همچنين سامسونگ، پنتاکس (که دوتا dsltr جديد هم در کرده)، ماميا هاسلبلاد ... : )
فکر ميکنم کلا منظور اين است که فرق وب کم و دوربين فراموش نشود
همچنين سامسونگ، پنتاکس (که دوتا dsltr جديد هم در کرده)، ماميا هاسلبلاد ... : )
فکر ميکنم کلا منظور اين است که فرق وب کم و دوربين فراموش نشود
شيوا خانم! با سلام،نوشته اصلی توسط shivaaa
الف ـ به سؤالات جناب سركار فرشي پرسشهاي زير را هم اضافه ميكنم :
1- تاكنون با چه دوربينهايي (اعم از فيلمي يا ديجيتال) عكاسي كردهايد؟
2- در هفته چند عكس ميگرفتيد؟ پس از تهيه دوربيني كه در صدد خريدش هستيد، حداقل و حداكثر چه تعداد عكس در هفته پيشبيني ميكنيد؟ (لطفاً خوب فكر كنيد و پاسخ نادقيق و همينجوري ندهيد.)
3- آيا در هر سفر كوتاه و طولاني، هر مجلس، موزه، پارك و خلاصه هر منطقه سوژهخيز، دوربين را همراه خود ميبريد؟
4- آيا اساساً اهل يادگيري تكنيكهاي عكاسي هستيد؟ البته اين علاقه بايد توأم با پشتكار و تلاش براي فراگيري باشد، نه مثل علاقه من به نواختن ويولون كه بدم نميآيد شبي بخوابم و صبح كه برخاستم، نوازنده ويولون شدهباشم!
ب ـ در مورد دوربينهاي كامپكت كوچك .... اجازه دهيد باقي مطالب را پس از پاسخهاي شما بنويسم.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
سلام:نوشته اصلی توسط arax30th
ممنون وبازم ممنون
حواب سوالاتون من چون نقاشی پرتره کار می کنم علاقه زیادی به عکاسی دارم.من کلا علاقه زیادی به دوربین دارم و معمولا دوربین فیلم برداری من کنارمه. به عکاسی پرتره خیلی علاقه دارم وقبلا با مامیا 135 کار کردم و عکسای خوبی گرفتم و وقتی دوربینم خراب شد یعنی به عکسا نور داد و فلاشش اتصالی کرد دیگه گذاشتمش کنار.
چون تعمیرگاه خوب و مطمئن سراغ نداشتم.من بیشتر محیط داخل منزل و گاهی اوقات بیرون.و الان مدتی که چند تا کتاب درباره عکاسی گرفتم و سخت مشغول مطالعه هستم.بودجه باز زیاد مهم نیست یه دوربین خوب برام مهمه که به دردم بخوره .عکاسی رو میخوام در اتلیه به صورت حرفای ادامه بدم.
با سلام و تشکر از شما و سرکار فرشینوشته اصلی توسط yousefmon
من با مامیا و دوربین فیلم برداری سونی عکس گرفتم.و دوربین فیلم برداریم رو همه جا می برم و چون مدت زیادی دوربین عکاسیم خرابه باهاش کار نکردم.
ولی علاقه ام به کار عکاسی زیاده .و قبل خراب شدن دوربینم عکسای زیادی میگرفتم.و از هرکسی گیرم میاومد یه پرتره تهیه میکردم.
عکاسی خیلی شیرین و جذابه و من دوست دارم که به دنبالش برم.
با سلام:دوربینprima zoom 115 ull canonکه دوربین فیلمی چه جور دوربینی؟ lenz 38-1152 و زومش3.0x
اگر اشتباه نکنم منظور شما باید Sure Shot 115U II باشه که دوربین کامپکت فیلمی محسوب میشه من تابحال چنین اسمی از کانن نشنیدم ، فکر کنم اشتباه نوشتید و لنز 38-115 است چون اگر 1152 باشه فکر کنم تله 1200 کانن رو باید روش بسته باشند!!!نوشته اصلی توسط shivaaa
فکر کنم منظورتون این باشه :
http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=11818
سعید نقشبندی
شيوا خانم! با سلام مجدد،
1- با توجه به تصميم شما براي ادامه عكاسي در عرصه حرفهاي، تهيه دوربين D SLR اجتنابناپذير خواهد بود كه از دوربينهاي خوب با پايينترين قيمت در حال حاضر ميتوان Canon EOS 350D و Nikon D70s را نام برد كه قيمت آنها به ترتيب در حدود 800،000 و 950،000 تومان است و در اين خصوص بهتر است دوستان حرفهاي راهنمايي كنند.
2- اگر بخواهيد فعلاً و براي شروع و نيز محك زدن علايق خود هزينه كمتري بپردازيد، گزينههاي زير از جمله موارد پيش روي شما خواهند بود :
Sony DSC-H2 به قيمت حدود 390،000 تومان
Canon S2IS به قيمت حدود 350،000 تومان
Canon A540 به قيمت حدود 225،000 تومان
Canon A700 به قيمت حدود 270،000 تومان
Canon A620 به قيمت حدود 250،000 تومان
Fuji Finepix F30 اگر در بازار موجود باشد، حدود 350،000 تومان
3- LCD دوربينهاي سوني و پاناسونيك به دليل سابقه و تخصصشان غالباً بسيار اعلا و فوقالعاده است و از اين نظر گوي سبقت را از ديگران ربودهاند. اما اين پارامتر تنها به كار بررسي بهتر كيفيت عكس ميآيد و لااقل پارامتر اساسي در گرفتن عكس خوب به شمار نميرود.
3- علت نام بردن از مدلهاي فوق، وجود تمام تنظيمات دستي (علاوه بر حالت تمام اتوماتيك) مورد نظر عكاس در آنها است و ميتواند كساني را كه مايل به دخالت در تمام پارامترها هستند، ارضا نمايد و حلال اغلب مشكلاتي باشد كه در حالت اتوماتيك غير قابل حل به نظر ميرسند.
4- هرچند دو دوربين اول داراي لرزشگير و زوم فوقالعاده 12X هستند، اما بايد به جثه بزرگ و وزن آنها توجه داشتهباشيد. اين را در نظر بگيريد كه در صورتي كه بعداً دوربين D SLR بگيريد، دوربين فعلي با توجه به جثهاش عملاً به حاشيه راندهخواهد شد. در صورتي كه دوربينهاي كامپكت كوچك و جمع و جور غالباً هميشه و در همهجا به كار ميآيند (چون همراه بردن آنها دردسري ندارد.)
5- افسوس دوربينهاي سوني T9 و پاناسونيك TZ1 فاقد مودهاي تقدم شاتر و ديافراگم هستند، وگرنه با توجه به وجود لرزشگير، T9 به خاطر كوچكي و سبكي فوقالعاده و TZ1 به خاطر زوم خيلي بالا در عين سبكي قابل توصيه بودند. هرچند معتقدم استفاده از باتري مخصوص در اين دو دوربين نيز ضعف كوچكي نيست.
6- F30 هرچند داراي باتري مخصوص است، اما به واسطه حساسيت تا 3200 از لرزشگير بينياز است و مودهاي دستي لازم را هم دارد ولي به اعتقاد من با امكاناتي كه دارد، كمي گران است.
7- اگر به انتخاب ميان دو دوربين A700 و A540 رسيديد، چنانچه تفاوت بهاي حدوداً 50،000 برايتان مهم نبود، A700 را به دو دليل اصلي زوم قابل توجه 6X (با وجود جثه يكسان) و نيز رزولوشن بالاتر LCD مناسبتر ميدانم.
ویرایش توسط yousefmon : Tuesday 6 June 2006 در ساعت 21:38
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
من نه با این مدل، بلکه با مدل Sure Shot 130u II کمی کار کرده ام. این سری، دوربین های خوبی هستند و فقط در عکاسی در شرایط کم نور مشکل دارند. بخصوص قرمزی چشم به دلیل فلاش ضعیف اغلب آزاردهنده است. همچنین در حالت حداکثر زوم، کیفیت تصویر از نظر شارپنس دچار افت می شود.نوشته اصلی توسط shivaaa
با سلام:
ممنون از این همه لطف که وقت گرانبهاتون رو در اختیار من میذارید. یه سوال دیگه میشه لطف کنین و چند تا کتاب خوب درباره عکاسی و دوربین به من معرفی کنین؟
یعنی به درد کارهای اماتوری نمیخوره؟نوشته اصلی توسط Nader Kohansal