پیدا کردن یه همراه بلد برای خرید دوربین
سلام دوستان
نیازمند پیشنهاد و تجربه تونم.
قصد خرید یه دوربین dslr رو دارم ، اما مشكل اینه كه اطلاعات من فقط در حد تئوریه ، یعنی تا حالا دوربین دستم نگرفتم ،(زیپ..زیرو )
از طرفی متوجه شدم كه هنگام خرید دوربین باید از سلامت خود دوربین ، و اگرنه حداقل از سلامت لنز حصول اطمینان كرد ، یا در مواردی ممكنه پس از خرید متوجه مشكلی در دوربین بشی كه بسته به اینكه مشكل از كدوم قسمت دوربین باشه ممكنه شامل گارانتی بشه یا نشه / یا حتی اگه فقط بعد از نیم ساعت مشكلی پیش اومد بازم نمیتونی مطمئن باشی كه دوربین تعویض بشه..
مشكل مضاعفی كه دارم اینه كه كسی رو نمیشناسم كه بتونه همراهیم كنه.
حالا نمیدونم ..چطوری میتونم دوربین رو معاینه كنم،در حالی كه تا حالا یه عكسم با چنین دوربینایی نگرفتم و حتی نمیدونم چطوری باید بدنه لنز رو چرخوند ...
آدم خیَری بتونم از همینجا پیدا كنم كه برای خرید دوربین كمكم كنه - (هر مقدار هزینه یا دستمزدیم كه بخاطر وقت گذاشتن بخواد خوشحال میشم بعنوان هدیه قبول كنه كه اونم یه استفاده ای از وقتش كرده باشه)
(فقط نمیتونم تصور كنم كه با خرید بدون همراه ، پول بابت تعمیر و اعصاب خوردكنی همراه با اون امری محتمل باشه)
پاسخ: پیدا کردن یه همراه بلد برای خرید دوربین
سلام دوست من
به نظر من بهتره با یک کامپکت یا یک اس ال آر لایک شروع کنی تا با عکاسی آشنا بشی و بعد از کذشت مدتی دراز یا شاید هم کم بتونی یک دوربین حرفه ای بخری و خدا رو چی دیدی شاید تو هم یک حرفه ای شدی :::big grin:::
پاسخ: پیدا کردن یه همراه بلد برای خرید دوربین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
>>yuta<<
سلام دوست من
به نظر من بهتره با یک کامپکت یا یک اس ال آر لایک شروع کنی تا با عکاسی آشنا بشی و بعد از کذشت مدتی دراز یا شاید هم کم بتونی یک دوربین حرفه ای بخری و خدا رو چی دیدی شاید تو هم یک حرفه ای شدی :::big grin:::
دوست عزیز
فکر نمیکنم راه حل مناسبی رو پیشنهاد کرده باشی ، بنظر من یاد گرفتن "تکنیک کار با دوربین" زمان چندانی نمیگیره.
اونی که مهمتر از تکنیک باید بهش پرداخته بشه داشتن حداقل آشنایی با مبانی هنرهای تجسمیه.
من خودم تا حدودی مطالعاتی در هنر شامل دو تا کتاب عکاسی هم داشتم .
ولی بازم خودم میدونم که هیچی نمیدونم. اینا رو گفتم که منو با چوب کسایی که درک درستی از " دلیل خریدشون از دوربین ندارن" و یا کسایی که این کلمه ی کذایی ، تعریف نشده و کلی "حرفه ای بودن" تعقیب کننده ی رویا و پندارَه شون از خرید دوربینه نزنید.
الانم که میبینید اینجا یه پست زدم کلی وبگردی و مطالعه تو اینترنت کردم که مبادا پست الکی بزنم.
ولی موضوع اینجاست که برای منی که تا حالا دوربین حرفه ای تو دستم نگرفتم ، داشتن یه همرا ه هنگام خرید
یه"must" هست.
البته اگر کسی رو نتونستم پیدا کنم ناچارا مجبورم تنها برم..، ولی حداقل ارزشش رو داشت که یه امتحانی بکنم ببینم کسی پیدا میشه یا نه.
تشكر كه نظرت رو گفتی :drink: