جناب میری دقیقا درست فرمایش کردند
این عکسها از ترکیب حدود 100عکس با نوردهي های 20-30ثانيه درست ميشوند
Printable View
نقل قول:
راستش من وقتی که عکس میگیرم نمیتونم عکسا رو از روی دوربین به کامپیوتر انتقال بدم !
درودنقل قول:
سلام
1-بارها توصیه شده است که دوربین را تا حد ممکن به کامپیوتر وصل نکنید.
2-به احتمال زیاد ایراد از مموری شماست . یک مموری دیگر را تست کنید
مورد اول از لحاظ اینکه برای دوربین مشکلی پیش بیاد مطرح نیست . عدم اتصال دوربین به کامپیوتر بیشتر به این خاطر مطرح میشه تا مشکلاتی مثل عدم سینک پیش نیاد . ایرادی که این دوستمون فرمودن هم به هیچ عنوان به مموری بر نمی گرده . به احتمال 99% مشکل از عدم هماهنگی شریان های اتصالی و سیستم منبع و مأخذه .
برای رفع این مشکل بهتره ابتدا پیشنهاد نصب نرم افزار رو اجرا کنید . اگر اون مورد کارگر نبود ، بهتره با یک مموری ریدر به جای خود دوربین ، کارت حافظه رو به کامپیوتر وصل کنید و ببینید که مشکل حل میشه یا خیر .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام
منبع را یادم نیست ولی در همین فروم بارها شنیده ام شاید در پست های قدیمی ! شاید در قسمت پشتیبانی تعمیر گاه مرکزی .:think:;
(دوستان اگر اطلاع دارند بفرمایند)
علتش هم امکان نوسان ولتاژ usb غیر استاندارد بعضی کیس ها و قطع و وصل های احتمالی.... و آسیب به دوربین بود.
بهتر است تا جایی که ممکن هست از رم ریدر استفاده کنید .
مموری بنده هم پتریوت 32 کلاس 10 هست و با کارت خوان های ارزان قیمت مشکل دارد ولی با کارت خوان مرغوب و نوت بوک براحتی کار میکند .
درود
البته از این نظر اگر کابل USB دوربین مستقیما به پورت های مادربورد متصل بشه ، مشکلی پیش نمیاد . خطری که می تونه دوربین رو تهدید کنه در اصل احتمال ایجاد باگ های نرم افزاری در سیستم دوربینه . البته احتمالش خیلی خیلی کمه (چون سیستم ها با هم تطابق ندارن) ولی به هر حال تحت عنوان یک احتمال مطرحه .
موافقم .نقل قول:
بهتر است تا جایی که ممکن هست از رم ریدر استفاده کنید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
با درود دوباره
وقتی که مجموعه ی انتقال داده همگام نباشن (سینک نباشن) ، عموما برای انتقال فایل های پر حجم یا فایل های کدگذاری شده به مشکل بر می خورین . دلیلش هم اینه که در حالت معمولی ، انتقال بیت ها از پهنای باند زیاد به پهنای باند کم ، می تونه با تقسیم فایل همراه باشه و مشکلی ایجاد نشه . اما در فایل های پر حجم اینقدر تعداد بلوک های اطلاعات بالا میره که ضمن انتقال داده از دو پهنای باند متفاوت ، دیگه سیستم نمی تونه اولویت انتقال و چینش اطلاعاتی رو که تقسیم کرده درک کنه ؛ لذا انتقالی انجام نمیشه . در این حالت اگر فایلی روی سیستم مقصد بشینه و سیستم هم اونو پاک نکنه ، فایل برای شما قابل رؤیت نخواهد بود (یا حداقل از حالت طبیعیش خارج میشه ؛ مثل همون بهم خوردن رنگ هایی که خودتون فرمودین) . در فایل های کدگذاری شده هم سیستم اصولا توانایی تقسیم بیت های داده رو نداره .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی