سلام به دوستان:)
بالاخره با استفاده از راهنمایی شما عزیزان تصمیم به خربد دوربین نیکون دی 40 با مموری 1 گیگ ترسند رو گرفتم
خدا هم پولشو جور کرد
به یکی از فروشگاههای شهرمونه سفارش دادم و به شرط اینکه دوربین رو تست می کنم اگه سالم و نو بود می خرم
و قراره دوربین رو تا دو سه روز آینده بیاره
حالا نمی دونم (چون تجربه و اطلاعاتم کم است و دوروبرم هم کسی نیست که آدم واردی باشه) چطوری دوربین رو تست کنم که سالمه و اون کارهایی که عزیزان بهتر می دونند رو انجام بدم و یا اینکه این برنامه اوپاندا رو چه طوری باهش کار کنم
این بود که مزاحم شما عزیزان شدم تا راهنماییم کنید
می دونم که دارم زیادی سخت می گیرم ولی این پول رو واقعا" با زحمت و قرض و قوله تهیه کردم و نمی خوام دچار اشتباه بشم
مبارک باشه عزیز :)
نگران نشو مشکلی پیش نمی ات .انشالله که نو نو است . یه جایی توی فورم بود که بچه ها یادآوری کرده بودن در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنی ولی الان یادم نیست کجاست .بچه اگه می دونید لینک بدین ثوابه.
اسدالله مداح
کوچکترين دوربين کامپکت
سلام من قصد خريد يک دوربين کمپاکت دارم و اولين نکته اي که برام مهم هست اندازه دوربين هست .ميخوام کوچيکترين اندازه ممکن باشه چون من وقتی جايی ميرم هيچ وقت کيف با خودم نميبرم و دوربين رو تو جيبم ميزارم.ايتم ديگه اي هم که برام مهم کيفيت هست اما نه به معنيه مگا پيکسل بيشتر !!!!! چرا که تو دوربين های کمپکت با مگا پيکسل بالا بخاطر عدم توانايی لنز در تفکيک همه شعهاهی نوری و رساندن ان به سطح سنسور عملا به تعدادی از فتو سل های سطح سنسور نوری نخواهد رسيد و اين مهم باعث دچار مشکلاتی مانند سافت شدن تصوير ميشودگ .پس با توجه به اينکه اين دوربين ها بيشتر برای ثبت خاطرات استفاده ميشود و نه برای کا رها ی حرفه اي و انتخاب درست يک دوربين با اندازه کوچک ،iso بالا و مگا پيکسلی در حدوده 6 يا 7 هست نه بيشتر .
حالا دوستان عزيز ميتونم منو راهنمايی کنند برای انتخاب دوربين کامپکتی با اين مشخصت : کوچکترين ،باريک ترين با lcd بزرگ و واضح و شارپ،iso بالا و مگا پيکسلی بيين 6 تا 7 .
ممنون از لطف شما
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
سلام
خوشحالم كه شما دنبال مگاپیكسل بالاتر نیستید!! :)
اگر واقعا" اندازه دوربین تا این حد براتون مهمه, كوچكترین دوربینها سری Exilim-Card كاسیو هستند كه به راحتی در جیب پیراهن جا میشوند. البته دوربینهای كاسیو قیمتهای گزافی هم دارند, مثلا" S880 قیمتی حدود 388 تومان دارد.
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/
ولی من توصیه ام SONY-W80 است كه هم لرزشگیر دارد و هم ابعاد مناسب و هم قیمت خوب (حدود 240) و همچنین سری FX پاناسونیك.
ممنون فکر ميکنم يکی از مارک های sony,fuji,canona انتخاب خوبی باشه .در ضمن لرزش گير هم مهمه (البته نه برايه خودم برای کسی که ميخواد ازم عکس بگيره چون معمولاً افراده اماتور دستشون ميلرزه موقع گرفتن عکس )
لطفاً اگه دوربينی معرفی ميکنيد در حد امکان قيمت و مشخصت هم بديد که جنبه اطلاع رسانی هم داشته باشه .ممنون
ممنون ولی فکر ميکنم اندازش يک کم بزرگه چون ميخوام تو جيبم جا بشه .فکر ميکنم دوربين های sony برای اين کار مناسب باشه نظره شما چيه ؟