پاسخ: سوال راجب علت سوختن فلاش MIRAGE 600
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sting
دوستان من 1 فلاش MIRAGE 600 دارم که دو باطری قلمی میخوره دیروز رفتم دوتا باطری شارژی سونی از سونی سنتر خریدم مدل باطری sony NI-MH 2500mAh خریدم اول گزاشتم تو فلاش دیدم که کمی شارژ داره دو سه تا فلاش یا استفاده از دکمه تستش زدم بعد شارژ باطری تموم شد گذاشتم سارژ شه بعد دوباره باطری رو بعد از شارژ گذاشتم تو فلاش البته سریع همون موقع که از شارژر در آوردم باطری رو گذاشتم تو فلاش بعد فلاش رو روشن کردم با استفاده از دکمه on /off فلاش دوباره با استفاده از دکمه test روی فلاش 3 یا 4 بار فلاش زدم ولی 1 دفه دیدم صدای بوق فلاش قطع شد و دیگه فلاش نزد اول فکر کردم باطری مشکل داره یا خالی شده ولی 1 دفه دیدم دود از فلاش زد بیرون و بو سوخنتی داد راستی من بعد از اون چک کردم دیدم باطری رو درست قرار دادم تو فلاش وبر عکس نیست و بعدن دیگه هرچی باطری توش گذاشتم روشن نشد
حالا این فلاش هم امانت گرفته بودم حالا چند تا سوال به نظر شما علت این مشکل از چی بوده ؟
الان چی فلاش سوخته ؟
آیا قابل تعمیر هست اگه هست تو تهران کجا ببرم؟
علت سوختن از نظر شما چی بوده من که باطری رو درست تو فلاش گذاشتم آیا از آمپر بالای باطری بوده ؟
اگه من باطری رو اشتباه جا زده بودم اصلا فلاش میزد بعد بسوزه؟
ممون میشم راهنمایی کنید
جواب من رو نمیدین فوری به کمک شما نیاز دارم
استینگ عزیز
مقاومت داخلی باطریهای قابل شارژ بسیار کم است و از این رو قابلیت ارائه شدت جریان زیادی را دارند. (به همین علت زمان شارژ فلاش پایین میآید)
چک کنید که فلاش شما (در منوال آن، اگر هنوز در دسترس است) اجازه استفاده از این باطریها را داده است یا نه. (برخی فلاشها این اجازه را دادهاند و برخی منع کردهاند)
احتمالاً فلاش به همین خاطر (استفاده از باطری قابل شارژ) آسیب دیده است.
تعمیرگاه مرکزی دوربین شاید جای مناسبی برای تعمیر آن باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
استینگ عزیز
مقاومت داخلی باطریهای قابل شارژ بسیار کم است و از این رو قابلیت ارائه شدت جریان زیادی را دارند. (به همین علت زمان شارژ فلاش پایین میآید)
چک کنید که فلاش شما (در منوال آن، اگر هنوز در دسترس است) اجازه استفاده از این باطریها را داده است یا نه. (برخی فلاشها این اجازه را دادهاند و برخی منع کردهاند)
احتمالاً فلاش به همین خاطر (استفاده از باطری قابل شارژ) آسیب دیده است.
تعمیرگاه مرکزی دوربین شاید جای مناسبی برای تعمیر آن باشد.
من خواستم اينو بگم ولي مطمئن نبودم پس اول سعي كردم فلاش را از روي اينترنت پيدا كنم و دريغ از يك رد پا از ميراژ 600. نتيجه اينكه احتمالا فلاش يا خيلي بي نام و نشانه يا خيلي قديمي و در هر دوصورت احتمالا ارزش تعمير نداشته باشه. اگر عكسي ازش بذاريد بد نيست.
پاسخ: ۴۰ دی چه تجهیزاتی باید داشته باشد و چه کارتی برای آن بخرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
لوازم همراه دوربين رو مي تونيد در صفحه ي 3 منوال ببينيد. منوال رو هم از آدرس زير مي تونيد بگيريد :
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Owners-Manuals/Canon-EOS-40D-Manual.pdf
اين دوربين حافظه ي CF مي خورد. الان يك حافظه ي 2 گيگ با برند معتبر ( مثل ترنسند يا توشيبا) و سرعت متوسط 133x رو مي تونيد حدود 15 تا 20 هزار تومان بخريد.
ممنونم.
پس لوازم همراه استاندارده.قبل از سفارش با فروشنده طی می کنم.
قیمت حافظه هم که عالیه.فکر نمی کردم قیمتش این قدر پایین باشه.پس میشه به ظرفیت بالاترش هم فکر کرد.دوربین از نظر پشتیبانی که محدودیت نداره؟قیمت ظرفیت های بالا چقدره؟تاپیکی برای اطلاعات بیشتر درباره این نوع حافظه هست؟
سپاسگزارم
پاسخ: ۴۰ دی چه تجهیزاتی باید داشته باشد و چه کارتی برای آن بخرم؟
راهنما رو گرفتم.ممنون.باید خیلی به درد بخوره.اگه همه چیزایی که اینجا نوشته باشه که خوبه و نوشته لنز کیت گارانتی داره.امیدوارم همین طور باشه.
توی این تاپیک چرا نمیشه پست ها رو ادیت کرد؟
پی نوشت : :)) جالبه من پست قبلی رو نمی تونم ادیت کنم و یوزرش هم آفلاین هست