاسفانه دهانه دوربینم که قبلا کاملا تمیز بود بعد از پس گرفتن دوربینم بد جوری گردوخاکی شده.