در حال حاضر باريک ترين دوربينی که تو ايران هست چيه ؟ منظورم از بين sony ،canon ,fuji هست .
يه مدل fuji هم ديدم :finepix z10fd که تو سايت زده 150$ کسی با دوربين های fuji کار کرده ؟کيفيتش خوبه؟اين دوربين رو ميشناسيد ؟
Canon IXUS i7 Zoom
اين مدل رو ديدم خيلی قوی نيست در ضمن is خيلی برام مهم
به شما Ex-s600 کاسیو رو پیشنهاد میدم البته اگه الان پیدا شه ..باید ارزون هم شده باشه..(البته مدل های جدیدتری هم اومده که منطقی ادم اونارو بگیره..مثل Z1000 ) مطمئنا دوربینی که مد نظرتونه تو برند کاسیو پیدا میکنید..و تست هایی که من فبلا با کاسیو و سونی داشتم از لحاظ خروجی تصویر کفه ترازو به سمت کاسیو بوده..
حمید جسمی
راستش خيلی در موردش نشنيدم .is داره ؟ نظرتن در مورده t100 يا t70 sony چيه ؟
سلام
چند تا مطلب رو لازم دیدم عرض كنم :
1- انتظار كیفیت خیلی عالی از هیچ دوربین اولترا كامپكتی نداشته باشید.به خصوص در عكاسی داخلی و با فلاش.
2- مطمئن باشید IS در دوربین های اولترا كامپكت خیلی اهمیت ندارد ( در سوپر زوم ها شاید از نان شب هم واجب تر باشد ! )
3- سری T سونی اكثرا مشكل شدید Red Eye دارن. اصولا بیشتر مدل های اولتراكامپكت به دلیل نزدیكی بیش از حد فلاش و لنز مشكل Red Eye دارند.
فرهاد حسيني
ممنون ،
پيشنهاد ميکنم يه ليست از دوربين های ultra compact داشته باشيم تا بتونيم از راه مقايسه درست به نتيجه برسيم .
با تشکّر
نه متاسفانه لرزش گیر اپتیکال ندارن ولی با بالا بردن ایزو یه کاراریی میکنن..
خیلی راجع به دوربین های سونی اطلاع ندارم یکی از دوستان تو یه اردو باهاش اشنا شدم T9 داشت عکاسشو که برام میل کرد خیلی رضایت بخش نبودن در مقابل عکسهای s500 خودم..
در هر صورت همونطور که فرهاد خان گفتن خیلی نباید از این تیپ دوربین ها در شرایط داخلی انتظار داشته باشی..
ولی توصیه من ( با اطلاعت کمم ) در اولترا کامپکت کاسیو ست
حمید جسمی