سلام دوست عزیز :)
به نظر من هم خرید دوربین اس ال ار لایک منطقی تر به نظر می رسه .و مطمئن باشید که دوربین موبایل هیچگاه به دوربین عکاسی نمی رسه . با تو جه به علاقه ای که به عکاسی دارید خرید موبایل به هیچ وجه منطقی نمی باشد .من شخصا تا حالا ندیده ام کسی عکسهای موبایلش رو چاپ کنه البته لابراتوار ها همه چاپ می کنند اما خودم ندید ه ا م .
اما با خرید یه دوربین هم لذت دیدن عکس های خوب را خواهید برد که در موبایل این لذت دیده نمی شود و هم عکسهای خوبی را با خانواده در البوم خانوادگی خواهی داشت و هم امادگی خوبی پیدا خواهید کرد برای کار با اس ال ار ها .
پیشنهاد مشهدی وحید هم جدی بگیر دوربین خوبی رو پیشنهاد کرده .(البته با توجه به توان مالی شما برای خرید دوربین اولیه )
البته نظر خودم با یکم قرض و قوله اگه بتونی دی چهل نیکون رو بگیری برای اینده که اتلیه زدی دوربین خوبی خواهد بود برای استند بای دوربین اصلیت
راستی دوست عزیز یه نگاه به لنز موبایل بنداز و یه نگاه به لنز دوربین . !!!!!به نظر شما لنز موبایل می تون کیفیت لنز دوربین رو داشته باشه .
:confused:
گرچه می دونم این مشهدی وحید به این دوربینش معتاد شده و می خواد دیگران رو هم معتاد کنه ولی می دونم که ......مشهدی وحید جون یه روزی که حسابی خراب دوربین شدی دیگه اس تری ای اس نمی سازتت و مجبوری بری یه رده بالاتر .
"]همون اس ال ار عژیژژ