پاسخ : پاسخ: سوالات عمومي عكاسي
دوستان سلام
یک اتفاق عجیب برای بنده پیش اومده. من چند روز پیش برای عکاسی رفته بودم کویر شهداد.
هوا بسیار گرم و در عین حال گرد و خاکی بود. در حین عکاسی 40d بنده به ناگاه قاطی نمود و اسکرول های کنترلر دوربین کاملا از کار افتاد ولی شاتر و بقیه دکمه ها کار میکردند.
بعد یه اتفاق عجیب دیگه هم افتاد ، احساس میکنم( با توجه به صدا) داخل 24-70 ام خاک رفته ! مسآله عجیب تر اینه که 10-20 هیچ اتفاقی براش نیفتاده ظاهرا. در صورتی که 24-70 آنتی داست هستش ولی 10-20....
نظرتون چیه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
راستی یادم رفت 400d هم همرام بود ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
سلام
يه سوال داشتم
آيا كيفيت عكس فقط به چگالي پيكسل بستگي داره؟
يعني به طور مثال در شرايط برابر كه دوربين اس 90 كانن كه چگالي 23 دارد از دوربين اس ايكس 2 كانن كه چگالي 43 دارد كيفيت تصوير بيشتري دارد؟
منظورم اينه كه با توجه به اين اختلاف فاحش بين چگالي هاي اين دو دوربين آيا درست است كه انتظار تفاوت فاحش بين كيفيت و شفافيت تصوير اين دو دوربين داشته باشيم؟
با تشكر...
سلام:
بنظر عوامل متعددی در کیفیت یک عکس تاثیرگذار خواهند بود.
نیم نگاهی به این تاپیک داشته باشید
Image quality factors
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?8417-Image-quality-factors
پاسخ : سوالات عمومي عكاسي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rofougaran
سلام
در مورد لنز 55-18 لرزشگیر دار
حالا یعنی روی سه پایه لازم نیست IS حتماً خاموش باشه؟ یا من اشتباه میکنم و این Tripod sensing چیز دیگریست؟ :confused:
نه لازم نیست , بعضی از لنزهای جدید دیگر لرزشگیرشان با بودن روی 3 پایه مشکلی ندارند.
سلام من میخواستم بدونم ویوو فایندر(Viewfinder) الکترونیکی با ویوو فایندر اپتیکال فرقشون در چیست؟ مثلا دوربین های جدیدی که داره تولید میشه مثلا Panasonic DMC-G2 یا مثلا سری pen المپیوس که ویوو فایندر الکترونیکی رو میشه جداگونه روش نصب کرد و...
میخوام بدونم فرق الکترونیکی با اپتیکال در چیست؟و اینکه،ایا کیفیت تصویری که در چشمی الکترونیکی میبینیم بهتره یا در چشمی اپتیکال؟
پ.ن
من یک بار در یک دوربین slr-lik مدلش فک کنم Nikon p80 بود .وقتی تصویر رو از طریق ویوو فایندر الکترونیکش دیدیم خیلی بد و افتضاح بود !