-
پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
راستش من همیشه از مقایسه کل محصولات یک برند با کل محصولات دیگری پرهیز میکنم چون معتقدم نمیشود گفت سونی اینطور کنون انطور. در صورتی که بحث وارد مقایسه دو مدل باشد خیلی منطقی تر میشود بحث کرد.
به نظر من همه تولید کنندگانی که الان در بازار هستند و بخشی از بازار را به دست اورده اند محصول قابل قبولی تولید کرده اند.
در مورد نگاه یا فلسفه تولید و فروش چند نگاه در این دهه ها وجود داشته است.
نگاه اول: نگاه تولید که در دهه های 30 و 20 میلادی غالب بود. در این نگاه این اعتقاد وجود دارد که خریدار هر انچه که موجود باشد را میخرد. زمینه پدید امدن این نگاه کمبود شدید محصول در بازار در ان زمان بود. هنری فورد در کارخانه اش تنها یک مدل تولید می کرد و تنها یک رنگ هم داشت. جمله معروفی از هنری فورد نقل میشود که گفته است مشتریان من میتوانند هر رنگ اتومبیلی را که میخواهند بخریند به شرطی که ان رنگ سیاه باشد.
نگاه دوم: فلسفه فروش است. در این نگاه گفته میشود که محصول را باید به فروش رساند یعنی تاکید شرکتها بر این بود که با بالا بردن تولید و پایین امدن قیمت محصول را میشود فروخت. استفاده از تبلیغات در این نظریه جای بالایی دارد. این نگاه میگوید یک تله موش اگر کیفیت خوب و قیمت مناسبی داشته باشد قابل فروش است غافل از اینکه مشتری به تله موش نیاز ندارد بلکه به حل مسئله وجود موش در یک مکان نیاز دارد.
نگاه بازار یابی: در این نگاه شرکت ها معتقدند که باید پاسخ گویی به نیاز مشتری است که در نهایت به سود اوری منجر میشود یعنی شرکت باید نیازهای بازار هدف خود را بشناسد و هر چه بیشتر محصولش را با نیاز مشتری تطبیق دهد. این نگاه به شما میگوید که اگر مشتری از شما مته میخرد نیاز او مته نیست بلکه مشتری به سوراخی که مته ایجاد میکند نیاز دارد. در زمانی در امریکا شرکتهای قطارهای مسافری در حال ورشکستگی بودند و تمام تلاششان را روی پایین اوردن قیمت و بهبود خدمات کرده بودند اما متوجه نبودند که بهبود کیفیت خدمات انها مشتریانشان را چندان افزایش نمیدهد چون مسافران بیشتر به سمت حمل و نقل با هواپیما جذب شده بودند. درک این موضوع در صورتی که مدتها قبل اتفاق افتاده بود به این شرکتها امکان سرمایه گذاری در صنعت هوایی را میداد.
هدفم از گفتن این بحث این بود که معنای کلمه marketing با انچه ما در فارسی فکر میکنیم خیلی متفاوت است. فکر میکنم ترجمه بد کلمه marketing به بازاریابی بلایی سر این مفهوم در فارسی اورده که معنایش شده انداختن محصول به مشتری به هر کلک. وقتی میگویی شرکت فلان با بازاریابی تلاش میکند محصولش را بفروشد فوری فکر میکنیم شرکت میکوشد محصولش را قالب کند. شاید ترجمه درست marketing بازار گردانی یا مدیریت بازار باشد.
شاید بهترین مفهوم برای بازار یابی این باشد:
Marketing is: a right product, at right price in right place,at the right time
اگر حرف اضافه ها را درست بکار نبردم عذر میخوام.
در انتها منظورم این است:
- که همه تولید کنندگانی که بازار به شدت رقابتی امروز فعالند و میتوانند بخشی از سهم بازار را به دست اورند کیفیت قابل قبولی دارند.
- بخش بزرگی از مفهوم بازاریابی بهتر یعنی کیفیت بهتر نه انداختن محصول با تبلیغ.
- هر گز کل یک برند را با کل یک برند نمیتوان مقایسه کرد.
-
سلام
بله اين تعريف جادويي ماركتينگ است :
"The right product, in the right place, at the right price, and at the right time"
من با اين كليت كه يك برند رو نمي شه به برند ديگه به قول فرنگيها As a Whole مقايسه كرد كاملا موافقم ولي اين رو هم بايد بپذيريم كه هر كمپاني اي روي يك زمينه اي فوكوس كرده است.
مثلا در صنعت عكاسي تقريبا مورد وقوف همه هست كه در مجموع در دوربين هاي كامپكت كنن بهتر از رقبا عمل كرده است يا مثلا در ارائه ي لنز هاي Popular نيكن بهتر عمل كرده يا همه اذعان دارند كه در جسارت ابداع و نوگرايي و نوآوري سوني حرف اول را مي زند ولي اينها كليات است و اصلا به اين معني نيست كه هيچ كمپاني اي كامپكت بهتر از كنن ندارد يا هيچ كمپاني ديگري نوآور نيست و ....
-
نقل قول:
هنوز هم R1 حدود 800هزار تومان است.خیلی از دوربین های سونی هم ساخت ژاپن نیستند خوشبختانه!و اینکه Blu Ray ابداع و تکنولوژی اختصاصی سونی است.مثل VHS و .........!!!
کاوه به گمونم ،VHS ساخت توشیبا بود و BETAMAX ساخت سونی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin-m
بله حق با شماست که درست بخاطر خودخواهی سونی وبا امدن vhsوارزان بودن ان نسبت به فیلم کوچک سونی و همچنین قابلیت ظبط بیشتر از رده خارج شد اما......همه این حرفهاچه سودی برای من مصرف کننده داره بهترین حرف رو من میزنم و امیدوارم این بحث که انرژی خیلی زیادی رو از شما با مرامها گرفته خاتمه بیدا کنه مهم اینه که من مصرف کننده با هزینه ای که دارم بتونم چیزی رو داشته باشم که از اون راضی باشم این راضی بودن یعنی اینکه کیفیت در حد هزینه باشه و جنسی بهتر از اون در ان زمان در بازار نباشه اخر کلام ملیت مهم نیست مهمه خوب باشه و شما راضی لحظات خوشی رو در زندگیتون ثبت کنید canon nikon sonyمهم نیستند مهم زندگی و لحظات ماست که باید به خوشی سبری شود حالا هر کی با هرچی حال میکنه بگو حال کنه ما حق نداریم خوشی رو حتی با بیان واقعیت(البته در مورد این چیزها مثل دوربین)ازش بگیریم این یعنی کشتن روح انسانی که تا بحال با یک دوربین فکستنی کیف میکرده0 جهان سومی هوشیار باش تا خوشی را به کام ما این سرمایه داران تکنولوژی تلخ نگردانند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin-m
VHS اختراع شركت JVC است :biggrin:
-
یک پستی نوشتم کلی طولانی...اما حس و حال بحث ندارم.باشد فرصتی دیگر شاید پابلیک اش کردم.
فقط چکیده اش اینکه...
هیچ وقت از ابراز علاقه هامان نترسیم.از چیزهایی که لذت می بریم و دوست داریم به دلیل سودجویی و حساب و کتاب دور نشویم.بدون توجه به منفعت سنجی نظرمان را ابراز کنیم تا حداقل در دلمان راضی باشیم که من نظرم این است!
-
پر فروش ترین دوربین های Dslr
پر فروش ترین های DSLR در ماه مارس
Top-Selling Digital SLRs for March
1. Canon Digital Rebel XTi
w/ 18-55mm lens 10.1MP $600
2. Nikon D40
w/ 18-55mm lens 6.1MP $525
3. Canon Digital Rebel XT
w/ 18-55mm lens 8MP $525
4. Nikon D300
Body Only 12.3MP $1700
5. Nikon D60:::love2:::
w/ 18-55mm lens 10.2MP $750
ماخذ : http://www.popphoto.com/cameras/5279...for-march.html
-
پاسخ: پر فروش ترین دوربین های Dslr
سلام
خوب ظاهرا D60 جاي 40d رو كه در ماه فوريه پنجم بود گرفته ( 4 تاي اول تكون نخورده اند).
معمولا پرفروشترين دوربين ها ارزونترين دوربين ها با بيشترين امكانات هستند و حضور 400D و 350D با وجود قديمي بودنشان خيلي جالبه و نشان از ارزشمند بودن اين دو دوربين و عدم توجه آمريكاييان ( بر عكس ايرانيان) به خريد آخرين مدل دارد.الان در ايران به هركي بگي 400D بخر مي گه بهكي اين همه دوربين جديد چرا برم اينو بخرم؟!!
از اون هم جالب تر در اين ميان حضور D300 با قيمت نسبتا بالاست كه نشان از ارزش بالاي اين دوربين نيكون دارد.
-
سلام:
Four Canon products win top awards in Europe
TOKYO, May 8, 2008—Four Canon products were recognized with "Best Product 2008" awards by the prestigious Technical Image Press Association (TIPA), representing 30 photography and imaging magazines across 13 European countries.
کد:
http://masterchong.com/v2/dslr/four-canon-products-win-top-awards-in-europe.html
-
شاید قدری دیر باشد...
اما دیدن اش بد نیست...
Top 5 SLR Cameras
http://www.pcworld.com/article/123929-1/article.html
نکته جالب اش حضور ؟؟؟؟ در رده اول است!:::love2::: و 2 ؟؟؟؟؟ در بین پنج تای اول....
-
کاوه عزیز خیلی ممنون
دو نکته در گزارش فوق اهمیت بسیار دارد، اول ملاک مقایسه که خودش هم گفته:
نقل قول:
Ratings and rankings can change due to pricing and technology changes
و دوم نتیجه آمار موافقان و مخالفان گزارش :biggrin::biggrin:
-
پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H50
JiNi عزیز
توضیحات شما در مورد شرکت بازرگانی ایران تجربی و حدسی بود.اما سندیت نداشت..
دوستان آگاه (!) حتما پاسخ مناسب خواهند داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maziar-H50
سلام دوستان عزيز.
من ميخواستم بدونم که شما از نظر کيفيت عکس ها و رفتار نويزي بين دوربين هاي SLR-Like کدوم برند رو از بين کانن و سوني به من پيشنهاد ميکنين؟
من حدود اوايل خرداد قصد دارم که با ورود H50 اون رو تهيه کنم.
ميخواستم بدونم نظر شما در بارش چيه و اينکه با وجود سايز کوچيک سنسور تصاوير نويزي نميشن؟
ممنون ميشم راهنماييم کنيد. چون تو سايت dpreview يه مطالبي ضد اين دوربين نوشتن که خوب من رو يه کمي نگران کرده.
هرچند ميدونم هرکس نظر شخصي خودشو با تعصب ويا هرترفند ديگه ميگه تا يه محصول رو خراب کنه يا ....
در همين انجمن هم تاپيک H9 رو دنبال ميکردم و ميديدم که چيا دربارش ميگفتن که شايد فقط و فقط 1 درصدش درست بود.
به هر حال ممنون ميشم راهنماييم کنين. در ضمن اينم بگم که با باطري قلمي هاي کنون شديدا مشکل دارم.
دوست عزیز باید بپذیریم که با پیشرفت های عظیم صورت گرفته در علوم و مهندسی دیگر هیچ شرکتی دوربین "بد" تولید نمی کند. آنقدر رقابت بین شرکتهای تولید کننده وجود دارد که فرصتی برای اشتباه هم باقی نمی ماند و اگر نگاه کنید تنها چند(دو یا سه) دوربین بوده اند در این سالها که واقعاً باگ داشته اند.
به قول کاوه وجود نویز هم در تصاویر دیجیتال انکار ناپذیر است و قطعاً این نویز با استفاده از ابزارهای حرفه ای کاهش می یابد اما هنوز از بین نرفته است. اما در SLR-Like ها به دلیل کوچک بودن سنسور و استفاده از لنزهای ارزان تر این نویز بیشتر است. میزان شارپنس وسافتنس هم انتخاب کاربر است. کسی شارپنس بیشتری می خواهد نویز بیشتری را هم تحمل می کند و کسی که از نویز فراری است احتمالاً تصاویر سافت را ترجیح می دهد. اما در این بین احتمالاً دوربینی که به شما امکان می دهد تا خود میزان عملکرد کاهنده نویز را تنظیم کنید در مطلوب تر خواهد بود. من از سافتنس اجباری H9/H7 واقعاً ناراضی بودم اما در H50 این امکان به کاربر داده شده تا میزان کاهش نویز را به میل خود تنظیم کند.
ادامه...:
برخلاف نظر شما در dpreview نظرات امیدوارکننده وجود داشت. از زمانی که این دوربین به دست مصرف کنندگان رسیده تنها دو کاربر اظهار نارضایتی کرده اند و سایرین همگی از انتخاب خود کاملاً راضی بودند. توجه کنید که در آمریکا و اروپا در بسیاری فروشگاهها به کاربر اجازه پس دادن کالا هم داده می شود یعنی چون مجبورند دوربین را تحمل کنند نظر مثبت نمی دهند...این را مقایسه کنید با نظراتی که در مورد دوربین های هم رده H50 ابراز شده اند..منظورم دوربین هاییست که تقریباً همزمان با این دوربین هم معرفی شده اند. نسبت ناراضیان را ببینید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
JiNi عزیز
توضیحات شما در مورد شرکت بازرگانی ایران تجربی و حدسی بود.اما سندیت نداشت..
دوستان آگاه (!) حتما پاسخ مناسب خواهند داد
کسی که سند را در اختیار دارد واردات بازرگانی است نه من!
-
سلام خدمت دوستان عزیز.
در موزد بازرگانی ایران کاملا حق با شماست.
همین امشب که زنگ زدم (چند پست پایین تر گفتم) یه بنده خدایی با حالتی عصبی گفت اصلا H50 وجود نداره.
من هم گفتم شاید تو ایران وجود نداشته باشه ولی بی زحمت یه نگاهی به محصولات عرضه شده بکنید و بعد پشت تلفن بنشینید.
ایشون هم در جواب گفتن اگه وجود داره پس ما هنوز نیاوردیم !!!!!!
اما در مورد محصولات سونی به طور کلی یه دیدگاه نسبتا بدی وجود داره. نمیدونم چرا.
شاید دلیلش این باشه که بیشتر کاربرا کانن داشتن به دلیل معروفیت و محبوبیت بیشتر و اصلا حتی یک بار هم با لنزهای فوق العاده ی سونی (زایس) کار نکردن و به همین خاطر هم در مورد سونی اظهار لطف میکنن. البته فقط نظر شخصیه.
نمونش دور و بر من خیلی زیاده و جالبه وقتی ازشون میپرسم چرا سونی دوربین هاش خوب نیست دلایلی بسیار سوال برانگیز مطرح میکنند.
دوربین قبلی من یک دوربین کامپکت بود. مدل W55 سونی. باور کنید تا قبل از اینکه از دستم بیفته و داغون بشه حتی عکساش از کانن مدل Sx100 Is خیلی سرتر بود.
اینو به عینه تجربه کردم.
حالا یا من خیلی خوب عکس گرفته بودم یا اون دوستم نتونسته بود خوب عکس بگیره.
ولی به هر حال تا الان سونی هیچ وقت و تو هیچ کدوم از محصولاتش به من بی وفایی نکرده. هر چقدر هم که موج انتقادات بالا باشه باز هم همین دوربین رو میخرم.
من فقط و فقط به این دلیل میخوام با گارانتی بازرگانی ایران بخرم که مطمئن تر باشه و می ترسم اگه از مغازه های متفرقه بخرم دوربین رو بهم قالب کنن.
این رو هم میدونم که بازرگانی ایران چیزی جز پول دور ریختن نیست.
راستی دوست عزیز جناب مهیار شما از کجا قیمت گرفتید 440 تومان؟ اگه جای معتبریست من همین فردا میخرم...
-
نقل قول:
در موزد بازرگانی ایران کاملا حق با شماست.
همین امشب که زنگ زدم (چند پست پایین تر گفتم) یه بنده خدایی با حالتی عصبی گفت اصلا H50 وجود نداره.
من هم گفتم شاید تو ایران وجود نداشته باشه ولی بی زحمت یه نگاهی به محصولات عرضه شده بکنید و بعد پشت تلفن بنشینید.
ایشون هم در جواب گفتن اگه وجود داره پس ما هنوز نیاوردیم !!!!!!
...
من فقط و فقط به این دلیل میخوام با گارانتی بازرگانی ایران بخرم که مطمئن تر باشه و می ترسم اگه از مغازه های متفرقه بخرم دوربین رو بهم قالب کنن.
ممکن است که مثلاً H5 را الان به شما قالب کنند و یک کارکرده آن را به جای نو به شما بفروشند یا در مورد یک کراوات ممکن است مارک پیر کاردین را روی کراوات ترکیه ای بچسبانند اما دوربینی که تازه به بازار آمده که...
فقط دقت کنید که لوازم دوربین کامل باشد.
در مورد بازرگانی ایران هم می شد خیلی مسائل را مطرح کرد که شاید بهتر باشد از موضوع بحث خارج نشویم. هدف من هم این نبوده که که آنها را کلاه بردار معرفی کنم! نه! خود آنها هم اعلام کرده اند که فقط فروشنده سونی هستند اما ایراد از من و شمای نوعی است که تا یک شرکت به هر دلیل نام یک کمپانی بزرگ را به خود می چسباند فکر می کنیم او شعبه ای از همان کمپانی عظیم است. هدف من این بود که بگویم لزومی وجود ندارد که H50 از بازرگانی ایران تهیه شود. با یک تحقیق ساده در مورد کیفیت خدمات پس از فروش شرکتهای دیگر هم میتوانید در پول خود صرفه جویی کنید. ببینید...نماینده فروش یعنی کسی که کالایی را زیاد می خرد و برای اینکه سود بیشتری کند و قیمت اش هم نسبت به سایر رقبایش کمتر باشد با تولید کننده وارد مذاکره می شود که به او تخفیفی ویژه بدهد و یا در حمل کالا تسهیلاتی قائل شود و...در نهایت تنها سود این قرارداد برای مشتری می تواند نزول قیمتها باشد که در مورد بازرگانی ایران این کاملاً برعکس است. یعنی چون قراردادی سودآور با سونی امضاء کرده از آن برای تبلیغات خود هم بهره می برد و با چسباندن نام سونی به خود طوری وانمود می کند که گویی شعبه سونی در ایران است و قیمتهایش هم که....اینطور است که نام یک کمپانی بزرگ را به خود می چسبانند. در حالی که سونی یعنی مجموعه فروش و خدمات پس از فروش و دیسیپلین های کاری و رعایت استانداردها و... قرارداد وارداتی بازرگانی ایران با سونی سودی برای مشتری ندارد و سودش در جیب خودشان می رود.
-
دوست عزیزم JINI جان...
شما یک مقداری برداشت اشتباه داشته اید...
اول اینکه در ایران هیچ کس مثل خارج از ایران رفتار نمی کند.اگر گذرتان به یک نمایندگی خودرو در ایران افتاده باشد متوجه خواهید شد.مثلا نمایندگی شماره X ایران خودرو ( که یقینا نماینده بزرگ ترین خودرو ساز خاورمیانه و شانزدهمین خودرو ساز دنیا است ) رفتاری مثل نمایندگی BMW US خواهد داشت؟
دوست عزیزم اینجا ایران است!چرا گاهی فراموش می کنید؟؟؟
کدام نمایندگی و یا عامل فروش بوده که شما کار با مثلا دوربین و یا هر چیز دیگرشان را بلد نبوده اید و پشت تلفن راهنمایی کرده اند؟لطفا آدرس و شماره و نام را در همین تاپیک اعلام کنید تا ما هم دلمان خوش باشد در ایران یک نفر وجود دارد که روال عادی فروش و خدمات پس از فروش را بلد است...
دوست خوبم در خارج خیلی چیزها وجود دارد و شرکت ها خیلی کارها می کنند اما اینجا ایران است...
شما اگر یک دستگاه پورشه 80 هزار دلاری بخرید سه جلسه آموزش در سریع ترین پیست جهان به همراه ان است.
اگر یک روزلزویس 500 هزار دلاری بخرید در هر کجای دنیا که باشید ( حتی ایران و افغانستان و بورکینا فاسو و برمه و عراق ) اگر مشکلی برای اتومبیل در دوره گارانتی پیش بیاید تکنسین و کلیه لوازم مجانی در محل شما خواهد بود و اگر مشکل حاد باشد اتومبیل به هزینه کمپانی به کارخانه فرستاده می شود.
شما اگر یک ساعت سواچ با گارانتی اصلی در هر کجای دنیا بخرید و باطری آن در کمتر از 10 سال مشکل داشته باشد به نمایندگی می روید و یک ساعت نو به شما خواهند داد.
دوست عزیزم اینجا ایران است...فراموشتان نشود در کجا زندگی می کنید خدای نکرده زبانم لال در کشور عجنبی های کافر زندگی نمی کنیم که اینهمه هوای ما را داشته باشند....
در مورد بازرگانی ایران باید عرض کنم که بر خلاف تصور شما متاسفانه با وجود خدمات ضعیف و غیر قابل قبول این شرکت در ایران این دوستان نماینده رسمی فروش و خدمات پس از فروش سونی در ایران هستند...
شما برای اینکه خیالتان راحت شود به راحتی از سونی خاور میانه و شمال افریقا و یا سونی گلوبال و یا سایت SOny Style توسط یک ایمیل سوال بفرمایید.سریع و در کمتر از چند ساعت پاسخ خواهند داد که بازرگانی ایران شریک شرکت تجاری Sony GULF FZE Limited به ریاست جناب مهدی ساعتچی نماینده رسمی در ایران است.
به سایت سونی گلوبال مراجعه کنید و بخواهید یک خدمات پس از فروش را در تهران به شما معرفی کند.متوجه خواهید شد که سونی گلوبال بازرگانی ایران را نماینده رسمی خود می داند.
دلیل از این محکم تر که شرکت مادر بازرگانی ایران را نماینده رسمی می داند؟
حالا سطح خدمات چطور است و چقدر است شما باز هم اگر بخواهید به سبک کشور های متمدن رفتار کنید باید یک ایمل به شرکت سونی خاور میانه بزنید و از نحوه خدمات این شرکت شکایت کنید و اگر جوابی نیامد به سونی گلوبال و باز هم اگر جوابی نیامد به شرکت مادر ( سونی ژاپن ) ایمیل بزنید و شکایت کنید و جویای داستان شوید...
اگر رفتار درست می خواهید باید از راه های درست هم وارد شوید...
بازرگانی ایران هم یک ناظر دارد و شما می توانید به این دوستان شکایت کنید.به شرکت بازرگانی ایران زنگ بزنید و بخواهید به جناب فیضی وصل کنند تا انجا که بنده اطلاع دارم ایشان عضو هیات مدیره و همین طور ناظر نمایندگی ها هستند..
تلفن هم : 66969491
گاهی باید حرف هایمان با سند و مدرک باشد.برای انعکاس شکایت خود به سونی گلوبال هم باید با سند و مدرک صحبت کنید ، آنها ایرانی نیستند که با حرف های روی هوا چیزی را پیگیری کنند و رای صادر کنند و بعد اعدام کنند و بعد متوجه شوند که ای وای اشتباه شده بود.....
اگر مدرکی داشتید بنده هم خوشحال خواهم شد که در فرستادن ایمیل به شما کمک کنم و از دوستانی که به زبان مسلط هستند بخواهم که متن خوبی را اماده کنند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
دوست عزیزم JINI جان...
شما یک مقداری برداشت اشتباه داشته اید...
اول اینکه در ایران هیچ کس مثل خارج از ایران رفتار نمی کند.اگر گذرتان به یک نمایندگی خودرو در ایران افتاده باشد متوجه خواهید شد.مثلا نمایندگی شماره X ایران خودرو ( که یقینا نماینده بزرگ ترین خودرو ساز خاورمیانه و شانزدهمین خودرو ساز دنیا است ) رفتاری مثل نمایندگی BMW US خواهد داشت؟
دوست عزیزم اینجا ایران است!چرا گاهی فراموش می کنید؟؟؟
کدام نمایندگی و یا عامل فروش بوده که شما کار با مثلا دوربین و یا هر چیز دیگرشان را بلد نبوده اید و پشت تلفن راهنمایی کرده اند؟لطفا آدرس و شماره و نام را در همین تاپیک اعلام کنید تا ما هم دلمان خوش باشد در ایران یک نفر وجود دارد که روال عادی فروش و خدمات پس از فروش را بلد است...
دوست خوبم در خارج خیلی چیزها وجود دارد و شرکت ها خیلی کارها می کنند اما اینجا ایران است...
شما اگر یک دستگاه پورشه 80 هزار دلاری بخرید سه جلسه آموزش در سریع ترین پیست جهان به همراه ان است.
اگر یک روزلزویس 500 هزار دلاری بخرید در هر کجای دنیا که باشید ( حتی ایران و افغانستان و بورکینا فاسو و برمه و عراق ) اگر مشکلی برای اتومبیل در دوره گارانتی پیش بیاید تکنسین و کلیه لوازم مجانی در محل شما خواهد بود و اگر مشکل حاد باشد اتومبیل به هزینه کمپانی به کارخانه فرستاده می شود.
شما اگر یک ساعت سواچ با گارانتی اصلی در هر کجای دنیا بخرید و باطری آن در کمتر از 10 سال مشکل داشته باشد به نمایندگی می روید و یک ساعت نو به شما خواهند داد.
دوست عزیزم اینجا ایران است...فراموشتان نشود در کجا زندگی می کنید خدای نکرده زبانم لال در کشور عجنبی های کافر زندگی نمی کنیم که اینهمه هوای ما را داشته باشند....
در مورد بازرگانی ایران باید عرض کنم که بر خلاف تصور شما متاسفانه با وجود خدمات ضعیف و غیر قابل قبول این شرکت در ایران این دوستان نماینده رسمی فروش و خدمات پس از فروش سونی در ایران هستند...
شما برای اینکه خیالتان راحت شود به راحتی از سونی خاور میانه و شمال افریقا و یا سونی گلوبال و یا سایت SOny Style توسط یک ایمیل سوال بفرمایید.سریع و در کمتر از چند ساعت پاسخ خواهند داد که بازرگانی ایران شریک شرکت تجاری Sony GULF FZE Limited به ریاست جناب ساعتچی نماینده رسمی در ایران است.
به سایت سونی گلوبال مراجعه کنید و بخواهید یک خدمات پس از فروش را در تهران به شما معرفی کند.متوجه خواهید شد که سونی گلوبال بازرگانی ایران را نماینده رسمی خود می داند.
دلیل از این محکم تر که شرکت مادر بازرگانی ایران را نماینده رسمی می داند؟
حالا سطح خدمات چطور است و چقدر است شما باز هم اگر بخواهید به سبک کشور های متمدن رفتار کنید باید یک ایمل به شرکت سونی خاور میانه بزنید و از نحوه خدمات این شرکت شکایت کنید و اگر جوابی نیامد به سونی گلوبال و باز هم اگر جوابی نیامد به شرکت مادر ( سونی ژاپن ) ایمیل بزنید و شکایت کنید و جویای داستان شوید...
اگر رفتار درست می خواهید باید از راه های درست هم وارد شوید...
بازرگانی ایران هم یک ناظر دارد و شما می توانید به این دوستان شکایت کنید.به شرکت بازرگانی ایران زنگ بزنید و بخواهید به جناب رفیعی وصل کنند تا انجا که بنده اطلاع دارم ایشان عضو هیات مدیره و همین طور ناظر نمایندگی ها هستند..
گاهی باید حرف هایمان با سند و مدرک باشد.برای انعکاس شکایت خود به سونی گلوبال هم باید با سند و مدرک صحبت کنید ، آنها ایرانی نیستند که با حرف های روی هوا چیزی را پیگیری کنند و رای صادر کنند و بعد اعدام کنند و بعد متوجه شوند که ای وای اشتباه شده بود.....
اگر مدرکی داشتید بنده هم خوشحال خواهم شد که در فرستادن ایمیل به شما کمک کنم و از دوستانی که به زبان مسلط هستند بخواهم که متن خوبی را اماده کنند...
کاوه عزیز سلام
اولاً شراکت تجاری یک چیز است و نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش بودن چیز دیگر. من منکر این نیستم که سونی قراردادی با بازرگانی ایران دارد من می گویم محال است اینها نمایندگی سرویس پس از فروش سونی در ایران باشند. من الان یک ایمیل هم به سونی می زنم و دقیقاً شرح می دهم موضوع را و اگر جوابی بدهند شک ندارم که بر خلاف نظر شما خواهد بود. برای این حرف هم دلیل دارم.
من در کانادا تحصیل کردم و در دوران دانشجویی برای کسب درآمد مجبور بودم هرکاری را قبول کنم. supporter شرکت Dell شدم به این معنی که پاسخگوی مشتریانی شدم که لپ تاپ های این شرکت را خریده بودند. در دوره آموزشی ما را توجیه کردند که مثلاً ممکن است یک پیرزن که تا به حال پشت کامپیوتر ننشسته به شما زنگ بزند و از شما بخواهد که طریقه روشن کردن لپ تاپ را به او توضیح بدهید و تاکید کردند که نباید در حین مکالمه طوری حرف بزنیم که طرف احساس کند ما کلافه شده ایم یا حوصله نداریم. گفتند شما برای همین کار پول می گیرید پس با دقت اینکار را انجام دهید. راستش فقط یک بار کم حوصله به تلفن جواب دادم. خانمی بود که هرچه توضیح می دادم انگار برایش شعر خوانده بودم و باز سوال خود را تکرار می کرد و در نهایت می گفت که لهجه من را نمی فهمد! به هر شکلی بود تلفن ختم شد و فردا صبح نامه ای رسمی روی میزم بود از طرف رئیس بخش پشتیبانی Dell با مضمون اینکه اخراج شده ام! آن خانم ظاهراً خنگ شخص رئیس بود....!!!
و بعدها که تحقیق کردم دیدم دقیقاً همین نظارت بر روی تمام نمایندگی های Dell در سراسر دنیا اعمال می شود. مالزی و سنگاپور و ...همه جا! تک تک نمایندگی ها را ناظران داخلی و مادر کنترل می کردند و کسانی کارشان این بود که درخواست سرویس کنند و کیفیت ارائه خدمات را بررسی کنند و به عملکرد شرکت ها و پشتیبان ها را به شرکت مادر گزارش کنند. به هیمن دلیل است که می گویم محال است اینها نمایندگی خدمات پس از فروش سونی را داشته باشند چون کمپانی های بزرگ اعتبار خود را به خاطر عملکرد بد نمایندگانشان در خطر نمی اندازند. لازم نیست من و شما تذکر بدهیم...خودشان برای حفظ اعتبار تمام مدت کنترل می کنند. چون عملکرد یک نمایندگی در کسب اعتبار یک کمپانی بسیار موثز است، آن هم نمایندگی خدمات پس از فروش!
شما می گویید اینجا ایران است! اما دقت نمی کنید که سونی شرکتی ایرانی نیست. سونی دیسیپلین جهانی دارد و حاضر هم نیست که چون فعلاً نمی تواند نمایندگی واقعی در ایران داشته باشد به واسطه یک قرار داد، اعتبار خود را در یکی از بزرگترین بازارهایش به خطر بیاندازد.
چگونه است که اگر بازرگانی ایران تنها نماینده رسمی سونی در ایران است نمی تواند نماینده انحصاری آن باشد؟! می دانید که سیستم پخش سونی چگونه است...یعنی اگر در ایران فقط و فقط یک نمایندگی وجود دارد قائتاً او باید نماینده انحصاری باشد و بقیه هم باید از او خرید کنند...
بهتر است سعی نکنیم شرکتهای دلال را بیش از این مهم و بزرگ نشان دهیم. آنها فقط وارد کننده هستند و نه بیشتر. راستی خیلی وقت است از این شرکت و زیر مجموعه هایش خریدی نداشته ام آیا هنوز هم کارت گارانتی ایران رهجو و ... را دست مشتری می دهند یا کارت گارانتی سونی را؟!! این یکی که دیگر واضح است که سونی در همه جا کارت گارانتی Sony می دهد و لاغیر!
راجه به مدرک هم عرض کردم که اگر سند و مدرکی موجود باشد در دست بازرگانی ایران است که به هیچ وجه هم مایل نیست راجع به جزئیاتش با کسی صحبت کند. خب آنها ادعا می کنند که نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش سونی در ایران هستند و ما می گوییم این اصلاً به سونی شباهتی ندارد...می توانند به راحتی اسناد و مدارک را نشان دهند. اگر روزی چنین کاری کردند من شخصاً حاضرم رسماً معذرت خواهی کرده و بپذیرم که صلاحیت برخورداری از خدمات آن طرف آبی سونی را ندارم و برای همیشه سکوت کنم....یا شما سونی را نمی شناسید یا این دلال ها را...
-
حالا چه فرقی به حال همه ی ما میکند که اینها نمایندگی اصلی باشند یا خیر، به قول جناب قبادی عزیز "اینجا ایران است"، و هم ی ما به این مسایل عادت داریم. مگه اتصالات خودش رو نماینده رسمی sony ericsson معرفی نمیکنه؟؟؟ غیر از قیمت بسیار بالا تر، کی خدمات خاصی از این شرکت دیده؟؟؟ یا نوریانی و BMW !!!!!
ما که میدونیم هیچ کدوم خدماتی که باید بدهند رو نمیدهند، خوب اصلآ از اینها خرید نمیکنیم، خدمات نداشته یشان هم پیشکش خودشان!!
غیر از این است؟؟؟ فکر نمیکنم ارزش بحث داشته باشد، این خانه از پایبست ویران است!!!!
-
چیز جالبی که من در این دوربین( h50) دیدم(دوربین دیگه ای ندیدم) این بود که شامل زبان فارسی هم هست، و ترجمه های خوبی هم داره!
اما زمانی که رفتم از داخل CD خواستم کالام رو رجیستر کنم، باز هم متاسفانه با جمله ی "متاسفانه مملکت شما رو آدم حساب نمیکنیم" مواجه شدم!!!!:mad:
حالا به نظر شما اگر در کشور ما نمیندگی ای بود، هنوز این جمله رو میدیدیم؟؟؟
-
فکر می کنم نباید دنبال یه همچین تفاوتی باشید! من با h9 کار نکردم، و خوب تفاوتهای ظاهری رو هم که حتمآ مطلع هستید.
تکنولوپی تشخیص لبخند، که خوب به نظر من چندان جالب نیست، اما خوب نسبت به t200 که این امکان رو داشت خیلی بهتر شده!
حالت ماکروش تا اونجایی که من تست کردم عالی بود، همینطور مشخصه nightshot که خوب عکس های جالبی رو میندازه، البته همونطور که مشخصه برد چندانی نداره! Findere
خیلی خوبی لااقل نسبت به s3is که من کمی کار کرده بود داره،شفاف و رزولوشن خوب!
احساس میکنم مصرف باطریش بالاست ، که خوب چون روز هایی اوله که استفاده میکنم، و البته بزرگی صفحه lcd کمی قابل قبوله! روی جعبه نوشته300 shot ،اما در چه شرایطی،خدا عالمه!!
کیفیت فیلم هم بد نبود،همانطور که میدونید امکان استفاده از زوم رو هم دارید،که خوب صدای کمی رو در فیلم باقی میزاره!
-
سلام دوستان.
الان دارم از نمایشگاه میام.
متاسفانه خبری از H50 در بازرگانی ایران نبوده و مسئول غرفه گفت فعلا وارد نمیشه !!! :(
جالبه که هنوز هم دارن H9 رو با قیمت 428 هزار تومن میدن به مردم . پس آقا مهیار شما فوق العاده خرید کردید !!!
بهتون تبریک میگم. :)
-
نقل قول:
متاسفانه خبری از H50 در بازرگانی ایران نبوده و مسئول غرفه گفت فعلا وارد نمیشه !!! :(
بله این هم از شاهکارهای نمایندگی رسمی سونی است!
نقل قول:
جالبه که هنوز هم دارن H9 رو با قیمت 428 هزار تومن میدن به مردم . پس آقا مهیار شما فوق العاده خرید کردید !!!
بهتون تبریک میگم. :)
البته فکر می کنم H9 که با این قیمت می دهند لوازم جانبی هم داشته باشد. مثل کیف و حافظه.
قیمتی هم که مهیار دوربین را تهیه کرده عالیست اما فقط برای الان که هنوز H50 را جاهای دیگر وارد نکرده اند. در واقع نباید خیلی هم خوشحال باشیم که کالایی که الان در دبی 320 هزار تومان و کمتر عرضه می شود را 440 هزار تومان به ما می دهند. مخصوصاً الان که همه دروازه های کشور برای واردات کالا باز شده...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
بله این هم از شاهکارهای نمایندگی رسمی سونی است!
البته فکر می کنم H9 که با این قیمت می دهند لوازم جانبی هم داشته باشد. مثل کیف و حافظه.
قیمتی هم که مهیار دوربین را تهیه کرده عالیست اما فقط برای الان که هنوز H50 را جاهای دیگر وارد نکرده اند. در واقع نباید خیلی هم خوشحال باشیم که کالایی که الان در دبی 320 هزار تومان و کمتر عرضه می شود را 440 هزار تومان به ما می دهند. مخصوصاً الان که همه دروازه های کشور برای واردات کالا باز شده...
درسته. میدونم که نباید خوشحال باشیم. ولی به قول کاوه ی عزیز اینجا ایران است و به این چیزها عادت داریم.
در ضمن قیمت این دوربین مگر 400 دلار نیست؟ پس مگر دلار چند حساب میشه که تو دبی 320 هزار تومن است؟
به هر حال دوست عزیز به نظرت بخرم این دوربین رو در چند روز آینده یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maziar-H50
در ضمن قیمت این دوربین مگر 400 دلار نیست؟ پس مگر دلار چند حساب میشه که تو دبی 320 هزار تومن است؟
به هر حال دوست عزیز به نظرت بخرم این دوربین رو در چند روز آینده یا نه؟
همین الان هم می شود H50 را حتی در آمریکا کمتر از 400 دلار و حتی 368 دلار تهیه کرد! بازار خاورمیانه هم جای کار بیشتری روی قیمت محصولات آسیایی دارد. 320 هزار تومان خیلی تخمین دقیقی نیست اما خیلی هم نباید دور از واقعیت باشد.
در مورد زمان خرید این دوربین هم باید بگویم که به شخصه همیشه دوست داشته ام کالای مورد علاقه ام را به محض ورود به بازار تهیه کنم و برای این هم باید مبلغ بیشتری هزینه کرد. انصافاً قیمتی فعلی کالا هم بالا نیست. خود من اینبار اگر عجله نمی کنم دلیلش این است که لنگ دوربین نیستم و ترجیح می دهم review ی معتبری از این دوربین را هم مطالعه کنم و بعد آن را بخرم. هرچند از عکسهای منتشر شده هم راضی بوده ام.
راستش با این شناسه ای که شما ساخته اید جداً پیشنهاد می کنم همین فردا این دوربین را بخرید و از آن لذت ببرید. گاهی لذتی که در یک زمان از یک کالا می بریم ارزشی بیش از چند ده هزار تومان دارد. با احتساب اینکه قیمت فعلی هم خیلی کاذب نیست.
ادامه...:
روی بازرگانی ایران هم حساب نکنید چون آنطور که خودشان در نمایشگاه می گفتند هیچ برنامه ای فعلاً برای وارد کردن این دوربین ندارند و کاش دست کم این دوربین را همین جاهایی که دوستان ما تهیه کردند آنها هم می خریدند تا دست کم نماینده رسمی سونی(!) خود محصولش را برای نمایش هم که شده داشته باشد! گاهی در نمایشگاهها حتی محصولات سال های آینده را هم نمایش می دهند چه برسد به دوربینی که الان در همه جا توزیع شده است...البته اینجا ایران است lool
از هر جا هم دوربین را تهیه می کنید حتماً مهلت تست بگیرید.
-
فرمایشات شما کاملا صحیح است...بنده حرفی ندارم.اما نمونه های بسیاری دارم برا اثبات اینکه در ایران قوانین جهانی کمی متفاوت می شود.حتی در قوانین بین المللی کار...
ستاره طلایی نمایندگی رسمی مرسدس در ایران است ( دلیل و سند هم اگر خواستید می توانید به کارخانه جات این شرکت مراجعه کنید که با مشارکت ایران خودرو دیزل و در خط تولید قبلی مینی بوس های بنز دهه 60 در حال تولید دو کلاس C و E و بزودی S هستند.از دوستانی که در ایران خودرو مشغول هستند بپرسید ، خوشبختانه تعدادشان در این فروم زیاد است و وقتی شرکتی مثل مرسدس محصولاتش را در یک کشور ثالث تولید می کنند یقینا تولید کننده مورد تاییدش است )
اما اگر به همین نمایندگی مثلا رسمی زنگ بزنید و فقط بخواهید بپرسید که در هر چند کیلومتر باید سرویس ادواری انجام شود.بعد حتما پاسخ را هم در اینجا منعکس کنید.خواهید دید یک کلام بدون کوچکترین توضیح و بعد از 7 دقیقه انتظار پشت تلفن یک کلام می فرمایند به دفترچه راهنمای اتومبیل که هنگام خرید دریافت کرده اید مراجعه کنید ، خدا حافظ و تق!گوشی را خواهند گذاشت!!!
در ایران هر چیزی ممکن است و هیچ چیزی بعید نیست...
-
دوست عزیز...
Jini جان...
شدیدا هنوز در خارج زندگی می کنید.از حرف هایتان شدیدا بوی خارج از کشور به مشام می رسد!شاید هنوز هم در خارج از ایران هستید و با اوضاع داخلی ایران زیاد آشنا نیستید؟
باور کنید اینجا تورنتو و یا آدلاید و مونترال و یا ونکوور و یا اتاوا و یا ... نیست.متاسفانه اینجا ایران است ( برای بار هزارم )
همان جایی که یک اتومبیل ارزان قیمت 20 هزار دلاری گاهی تا 100 هزار دلار قیمت خواهد داشت.
آنجا که 30% بر روی لوازم لوکس ( مثل دوربین و ... ) سود بازرگانی گرفته می شود و تنها لوازم قاچاق ارزان هستند.
انجا که دستمزد 10% قیمت های جهانی است اما اجناس تا 50% گران تر از قیمت های جهانی است.
اینجا ایران است دوست خوبم.اگر مایل بودید در پیام خصوصی شماره تماسم را بدهم و با هم برویم در همین تهران یک چرخی بزنیم تا بهتر و بیشتر با عمق فاجعه آشنا شوید...!!!
باید وقتی قیمت جهانی یک وسیله 100 دلار است و ما آن را 500 دلار می خریم کلاهمان را 500 بار هوا بیاندازیم که ایول کلی ارزون خریدم!
کلا بیخیال این بحث شدم چون به نظرم یا من خیلی ایرانی هستم و یا شما خیلی خارجی....
ممنون بحث جالبی بود و خوشحال شدم از آشنایی با شما انشالله در بحث های دیگر با هم ، هم صحبت شویم...
-
من هم با دوستان موافقم، اما مسآله ای که باعث شد من این دوربین رو بخرم همین قضیه است که هنوز h9 با قیمت 430 داره عرضه میشه، و s5is هم که با قیمت 350 که با احتساب شاررژ و باطری 390 . که خوب ترجیح دادم h50 رو بگیر که خوب باید بگم از نظر شارژر و باطری باید بگم سرعت شارژ خیلی پایینه، و اگه کسی سرعت بالا تر بخواد باز باید فکر شارژر مخصوص و البته گرونتر باشه(قیمت ندارم). و همینطور باطری یدکی که مدل g قیمتی حدود 25 تومان داره!
-
جناب قبادی ما رو از لطف خودتون بی نصیب گزاشتید،حداقل جمله ی این بححث بار ها گفته شده است رو روای بنده میکردید!!!
از دوستانی که به نمایشگاه رفتن،به نظرتون ارزش رفتن داره؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
فرمایشات شما کاملا صحیح است...بنده حرفی ندارم.اما نمونه های بسیاری دارم برا اثبات اینکه در ایران قوانین جهانی کمی متفاوت می شود.حتی در قوانین بین المللی کار...
ستاره طلایی نمایندگی رسمی مرسدس در ایران است ( دلیل و سند هم اگر خواستید می توانید به کارخانه جات این شرکت مراجعه کنید که با مشارکت ایران خودرو دیزل و در خط تولید قبلی مینی بوس های بنز دهه 60 در حال تولید دو کلاس C و E و بزودی S هستند.از دوستانی که در ایران خودرو مشغول هستند بپرسید ، خوشبختانه تعدادشان در این فروم زیاد است و وقتی شرکتی مثل مرسدس محصولاتش را در یک کشور ثالث تولید می کنند یقینا تولید کننده مورد تاییدش است )
اما اگر به همین نمایندگی مثلا رسمی زنگ بزنید و فقط بخواهید بپرسید که در هر چند کیلومتر باید سرویس ادواری انجام شود.بعد حتما پاسخ را هم در اینجا منعکس کنید.خواهید دید یک کلام بدون کوچکترین توضیح و بعد از 7 دقیقه انتظار پشت تلفن یک کلام می فرمایند به دفترچه راهنمای اتومبیل که هنگام خرید دریافت کرده اید مراجعه کنید ، خدا حافظ و تق!گوشی را خواهند گذاشت!!!
در ایران هر چیزی ممکن است و هیچ چیزی بعید نیست...
کاوه جان جدای بحث سونی و نمایندگی آن حیف است اگر اشاره نکنم که از مثال هایت لذت می برم. خیلی از مثالها را خودم هم مطالعه کرده ام اما کار جالبی که شما انجام میدهی استفاده از این مثالها در مواقع لزوم است که متاسفانه ذهن من توانایی بسیار کمتری در این زمینه دارد.
اما در مورد نمایندگی ها و خدمات پس از فروش آنها هم به عقیده من لازم است تا عملکرد آنها را زیر سوال ببریم تا سرویس بهتری ارائه کنند. چرا ایران باید متفاوت باشد؟ به نظرم یکی از اصلی ترین دلایلش کم توقعی ماست. سالهاست که دور تا دور محیطی را دیواری طویل کشیده اند که امکان مقایسه از مصرف کننده(و در سطح کلی تر از شهروند) سلب شده است. حتی امکان دیدن هم وجود ندارد که امکان مقایسه وجود داشته باشد. حالا به نظرم باید از این ابزارهای مدرن ارتباطی استفاده کنیم تا هم سرویس دهی در کشورهای دیگر را بررسی کنیم و هم ضعف ها را در ملاء عام بازگو کنیم تا شرکت ها را وادار به ارائه خدمات بهتر کنیم. در نهایت اگر قیمت و سرعت ارائه خدمات و کیفیت خدمات مناسب باشد دیگر اینکه فلان شرکت آیا واقعاً نماینده فلان کمپانی است اهمیتی نخواهد داشت...
به نظرم خیلی خوب است اگر دوستان وقتی از خدمات پشتیبانی شرکتی استفاده می کنند ارزیابی خود را از کیفیت خدمات، سرعت ارائه خدمات، نحوه برخورد با مشتری و...مکتوب کنند تا هم دیگران را مطلع کنند و هم شرکتها را وادار به رقابت در زمینه خدمات بهتر کنند.
در اکثر انجمن ها و تالارهای گفتگویی که در رابطه با دوربین دیجیتال آنها را مطالعه می کنم در زیر هر عنوان مرتبط با هر دوربینی در مورد خدمات پس از فروش آن هم بحث می شود و اینجا هم فکر نمی کنم لازم باشد تاپیک مجزایی ایجاد شود. می توان در بررسی های خرید، کیفیت خدمات پس از فروش را هم به عنوان یک عامل مورد نقد و بررسی قرار داد و فکر می کنم این خیلی می تواند مفید باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maziar-H50
سلام دوستان.
دوستان يه مطلب از ديد من طبيعي رو در نظر داشته باشند كه اين نمايشگاه ها در ايران فرصت مناسبيست براي شركت ها تا موجودي دوربين هاي كمي قديمي شده ي انبارهاشون رو به بهانه ي تخفيف نمايشگاهي و ... بفروشند.
مطمئن باشيد اگر H50 و ساير دوربين هاي جديد رو هم وارد كرده باشند بعد از نمايشگاه رو خواهند كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
دوستان يه مطلب از ديد من طبيعي رو در نظر داشته باشند كه اين نمايشگاه ها در ايران فرصت مناسبيست براي شركت ها تا موجودي دوربين هاي كمي قديمي شده ي انبارهاشون رو به بهانه ي تخفيف نمايشگاهي و ... بفروشند.
مطمئن باشيد اگر H50 و ساير دوربين هاي جديد رو هم وارد كرده باشند بعد از نمايشگاه رو خواهند كرد.
40دي كنون رو با قيمت خوبي ميفروختن البته بسيار شلوغ بود غرفه كنون . 1.30 قيمت ميدادن . جالبترين قسمت دوربينها سامسونگ بود كه gx20 رو قيمت دادن 1450 كسي با اين قيمت خريداره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
دوست عزیز...
شدیدا هنوز در خارج زندگی می کنید.از حرف هایتان شدیدا بوی خارج از کشور به مشام می رسد!شاید هنوز هم در خارج از ایران هستید و با اوضاع داخلی ایران زیاد آشنا نیستید؟...
کلا بیخیال این بحث شدم چون به نظرم یا من خیلی ایرانی هستم و یا شما خیلی خارجی....
ممنون بحث جالبی بود و خوشحال شدم از آشنایی با شما انشالله در بحث های دیگر با هم ، هم صحبت شویم...
من فقط دوره تحصیل را خارج از ایران بودم و الان در ایران هستم. با خارج بودن هم چندان خارجی نشدیم چون آنقدر فشار روی ما بود که فرصت تجربه خیلی چیزها را نداشتم. صادقانه بگویم که از اینجا بودن هم راضی نیستم...
من اصلاً حرف شما را در مورد شرایط خاص ایران رد نمی کنم اما اگر این خاص بودن شرایط ایران به نفع شهروندان بود من اعتراضی نداشتم و حالا که برعکس است فکر می کنم باید من و شما سعی کنیم فرهنگ عمومی را عوض کنیم و سطح توقعات شهروندی را بالا ببریم. مطمئنم شما هم مخالف نیستید هرچند که شاید در اثربخش بودنش شک داشته باشید.
من هم از آشنایی با شما خوشحالم و من هم بحث در این زمینه را کافی می دانم.
-
سلام
امروز يه سري به نمايشگاه دوربين ديجيتال زدم. هر چند بيش از حد شلوغ بود و من فقط 25 دقيقه يه گشتي زدم و برگشتم ولي يك نكته ي جالبي برام داشت.
تازه متوجه شدم كه اينايي كه در كشور هاي خارجي زندگي مي كنند چقدر راحت تر از ما مي تونن انتخاب كنند چون مغازه هاي اونجا يه چيزيه مثل همين نمايشگاه . يعني بعد از اينكه مشخصات فني دوربين هاي مختلف رو روي اينترنت خوب مقايسه كرديد و مثلا بين 2 تا 3 مدل مردد بوديد مي تونيد به راحتي به يك فروشگاه بزرگ برويد و همه ي مدل ها رو بدون احساس سنگيني نگاه فروشنده و يا احيانا قر قر هاي ايشون در دست بگيريد و تست كنيد.
مثلا امروز فرصتي براي من پيش اومد تا اوليمپس E3 و سوني A700 رو در دست بگيرم و توي ويزورشون نگاه كنم و يكي دوتا فوكوس بكنم و ....
به كسي بر نخوره جبهه هم كسي نگيره چون سليقه ها متفاوته ولي من اول E3 رو دستم گرفتم. با اينكه گريپ هم روش بسته شده بود اصلا و ابدا احساس خوبي رو كه 40d در دستانم داره باهاش نداشتم و اصلا جاي دكمه ها و جنس بدنه و Lcd چرخانش و .... يه جوري بود كه احساس كردم اسباب بازي دستم گرفته ام و خلاصه اصلا خوشم نيومد. همين احساس كمابيش با دردست گرفتن آلفا 700 بهم دست داد. جنس بدنه و احساسش در دست به بدي E3 نبود ولي بدون تعصب و جدي مي گم ارگونوميش زمين تا آسمون با 40D فرق داشت و با اينكه گريپ هم روش بود اصلا ازش توي دست خوشم نيومد.
يه كم اونجا پلكيدم و استراق سمع كردم ديدم بقيه كساني كه اين دو دوربين رو دست مي گرفتند هم احساس مشابهي دارند .
خلاصه ايكاش ما هم هميشه مي تونستيم اينجوري خريد كنيم نه چشم بسته و بدون تست كردن .
-
امروز براي خريد كيف به ناصر خسرو رفتم در مغازه اي . فروشنده بسيار عزيزي اونجا بود . . باور كنيد اولين بار بود همچين چيزي ميديدم هر لنزي كه اشاره ميكردي از وكيوم و جاش در مياورد و نشون ميداد . و اجازه ميداد دست بگيري و حتي حاظر بود امتحان هم بكني . دوربين digilux3 لايكا گران قيمت هم داشت . اون هم به دستم داد عجب دوربينه خدايي . ولي اقا اين لنز 14.24 نيكون عجب چيزيه خدا قسمت همه نيكونيها بكنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
امروز يه سري به نمايشگاه دوربين ديجيتال زدم. هر چند بيش از حد شلوغ بود و من فقط 25 دقيقه يه گشتي زدم و برگشتم ولي يك نكته ي جالبي برام داشت.
تازه متوجه شدم كه اينايي كه در كشور هاي خارجي زندگي مي كنند چقدر راحت تر از ما مي تونن انتخاب كنند چون مغازه هاي اونجا يه چيزيه مثل همين نمايشگاه . يعني بعد از اينكه مشخصات فني دوربين هاي مختلف رو روي اينترنت خوب مقايسه كرديد و مثلا بين 2 تا 3 مدل مردد بوديد مي تونيد به راحتي به يك فروشگاه بزرگ برويد و همه ي مدل ها رو بدون احساس سنگيني نگاه فروشنده و يا احيانا قر قر هاي ايشون در دست بگيريد و تست كنيد.
مثلا امروز فرصتي براي من پيش اومد تا اوليمپس E3 و سوني A700 رو در دست بگيرم و توي ويزورشون نگاه كنم و يكي دوتا فوكوس بكنم و ....
به كسي بر نخوره جبهه هم كسي نگيره چون سليقه ها متفاوته ولي من اول E3 رو دستم گرفتم. با اينكه گريپ هم روش بسته شده بود اصلا و ابدا احساس خوبي رو كه 40d در دستانم داره باهاش نداشتم و اصلا جاي دكمه ها و جنس بدنه و Lcd چرخانش و .... يه جوري بود كه احساس كردم اسباب بازي دستم گرفته ام و خلاصه اصلا خوشم نيومد. همين احساس كمابيش با دردست گرفتن آلفا 700 بهم دست داد. جنس بدنه و احساسش در دست به بدي E3 نبود ولي بدون تعصب و جدي مي گم ارگونوميش زمين تا آسمون با 40D فرق داشت و با اينكه گريپ هم روش بود اصلا ازش توي دست خوشم نيومد.
يه كم اونجا پلكيدم و استراق سمع كردم ديدم بقيه كساني كه اين دو دوربين رو دست مي گرفتند هم احساس مشابهي دارند .
خلاصه ايكاش ما هم هميشه مي تونستيم اينجوري خريد كنيم نه چشم بسته و بدون تست كردن .
سلام
فرهاد خان داغ دلمون رو تازه تر نکن عزيز
فروم های خارجی که حتما تشريف بردين من چند بار همينجور گذرا رفتم چرخيدم توشون يه نکته های خيلی جالبی بود
آقا اينجا اينهمه علاقه مند هست همه هم در آتش حسرت بعضی دوربين ها ميسوزن همه خواب مارک 2 يا 3 رو ميخورن همه نيکون دي 300 آرزوشون هست همه فقط ميتون عکس های دی 3 رو ببينن امّا اونجا چه خبر هست
مثل نقل و نبات مارک 2 و 3 ريخته کسی نيست ورشون داره کلکسيون دوربين دارن من ليست تجهيزات آدم هايی رو ديدم که شايد 10 تا دوربين داشتن البته بيشترشون دوربين های فيلمی قديمی بود تازه علاوه بر 10 تا دوربين فکر کنم بيشتر از 30 تا لنز داشت واسه دوربين هاش موندم چجوری يادش نميره که چيا داره
يه چيز ديگه هم جالب بود بعضی ها ليست نرم افزار هايی که داشتن رو هم نوشته بودن فکر کنم در اين مورد اينا حسرت مارو بخورن روی سيستم های ما اونکه زياده نرم افزار هست
دوستی ميگفت چند سال پيش وقتی ايکس پی تازه اومده بود واسه يه سفر کاری رفتم آلمان و وقتی لپ تاپ رو روشن ميکردم و ايکس پی بالا میومد همه يه جوری نيگام ميکردن و فکر ميکردم عجب آدم پول داری هستم
خلاصه اينکه ما بايد بسوزيم و بسازيم کسی چه ميدونه شايد هديه تولّد گرفتن اونا مارک 3 هارو خوب ما هم میگیریم:redface:
فکر کنم اگه یه مارک 3 با لنز های رویایی مربوطه بیارن توی این فروم خیلی از عزیزان اینجا آب قند لازمشون بشه اولیش خود من
قربون خدا برم به اونیکه دندون میده نون نمیده و به یکی نون میده و دندون نمیده:::confused2:::
گفتن اينها هم هيچ سودی به حال شما و بنده نداره فقط ميتونيم يه آه جگر سوز بکشيم و بگیم که خود نویس خوب مارو نویسنده خوب نمیکنه منم معتقد به این هستم اما اینم میدونم که خود نویس خوب باعث میشه که بیشتر و با علاقه بنویسیم و در این بین شاید برخی اوقات هم شانسکی نویسنده خوبی شدیم
شب آرامی داشته باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_3408
فقط ميتونيم يه آه جگر سوز بکشيم و بگیم که خود نویس خوب مارو نویسنده خوب نمیکنه منم معتقد به این هستم اما اینم میدونم که خود نویس خوب باعث میشه که بیشتر و با علاقه بنویسیم و در این بین شاید برخی اوقات هم شانسکی نویسنده خوبی شدیم
شب آرامی داشته باشین
امیر عزیز، اگر منظورتان امضای آقای علیرضا غفاری است، باید عرض کنم که این امضا این اواخر کاربرد توامانی پیدا کرده و نوعی تست IQ نیز محسوب می شود.
امیرجان سناریو اغلب به این شکل بوده: کاربری که متقاضی راهنمایی خرید دوربین است....امضای آقای غفاری را می بیند و به خودش می گیرد و اعتراض می کند! (متوجه نمی شود که امضای ایشان است)
البته منظورم جنابعالی نیستید، اما ظاهراً کمی خود را مخاطب آن یافته اید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
امیر عزیز، اگر منظورتان امضای آقای علیرضا غفاری است، باید عرض کنم که این امضا این اواخر کاربرد توامانی پیدا کرده و نوعی تست IQ نیز محسوب می شود.
امیرجان سناریو اغلب به این شکل بوده: کاربری که متقاضی راهنمایی خرید دوربین است....امضای آقای غفاری را می بیند و به خودش می گیرد و اعتراض می کند! (متوجه نمی شود که امضای ایشان است)
البته منظورم جنابعالی نیستید، اما ظاهراً کمی خود را مخاطب آن یافته اید!
جناب محبی فکرکنم سوء تعبیری صورت گرفته
قصدم نقل امضای ایشان نبود این جمله رو قبلا در جایی دیده بودم منظورم این بود که همه در این فروم این را قبول دارند که ابزار تنها دلیل لازم برای خوب عکس گرفتن نیست بنده هم به این امر معتقد هستم اما با استفاده از این جمله خواستم منظورم رو بهتر بیان کنم که ابزار باعث ایجاد علاقه بیشتر میشود و به حوصله تر و با دست باز تر میتوان عکس گرفت
ممنون بابت یاد آوریتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
فرهاد جان خیلی کنجکاوم کردید. بسیار برایم عجیب است!
مسلماً نظر شما برایم خیلی معتبر است و به همین خاطر دوست دارم از نزدیک ببینم. مخصوصاً این دو دوربین برایم جالب و جذاب بودند و جداً بد ساخت و بد دست بودنشان غیر قابل تحمل است.
با وجود این که فردا ظهر مهمان دارم، ای کاش فرصتی باشد که تا آخر وقت سری به آن جا بزنم.
-
سلام
امير جان مسلما سليقه، اندازه ي دستان ( حجم مشت)، بلندي و كوتاهي و قطر انگشتان و ... در اين زمينه تاثير گذار خواهد بود. ممكن است در دستان شما احساس ديگري را توليد كنند .
منتظر نتيجه ي احساس شما هستم :redface:
-
خوب مثل اینکه بنده و فرهاد جان فقط در دوربین های دیجیتال اختلاف نظر داریم!( در نگاتیو بسیار با هم نظرمان یکی است...)
اقا ما این E3 را دیدم.چند شاتی هم با آن زدیم.مقاله ای هم در وصف اش منتشر خواهیم کرد ( بزودی )
به غیر از گریپ باید عرض کنم که یکی از خوش ساخت ترین و زیبا ترین و سبک ترین و جمع و جور ترین و با امکانات ترین و مدرن ترین و ارگونومیک ترین بدنه هایی است که تا به حال لمس کرده ام ( اتفاقا امروز با یک Canon 1Ds MK III هم چند شات زدیم ! )
به همراه گریپ و لنز 12-60 آنقدر سبک بود که بنده هیجان زده شدم.واقعا سبک است.به معنای واقعی درز بندی و سیلد است.مونیتورش بسیار با کیفیت و چرخان ! است .سنسوری برای درک نور محیط ( استفاده در مونیتور ) دارد.
تنها مقداری با گریپ آن ناراحت بودم.ویزورش هم قدری کوچک بود....
و اما گزارش بازدید ما....
روز خوبی بود.بسیاری از دوستان عزیز را از نزدیک دیدیم.از آرش عزیز و جناب نیک نژاد تا مهیار سیاسی ، بابک دیناروند، پویان احمدی ، فرهنگ عزیز ، مهدی بهتاش ، مسعود قدری نازین ، علی شاطریان ، امیر گلابی ، امیر سوکی ، امید و دوستان دیگری که شاید فراموش کردم...
روز خوبی بود.در حد انتظارم بود و شاید قدری بهتر.بسیاری از شرکت ها ( مثل نوین تجارت و سونی و الیمپوس ) سنگ تمام گذاشته بودند.
بعضی ها هم بسیار کمرنگ بوند.
بعضی های بسیار دوستانه و با محبت بودند ( روزنه ) بعضی از عزیزان بسیار هوای ما را داشتند و لطف بسیاری به مجموعه سایت عکاسی ( نورنگار ) بعضی هم در کره مریخ بوند ( آهونگار ) بعضی فکر می کردند که عکاسان از پشت کوه آمده اند اما نمی دانستند با هلی کوپتر و یا همان چرخبال و یا شاید بالگرد از پشت کوه آمده ایم! ( دوستان سینار )بعضی هم با تکنولوژی های جدید آمده بودند ( بهین ارتباط ) بعضی ها بسیار هنرمندانه ( مثل روژین ) بعضی دیگر با قیمت هایی که در ایران هم نوبر است ( مثل پیکسل ) بعضی هم سرد و کمی غیر مودبانه ( آفومار ) بعضی صمیمی ( مثل VOX ) بعضی بسیار پیشرفت کرده بودند و قابل ستایش بود ( مثل ایران فلاش ) بعضی بد قول و جنس های تازه را معرفی نکرده بوند ( مثل آلتون ) بعضی کم اطلاع و شاید بی اطلاع ( مثل مادایران ) بعضی اشتباهی آمده بودند ( مثل JVC !!!! ) بعضی بسیار خوش برخورد و حرفه ای ( مثل کیمیا تصویر AXON ) بعضی بسیار دراماتیک و نوستالژیک ( مثل عکاسخانه ظهیرالسلامی ، همان موزه شخصی البته اگر اسم اش را درست گفته باشم ) و بسیاری هم بی جهت و تنها برای خالی نبودن غرفه ها آمده بودند...
در کل گردهمایی خوبی است.انشالله هر سال بهتر شود...
-
سلام
خوب ناصرالدين شاه ( ببخشيد كاوه قبادي) عزيز خوش به حالتان !
زيرا ما ( بنده و سايه ي شريفمان) به غير از مسعود قديري و مهدي بهتاش كه اتفاقا خدمت هردوشان بسيار ارادت داريم ( و باز اتفاقا خيلي هم رسمي بودند ) دوست و آشناي ديگري نديديم :(
در مورد اتفاق نظر بنده و جنابعالي در امور ديجيتال داستانها بايد نگاشت. يكي از موارد مشكل بنده با E3 و A700 همين سبكي بيش از حدشان بود ! نه به سنگيني 40d و D300 ونه به سبكي اينها. آدم فكر مي كند ماكت دستش گرفته است !!
در مورد سينار و آهو نگار خيلي جالب گفتيد . يك پير مردي را در غرفه ي آهو نگار گمارده بودند كه به هر كسي كه موجه و خريدار به نظر مي آيد، كيسه ( ساك) اي به همراه يك بروشور تك برگي و يك خودكار تبليغاتي خيلي چيپ هديه كند. بنده هم مجبور شدم مثل كفش هاي ميرزا نوروز يواشكي از شرشان خلاص شوم!!
-
سلام من سایتdpرا نگاه کردمE3وزنش875گرم و40Dوزن822گرم داردوd300وزنی معادل925گرم.اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند.
-
نکته ای که فرهاد خان در مورد اندازه انگشتان دست گفتند کاملاً بجاست ، ممکنه یک دوربین در دستان کسی با انگشتان بزرگ خوشدست باشه و برعکسش هم امکان داره .
من سایز دستم متوسطه ، و با توجه به این امر من گریپ A700 رو بسیار پسندیدم ، فکر می کنم اتفاقاً در زمینه گریپ ، کنون یکی از بدترین ها باشه ، مثلاً به نظر من بادی 40d از d300 خوشدست تره ، اما گریپ d300 خیلی طراحی خوبی داره َA700 از هر دو بهتره. گریپ 30d که جزو فجایع طراحیه ( من هانلش رو دارم ، اما کنونش هم فرقی نمی کنه و خیلی بد ترکیبه).
-
بحث مقداری ارگونومیک شد!:::big grin:::
فرهاد جان در مورد آهونگار راست می گفت.اتفاقا بنده آن سوتی عظیم را با ایشان مطرح کردم ( همان عکس 40دی که 350دی ریمارک بود !!)
اول خواستم با مسئولین سایت حرف بزنم که گفتند تشریف ندارند.بعد خواستم با مسئول روابط عمومی که باز هم نبود و بعد مسئول بازرگانی را خواستیم که باز هم نبود!!!در نمایشگاه تنها مسئول ( منشی ) دفتر شرکت بود به همراه آبدارچی!!!و مسئول گارانتی و تعمیرگاه!!!که بعد از مدتی صبر یک آقایی که اسمشان احتمالا قربان بود ( همگی قربان صدایش می زدند و کارت شناسایی هم بر سینه نداشت!)تشریف آورند و فکر کنم همسایه طبقه پایین ما بیشتر از ایشان از دوربین و اینترنت اطلاع داشت!( همسایه هم بدلیل اینکه حداقل صدای شاتر سونی به ایشان رسیده و رستگار شده اند و اگر نه ایشان اطلاعات دوربنشان در حد اطلاعات بچه کلاس اول است در مورد بمب اتم و ویروس سیاه زخم و علت افزایش بهای طلا و افت ارزش دلار!!!)
فرمودند رسیدگی می شود و از بنده خواستند شماره تماسی بدهم و شما صفحه را!!! ( انگار کاتالوگ است )
خلاصه این آهونگاری ها کلی طنز هستند.پرتره هایشان برای تاپیک طنز مناسب بود!
و اما در مورد سبکی و ارگونومیک...
بلکه شاید در آمار و ارقام وزن بدنه ها ( خالی ) نزدیک به هم باشد.اما گریپ ها و باطری ها و لنز ها وزن های متغییری دارند...
با احتساب یک لنز 12-60 و گریپ و دو باطری و بدنه آلفا 700 و الیمپوس ای 3 از کانن 40دی و نیکون دی 300 بسیار سبک تر هستند ( شاید 30 % )
و اما د رمرود گریپ...
به نظرم هنوز گریپی به کاملی آلفا 700 تولید نشده است.این گریپ تمامی فانکشن های روی بدنه را به صورت کامل و بدون حذف دارد و هیچ تفاوتی بین این گریپ و بدنه وجود ندارد.گریپ آلفا 700 بسیار راحت رد دست می نشیند .
-
جدیدا کنون برخی لنزها و بدنه ها را حراج کرده بیشترین میزان کاهش قیمت برای بدنه 5D به میزان $300 , 40D به میزان $200 دلار که به ترتیب قیمت این دو بدنه را به 1800 و 900 دلار رسانده است.
در مورد لنزها هم تا $125 کاهش قیمت به چشم میخورد.
ایکاش میشد که اثرات این کاهش قیمت را بزودی در تهران هم شاهد باشیم, مثلا Canon 40D فقط 900 تومان :::love2:::
در سایت BobAtkins مطلبی در این باره نوشته شده و کاهش بدنه 5D به $1800 دلار را به نزدیک شدن زمان عرضه 5D mkII مرتبط دانسته اما برای کاهش $200 دلاری قیمت 40D با توجه به اینکه تا بهار 2009 مدل جایگزین نخواهد داشت فقط اظهار تعجب و خوشحالی کرده است! چندی قبل گشتی در تاپیک قیمت ها میزدم و به نوسان قیمت دوربین ها از تاریخ عرضه تا افت شدید قیمت آنها نگاه میکردم به نظر میرسد که هرچه به جلوتر میاییم این چرخه کوتاهتر می شود, مثلا برای Canon 30ِD به هیچ وجه چنین افت قیمت سریعی که برای 40ِD اتفاق افتاده را شاهد نبودیم (فکر میکنم در حال حاضر 40D را بدون گارانتی در تهران بتوان حدود 970 تهیه کرد) واقعا قیمت ها بسیار مناسب شده و انتخابها نسبت به سال گذشته بسیار متنوع تر و مهمترین دلیلی که برای این موضوع به نظر من میرسد ایجاد رقابت شدیدتر بین رقبای دیرینه Canon و Nikon و ورود جدی Sony و ُSamsung ,... به این عرصه میباشد. به عنوان یک علاقه مند امیدوارم این روند با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند تا جاییکه تهیه DSLR برای همه علاقمندان جدی عکاسی با راحتی بیشتری امکان پذیر شود.
-
يوسف جان اين موردي که اشاره کردي کاهش دائمي قيمت نيست بلکه يه rebate که به صورت مقطعي انجام ميشه لذا در خصوص 40D کاهش قيمت رو مقطعي بدون اما براي 5D هدف خالي کردن انبارهاست
کنون هر سال همين موقع ها همچين کاري ميکنه مثل فروشنده هاي لباس خودمون بعد از عيد:biggrin: لذا زياد اميدوار ديدن اثر اين کاهش قيمت تو کشور گل و بلبلمان ايران نياش اتفاقا پارسال همين موقع ها بود که همه دوربينها 100 الي 200 تومن گرون شدن
کد:
http://www.imaging-resource.com/NEWS/1211257339.html
-
دوستان کسی میدونه در این حراج چرا 350d و حتی مدلهای دیگه رو شامل نشده؟
-
سلام
اگر rebate بوده كه دلتان را صابون نزنيد :biggrin:
شما بايد با قوانين تجارت در آمريكا آشنا باشيد تا معني Rebate را متوجه شويد . اين كه يه دوربين يا لنز يا لپ تاپ يا مايكرو ويو آون يا .... شامل rebate بشود اصلا ربطي به آنچه ما در كشورمان از تخفيف و پايين آمدن قيمت و ... مي شناسيم ندارد و يك نوع بازي ماركتينگ مخصوص برخي بنگاه ها و كمپاني هاست يعني rebate ممكن است توسط خود كمپاني اصلي اعلام شود يا توسط يك توزيع كننده يا فروشگاه بزرگ و معمولا در مدت خاصي انجام مي شود و معمولا اول همه ي پول را مي گيرند و سپس مقداري را بر مي گردانند كه خيلي وقتها اين برگرداندن نقد نيست و مثلا به شكل كوپن است كه شما بايد از همان فروشنده خريد كنيد و خلاصه اين موضوع معمولا فقط در آمريكا و در فروشگاه هاي خاص اتفاق مي افتد و تاثيري در قيمت هاي جهاني ندارد.
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rebate_%28marketing%29
-
خوب در اين مورد کنون نزديک 1 سال هست که براي يه سري از محصولاتش اين تخفيف رو ميده که شامل حال بنده هم شده.
اين لينک رو ببينيد.
کد:
http://canonlensacc2008.onlinerebates.com/howtoclaim.aspx
1 سئوال هم داشتم ايا شما که در ايران از نمايندگي کنن خريد مي كنيد اين قضيه شامل حال شما ميشه يا اصلاً در ايران اجرا نميشه .البته براي يک موردي بايد به کنون زنگ بزنم فردا حتماً مي پرسم.
-
آف تاپیک
سلام آقا مهرداد
در اینجا فقط گرانی شامل حال ما میشه. نمایندگی خودش از همه جا گرون فروش تره :stick:
وقتی که فلان کالایی در هزاران کیلومتر دورتر از ایران گرون بشه ، این افزایش قیمت بسرعت برق و باد در تمام نقاط ایران اعمال میشه!!!! و انسان لذت میبره از این همه اطلاع رسانی صحیح و دقیق و پرسرعت!!!!!
ولی وقتی کالایی در آنور دنیا ارزون بشه یا تخفیف بخوره ، خبر کاهش قیمت با چاپار به ایران میرسه و گاهی چند سال طول میکشه!!!!
توضیح کلمه "چاپار" برای آقا مهرداد که شاید ندونن:
به نامه رسانهای زمان قدیم که از چهارپایان برای رساندن نامه استفاده میکرده اند ، چاپار گویند :::cowboy:::
-
پاسخ: Canon EOS 1000D
دقیقا ارائه این محصول بازاریابی مطلق است. کنون دوربین ارزانتری لازم داشت برای رقابت در بازار بسیار پر فروش دی 40 و دی 60 نیکون که این دوربین این خلا ء را پر میکند.
اما..... من به شخصه 450 دی رو دستم بگیرم کلی برای دستم کوچیکه و در نتیجه ناراحت. ( دی 40 و 60 نیکون هم با وجود ارگونومی یه کم بهتر همینطور) و واقعا نمیدونم دوربین از اون کوچیکتر برای کی میتونه کاربرد داشته باشه ! :confused:
اصولا دوربین های این رده از هر برندی با اختلاف قیمت 100 دلار و حد اکثر 200 دلار بسیار بسیار شبیه هم هستند و اختلاف خیلی زیادی از نظر امکانات و کیفیت تصویر ندارند. :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
دقیقا ارائه این محصول بازاریابی مطلق است. کنون دوربین ارزانتری لازم داشت برای رقابت در بازار بسیار پر فروش دی 40 و دی 60 نیکون که این دوربین این خلا ء را پر میکند.
اما..... من به شخصه 450 دی رو دستم بگیرم کلی برای دستم کوچیکه و در نتیجه ناراحت. ( دی 40 و 60 نیکون هم با وجود ارگونومی یه کم بهتر همینطور) و واقعا نمیدونم دوربین از اون کوچیکتر برای کی میتونه کاربرد داشته باشه ! :confused:
اصولا دوربین های این رده از هر برندی با اختلاف قیمت 100 دلار و حد اکثر 200 دلار بسیار بسیار شبیه هم هستند و اختلاف خیلی زیادی از نظر امکانات و کیفیت تصویر ندارند. :::happy:::
این درسته ولی تقریبا تمام خانم ها از این بدنه ها و ابعادشون استقبال میکنند.
با وجود اینکه ابعاد دوربین و خوشدستی و سوار شدن روی دستها خیلی مهمه اما خریداران این مدلها برعکس دنبال کوچکی دوربین و بدنه و سبکی اونها هستند.
به زبون ساده! میخوان یه ذره از ابعاد کامپکتها بزرگتر باشه فقط و از اون طرف حرفه ای تر باشه.:redface:
یه جور تلاش بیهوده!!! :::big grin2:::
-
بنظرم كانن با افزايش تنوع محصولاتش فقط ميخواد جلو فروش بيشتر دوربينهاي entery level ديگه مثل d60 رو بگيره وسهم خودش رو از بازار افزايش بده .
با نظر فرهاد خان هم كاملا" موافقم تنوع بيشتر = انتخاب گسترده تر براي مصرف كننده = فروش بيشتر
هدف اينه كه پول از جيب مشتري به جيب كمپاني ريخته بشه .
جالبه كه حتي از نظر وزن و ابعاد و اندازه هم فرق زيادي با 450d نداره .
آف :
والا منم يه جورايي تا چند وقت پيش بين كانن و نيكون گير كرده بودم تا وقتي كه يكي دو تا كامپكت نيكون رو ديدم و :mad:
البته به هيچ وجه قصد مقايسه كامپكت و با dslr ندارم ولي اگه عقل هم حكم كنه ديگه دل راضي نميشه . .
-
نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
امروز يه پست ديدم که باز هم يه دی 400 برای فروش داريم
به نظرم حرف جالبی امد واقعاً چرا اينهمه دی 400 برای فروش هست من روش فکر کردم و به گزينه های زير رسيدم به نظر شما کدوم درست تر هست
فکر کنم اگه اين قزيه رو خوب تحليل کنيم به نتايج جالبی ميرسيم
شاید هم چند گزینه دست به دست هم دادن و این مورد به وجود آمده
دی 400 دوربين خيلی خوبی بوده و از زمان معرفی تا الان خيلی زياد فروش رفته و الان هم زياد کار کردش وجود داره
اين مسائل بيانگر زرنگی و کار دانی سياست گذارن کنون هست يعنی تونستن با تحليل درست بازار کاری کنن که محصولات جديد خريدار های زيادی داشته باشه
دوستان ما وضع ماليشون خوب شده و تونستن دوربين هاشون رو ارتقا بدن:)
بر عکس بند قبل دوستان به پول دوربين احتياج دارن و ميفروشن :::big grin:::
دی 400 دوربينی نبوده که دوستان قبلاً فکر ميکردن و الان نياز هاشون رو بر طرف نميکنه پس فروخته ميشه
کلاً بازار دوربين جوری شده که آقايون دوربين ها و امکاناتی که زمان خريد دی 400 نميتونستن بخرن الان ميتونن بخرن يعنی قيمت ها پايين امده
ديگه تکنولوژی آنقدر ارزان شده که دوربين هايی مثل 400 دی برای حرفه اي ها کم هست و ميتونن بهترشو بخرن يعنی عمر امثال دی 400 ديگه تمام شده
نکته های ديگه هم وجود دارن که ميتونن سؤال رو جالب کنن
چرا از برند نيکون دوربين ها کمتر فروخته میشوند آيا کيفيت ساخت بالايی دارن و هنوز خريدار هاش راضی هستن
آيا به دليل فراوانی کمتر اين مدل ها هست
-
پاسخ: واقعا چرا اینهمه کنون 400d برای فروش می آیند؟
سلام
خوب به نظر من كاملا طبيعيه و اصلا عجيب نيست. الان آگهي فروش Nikon D80 هم چند تا داريم و نسبت تعداد اون آگهي ها احتمالا برابر تعداد دارندگان كنن به نيكن است.
احتمالا دارندگان سوني آلفا 100 هم به نسبت تعداد الان مايل به فروشند. اين سه دوربين همزمان بوده اند و خريداران آنها براي خريد مدل بالاتر دوربين خود در زمان خريد ( به غير از آلفا كه مدل ديگري نداشت) بايد مبالغ زيادي مي پرداختند. زماني كه 400D به بازار آمد خريد 20D و 30D براي خيلي ها يك رويا بود ( همينطور D200 براي D80 ايها) ولي الان قيمت ها اينقدر پايين آمده كه همه ي دارندگان 400D به راحتي به 40D فكر مي كنند و البته يكي از دلايلي كه D80 كمتر به فروش مي رسد هم اينست كه هنوز قيمت D300 بالاست و D90 هم به بازار نيامده.
-
من فکر می کنم تنها دلیلش این است که از مدتها قبل 400D را می شد به قیمت یک SLR-Like خرید و تعداد زیادی از این دوربین در ایران فروش رفته است. از طرفی همه افراد که با مشورت اعضای این فروم دوربین نمی خرند. خیلی ها هنوز بهترین مشورت دهنده را مغازه داران می دانند و کسی مثل خواهر من هم در غیاب من برای خرید یک SLR-Like رفته بود بازار با یک 400D برگشت و می گفت همه توصیه کرده اند که این دوربین را بخرم چون مثل پول نقد است!...
جالب اینجاست که خواهر ما بعد از یک مدت سوال کرد که چرا نمی تواند عکسهای ماکروی خوبی با این دوربین بگیرد و گفتم خب باید لنز ماکرو بخری. کلی عصبانی شد که قرار نبوده که من باز برای این دوربین خرج کنم...حالا هم که می خواهد پول برای لنزهایی که نیاز دارد خرج کند به این نتیجه رسیده که بهتر است بدنه مطمئن تری بگیرد...
-
در تایید حرفهای فرهاد باید بگم تا یک سال پیش اصلا قابل باور نبود که دوربینی با امکانات 40دی را بشود زیر یک میلیون تومان خرید.
به نظرم نیکون فعلا خیلی ها را در خماری گذاشته چون مدتهاست همه منتظر جانشین دی80 هستند . دی60 جاذبه کافی برای کسانی که دوربینهای دی50 و دی70 دارند ندارد تا دوربینهایشان را با ان عوض کنند. قیمت دی300 هنوز بالاست و از هم مضحک تر این است که قیمت دی200 سر جایش چسبیده یعنی در مقایسه با 30دی هشتصد هزار تومانی و 40 دی نهصد و پنجاه هزار تومانی پرداخت یک میلیون و صد و پنجاه هزار برای دی200 زیاد است. به نظرم قیمت معقول دی200 در بازار فعلی باید حدود 900 تومان باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
. زماني كه 400D به بازار آمد خريد 20D و 30D براي خيلي ها يك رويا بود ( همينطور D200 براي D80 ايها) ولي الان قيمت ها اينقدر پايين آمده كه همه ي دارندگان 400D به راحتي به 40D فكر مي كنند .
سلام
آقا فرهاد canon40D از روزی که وارد بازار ایران شده تا بحال چقدر افت قیمت داشته بنظر شما آیا امکان دارد که در کوتاه مدت بدلیل آمدن 1000D باز هم قیمت آکبندش افت پیدا کند؟
-
با تشکر از همه دوستان
پس تا الان اين تتيجه ها گرفته شده
تقريباً هيچ کس انکار نميکنه که کنون فروش بيشتری داشته و دارد و افت قیمت ها هم مزید علت شده
يکی ديگه از دلايلی که به ذهن بنده رسيده هم تاييد شده اينکه مديران بازرگانی کنون درک خيلی بهتری از نياز های بازار دارن
به قول يکی از استادان بنده جناب دکتر مير نيا استاد بزرگوار ریاضیات استفاده درست از نظريه بازی ها در بازار
راستی بعد از ارسال پست قبلی يه چيزه ديگه هم به ذهنم اومد دوستان ميشه گفت که خواندن مطالب اين سايت وزين هم باعث ميشه دوستان معلوماتشون بيشتر و انتظاراتشون هم بيشتر بشه و دوربين عوض کنن و این عقیده هم خیلی بلند پروازانه نیست به نظر خود من
دوستان واقعاً بايد به مديران کنون تبريک گفت با هنر مديريتی که دارن چيزی که کشور ما چندان بهره اي نبرده مثل صنعت خودرو که زير 8 مليون تومان در ايران تقریبا چيزی نميشه خريد و در سایر قیمت ها هم حق انتخاب چندانی وجود ندارد:mad:
و البته اين شرکت های بزرگ مثل کنون و نيکون و خيلی های ديگه الکی در بازار قرن 21 موندگار نشدن
امّا اين نکته بی جواب ميمونه که دليل ضعف نيکون که دوستان فرمودن چی هست آيا واقعاً توسعه در نيکون کند انجام ميشه يا دوست داره که مشتری هارو هميشه دنبال خودش بکشه و هميشه تشنه نگاه داره
بازم ممنون که قابل به پاسخ گويی دونستين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k.h
سلام
آقا فرهاد canon40D از روزی که وارد بازار ایران شده تا بحال چقدر افت قیمت داشته بنظر شما آیا امکان دارد که در کوتاه مدت بدلیل آمدن 1000D باز هم قیمت آکبندش افت پیدا کند؟
بنظر من 1000D چون چيزي بالاتر از 40D نداره و كلا كلاسش هم با اون متفاوته پس اصولا زياد در قيمت 40D نبايد تاثيري بگذاره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k.h
سلام
سلام
البته همانطور كه دوست خوبم عباسعلي عزيز فرمودند اين دو دوربين دو كلاس با هم اختلاف دارند و علي القاعده روي هم تاثير آنچنان نبايد داشته باشند ولي اينجا ايران است و خيلي از خريداران به توصيه ي برخي فروشندگاني كه فرق لنز و هويج را نمي فهمند دوربين مي خرند پس همه چيز روي همه چيز تاثير داره.
اول كه 40D اومده بود با لنز كيت 85-17 حدود 1900 هزار تومان فروخته مي شد ( دوست شيرازيمون به اين قيمت خريدند) و در عرض كمتر از دو هفته اين كيت به 1730 هزار تومان رسيد و من در اين زمان و به اين قيمت خريدم و الان فكر كنم با اين كيت زير 1400 فروخته مي شود .
هيچ چيز هم قابل پيش بيني نيست. قيمت اين دوربين همين الان هم به يك معجزه مي ماند واگر باز هم ارزانتر شود به پديده ي تجاري يك دهه ي اخير تبديل خواهد شد :biggrin:
-
واضح است که هر شرکتی استراتژی های بازار یابی خودش را بر اساس SWOT یا Strength - Weakness -Opportunity - Threat خودش انجام میدهد یعنی ان نقطه ای که قوت یکی است ممکن است ضعف دیگری باشد. هدف در نهایت افزایش سهم بازار به شکلی سوداور است. منابع در دسترس هر شرکتی دارای محدودیت است ولو این شرکت بسیار بزرگ باشد و تخصیص این منابع به شکلی بهینه مهمترین موضوع ذهنی مدیران است.
فکر نمیکنم کنون یا نیکون تصمیمات تجاری اشان را با توجه به بازار ایران اتخاذ کنند. به نظر نمیرسد که کل فروش این شرکتها در ایران در یک بازه زمانی به اندازه فروش یک شعبه B&H یا Wallmart باشد.
انچه که روند بازار در این چند سال نشان داده این است که شیوه برخورد نیکون و کنون با بازار متفاوت بوده است.
کنون کوشیده تعداد پله ها را زیاد کند و نیکون تلاش کرده ارتفاع هر پله را بلند تر کند به این معنا که کنون مدلهای بیشتر و نیکون کوشیده به خاطر انکه امکان کنون برای تعداد زیاد را نداشته پس امکانات روی دوربینهایش را طوری بیشتر کند که جبران این مسئله را بکند.
اگر به بخشهای مختلف بازار نگاه کنیم میبینیم که کنون برای چند سال در بخش عکاسان خبری حرفه ای بر روی تشک پر قو دراز کشیده بود و کسی را یارای اینکه سهم کنون را چندان با خطر مواجه کند نبود تنها دی2 ایکس و بخشی از استفاده کنندگان سنتی نیکون همچنان به برند دوران انالوگشان وفادار مانده بودند.
از سوی دیگر نیکون تلاش کرد بخشی از بازاری را که در ابتدای انقلاب دوربینهای دیجیتال از دست داده بود با حمله به بخش پایین تر بازار به دست اورد. کنون با 300 دی دوربینهای دیجیتال را در دسترس خریداران غیر حرفه ای قرار داد و نیکون با دی70 که دوربینی در همان بازه قیمتی و با امکاناتی به نسبت خوب و یک کیت لنز کاملا خوب را به بازار عرضه کرد.
قصدم شرح ادامه این کشمکش نیست اما هنانگونه که شاهدیم هیچ یک از این دورقیب سنتی به راحتی سهم بازار را به دیگری نمیدهند نیکون با دی3 میکوشد تا کیک بزرگتری از بخش عکاسان حرفه ای را نصیب خود کند کنون هم با دوربینهای 450دی - 1000 دی میکوشد انچه را که نیکون با دوربینهای ارزان دی50- دی40 -دی40 ایکس و دی60 از ان خود کرده بود باز پس بگیرد.
علاوه بر این دو شاهدیم که بازیگران دیگر هم استراتژی های خودشان را تغییر داده اند. المپوس با E-3 به دنبال سهم خود از بخش نیمه حرفه ای بازار است. سونی هم بعد از دوربینهایش در رده entry level َدر رده بالاتر A700 را رو کرد.
پنتاکس هم در پی محکم کردن جای پایش است و در صورت امکان بخش بزرگتری از کیک.
فکر میکنم این بحث را میشود دهها صفحه کش داد. بسیاری از این مطالب بارها در فروم مطرح شده اند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_3408
امّا اين نکته بی جواب ميمونه که دليل ضعف نيکون که دوستان فرمودن چی هست آيا واقعاً توسعه در نيکون کند انجام ميشه يا دوست داره که مشتری هارو هميشه دنبال خودش بکشه و هميشه تشنه نگاه داره
به نظر من اين بي آبي و تشنگي در حال حاضر بيشتر مربوط به كساني است كه از دوربين هاي canon استفاده ميكنند تا nikon .
اين سياست canon هست كه user هاش مجبور ميشن براي داشتن يه امكان خاص كلي هزينه كنن.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6892
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
اول كه 40D اومده بود با لنز كيت 85-17 حدود 1900 هزار تومان فروخته مي شد ( دوست شيرازيمون به اين قيمت خريدند) و در عرض كمتر از دو هفته اين كيت به 1730 هزار تومان رسيد و من در اين زمان و به اين قيمت خريدم و الان فكر كنم با اين كيت زير 1400 فروخته مي شود .
:biggrin:
در ادامه صحبت های آقا فرهاد باید عرض کنم که بنده خودم لپ تاپی که دقیقا 1 سال پیش 1450 تهیه کرده بودم الان زیر یک و 200 میشه خرید
شخصا در هنگام تصمیم برای خرید اینگونه اجناس یک چیز را آویزه گوشم میکنم که اگه واقــــــــعا نیاز ندازی نخـــــــــــــــــــــــ ــــــر
حالا دوستی که 1900 خریدن اگه الان بفروشن 800 بیشتر فروش نمیره درسته آقا فرهاد
میشه حساب کرد هر شات چقدر هزینه برده و یا اینکه هر روز داشتن دوربین چقدر هزینه دارد
شما دوستان رو نمیدنم اما شخصا سخته واسم اینهمه ضرر رو تحمل کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_3408
حالا دوستی که 1900 خریدن اگه الان بفروشن 800 بیشتر فروش نمیره درسته آقا فرهاد
میشه حساب کرد هر شات چقدر هزینه برده و یا اینکه هر روز داشتن دوربین چقدر هزینه دارد
شما دوستان رو نمیدنم اما شخصا سخته واسم اینهمه ضرر رو تحمل کنم
اگر با اين ديد بخواهيد به مسئله نگاه كنيد كه اصلا در زندگي نبايد چيزي خريد.
من در مدت 9 ماهي كه دوربينم رو خريده ام با اينكه خيلي هم فرصت عكاسي ندارم و 3200 شات بيشتر نزدم خيلي بيش از اين 300 هزار تومان افت قيمتي كه داشته است از دوربينم و از عكاسي لذت برده ام و چيز جديد ياد گرفته ام.
اگر اينطور بخواهيد حساب كنيد هيچكس هيچ وسيله ي الكترونيكي در زندگيش نبايد بخرد و بايد فقط به فكر خريد ملك و طلا و فرش و ... بود :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
بنظرم كانن با افزايش تنوع محصولاتش فقط ميخواد جلو فروش بيشتر دوربينهاي entery level ديگه مثل d60 رو بگيره وسهم خودش رو از بازار افزايش بده .
به نظر من کمپانی کنون داره برنامه ریزی میکنه برای مقابله با رقیب بزرگ و توانمندی مثل کمپانی سونی
رقیبی که در بازار بزرگ دوربینهای فیلمبرداری مدتهاست در تقابل با کنون است و الان تازه داره بصورت جدی وارد عرصه دوربینهای دیجیتال عکاسی میشه جایی که کنون یکه تازی میکنه ( بخصوص در رده حرفه ای تا حالا) و اگه بخواهیم برای بلند مدت نگاه کنیم به احتمال زیاد حضور کمپانیهای سونی و حتی سامسونگ در این بازار برای کنون نگرانی داره
-
سلام
عجب عكسهاي نابي داره اين دوربين در iso 1600 من كه فكر ميكنم محشره ( از نظر نويز) ! من نويز نميبينم ( منظورم نويز رنگي يا خاكستري كه تو 400d , 450d , 350d ديده ميشه.) اميدوارم جزييات رو خيلي از دست نداده باشه ( مثل سوني) ولي جدا عاليه.
هميشه با خودم فكر ميكردم كه اگه كنون تصميم بگيره بصورت جدي تر وارد عرصه noise reduction بشه ( مثل نيكون ) خيلي عرصه رو براي نيكون و سوني تنگ ميكنه .
كنون كمپاني هست كه تمام توانشو در ساخت مدلهاش بكار نميگيره مثلا براي مدل 700 دلاري بهترين كارش رو ارائه نميده. و بنظرم صادق نيست بيشتر بازاري كار ميكنه ولي المپيوس اينجوري نيست هر چي تو چنته داره تو رنج قيمت ميريزه بيرون . حتي به نظرم نيكون هم يك كمي صادق تره ولي جدا پنتاكس و سوني و المپيوس دارن رقابت ميكنن تمام توانشونرو دارن بكا رميگيرن.
در مورد 1000d هم اين مطلب صادقه مثلا چه معني ميده كه spot metering حذف شده و چرا لاستيك چرم مانند دسته دوربين حذف شده . شكل دوربين عمدا زشت شده و اصلا خيلي قوطي پلاستيكي به نظر ميرسه و اتوفوكوس 7 نقطه اي گذاشته.
خوب در مورد قيمت اين طور كه اين تفاوتها رو نسبت به 400دي داره ظاهرا ميخواد اون رو هم خيلي خراب نكنه ( از 400دي داران حمايت كرده) ولي با قرار دادن live view كه مهمترين فرق با 400دي هستش بايستي قطعا از 400 دي گرون تر باشه .
من فكر ميكنم حداقل 100چوب واسه liveview بگيره و 50 چوب هم واسه تفاوت لنز ( is و بدون is ) با توجه به قيمت 650-- 400d و قيمت 950 براي 450دي در ايران بايد قيمت 1000دي حدود 800 در بدو ورود باشه ( 750 باشه كلاهتون رو بندازين هوا ) . قيمت پايين اين دوربين 450دي رو تهديد ميكنه و 400دي رو هم كه كلا ميكشه.:cool:
من منتظر قيمتش ميمونم اين دوربين رو خيلي دوست دارم.
-
سلام
نقل قول:
هميشه با خودم فكر ميكردم كه اگه كنون تصميم بگيره بصورت جدي تر وارد عرصه noise reduction بشه ( مثل نيكون ) خيلي عرصه رو براي نيكون و سوني تنگ ميكنه .
كنون كمپاني هست كه تمام توانشو در ساخت مدلهاش بكار نميگيره مثلا براي مدل 700 دلاري بهترين كارش رو ارائه نميده. و بنظرم صادق نيست بيشتر بازاري كار ميكنه ولي المپيوس اينجوري نيست هر چي تو چنته داره تو رنج قيمت ميريزه بيرون . حتي به نظرم نيكون هم يك كمي صادق تره ولي جدا پنتاكس و سوني و المپيوس دارن رقابت ميكنن تمام توانشونرو دارن بكا رميگيرن.
اصلا" قصد مجادله يا مباحثه ندارم سياوش جان :)
ولي به نظر من اصلا" مساله خواستن مطرح نيست، بلكه توانستن است!!!
مطمئنا" اگر تكنولوژي كنن در 5 سال پيش بهش اجازه ميداد دوربينهايي با اين نويز كمتر و البته با قيمتي كه بتواند به فروش برساند توليد كند، اين كار را ميكرد.
و اگر هم بتواند پنتاكس و المپوس را از روي نقشه زمين محو كند، لحظه اي درنگ نخواهد كرد!!! :cool:
و دليلي ندارد كه آس داشته باشد و رو نكند!!!
نه در تجارت چيزي به اسم صداقت وجود دارد و نه در سياست!!
-
سلام
مجادله اي ندارم مخلص شما هم هستيم.
كنون مال من نيست و هيچ ربطي هم به من نداره اونا دارن به همه ما چيز ميفروشن اصلا هم دوست داشتني نيستن چون همچين خوب هم پول ميگيرن هيچ رحمي هم تو كاشون ندارن. من و شما خريدار رو به شكل غذا نگاه ميكنن:::big grin::: جايي براي عشق ورزيدن نمي بينم به هيچ كمپاني ديگه اي هم علاقه ندارم.
اينجا هم جاي اظهار نظر است من هم نظر گفتم شما هم گفتيد خوب از شما چيز ياد ميگيريم . شايد شما هم با نظر آماتورهايي مثل بنده ا آشنا بشيد و براي تفنن هم كه شده كمي بخنديد :biggrin: .
والا باز هم نظره ها :biggrin: بنده فكر ميكنم اگر كمپاني بتونه بد باشه ، صادق نباشه ، دزد باشه ، آس نگه داره يك دفه رو كنه و تو اين بازار بمونه مطمئن باش اين كار رو ميكنه . ولي اگه نتونه صادق هم ميشه مهربون هم ميشه ارزون هم ميده همه فنش رو هم رو ميكنه ممكنه يه بوس هم بده:::big grin:::.
فكر نميكنم كه كنون نتونه
كلا كنون جزييات رو از نويز بيشتر دوست داره مثلا نيكون برعكس . من فكر ميكنم در 1000 دي نگاهش رو عوض كرده و نويز رو از جزييات جلوتر قرار داده همين.
هميشه مبارزه بين جزييات و نويز وجود داره دونه هاي نويز كنون از مثلا نيكون بيشتره ولي كلا برنده نويز و جزييات با هم كنون هست يعني كلا عملكردش در ايزو بالاتر رو بهتر ميدونن.
ضمنا پنتاكس و المپيوس فقط دارن دست و پا ميزنن البته در قسمت slr و كونيكا هم كه دخلش اومده خوب ميبينيد كه كنون مشغوله:cool:
چيزهايي هست پشت پرده كه ما نميدونيم مثال اون اينه كه فكر ميكنيد كنون نميتونه ضد لرزش رو سنسور بزاره؟ سوني و .... رو قورت بده؟ ميتونه و نميكنه
ولي وقتي هيچكي كنون نخره بخاطر اين قضيه مطمئن باش اين كار رو هم ميكنه.
خلاصه كه داداش اولا اينها همش فرضيات است جدي نگيريد ،دوما آقا كي شما دوربين رو ميخري حتما ما رو خبر كن ها! سوما ارادتمنديم.