پاسخ : پاسخ: سوالات عمومي عكاسي
پيرو فرمايش جناب طالبي اختلاف دماي زياد محيط داخل و خارج و رطوبت بالاي محيط بيرون در نواحي جنوبي موجب ايجاد شبنم روي لنز و اجزائ داخلي دوربين مي شود لذا بهتر است انتقال دوربين به محيط بيرون تدريجي و به آرامي باشد تا دوربين به آرامي هم دماي محيط شده و تشكيل شبنم به حداقل برسد .البته وجود غبار و گردخاك در سالهاي اخير كه برابر امار رسمي گاها تا 40 برابر ميزان مجاز هم رسيده است ميتواند به همراه رطوبت مذكور به سادگي به سنسور دوربين چسپيده و يك تهديد جدي تر را بوجود آورد بطوري كه به راحتي قابل رفع هم نباشد .لذا بنده ترجيح ميدهم كه كمتر دوربيم را در فضاي بيرون استفاده كنم .
با سلام
سوال این ایکس بازی مارک های تجاری برای من هم سوالی نهفته بود و با دیدن این موضوع یاد ایام کنکور کردم و یادم اومد که باید یه فرمولی برای این می داشتیم. سری به ویکیپدیا زدم و اینجا1 در رابطه با بزرگ نمایی و اینجا2 در لنز های اپتیک مطالبی پیدا کردم.
بزگ نمایی=ارتفاع تصویر/ارتفاع جسم=(1-)*فاصله تصویر/فاصله جسم
عدد بزرگ نمایی فقط تابع فاصله جسم و تصویر از عدسی هست نه چیز دیگه ای.
این مطلب رو در مقاله مربوط به لنز اپتیک تو قسمت Imaging properties می تونین پیدا کنین و تو مقاله بزرگنمایی تو زیر قسمت Calculating the magnification of optical systems که اختصاصا یک بحث برای عکاسی داره.
رابطه ای که دوستان گفتن و از تقسیم تو فاصله کانونی بدست می آید، تو مقاله مربوط به لنز در زیر قسمت Compound lenses اومد و برای تلسکوپ ساده دو عدسی ارائه شده.
با این فرمول بزرگ نمایی که منفی فاصله تصویر بر فاصله جسم تعریف شده ما فقط یک متغییر رو دارم اونم فاصله تصویره که برار با فاصله کانونی لنز مون میشه و کنترلی رو دو متغییر دیگه نداریم. پس برای یک لنز این عدد یک کمیت یکتا نمی تونه باشه!!
حالا اون ایکس چیه برای من هم سواله:confused:
با تشکر
سلام
يه سوال داشتم
آيا كيفيت عكس فقط به چگالي پيكسل بستگي داره؟
يعني به طور مثال در شرايط برابر كه دوربين اس 90 كانن كه چگالي 23 دارد از دوربين اس ايكس 20 كانن كه چگالي 43 دارد كيفيت تصوير بيشتري دارد؟
منظورم اينه كه با توجه به اين اختلاف فاحش بين چگالي هاي اين دو دوربين آيا درست است كه انتظار تفاوت فاحش بين كيفيت و شفافيت تصوير اين دو دوربين داشته باشيم؟
با تشكر...