سلام دوست عزیز ...
من به شخصه اگر دوربینی ببینم با کیفیت عکس 5D Mark II که توی لنزش نایلون به کار رفته باشد حتما برای خریدش اقدام می کنم ... به نظر من مهم کیفیت خروجی لنز و دوربین است و فکر کزدن به این مسائل گاه انسان رو از لذت های اصلی باز می دارد.
Printable View
سلام دوست عزیز ...
من به شخصه اگر دوربینی ببینم با کیفیت عکس 5D Mark II که توی لنزش نایلون به کار رفته باشد حتما برای خریدش اقدام می کنم ... به نظر من مهم کیفیت خروجی لنز و دوربین است و فکر کزدن به این مسائل گاه انسان رو از لذت های اصلی باز می دارد.
بهترین راه برای رفع این نگرانی ها خرید از نمایندگی های معتبر است. ( حتی کمی گران تر )
فکر می کنم این مشغولیت فکری بیشتر از 40 50 هزار تومن به آدم فشار میاره ...
امير خان بسياري از نمايندگيها -- نمايندگي هاي الكي هستند-- و گاهي حتي خودشان به خودشان نمايندگي ميدهند.
ضمن اينكه گاه بسياري از اقلام تقلبي را هم به اقلامشان اضافه ميكنند.
حتي refurbish- used - ... نيز در كنار كارشان ميفروشند.
بهترين حالت ---فقط و فقط -- تحقيق و چك نمودن از طريق چشمها و تجربه است.
بله همین طور است که جناب نادر عزیز فرمودند البته به نظر من بهترین راه خرید از نمایندگی های خارج کشور است در ایران کلاغ را رنگ میکنند جای قناری به فروش میرسانند .
سلام بر عاليجنابان فروم;)
يه سوال واسم پيش اومده كه بخاطر عدم اطلاع در اين زمينه ميپرسم.شايد خيلي هم ساده باشه:
چرا اسم عكاس رو تو تيتراژ پاياني فيلما ميزنن؟
عكاس چه كاري ميكنه تو فيلم؟ عكس از چي ميگيره؟
و در كل با اين عكسا چه ميكنن؟
با تشكر....
میلاد جان
درود بر شما
با توجه به تجربه بسیار کمی که تو این زمینه داشتم باید بگم توی کارهای سینمایی و غیره عکاس هم ماند دیگر عوامل نقش بسیار بسیار مهمی رو ایفا میکنه
از مهمترین اونا اینه که این عکسهای عکاسه که به وسیله بیل برد و تبلیغات مردم رو به سینما میکشونه و اولین چیزی که مردم از فیلم میبینن و جذبش میشن و میرن سینما تبلیغات فیلم روی بیلبردو غیره هست که توسط عکاس خلق شده
مورد دیگر عکس از چیدمان صحنه و لوکیشنه که به مدیر تولیدو دیگر عوامل کمک میکنه تا صحنه رو مثلا بعد از یک ماه بدون هیچ گونه تغییری برای برداشت باز سازی کنند
مورد دیگه گرفتن عکسهای کلوزآپ و نمای بسته صورت از گریم بازیگران برای باز سازی اون گریمها در روزهای آینده است که به مجری گریم کمک زیادی میکنه
موارد دیگه مثل عکس پشت صحنه ،عکس از طرح های لباس، گاهی اتود زدن کار و هزاران هزار چیز دیگر که توی کار پیش میاد
امیدوارم کما بیش جوابتو گرفته باشی
با سلام و عرض پوزش به خاطر تاپیکی که اشتباه فرستادم تازه کاری و هزارو یک اشتباه شما اساتید به بزرگواری خود ببخشید.
سوال من در مورد این بود که در یک لنز با قطر مثلاً 58 که کم ترین عدد دیاف آن 3.5 میباشد با یک لنز باقطر 72 برار است و عدد استاندارد است یا نه د راین لنز قطر 3.5 آن مساوی با 2.5 لنز با قطر 58 میباشد.
با تشکر و سپاس : محمد کریمی :confused:
سلام
جناب آقاي كريمي
من يك بار هم در پيام خصوصي از شما خواهش كردم كه قوانين فوروم را مطالعه و رعايت بفرماييد. براي هر سوالي نياز به باز كردن يك تاپيك نيست.
و اما در مورد سوالتان (كه بسيار در هم ريخته و بد تايپ شده و بايد كشف رمز شود) بايد عرض كنم كه عدد ديافراگم ربطي به قطر دهانه ي لنز و ديگر مشخصات لنز ندارد و به عنوان مثال ديافراگم 4 در دو لنز متفاوت ميزان بازشدگي يكساني را نشان مي دهد.
سلام
سوالی که دارم راجب داینامیک رنج است؟!! هر چند قبلا از دوستان و اساتید فروم به صورت خصوصی سوال کردم اما هنوز به درک درستی از این موضوع نرسیدم،هرچند پاسخ دوستان همیشه جامع و کامل بوده،اما متاسفانه به دلیل دانش کم در این زمینه دقیقا متوجه عرایض ان عزیزان و مثالها نشدم.
سوالاتم را به ترتیب مطرح میکنم:
1-داینامیک رنج اساسا چیست و کاربردش چیست؟(لطفا جامع و کامل و به زبانی ساده و اماتوری)
2-اینکه مثلا در انتخاب یک بادی گفته میشود دوربین x از دوربین y داینامیک رنج بالاتری دارد ،این از کجا مشخص میشود؟آیا این یک مزیت کلی و ویژه در انتخاب یک بادی است؟(داینامیک رنج بیشتر)
3-اینکه گفته میشود داینامیک رنج یک دوربین نزدیک به نگاتیو (یا دوربین های انالوگ احتمالا) است یعنی چه؟آیا در دوربین های دیجیتال از این باب هنوز نقایصی وجود دارد؟
4-برای رسیدن به داینامیک رنج مطلوب ،باید شرایط توسط عکاس فراهم شود(نورسنجی مناسب،انتخاب ایزو و..) و یا اینکه این شرایط در دوربین فراهم میشود؟(مثلا گزینه x در منوی دوربین باید فعال شود)
5-در یک سایت خارجی جدولی رسم شده بود برای مقایسه داینامیک رنج دوربین ها
در نمودارها مثلا دوربین هایی در رده پایین تر از لحاظ قیمت و کیفیت ساخت داینامیک رنج بالاتری داشتند مثلا از دوربینهایی مثل canon eos 7d ؟ آیا این نمودارها درست میباشد ؟کد:www.dxomark.com
6-هر چه اندازه سنسور بزرگتر باشد این طور که من فهمیدم داینامیک رنج بیشتر میشود،حال اگر این درست است آیا مگا پیکسل یک سنسور در کمتر یا بیشتر شدن داینامیک رنج تاثیر گذار است؟
7-چطور میشود از داینامیک رنج یک دوربینی که داینامیک رنج بالاتری نسبت به دوربین های دیگر دارد نهایت استفاده را برد؟
با تشکر