بهتر است مقالات سایت عکاسی را به دقت مطالعه کنید.
سه رنگ اصلی و اصولا مفهوم رنگ ها و ... به طور کامل توضیح داده شده است.
Printable View
جالبه! چون موقعی که داشتم پست 1969 رو مینوشتم فکرم رو شاتر بود ولی با توجه به سوال داشتم سنسور تایپ میکردم که اصلاحش کردم :::whistling:::
بحث سنسور شد، یک سؤال به ذهنم رسید. داشتم دفترچۀ دوربینم رو میخوندم نوشته بود در صورتی که برای مدت طولانی در محیط گرم، از "لایو ویو" استفاده میکنید، باعث گرم شدن دمای داخلی دوربین میشه، که میتونه رو کیفیت عکس تأثیر داشته باشه.
حالا سؤالم اینه که در دوربینهایی که از فقط از LCD استفاده میکنن و یا ویوفایندر الکترونیکی دارن، و سنسورشون پیوسته در حال کاره، ممکن نیست به این دلیل تأثیری رو کیفیت تصویرشون مشاهده بشه؟ به نظرم پس وجود آینه در دوربین های DSLR باید از این نظر یک مزیت باشه، چون سنسور عموماً در وضعیت استراحت قرار داره.
سلام محسن جان
ما تمام رنگ های دیگر را از ترکیب این سه رنگ ( قرمز ، سبز و آبی ) درک می کنیم - ادراک انسان از رنگ ها
کامپیوتر و دوربینهای دیجیتال قادر به ایجاد طیف وسیعی از رنگها با مخلوط کردن نسبت های مختلف سه رنگ افزودنی اولیه (additive primary colours) می باشند که اون رنگ ها قرمز ، سبز و آبی هستند که به آنها RGB می گویند. که در اصل این رنگ ها در نور وجود دارند.
ترکیب این سه رنگ با هم نور سفید را تشکیل می دهند.
http://www.creativephotobook.co.uk/i...mg09007_01.gif
اما بر می گردیم به بحث رنگ های پایه ای که تو مدرسه به ما می گفتند :
قبل از تئوری رنگ های علمی مدرن ، سه رنگ مقدماتی قرمز ، آبی و زرد محسوب می شدند یعنی RBY ، از ترکیب این رنگ ها به رنگ های دیگری خواهیم رسید ولی به صورت محدود . جالب است بدانید لئوناردو داوینچی هم فهمیده بود که از ترکیب این سه رنگ فقط 1500 رنگ دیگر می توان تولید کرد و آن را ناکافی می دانست.
به خاطر محدودیت تولید رنگ RBY و تقریبا غیر ممکن بودن دسترسی به ترکیب خوبی از سبز روشن، بنفش و یا فیروزه ای است که بحث جایگزینی رنگ سبز و ترکیب مدرن RGB مطرح شده است.
البته لازم به ذکر است مدل های رنگی دیگری مانند CMYK و HSB و ... نیز به غیر از RGB وجود دارد که وصف آنها در این مقال نمی گنجد ولی هدف اصلی از ایجاد مدل RGB برای سنجش ، ارائه و نمایش تصویر در سیستم های الکترونیکی است.
سلام سوالی در رابطه با فوکوس منوال دارم. دوربین من نیکون D7000 است و وقتی روی لنز فوکوس دستی را انتخاب میکنم ، بالطبع میتوانم با حلقه فوکوس دستی بکنم. ولی از طرف دیگر وقتی روی فوکوس دستی سوییچ میکنم، میبینم که میتونم نقاط فوکوس رو بر حسب نظر خودم دستکاری کنم. حالا سوال من این هست که وقنی با حلقه میشه فوکوس کرد دیگه اون تغییر و حرکت نقاط فوکوس مال چیه؟
کمی موضوع متفاوته. همون طور که گفتید RGB رنگهای افزایشی هستند. یعنی اگر نوری با این رنگها بتابانید و با هم ترکیبشان کنید همان رنگهایی که میدانیم حاصل میشود. رنگهای پیکسلها هم به این صورت تولید میشوند. اما RYB رنگهای کاهشی یا تفریقی (یا هر ترجمه بهتری برای subtractive) هستند. به این معنا که اگر نور به هر کدام آنها تابانده شود طیفهای دیگر رنگ را جذب میکنند و موجب دیده شدن به آن رنگ میشوند. برای تولید رنگ در نقاشی از این مدل استفاده میشده است. البته به دلایل مشخص این سه رنگ قرمز و زرد و آبی تغییر کردهاند اما نه به قرمز و سبز و آبی که خود مدل رنگ افزایشی را تشکیل میدهند بلکه به رنگهایی که هر کدام یکی از این سه رنگ RGB را حذف میکنند و یکیشان کماکان زرد است.
سلام
این سوال رو قبلا پرسیدم ولی جواب درستی نگرفتم اگه ممکنه این دفعه یه عنایتی به پست من بشه...
- آیا بازکردن . ادیت و ذخیره چند باره فایل های پی ان جی روی کیفیت عکس (همانند فایلهای جی پگ) تاثیر میزاره؟(گفتند png فرمت مناسبی برای ارائه عکس نیست.چرا؟)
- منظور از editorial portrait یا editorial photography چی هست؟ (عکاسی برای مجله؟ عکاسی برای روی جلد؟)
سپاس
فایل پیوست 17025
سلام در قسمت منو دوربین مربوط به بخش انتخاب کیفیت دو گزینه L در عکاسی JPG وجود دارد تفاوت این دو در چیست؟