به نظر من قسمت فهرست جامع مقالات رو بخونید از هر کتاب عکاسی بهتره.نوشته اصلی توسط shivaaa
اینجا
http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
به نظر من قسمت فهرست جامع مقالات رو بخونید از هر کتاب عکاسی بهتره.نوشته اصلی توسط shivaaa
اینجا
http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
بله اشتباه کردم ممنون از تذکر و توجهتون:)نوشته اصلی توسط showan
یه سوال از شیوا.
چرا آنالوگ ؟؟؟!.
این همه در مورد دیجیتال صحبت شده.
ارزشش رو نداره تو کار همون دیجیتال باش.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
ضمن لزوم توجه به توصیه ی جناب عبدالهی:نوشته اصلی توسط roovigital
بستگی به این دارد که کارهای آماتوری را چگونه تعریف کنید. اگر هدفتان این است که گاه و بی گاه عکس های خانوادگی و یادگاری بگیرید، دوربین خوبیست؛ اما چنانچه علاقه به عکاسی دارید و می خواهید به شکل جدی تر و به عنوان یک عکاس ذوق ورز پیشرفت نمایید، بطور قطع انتخاب مناسبی نیست؛ زیرا تنظیمات دستی ندارد و جزو دوربین های ببین و بگیر محسوب می شود. به نظر من با این قیمت انتخاب های بهتری می توان داشت، چه از نوع فیلمی و چه از خانواده دیجیتال. و اگر سوال بفرمایید که چه انتخاب هایی، فکر می کنم دوستان واردتر بتوانند کمک کنند.نوشته اصلی توسط shivaaa
من خیلی دوست دارم دیجیتال بگیرم اما بس که دوستان مارکها و انواع مختلف رو میگن گیج شدم.نوشته اصلی توسط roovigital
من برای کار امالتوری میخوام نه فقط برای 2تا عکس خانوادگی .یه دوربین میخوام که برای شروع عکاسی خوب باشه و تو کارهای خانوادگی هم استفاده بشه.ولی دیگه گیج شدم:(نوشته اصلی توسط Nader Kohansal
مثلا چه دوربینی؟؟؟؟؟نوشته اصلی توسط Nader Kohansal
خواهشا یا دوربین توپ توپ زیر 400 خواهشا برام معرفی کنین
دوربین میخوام که برای شروع عکاسی خوب باشه و تو کارهای خانوادگی هم استفاده بشه.ولی دیگه گیج شدمیه دوربین خوب برام مهمه که به دردم بخوره .عکاسی رو میخوام در اتلیه به صورت حرفای ادامه بدم.جناب حيرتي خيلي استدلال خوبي را مطرح کردند، درواقع تصميم شما مابين اين دوجمله تعيين ميکند که dslr يا دوربيني مشابه s2is مناسب شما استبا توجه به تصميم شما براي ادامه عكاسي در عرصه حرفهاي، تهيه دوربين D SLR اجتنابناپذير خواهد بود ... در صورتي كه بعداً دوربين D SLR بگيريد، دوربين فعلي [s2-h2] با توجه به جثهاش عملاً به حاشيه راندهخواهد شد. در صورتي كه دوربينهاي كامپكت كوچك و جمع و جور غالباً هميشه و در همهجا به كار ميآيند
در هر صورت من هم عقيده دارم يک دوربين کوچک هم جمله اول را پوشش ميدهد ضمن اينکه براي جمله دوم و تصميم گيري بهتر به شما زمان ميدهد و در نهايت هم چيز زيادي از دست نميدهيد، قيمت زيادي پرداخت نکرده ايد و هميشه يک دوربين کوجک مورد نياز است
از طرف ديگر اگر جمله اول به اين معني است که در آينده دورتري قصد فعاليت جمله 2 را داريد، شايد بهتر باشد يک دوربين slr-like تهيه کنيد و چند سال بعد يک dslr تهيه کنيد
در هرصورت پيشنهاد من اين است که ابتدا درگير مارک و مدل نشويد، با تعريف درستي از خواسته خود مشخص کنيد که در اين مرحله چه نوع دوربيني نياز داريد و در مرحله بعد به کمک دوستان ميتوانيد از بين مدل هاي موجود در آن خانواده انتخاب خوبي داشته باشيد
حرفه ای به کسی گفته میشود که اشتغال به حرفه خاصی مثل همین عکاسی دارد و از این راه امرار معاش میکند.
یک آماتور هم ممکن است به اندازه یک حرفه ای معلومات و تخصص داشته باشد ولی از این راه امرار معاش نمیکند و صرفا بر اساس عشق و علاقه به این کار می پردازد و یا حداقل شغل اصلی او این کار نیست.
در مورد انتخاب مدل باید عرض کنم که در این رنج قیمت دوربینهای بسیار خوبی وجود دارد که بسته به نوع علاقه وانتظار شما از دوربینتان قابل انتخاب هستند.
توصیه من هم این است که ابتدا نیازهای اصلی خود را مشخص کنید.
مطمین باشید با یک دوربین پیر نخواهید شد و در آینده امکان سوییچ به مدلهای بهتر وجود دارد ، من شخصا روی این دوربین بیشتر از 3 یا 4 سال حساب نکردم.
روح الله عبدالهی