-
پاسخ: Canon EOS 1000D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
journalist
.
.
.
.
هميشه مبارزه بين جزييات و نويز وجود داره دونه هاي نويز كنون از مثلا نيكون بيشتره ولي كلا برنده نويز و جزييات با هم كنون هست يعني كلا عملكردش در ايزو بالاتر رو بهتر ميدونن.
ضمنا پنتاكس و المپيوس فقط دارن دست و پا ميزنن البته در قسمت slr و كونيكا هم كه دخلش اومده خوب ميبينيد كه كنون مشغوله:cool:
چيزهايي هست پشت پرده كه ما نميدونيم مثال اون اينه كه فكر ميكنيد كنون نميتونه ضد لرزش رو سنسور بزاره؟ سوني و .... رو قورت بده؟ ميتونه و نميكنه
ولي وقتي هيچكي كنون نخره بخاطر اين قضيه مطمئن باش اين كار رو هم ميكنه.
خلاصه كه داداش اولا اينها همش فرضيات است جدي نگيريد ،دوما آقا كي شما دوربين رو ميخري حتما ما رو خبر كن ها! سوما ارادتمنديم.
سلام دوست عزیز
درسته که مبارزه بین نویز وجود داره. ولی کم کم دیگه داره به خاطره ها سپرده میشه.
و دلیلی هم وجود نداره که بگیم نویز کانن از نیکون کمتره. چون نیکون هم دوربینی مثل D3 داره که از نظر نویز تمام دوربینهای کانن رو میخوره!!!!
البته همه چیز نویز نیست. و قرار نیست که ما تمام عکسهامون رو در ایزو 3200 بگیریم. و مسئله های خیلی مهمتری مثل لنزها و لوازم جانبی و .... هم وجود داره.
بعنوان مثال برای یک آتلیه که در شرایط نور کنترل شده و با ایزوی پایین عکس میگیره ، براش فرقی نداره که نویز کانن بیشتره یا نیکون. و بیشتر به مسائلی مثل فلاش و لنزها و .... فکر میکنه.
و همچنین اگه 2 عکس گرفته شده با کانن 400d و نیکون D40X (بعنوان مثال اسم این دوتا رو آوردم) که در ایزو 1600 گرفته شده رو در سایزهای معمولی چاپ کنید ، مطمئن باشید که تفاوت فاحشی بین این دوتا نخواهید دید.
در مورد دست و پا زدن المپوس و پنتاکس هم باهاتون مخالفم :::big grin:::
هر برندی برای خودش مشتریان خاصی رو داره. اگه اینجور نبود که تا حالا جفتشون ورشکست کرده بودن.
بعنوان مثال شاید اگه منم بدنبال پرنده گرافی بودم و دنبال لنزهای تله با حجم کوچیک میگشتم ، یکی از این دوربینهای المپوس که کراپ فاکتور 2 دارن رو انتخاب میکردم و از لنزهای کوچیک زویکو ، نهایت استفاده رو میبردم.
کانن هم استراتژی خودشو داره. شاید استراتژی کانن (و نیکون) این باشه که لرزشگیرها رو روی لنز بذارن تا بتونن بیشتر جیب مشتریان رو سبک کنن :::big grin:::
و شاید استراتژی سونی و المپوس هم این باشه که به مشتری باج بدن!!! یعنی اینکه از لرزشگیر سنسور استفاده کنن تا بتونن لنزهای بدون لرزشگیر و ارزونقیمت تر رو به مشتری بدن تا تاب مقاومت در برابر دو برند مطرح کانن و نیکون رو داشته باشن.
-
سلام به همگی. من فکر کنم شرکت کانن حسابی قاطی کرده و خودش نمی دونه چی می خواد تولید کنه فکر کنم خیلی هاتون با من موافقید که خیلی زود بود واسه یه محصول جدید تر بنام 1000d تنها فرق عمدش با 450 اینه که پیکسل سایزش مثل 400d می مونه و 5.7UM (حالا جدا از 10 و 12 مگا پیکسل وبدنه ای با جنس معمولی ) در کل فکر نکنم شات های اعجاب انگیزی ازش بشه دید:::happy:::
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-Rebel-XS-1000D-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
-
نجادي جان اميدوارم حرفتون درست نباشه( ما كه به قيمت دل بستيم كه با 450 مقدار قابل ملاحظه اي فرق كنه) وگرنه فرق چنداني نداره رو قبول دارم( 14 بيت رو هم فراموش نكنين ).
امير خان توكلي ما رو مجبور كردي بزنيم تو جاده خاكي
آخه پرنده گرافي و از اين حرفها قشنگند عمو جان ، ولي تو رو خدا لنزهاي المپيوس و كراپ فاكتورش رو به رخ ديگه دوربينها نكش ، كو ؟ كدوم لنز ؟ كدوم كمپكت؟
2 تا لنز كمپكت دارن كه وزن يكي نيم كيلو 18_180 كه مالي نيست و يكي ديگه هم 250 گرم كه همون لنز كيت 510 هستش( كه لنز خوبيه ولي پرنده گراف براش افت داره:::big grin:::) . بقيه اونها همه يك مشت لنز قلمبه گرون قيمت ( 3-4 تا هم بيشتر نيستن) بالاي 1 كيلو هستن.
شما كنون با لنزهاي توپش رو ول ميكني ميري سراغ المپيوس؟ 70-200 با f4 سري L با وزن 700 (ضد لرزش دار و غير ضد لرزش دار) وكمپكت هم خواستي لنز 55-250-IS با وزن 390 و كلي لنزهاي ديگه و برند نيكون هم به همين منوال.
تنها برتري دوربينهايي نظير پنتاكس و المپيوس ضدلرزش رو سنسوره و تا حدودي قيمت همين. و خوب از همين سايت خودمون چند نفر پنتاكس والمپيوس SLR گرفتن؟ اصلا نمايندگي درست حسابي ندارن خوب كسي باهاشون كار نميكنه و همين پنتاكس تا مرز فروش كمپاني رفت . المپيوس هم چون دوربينهاي كمپكتش موفق هست فعلا كار ميكنه ولي چقدر هرينه رو با فروش كم ميتونن تحمل كنن خدا ميدونه.
بنده و شما ميدونيم صحبت من در اون پست سر D3 , D300 , 5D و از اين دست نبود عزيز. از دوربينهاي حدود 1000دي بود. و نويز هنوز اينجا مسئله است . و اگه نويز مهم نيست:eek: خوب هيچي ديگه ببخشيد.
جملات آخرت هم قضيه انير پنگور شده:biggrin:
-
پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
نقل قول:
در کل فکر نکنم شات های اعجاب انگیزی ازش بشه دید
شاتهای اعجاب انگیز رو عکاسها می گیرند نه دوربینها.
-
سلام جناب سياوش شما كه اطلاعاتي در رابطه با دوربينهاي اليمپوس ولنز هاي زويكو نداريد چرا سعي ميكنيد اطلاعات غلط بديد
لنز zuiko 70-300 با وزن فقط 620 گرم كه بر روي دوربينهاي كراپ 2 اليمپوس معادل 140-600 ميشه ايا براي پرنده گرافي مناسب نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:redface:
بهتره كمي دقيقتر صحبت كنيم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
journalist
امير خان توكلي ما رو مجبور كردي بزنيم تو جاده خاكي
آخه پرنده گرافي و از اين حرفها قشنگند عمو جان ، ولي تو رو خدا لنزهاي المپيوس و كراپ فاكتورش رو به رخ ديگه دوربينها نكش ، كو ؟ كدوم لنز ؟ كدوم كمپكت؟
2 تا لنز كمپكت دارن كه وزن يكي نيم كيلو 18_180 كه مالي نيست و يكي ديگه هم 250 گرم كه همون لنز كيت 510 هستش( كه لنز خوبيه ولي پرنده گراف براش افت داره:::big grin:::) . بقيه اونها همه يك مشت لنز قلمبه گرون قيمت ( 3-4 تا هم بيشتر نيستن) بالاي 1 كيلو هستن.
:biggrin:
سلام
منظورم این لنزها بود که تو تاپیک E510 هم گذاشتمشون. فکر کنم از 2 تا لنز خیلی بیشتر باشن!!! :cool:
در ضمن مگه لنزهای خوب کانن ارزون هستن؟؟؟؟
منم موافقم که المپوس به پای نیکون و کانن نمیرسه. ولی بالاخره طرفداران و خریدارانی هم داره.
کد:
http://i28.*******.com/muio2.jpg
-
حالا كه صحبت از المپوس شد من هم داخل پرانتز بايد بگم كه اولا المپوس در خارج از آسيا خيلي خواهان داره و در اروپا بازار خيلي خوبي داره (به گفتهء يكي از دوستانم) و دوم اينكه در ساخت تجهيزات ميكروسكوپي چه در صنعت چه در پزشكي واقعا يك غول تمام عيار هست من خودم با ميكروسكوپ پلاريزانش كار كردم واقعا بينظيره ! اصلا المپوس به خاطر همين شهرت داره !
اما خوب نظر دوستان ديگر رو هم قبول دارم و المپوس و ديگر ماركها رو بعد از كنون و نيكون ميدونم در دنياي عكاسي .
-
جدیدا دوستان شدیدا در جاده های خاکی تردد می کنند ! توصیه می شود در جاده های آسفاله تردد کنید تا احیانا خاکی نشوید!
-
سلام
هدف كنن در سال 2008 رسيدن به رشد 19.5 درصدي فروش دوربين هاي ديجيتال است.
جالبه. ما شب كه مي خوابيم نمي دونيم چايي اي كه فردا صبح سر صبحونه مي خوريم چه قيمتي پيدا مي كنه بعد اينا سر 0.5 درصد هم برنامه ريزي دارند :
کد:
http://www.tradingmarkets.com/.site/news/Stock%20News/1021192/
-
سلام
ییخشید که این سوالو اینجا می پرسم؛
در مورد ریبیت کنون ربای برخی محصولاتش.
در سایت آمازون قیمت بدنه 40دی رو 940دلار زده و شرکت.
کد:
http://www.amazon.com/Canon-40D-10-1MP-Digital-Body/dp/B000V5P90K
میخوام بدونم این قیمت با کم کردن تخفیف 200دلاری کنون هست یا 200 دلار ریبیت از این 940 دلار هم کم میشه؟
و در نهایت این ریبیت فقط شامل امریکا ست یا اروپا رو هم شامل میشه؟
کد:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=PromotionsAct&fcategoryid=111&WT.mc_id=C124152
ممنون
-
جناب توكلي
از بابت پست بي ادبانه و بي دقت عذر ميخوام ، آقا اشكان صحيح ميفرمايند اون لنز از دستم در رفته بود ، من يكسري مدارك براي دوربينها و لنزها جمع آوري كردم و براي هر مارك ثبت كردم .
مثلا براي لنزهاي اولمپيوس تو مدارك من مشخصاتي رو كه دادم ثبت شده بود ولي اين يكي نبود (ظاهرا تو عكس شما هم اون لنز نيست).
ولي من نگفتم 2 تا لنز داره گفتم 2 تا لنز كمپكت تله داره وحدود 3الي 4 لنز غير كمپكت تله داره .
المپيوس يكي از قويترين شركتهاي ساخت تجهيزات پزشكي است . و فكر كنم تو اين كار جزو 3 شركت برتر هست . دوربينهاي اون هم از نظر مشخصات خيلي كامل هستند.من هم دوربين e510 رو خيلي دوست دارم اگر هم ازش بد گفتم به هيچ عنوان دليل بر اين نيست كه نخرمش .
چشم آقا اشكان بيشتر دقت ميكنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msk888
سلام
ییخشید که این سوالو اینجا می پرسم؛
در مورد ریبیت کنون ربای برخی محصولاتش.
در سایت آمازون قیمت بدنه 40دی رو 940دلار زده و شرکت.
کد:
http://www.amazon.com/Canon-40D-10-1MP-Digital-Body/dp/B000V5P90K
میخوام بدونم این قیمت با کم کردن تخفیف 200دلاری کنون هست یا 200 دلار ریبیت از این 940 دلار هم کم میشه؟
و در نهایت این ریبیت فقط شامل امریکا ست یا اروپا رو هم شامل میشه؟
کد:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=PromotionsAct&fcategoryid=111&WT.mc_id=C124152
ممنون
؟؟؟؟؟ من هنوز منتظر جواب شما هستم...
-
يك نكته جالب امروز به چشمم خورد:
[IMG]http://i28.*******.com/vngsgw.jpg[/IMG]
اسم D40x در حالي از ليست محصولات خط توليد Nikon خط خورده است كه D40 همچنان در آن ليست قرار دارد!!! :confused:
کد:
http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/slr/index.htm
-
احتمالا با اينکار قصد ظرفيت سازي توليد براي دوربينهاي ديگه مثل D300 و D60 رو داشتن
-
سلام
اصل كار سايت نيكن امريكاست . در اين سايت كماكان D40x وجود داره :
کد:
http://nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Digital-SLR/index.page
تو سايت نيكن كانادا كه هنوز D2x و D2H رو هم مي فروشند :biggrin:
کد:
http://nikon.ca/en/Slr.aspx
نيكن بريتانيا كه D40x رو با 5 نوع كيت مختلف داره :
کد:
http://www.europe-nikon.com/family/en_GB/categories/broad/317.html
-
اجناس تقلبی - قیمت های اصلی!
سلام
در ادامه ی بحث آنالوگ و دیجیتال که هنرمندان عزیز متفق القول برای شروع به بنده دیجیتال رو پیشنهاد کردند بحث خرید یک دوربین دیجیتال پیش می آید که شاید مهمترین و مشکل ترین مرحله برای یک مبتدی است.
همانطور که مستحضرید در کشور عزیزمون ایران به علت عدم رعایت قوانین مربوط به کپی رایت و محدودیت های گمرکی، تقریباً هیچ نوع از اجناس مورد نیاز ( از نوک مداد نوکی گرفته تا فیلم و کتاب و مانیتور و یخچال ) بصورت اصل و اورجینال وجود خارجی ندارند.
بر فرض شما حتی اگر به نمایندگی گلدیران هم مراجعه کنید یک محصول ساخت کره پیدا نمیکنید همگی یا کار دوستان چینی و تایوانی هستند یا هنر دست برادران داخلی.
حالا موضوع مورد بحث اینجاست که ما گمان میکنیم دوربینی که دستمونه همونی هست که یه آمریکایی دستش میگیره و باهاش عکس میگیره ! حتی اگر Nikon D3 باشه با اون قیمت نجومی.
اینقدر جنسهای تقلبی و بازار مشترک و قلابی دور و اطراف آدم زیاده که من ندیده و نشناخته همین حس رو راجع به انواع و اقسام دوربین ( چه آنالوگ و چه دیجیتال ) دارم.
تاپیکی هست راجع به عدم تطابق شماره سریال های دوربین که اونجا اشاره شده دوربین هایی که از خارج ایران وارد شده این مشکلات رو ندارن.
اما اینجا بحث گارانتی پیش میاد که طبیعتاً دیگه اون زمان باید دورش رو خط کشید.
واقعاً چه کار باید کرد؟
آیا جایی هست که مطمئن باشه هم از لحاظ گارانتی و هم قلابی و بازار مشترک نبودن دوربین؟
من که فکر نمیکنم.
شما چی فکر میکنید؟
با این اوضاع چه کار باید کرد؟
-
پاسخ: اجناس تقلبی - قیمت های اصلی!
سلام
دوست عزیز در همون تاپیك هم تذكر دادیم و دادند كه چیزی به اسم دوربین تقلبی وجود ندارد. هر چه هست اصلی است فقط بعضی تمام رنگند و بعضی را صافكاری بدون رنگ كرده اند و به جای نو می فروشند:biggrin:
وگرنه هنوز كمپانی ای كه بتواند دوربین دیجیتال تقلبی با ظاهر اصلی برند های مطرح بسازد در روی كره ی زمین وجود ندارد.
این تاپیك در فرصت بعدی با تاپیك دیگری ادغام خواهد شد.
-
با سلام
معمولا در این شرایط مجبوریم كه ازشركتهای معتبر خرید كنیم و به حرفهاشون ایمان داشته باشیم...چون راه دومی نداریم. به نظر من بهترین راه هم اینه كه اگه امكانش باشه محصولات مورد نظرمونو از كشورهایی كه نمایندگی معتبر تهیه كنیم و از خدمات گارانتی هم(به علت بعد مسافت:redface:) صرف نظر كنیم...
دقیقا همین مورد برای خودم هنگام خریدن لنز اتفاق افتاد....
ولی بیشتر عكاسان عزیز هم در حال حاضر از شركت های معتبر داخل كشور خرید میكنن و شاید در هر صد نفر یكی به مشكل بخوره...(اونم از روی بدشانسی مثل من:))
فقط یك بحث دیگه میمونه در صورتی كه این لوازم در سه درجه كیفیتی ساخته بشوند امكان داره كه اون محصولاتی كه وارد كشور عزیزمان میشه از نوع گرید یك نباشه....كه اینم مربوط میشه به وارد كنندهای عزیز كه امكان داره فكر جیب مباركشونو بكنن و جنسی با كیفیت گرید C وارد كنن و به قيمت گريد A بفروشن...
انشا الله كه اينطور نباشه و ما هم اميدواريم...:::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aksavaran
با سلام
معمولا در این شرایط مجبوریم كه ازشركتهای معتبر خرید كنیم و به حرفهاشون ایمان داشته باشیم...چون راه دومی نداریم. به نظر من بهترین راه هم اینه كه اگه امكانش باشه محصولات مورد نظرمونو از كشورهایی كه نمایندگی معتبر تهیه كنیم و از خدمات گارانتی هم(به علت بعد مسافت:redface:) صرف نظر كنیم...
دقیقا همین مورد برای خودم هنگام خریدن لنز اتفاق افتاد....
ولی بیشتر عكاسان عزیز هم در حال حاضر از شركت های معتبر داخل كشور خرید میكنن و شاید در هر صد نفر یكی به مشكل بخوره...(اونم از روی بدشانسی مثل من:))
فقط یك بحث دیگه میمونه در صورتی كه این لوازم در سه درجه كیفیتی ساخته بشوند امكان داره كه اون محصولاتی كه وارد كشور عزیزمان میشه از نوع گرید یك نباشه....كه اینم مربوط میشه به وارد كنندهای عزیز كه امكان داره فكر جیب مباركشونو بكنن و جنسی با كیفیت گرید c وارد كنن و به قيمت گريد a بفروشن...
همینه
منظور منم همینه که شما میگی
مطمئن باشید همینطوره من که اصلاً امیدوار نیستم
یک در صد هم شک نکنید
-
سلام.به نظر من خرید چه از شركتهای معتبر و چه غیر معتبر داخل ایران چندان فرقی با هم ندارد.دو تا فاكتور مهم یكی دقت در خرید و دیگری شانس است.من دوستی دارم كه دوربین های نقشه برداری را بصورت قاچاقی وارد می كرد -جالب اینجاست كه نمایندگی رسمی همین دوربین در تهران دوربین هایش را از ایشان تهیه می كرد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aksavaran
فقط یك بحث دیگه میمونه در صورتی كه این لوازم در سه درجه كیفیتی ساخته بشوند امكان داره كه اون محصولاتی كه وارد كشور عزیزمان میشه از نوع گرید یك نباشه....كه اینم مربوط میشه به وارد كنندهای عزیز كه امكان داره فكر جیب مباركشونو بكنن و جنسی با كیفیت گرید C وارد كنن و به قيمت گريد A بفروشن...
دوست عزیز !
دوربین عكاسی مگر چینی آلات بهداشتی است كه در سه سطح كیفی تولید شود ؟ :eek:
بابا تورا به خدا هرچی تو ذهنتون میاد نیارین روی صفحه.
وقتی شركتهای معتبر دوربین سازی به خاطر مسایل فنی یا حقوقی ای كه در مملكت ما جزئی و پیش پا افتاده به نظر می رسد صدها هزار دلار را یك شبه دور می ریزند بعد می آیند دوربین رو در سه سطح كیفی تولید كنند و به قیمت پایینتر بفروشند ؟
لینك زیر رو حتما ببینید :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=86032
-
چیزی به اسم لنز درجه یک یا دو یا سه وجود نداره. کنترل کیفی محصولات بسته به بالا یا پایین بودن کیفیت کلی محصول متفاوته. اگر فرومهای غیرایرانی رو مطالعه کنید متوجه میشید که این مشکل کار انگلیسیها نیست و همه جای دنیا امری شایع است.
هرچند در بیسلیقگی واردکنندگان و فروشندگان ایرانی شکی نیست، ولی این قبیل مشکلات بیشتر از این که به «فروشندگان کلاهبردار» مربوط باشد به خریداران ناوارد مربوط است.
-
سلام
حتما همه دوستان قسمت top digital camera موجود در dpreview رو دیدن که البته معیار گذاشتن دوربینها در رده های 1 تا 20 بر اساس کلیک های کاربران هست.
و همچنین طبقه بندی برندها بر اساس کلیکها.
تا مدتها برند کانن رتبه اول و برند نیکون رتبه دوم رو داشت. سونی و پاناسونیک و المپوس و ... هم در رده های بعدی بودن.
ولی امشب چیز جالبی دیدم که از صدقه سر معرفی D700 هست.
[IMG]http://i29.*******.com/v5y0aq.jpg[/IMG]
مثل اینکه این قدم نو رسیده نیکون بدجوری سر و صدا کرده و آدمهای کنجکاو رو وادار به کلیک کردن و گرفتن اطلاعات از این دوربین جدید کرده.
(احتمالا نصف کلیک هاش مربوط به بچه های همین فروم هست :::big grin:::)
-
سلام: امروز سایت کانن امریکا رو یک نگاهی انداختم قیمت ها برام جلب توجه کرد. اینکه قیمت پیشنهادی سایت بصورت خرده فروشی برای دوربینها 30D از 40D گرانتر بود. بلاخره ممکنه فرض کنیم این قیمت ها پیشنهادی است ( یا آنکه در بازار هرکسی آنگونه که بخواهد قیمت میدهد ) ولی این قیمت های پیشنهادی خورده فروشی در یکی از سایت های رسمی کانن درج شده و باید معیاری پشت آن باشد. (مگر آنکه اشتباهی رخ داده باشد )
دوربین ها بصورت Body Price هستند.
[IMG]http://www.*******.info/files/6sk12hxumstp3505dzvc.jpg[/IMG]
کد:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ProductCatIndexAct&fcategoryid=111
-
Canon Taiwan to boost lens production capability
کد:
http://www.canon.com/news/2008/sep05e.html
-
پاسخ: Canon 5D MK II
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه چیزی بنظرم اومد که بگم و البته بنظر من مساله ی مهمیه
امیدوارم از فاروم بیرون انداخته نشم :redface:
کانن با چند دوربین اخیر واقعا گل کاشت و فکر کنم از نظر بازار فروش هم خیلی پیشرفت کنه
- کانن 5D MK II با قیمت 2700 دلار رو در مقابل D700 نیکون و A900 سونی با قیمت 3000 دلار قرار داد
- سنسور 21 مگاپیکسل در مقابل 12 مگاپیکسل D700 و 24 م پ A900
- ایزو 50 - 25600 و نویز کمتر نسبت به A900 با ایزوی 100 - 6400
- مود live view در نمایشگر کانن که در سونی نیست و در نیکون نسبتا ضعیف ، با بزرگنمایی 5X و 10X و سه مود فکوس خودکار ( تشخیص چهره ، فکوس سریع و پخش مستقیم)
- کارت حافظه CF type I & II مشابه سونی ولی نیکون فقط CF type I رو ساپورت میکنه
- زبان منو در کانن 24 زبان و در نیکون 14 زبان
- جنس بدنه کانن مانند نیکون تمام فلزی هست که در سونی مقداری از پلاستیک هم استفاده شده
- وزن 40 گرم کمتر از سونی و 185 گرم کمتر از نیکون (کانن 810 گرم بدون باتری )
- همچنین قابلیت فیلمبرداری اون رو ، رو در روی D90 نیکون قرار داد
- و ...
- کانن 50D :::love2:::رو هم با قیمت 1300 دلار در مقابل D90 و D300 نیکون 1000 و 1800 دلاری قرار داد
- 15 مگاپیکسل در مقابل 12.3 م پ نیکون
- مود live view در نمایشگر کانن که در نیکون نسبتا ضعیف عمل میکند ، با بزرگنمایی 5X و 10X و سه مود فکوس خودکار ( تشخیص چهره ، فکوس سریع و پخش مستقیم)
- عکس برداری پی درپی با سرعت 6.3 فریم بر ثانیه که در D90 کمتر و در D300 تقریبا مساویه
- جنس بدنه کانن50D مانند نیکون D300 تمام فلزی هست که در D90 مقداری از پلاستیک همراه با آلومینیوم استفاده شده
- وزنها 50D با 720 گرم بین D300 با 825 گرم و D90 با 620 گرم قرار داره
- و ...
-سری SX کانن هم شامل دوربینهای خوبی میشه مثلا SX 1 که اولین سنسور CMOS رو در بین SLR like ها داره
و به احتمال زیاد نویز کمتری نسبت به سایر رقبا در این رده خواهد داشت و یک قیمت بهتر
همچنین SX 10 و SX 110 که بنظر دوربینهای خوبی میان
نمیدونم 50D الان ایران اومده یه نه !
چون با اینکه معرفی اون همزمان با SX110 بود ولی SX110 الان تو بازار هست با قیمت حدود 330 هزار تومان
اکه با این حرفمم از فاروم بیرون انداخته نشم و اخطار هم نگیرم :::blushing::: میگم که :
کانن با این قیمتهاش و این امکانات و این کیفیت عکسها فکر کنم داره دست بقیه رو از پشت می بنده :::big grin2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
اکه با این حرفمم از فاروم بیرون انداخته نشم و اخطار هم نگیرم :::blushing::: میگم که :
چرا بايد بيرون انداخته بشيد يا اخطار بگيريد:eek:
يكي ندونه فكر مي كنه اينجا بازداشتگاه آشويتسه lol
-
با عرض معذرت :::blushing::: بابت اینکه من ندونستم کجا این مطالب رو بنویسم:::big grin:::
و با تشکر از آقا فرهاد که پست من رو منتقل کردند تو تاپیک مخصوص خودش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه چیزی بنظرم اومد که بگم و البته بنظر من مساله ی مهمیه
امیدوارم از فاروم بیرون انداخته نشم :redface:
کانن با چند دوربین اخیر واقعا گل کاشت و فکر کنم از نظر بازار فروش هم خیلی پیشرفت کنه
- کانن 5D MK II با قیمت 2700 دلار رو در مقابل D700 نیکون و A900 سونی با قیمت 3000 دلار قرار داد
- سنسور 21 مگاپیکسل در مقابل 12 مگاپیکسل D700 و 24 م پ A900
- ایزو 50 - 25600 و نویز کمتر نسبت به A900 با ایزوی 100 - 6400
- مود live view در نمایشگر کانن که در سونی نیست و در نیکون نسبتا ضعیف ، با بزرگنمایی 5X و 10X و سه مود فکوس خودکار ( تشخیص چهره ، فکوس سریع و پخش مستقیم)
- کارت حافظه CF type I & II مشابه سونی ولی نیکون فقط CF type I رو ساپورت میکنه
- زبان منو در کانن 24 زبان و در نیکون 14 زبان
- جنس بدنه کانن مانند نیکون تمام فلزی هست که در سونی مقداری از پلاستیک هم استفاده شده
- وزن 40 گرم کمتر از سونی و 185 گرم کمتر از نیکون (کانن 810 گرم بدون باتری )
- همچنین قابلیت فیلمبرداری اون رو ، رو در روی D90 نیکون قرار داد
- و ...
- کانن 50D :::love2:::رو هم با قیمت 1300 دلار در مقابل D90 و D300 نیکون 1000 و 1800 دلاری قرار داد
- 15 مگاپیکسل در مقابل 12.3 م پ نیکون
- مود live view در نمایشگر کانن که در نیکون نسبتا ضعیف عمل میکند ، با بزرگنمایی 5X و 10X و سه مود فکوس خودکار ( تشخیص چهره ، فکوس سریع و پخش مستقیم)
- عکس برداری پی درپی با سرعت 6.3 فریم بر ثانیه که در D90 کمتر و در D300 تقریبا مساویه
- جنس بدنه کانن50D مانند نیکون D300 تمام فلزی هست که در D90 مقداری از پلاستیک همراه با آلومینیوم استفاده شده
- وزنها 50D با 720 گرم بین D300 با 825 گرم و D90 با 620 گرم قرار داره
- و ...
-سری SX کانن هم شامل دوربینهای خوبی میشه مثلا SX 1 که اولین سنسور CMOS رو در بین SLR like ها داره
و به احتمال زیاد نویز کمتری نسبت به سایر رقبا در این رده خواهد داشت و یک قیمت بهتر
همچنین SX 10 و SX 110 که بنظر دوربینهای خوبی میان
نمیدونم 50D الان ایران اومده یه نه !
چون با اینکه معرفی اون همزمان با SX110 بود ولی SX110 الان تو بازار هست با قیمت حدود 330 هزار تومان
کانن با این قیمتهاش و این امکانات و این کیفیت عکسها فکر کنم داره دست بقیه رو از پشت می بنده :::big grin2:::
سلام بر شما دوست خوب
من با بعضی از این مقایسه ها موافق با بعضی ها هم نظری ندارم نه اینکه مخالف باشم یا نباشم.... ولی چیزی که تو این رده دوربین های فول فریم ارزان از هر کارخانه ای هست 2 مشخصه بارز تو ارزیابی اگر مد نظر باشه 1 فول فریم 2 قیمت ..... تو این زمینه صرف نظر از بقیه مشخصات که کمابیش نزدیک بهم یا دور از هم هستند این دوربین بسیار خوب عمل کرد. به صرف فقط قیمت. چند روز پیش D700 رو اگر اشتباه نکنم 2800 الی 2700 میدادند حالا حساب کنید این دوربین شروع آن ارزان تر است. یادمان باشد. این رده از دوربین ها که با 5D شروع شد شاید بهتر باشه جزو رده فول فریم های ارزان حسابشان کنیم از این منظر دوربین بسیار دلنشینی است. مشخصه های دیگر هم که میتواند به سلیقه افراد یا کاربردشان متغیر باشد جای خود......
پ.ن : فرهاد خان فکر کنم پست چند روز پیش دوستمان بود....... البته آن پست کجا و این پست کجا :::happy:::
-
و نگاهی به سهم برندهای مختلف از کلیک های سایت Dpreview در 5 روز اخیر
(امروز 19 سپتامبر 2008 میلادی )
[IMG]http://i37.*******.com/2llfv2x.jpg[/IMG]
چیزی که اینجا نظر منو جلب میکنه اینه که 450D کانن هنوز هم بیننده داره و برخلاف برخی دوربینها که اومدند و رفتند ، این دوربین هنوز داره استقامت میکنه :::big grin2:::
-
سلام
اين جدول ها چيزي رو ثابت نمي كنه. خوب بديهيه كه ميزان كليك روي محصول جديدتر بيشتره.
-
ولی در هر حال باز هم کانن بیشتر از بقیه برندهای دوربین دیجیتال رو داراست
مثلا همین فروم خود سایت عکاسی که در اون ارسالهای انجمن کانن حدود 5220 تا بود
در حالی برندهای نیکون + فوجی + سونی + سایر دوربینها حدود 5300 ارسال دارند !:::big grin2:::
البته که بقیه برندها کلی راه تا رسیدن به کانن در پیش دارند :::big grin::: و البته که نمیرسند ! چون کانن نایستاده و داره پیش میره . با سرعتی که روز به روز در حال افزایشه . دیگه دوسال یه بار دوربین جدید هر سری رو معرفی نمیکنه !
البته من واقعا قصد بی احترامی به هیچ کسی یا هیچ برند و طرف دارانش رو ندارم .
-
سلام
امیدوارم همگی سلامت باشید
به نظر بنده، با توجه به ارزان شدن دوربينهاي فولفريم، تغييراتي در سمت و سوي بازار و تمايل مشتريان به وجود خواهد آمد.
-از اين پس خريداران لنز، حتي اگر عكاس آماتور باشند و قصد خريد دوربين فولفريم را حتی در دو سه سال آينده نداشته باشند، لنزهاي EFS و DX را با احتياط زيادي خواهند خريد (با درست و غلط بودن اين واكنش كار ندارم) و در صورت امكان معادل فولفريم آن را (حتي با رنج بدتر و قيمت بالاتر) تهيه خواهند كرد. به عبارتي، تمايل براي خريد لنزهاي فولفريم در بين تمام عكاسها بيشتر خواهد بود.
-رقابت شديد و جالبي بين سازندگان بدنه دوربينهاي كراپدار درخواهد گرفت. جايي كه قيمت دوربيني با توانايي 40D به حدود 900 هزار تومان برسد، رقابت در اين وادي براي همه بسيار سخت ميشود. مخصوصاً كه هزينههاي پنهان دوربينهاي فولفريم در هنگام مقايسه دوربينها به حساب نميآيد و دوربينهاي كراپ دار رقابت را در عرصه قيمت و امكانات (فيلمبرداري...نويزكم...مگاپ يكسل) ادامه ميدهند.
-درحالي كه امكانات دوربينهاي كراپدار روبه تكامل است، رقابت اين دوربينها در يك عرصه به اوج خواهد رسيد: مگاپيكسل! متاسفانه ممكن است شركتها همان راهي را بروند كه در گذشته در زمينه دوربينهاي كامپكت رفته بودند. درآن وادي كار را به جايي رساندند كه دوربينهاي 2006 و 2007و 2008 اغلب به ترتيب پرنويزتر و كمكيفيتتر شدند. اميدوارم در وادي دوربينهاي كراپدار شاهد اين قضيه نباشيم. به خصوص كه در اين جا به غير از محدوديت اندازه فيزيكي سنسور، اغلب محدوديت لنز را نيز داريم، به نحوي كه محال است شركتها عكاس آماتور را در جريان قضيه قرار دهند (نمونه عكسها طبق معمول توسط بهترين لنزهاي پرايم تهيه ميشوند و كاربر تصور درستي از كيفيت عكس به دست آمده با لنز كيت دوربين فرضي 16 مگاپيكسل خود نخواهد داشت)
-اتفاق بعدي و مهم نيكون معرفي D3X خواهد بود. تخمين قيمت اين دوربين با توجه به واقعيتهاي فعلي بازار به راحتي قبل نخواهد بود. از D3X كه بگذريم... سال 2009 براي نيكون سال عرضه و اصلاح لنزهاي فولفريم خواهد بود. احتمالاً ضمن معرفي لنزهاي جديد، شاهد جايگزين برخي لنزهاي موجود نيز باشيم. شايد نيكون به فكر لنزهاي زوم f4.0 نيز بيفتد.
-تا به حال، ابزار ذخيرهسازي و بكآپ، يك هزينه جانبي به حساب ميآمد اما با حجيم شدن فايلها (عكسهاي بزرگتر و رسانه غولآسا و جديدي به نام فيلم) تهيه كارتهاي دوربين و وسايل ذخيرهسازي جانبی كامپيوتر براي ذخيره و تهيه بكآپ بدل به هزينهاي خواهد شد كه شايد درحد خود وسايل عكاسي نباشد، اما در دراز مدت هزينهاي بسيار جدي خواهد بود. فراگيري مديريت داراييهاي ديجيتال (DAM) نيز از حالت "ابزار حرفهاي براي عكاسان حرفهاي" بدل به دانش و ابزاري غيرقابل اجتناب در خواهد آمد. حتي عكاس آماتور نيز با وجود چندين هارد و ديويدي و ... ديگر بدون اين ابزار قادر به ادامه زندگي ديجيتال خود نخواهد بود.
-
اختلاف قیمت بین برندها
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
در مورد اختلاف قیمت بین دوربینهای Canon و Nikon سوالاتی داشتم؟
چرا در موارد تقریبا مشابه قیمت دوربینهای Nikon بیشتر از دوربینهای Canon میباشد
و مهمتر اینکه قیمت دوربینهای Canon سریعتر و بیشتر از دوربینهای Nikon کاهش می یابد؟
به عنوان مثال D200 هنوز قیمت بالایی دارد
اما Canon 40D قیمتش در حد قابل ملاحضه ای کاهش یافته...
آیا این امر نشان دهنده برتری Nikon دارد؟
-
پاسخ: اختلاف قیمت بین برندها
هر شرکتی سیاست بیزینسی خودشو داره.همین شرکت ها میدونند که بی جهت گران نگه داشتند جنسی به معنای از دست دادن بازار آن خواهد بود.البته قیمت تمام شده هم تاثیر گذار است .
برای مقایسه دوربین ها با برند متفاوت شما قیمت رو آخرین فاکتور قرار دهید.اگر به دنبال کیفیت و پرفورمنس هستید
اگر اقتصادی فکر میکنید ابتدا قیمت ها بعد کیفیت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinyo
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
در مورد اختلاف قیمت بین دوربینهای Canon و Nikon سوالاتی داشتم؟
چرا در موارد تقریبا مشابه قیمت دوربینهای Nikon بیشتر از دوربینهای Canon میباشد
و مهمتر اینکه قیمت دوربینهای Canon سریعتر و بیشتر از دوربینهای Nikon کاهش می یابد؟
به عنوان مثال D200 هنوز قیمت بالایی دارد
اما Canon 40D قیمتش در حد قابل ملاحضه ای کاهش یافته...
آیا این امر نشان دهنده برتری Nikon دارد؟
به نظر من اين موضوع دلايل فراواني مي تونه داشته باشه و ربطي به برتري و اين حرف ها نداره. يكي از اين موارد به نظر من تيراژ محصولاته. تا جايي كه من مي دونم با توجه به سهم بالاتر كنن از بازار جهاني، تيراژ محصولات اين كمپاني بالاتره و به همين دليل قيمت ها پايينتر مياد.
دليل ديگري كه آرش عاشوري نيا در تاپيك ديگري به درستي عنوان كرده بود حماقت برخي فروشندگان ( و من اضافه مي كنم خريداران) ايراني است. فروشنده اي كه مثلا قبل از ورود D300 چند تا بدنه ي D200 به قيمت بالا خريده و الان درك درستي نداره كه اگر اينهارو پايين تر از قيمت خريد رد نكنه بعدا بيشتر ضرر خواهد كرد و يا شايد با توجه به بلبشويي بازار ايران اين ريسك رو مي پذيره كه شايد بدون ضرر بتونه بفروشه.
مسئله ي بعدي مانور بيشتر دلالان و وارد كنندگان دوربين ايراني بر روي برند كنن است. همانطور كه در اون تاپيك معروف سريالهاي مخدوش ديديد واردات بدنه هاي refurbished عمدتا مختص Canon 40D بوده كه روي قيمت بازار خيلي اثر گذاشته.
-
البته دوربین های نیکون در بازارهای جهانی هم دارای قیمت بالاتری نسبت به همتاهای کنونی هستند
مخصوصا در رده زیر Professional
نیکون در این رده دارای لنزها و لوازم جانبی ای است که ارزان تر از مارک کنون هستند
و چون در دوربین های SLR هر کاربری نیم نگاهی هم به تهیه لنز و لوازم جانبی داره به همین دلیل گاهی خرید بدنه نیکون ( با توجه به خرید های بعدی برای بدنه ) توجیه اقتصادی پیدا میکنه
اما با توجه به فراگیر شدن چا پهای بزرگ و آلبوم های خانوادگی و عروسی و ... و نیاز به بدنه هایی با رزولیشن و امکانات بالاتر و حضور موفق کنون در این جایگاه , نیکون در آینده ای نزدیک احتمالا کمی کاهش قیمت روی بدنه ها خواهد داشت
-
بنقل از سایت شایعات نیکون ، لنزهای نیکون در فرانسه دراپ خورده و ارزون شده.
اینم مقدار تخفیف:
€100 = US$140
50 € de réduction pour le AFD 28/2.8, AFD 50/1.4, AFS DX 55-200 VR et AFD 35/2.
75 € de réduction pour le AFD 24/2.8, 85/1.8, TC 14E II, TC 17E II et TC 20E II.
100 € de réduction pour le AFS 60 MACRO, AFS 70-300 VR, AFD 18-35, AFD 20/2.8, AFS DX 16-85 VR, et AFS 24-120 VR.
125 € de réduction pour le AFD 10.5/2.8, AFS DX 18-200 VR, AFD 24-85/2.8-4, AFD 16/2.8 et AFS 105 MACRO VR.
150 € de réduction pour le AFD 180/2.8 et AFD 105/2 DC.
200 € de réduction pour le AFS DX 12-24, AFD 85/1.4, AFS 300/4, AFD 135/2 DC, AFS DX 17-55/2.8 et AFD 200/4 MACRO.
250 € de réduction pour le PCE 85/2.8, AFS 24-70/2.8, AFD 80-400 VR, PCE 45/2.8 et AFS 14-24/2.8.
300 € de réduction pour le PCE 24/3.5.
350 € de réduction pour le AFS 70-200/2.8 VR.
500 € de réduction pour le AFS 200/2 VR.
600 € de réduction pour le AFS 300/2.8 VR.
800 € de réduction pour le AFS 200-400/4 VR.
1000 € de réduction pour le AFS 400/2.8 VR.
Offre non cumulable, valable du 01/10/08 au 31/12/08 pour tout objectif livré et facturé avant le 31 Décembre 2008
.
-
USA vs. Gray Market Canon Lenses - What is the difference
نقل قول:
When shopping for your Canon lenses, you will likely run into 2 versions of the same lens. One will be the "USA" model and the other will be denoted as "Gray/Grey Market", "Imported" or "Direct Import".
What is the difference?
The "USA" Canon lenses are imported to the US by Canon USA. "USA" Canon lenses' warranties are supported by any Canon service facility worldwide. They are also eligible for Canon lens rebates - these rebates usually require the USA warranty card found in the Canon USA lens box.
The "Gray/Grey Market", "Imported" or "Direct Import" Canon lenses are directly imported by the retailer or their import agent. They are not covered by the manufacturer's warranty. At least they "say" they are not covered. Word on the street is that Canon covers gray market lenses under their standard warranty if an invoice from an authorized dealer can be produced. This mirrors my experience as well.
Most reputable retailers will provide their own same-as-manufacturer's warranty on "Gray/Grey Market", "Imported" or "Direct Import" Canon lenses. Instead of sending the lens to Canon, you send it to the retailer.
What physical difference is there between USA and Gray Market Canon Lenses?
Usually none - in fact, I haven't found any differences yet. These Canon lenses are made in same factory using the same parts and are identical in the finished product form. Reputable retailers would make any differences clear.
The attractive difference in a Gray Market Canon lens is price. The imported version is nearly always cheaper - sometimes even cheaper than with the rebates offered on the USA versions.
So which should you buy? I'll let that decision up to you, but will say that I have far more than one copy of the "Gray/Grey Market", "Imported" or "Direct Import" Canon lenses.
-
سلام
موقعي كه نيكون D3 و D300 رو به بازار ارايه كرد، تعدادي از كنني ها و دارندگان برندهاي ديگر به سمت نيكون كوچ كردند، از زماني هم كه قيمت Canon-40D و ... كاهش يافت؛ باز كوچ معكوسي به سمت كانن راه افتاد، تا امروز كه Canon-50D به قيمت 1400 و Nikon-D90 به قيمت 1330 در بازار ايران عرضه شده اند، كه احتمالا" باعث تداوم اين كوچ تا مدتي ديگر خواهد شد.
حالا 2 تا سوال:
1- اصلا" چنين كاري درسته؟؟ كه مثلا" من نوعي بدنه و 2-1 تا لنز يا فلاش رو بفروشم و به سمت برند ديگري بروم، به خاطر اينكه قيمت بدنه هاي فلان شركت، مقرون به صرفه تر و مناسبتر شده؟ (يا همان ارزش در برابر پول پرداختي)
2- آيا اين قضايا ( مقرون به صرفه شدن محصولات يك برند در يك بازه زماني) به دليل مسايل تكنيكي است يا تجاري ( مثلا" نوعي دامپينگ براي از دور خارج كردن رقيب)
چون فكر ميكنم از اين فراز و نشيبها قبلا" بوده و در آينده هم خواهد بود.
اينهم! يك نمونه از گذشته.
-
سلام
وحید جان منم مدتی است به این موضوع فکر می کنم .بخصوص از زمانی که 50Dو 5DMII :::love2:::به بازار امده اونم با این قیمت اولیه عالی .در اخر هم به نتایجی هم رسیدم .
وحید جان من تکلیفم برای عکاسی مشخص است .کار من عکاسی آتلیه ای است .(نیازم مشخصه )حال از شما می پرسم وقتی این دی 80 بیچاره نیاز من را برآورده میکند آیا نیاز است که دوربینم را آپگرید کنم .مثلا دی90 یا D3یاD300یا D700بخرم .
اما بحث کوچ کردن . وحید جان مطمئن باش که نیکون هم بیکار نخواهد نشست و مانند قبل برای مقابله با رقیب برگ هایی را رو خواهد کرد کما اینکه CANON هم بیکار نخواهد نشست (رقابت).واین موضوع برای کسانی که حداقل 4تا5 سالی هست که با دوربین و بازار سرو کار دارند واضح و مبرهن است .
همه می دانید که گاهی نیکون دوربین هایی خیلی خوب با قیمت خوب وارد بازار می کند که بعضی از CANONداران زود اقدام به کوچ می کنند و گاهی Canon این عمل را انجام می دهد به نظر من کوچ کردن بخاطر این موضوع کار اشتباهی است .
من دوربینم ولنز کیتش و مخلفاتش برایم 1300 اب خورد .الان 40Dکانن که از دی 80 خیلی سرتره 900تومن بدون لنز .یعنی این بدنه شده باقلوا .حال این سئوال مطرح است ایا دی40 کانن می تونه برای نیاز من کاری کنه که دی 80 نتونه انجام بده .که نتیجتا بخواهم از این برند کوچ کنم .
البته
کسانی هم هستند که کوچ منطقی خواهند داشت که این کوچ نیاز است .مثلا کسی که بعد مدتها عکاسی با نیکون متوجه شده که به عکاسی شب علاقه مند است .یا کسانی که بنا به شرایط کاری احساس نیاز به مگا پیکسل بالا می کنند .
ودیگر اینکه فکر میکنم دوربینهای جدید با امکاناتشان و قیمتهای خوبشان روی اکثر ماها که به این دوربین ها نیازی نداریم برای مدتی تاثیر خواهد گذاشت و ارزوی داشتن انها و کلی نقشه برای خرید یکی از انها را در سر خواهیم پروراند.که البته برای مدتی سرگرم خواهیم بود و این بد نیست . بعدش هم میگیم ای بابا این دوربین خودمون داره جواب نیازمو می ده الکی خودمو تو خرج نندازم .
وحید جان به نظر من کسانی که دوربینشان را آگاهانه خریدند خیلی به ندرت به فکر آپگرید و کوچ به برند دیگر خواهند افتاد .
این بندرت شامل کسانی میشود که به امکانات دوربینهای جدید بشدت احساس نیاز می کنند و در خروجی انها تاثیر مستقیم خواهد داشت .
گاهی فکر می کنم و بخودم هی می زنم که عکاسان حرفه ای و ماهر در زمان گذشته که دیجیتال و 1DMIIIو D3 نبود با چه دوربینهایی شاهکار تولید می کردند .بعدش بخودم میگم ای بابا, اگه اسد جون تو عکاس بودی با همین دی 80 هم می تونستی عکس خوب بگیری .
وهوز هم نان گندم خوب است .
موفق باشید یا حق .
-
سلام دوستان
این وسط من یه چیزی بگم.
خداوکیلی در کشور عزیزمان ، ایران ، همه کارها برعکسه!!!!! http://www.pic4ever.com/images/sheikhHessam.gif
قیمت دی 90 بهمراه لنز 105-18 در سایت آمازون : $1,239.95
و اما در ایران حدود 1600$
و حالا قیمت بدنه 50D:
قیمت بدنه دی 50 در سایت آمازون : 1,599.99$
و در ایران حدود 1400$
-
در مورد کوچ کردن بین برندها چند نگاه وجود داره:
یکی افراد حرفهای با درآمد حرفهای.
نمونه دم دستی این افراد رو میشد در المپیک امسال دید.
بر روی کاغذ و یا حتی در عمل گمان میکنم دی ۳ و سری جدید لنزهای نیکون بهترین ابزار برای عکاسی خبری باشد.
اما این بهتر بودن چقدر است؟ یعنی فاصله دی ۳ تا ۱دی مارک ۳ چقدر است؟(ضعف احتمالا کانن خلاصه میشه در کراپ ۱/۳ کانن و لنزهایی که کمتر تازه شدند و یا کمی نویز بیشتر...موارد دیگری هم هست ولی هیچ کدام خیلی برجسته نیستند.)
اگر به المپیک قبلی نگاه میکردیم حضور نیکون بسیار کمتر از ۲۵ درصد بود. ولی در این المپیک اگر بیشتر از ۵۰ درصد نبوده باشه کمتر هم نبود.
یعنی آژانسهای عکس، موسسات و خلاصه عکاسان حرفهای که چنین رویداد بزرگی رو پوشش میدهند بدون توجه به هزینهها بهترین رو میخواهند و برای داشتن بهترین هزینه هم میکنند. یقینا با بهترین ابزار بهترین عکس رو هم ثبت میکنند و بهترین پول رو هم دریافت میکنند. به شکلی که هزینه ابزار اون وسط گم خواهد شد.
نمونه دیگری از این افراد رو میتوانم در بازار عکاس خودمان نام ببرم. عکاسان مراسم عروسی
تعداد عکاسانی که بصورت حرفهای کار عروسی و پرتره میکنند کم نیست. بازار رقابتی فشردهای هم دارند. بسیاری از اونها درآمد هنگفتی هم دارند. یقینا کوچ کردن این افراد به سمت 5d II بسیار هوشمندانه خواهد بود(چه کسانی که نیکون دارند و چه کسانی که کانن ۵ دی دارند و یا چیزهای دیگر)
لازم نیست توضیح بدهم که ۵ دی مارک دو در شرایط عکاسی عروسی و پرتره کارایی بسیار مطلوبی خواهد داشت. چون تعداد بسیاری از این عکسها در آتلیه و یا در فضای آزاد در ساعات پرنور عکاسی میشه و این دوربین و لنزهاش میتوانند قابلیت خوشون رو نشان دهند.
افراد غیر حرفهای با نیاز غیر حرفهای اما ابزار باز
خوب این افراد توضیح خاصی نیاز ندارند. این افراد بسیار عزیز هستند! چون به عنوان اسپانسر کمپانیهای عکاسی عمل میکنند و باعث میشوند ابزار عکاسی پیشرفت کنه! و اینکه گاهی عکاسان بتوانند ابزار آکبند از رده خارج ایشان را بخرند.
آخرین بخش هم به نظرم فروم بازان حرفهای هستند.
مثل من که نشستن اینجا دارن حرف الکی میزنن! دوربین و لنزهاش رو هم گذاشتن روی میز و یادشون میره که داره خاک میخوره! این افراد ۶۰۲ فوجی داشته باشند و یا هسلبلاد و لایکا و ... هیچ تفاوتی در عکاسیشون بوجود نخواهد آمد. تفاوت فقط در آواتارشون بوجود خواهد آمد و چیزهایی که در فرومهای مختلف مینویسند!
-
سلام
البته يه چيزي هم بنده عرض كنم. آپگريد كردن وسايل و تجهيزات و لوازم منزل و ... كار بدي نيست. مثلا شما اتوموبيلتان را ممكن است چند سال يك بار قبل از اينكه مشكلي برايش پيش بيايد و به قول معروف قبل از اينكه به خرج بيفتد عوض كنيد. يا تلويزيونتان را قبل از اينكه خيلي مستهلك شود عوض كنيد يا كامپيوترتان را هر چند وقت يكبار آپگريد مي كنيد.
البته در مورد دوربين وضعيت كمي متفاوت است ولي باز هم آپگريد كردن اشكالي ندارد ( با تغيير برند مگر در موارد خيلي خاص مخالفم) ممكن است همين اسد عزيز اگر دوربينش را آپگريد كند افقهاي تازه اي را حتا در آتليه كشف كند يا مثلا تشويق بشود كه عكس هاي ديگري خارج از آتليه بگيرد و ....
البته در حالت كلي من هم معتقدم اگر دوربيني كار آدم را راه مي اندازد تعويض دوربين فقط به دليل پديده ي جو گيري يا چشم و هم چشمي درست نيست.
پي نوشت : باز هم با آرش عزيز خط رو خط شديم. آرش جان ما غير حرفه ايها يك مشكل ديگري هم داريم و اونهم اينه كه عكسهاي شماها رو مي بينم و هي زور مي زنيم شبيهشون رو بگيريم و چون نمي توانيم فكر مي كنيم ايراد از دوربينمان است و براي همين به فكر آپگريد و كوچ و ... مي افتيم :::big grin:::
-
جدای بحث کوچ برندی( از برندی به برند دیگر) مساله آپگرید بدنه در همان برند بوجود میاد بعضا شاهد آپگرید های غیر منطقی هستم
که حاصل از همان عامل چشم و هم چشمی یا عدم توجه به اهمیت لنز بر خروجی تصاویر است
به نظر بنده آپدیت غیر منطقی تهیه بدنه ی جدید و هزینه کردن در آن جهت است در حالی که میتوان با همان مبلغی که خرج این آپدیت میکنیم لنز یا لنزهای بهتری تهیه کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
البته يه چيزي هم بنده عرض كنم. آپگريد كردن وسايل و تجهيزات و لوازم منزل و ... كار بدي نيست. مثلا شما اتوموبيلتان را ممكن است چند سال يك بار قبل از اينكه مشكلي برايش پيش بيايد و به قول معروف قبل از اينكه به خرج بيفتد عوض كنيد. يا تلويزيونتان را قبل از اينكه خيلي مستهلك شود عوض كنيد يا كامپيوترتان را هر چند وقت يكبار آپگريد مي كنيد.
:::big grin:::
و پست فروش 40 دی..........
واقعا آقا فرهاد کار هوشمندانه ای کردین . منم فکر میکنم تا 2 ماه دیگه 40 دی مثل نقل و نبات توی فروم آگهی فروش خواهد داشت درست مثل 400 دی که یهو همه فروختن و ارزون هم فروختن .
2 ماه با دوربین دوستان کار کردن واسه شما که در سال 4000 تا عکس میگیرین که شاید 700 تاش شایدم بیشتر هم همینجوری تست بوده به صرفه تر از ضرر 200 تومانی احتمالی هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
در مورد کوچ کردن بین برندها چند نگاه وجود داره:
یکی افراد حرفهای با درآمد حرفهای.
نمونه دم دستی این افراد رو میشد در المپیک امسال دید.
بر روی کاغذ و یا حتی در عمل گمان میکنم دی ۳ و سری جدید لنزهای نیکون بهترین ابزار برای عکاسی خبری باشد.
اما این بهتر بودن چقدر است؟ یعنی فاصله دی ۳ تا ۱دی مارک ۳ چقدر است؟(ضعف احتمالا کانن خلاصه میشه در کراپ ۱/۳ کانن و لنزهایی که کمتر تازه شدند و یا کمی نویز بیشتر...موارد دیگری هم هست ولی هیچ کدام خیلی برجسته نیستند.)
اگر به المپیک قبلی نگاه میکردیم حضور نیکون بسیار کمتر از ۲۵ درصد بود. ولی در این المپیک اگر بیشتر از ۵۰ درصد نبوده باشه کمتر هم نبود.
یعنی آژانسهای عکس، موسسات و خلاصه عکاسان حرفهای که چنین رویداد بزرگی رو پوشش میدهند بدون توجه به هزینهها بهترین رو میخواهند و برای داشتن بهترین هزینه هم میکنند. یقینا با بهترین ابزار بهترین عکس رو هم ثبت میکنند و بهترین پول رو هم دریافت میکنند. به شکلی که هزینه ابزار اون وسط گم خواهد شد.
نمونه دیگری از این افراد رو میتوانم در بازار عکاس خودمان نام ببرم. عکاسان مراسم عروسی
تعداد عکاسانی که بصورت حرفهای کار عروسی و پرتره میکنند کم نیست. بازار رقابتی فشردهای هم دارند. بسیاری از اونها درآمد هنگفتی هم دارند. یقینا کوچ کردن این افراد به سمت 5d II بسیار هوشمندانه خواهد بود(چه کسانی که نیکون دارند و چه کسانی که کانن ۵ دی دارند و یا چیزهای دیگر)
لازم نیست توضیح بدهم که ۵ دی مارک دو در شرایط عکاسی عروسی و پرتره کارایی بسیار مطلوبی خواهد داشت. چون تعداد بسیاری از این عکسها در آتلیه و یا در فضای آزاد در ساعات پرنور عکاسی میشه و این دوربین و لنزهاش میتوانند قابلیت خوشون رو نشان دهند.
افراد غیر حرفهای با نیاز غیر حرفهای اما ابزار باز
خوب این افراد توضیح خاصی نیاز ندارند. این افراد بسیار عزیز هستند! چون به عنوان اسپانسر کمپانیهای عکاسی عمل میکنند و باعث میشوند ابزار عکاسی پیشرفت کنه! و اینکه گاهی عکاسان بتوانند ابزار آکبند از رده خارج ایشان را بخرند.
آخرین بخش هم به نظرم فروم بازان حرفهای هستند.
مثل من که نشستن اینجا دارن حرف الکی میزنن! دوربین و لنزهاش رو هم گذاشتن روی میز و یادشون میره که داره خاک میخوره! این افراد ۶۰۲ فوجی داشته باشند و یا هسلبلاد و لایکا و ... هیچ تفاوتی در عکاسیشون بوجود نخواهد آمد. تفاوت فقط در آواتارشون بوجود خواهد آمد و چیزهایی که در فرومهای مختلف مینویسند!
در تكميل فرمايش جناب عاشوري نيا بنظرم اين دسته بندي شامل تمام خريداران لوازم الكترونيكي (بخصوص صوتي تصويري )ميشه
گروه اول : كساني كه با توجه نيازشون و كاملا" هوشمندانه خريد ميكنند
گروه دوم : كساني كه اول ميبينند بعد احساس نياز ميكنند و تواناي مالي تغير برند رو دارند .
گروه سوم : بنظرم تفاوتش با گروه دوم اينه كه از توانايي مالي كمتري برخوردارند .(البته آرش خان دو پله پايينتر ايستادند )
معمولا" به كساني كه تازه ميخوان به دنياي DSLR وارد بشن بيشتر اهميت لنز گوشزد ميشه و شايد به نسبت لنز توصيه هايي كه در مورد بدنه داده ميشه داراي اهميت كمتري باشه . ولي بنظر من تقريبا" در هر برندي ميشه حداقل چند تا لنز با كيفيت پيدا كرد در صورتي كه در مورد بدنه اينطور نيست . لذا با توجه به درجه اهميتي كه در هنگام خريد اولين DSLR براي بدنه قائل ميشويم ميتوان مطمئن بود كه در آينده گرفتار مشكلات تغيير برند نخواهيم شد .
البته اين شامل افرادي كه به هر دليلي بودجه براشون مهم نيست نميشه .
-
اغلب این آپگریدها و تغییر برندهایی که میبینیم آپگرید یا تغییر دوربین عکاسی نیست؛ بلکه اپگرید وسیله زیبا و مجهزی به نام دوربین است.
و آنچه فراموش می شود، عکاسی است و پیشرفت در آن.
و آنچه بدست میآید، وسیله دکوراسیون است.
یکی از مشکلات عصر دیجیتال همین است. یعنی آنقدر حواس کاربران، پرت تجهیزات است که دیگر وقت و حوصلهای برای اصل قضیه نمی ماند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
یکی از مشکلات عصر دیجیتال همین است. یعنی آنقدر حواس کاربران، پرت تجهیزات است که دیگر وقت و حوصلهای برای اصل قضیه نمی ماند.
سلام
جناب دکتر کاملاً با شما موافقم
فکر میکنم اگر کمپانیهای تولید دوربین اعلام میکردند که تا چند سال دیگر هیچ دوربین جدیدی تولید نخواهد شد ، فعالیتها و بحث ها بیشتر به سمت عکاسی هدایت میشد.
در حال حاضر هم در سایت عکاسی و هم در دیگر سایتها (داخل و خارج) بیشتر به دوربینها و مقایسه آنها و در بعضی موارد آموزش استفاده از دوربین پرداخته می شود و بسیار نادر هستند مطالبی راجع به تکنیکهای عکاسی از سوژه های مختلف.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tooraj
سلام
جناب دکتر کاملاً با شما موافقم
فکر میکنم اگر کمپانیهای تولید دوربین اعلام میکردند که تا چند سال دیگر هیچ دوربین جدیدی تولید نخواهد شد ، فعالیتها و بحث ها بیشتر به سمت عکاسی هدایت میشد.
در حال حاضر هم در سایت عکاسی و هم در دیگر سایتها (داخل و خارج) بیشتر به دوربینها و مقایسه آنها و در بعضی موارد آموزش استفاده از دوربین پرداخته می شود و بسیار نادر هستند مطالبی راجع به تکنیکهای عکاسی از سوژه های مختلف.
هی ... کجایی دنیای نگاتیو
اون موقع که برای هر شات و دور نریختن پول عکاس باید کلی مطالعه و تحقیق میکرد و بهترین شات میزد
-
سلام
5 دوربین زیر ، پرفروش ترین دوربینها در ماه سپتامبر 2008 میباشند.
منبع: popphoto
From NPD Group, the Top 5 Ranked on Unit Volume for September 2008
Canon EOS Rebel XSi /18-55mm Lens -1
Nikon D40 /18-55mm Lens -2
Nikon D60 /18-55mm Lens -3
Nikon D90 /18-105mm Lens -4
Sony DSLR-A300K 10.2MP /18-70mm Lens -5
-
For Sony, No Discounts Means Stress-Free Shopping
کد HTML:
http://bits.blogs.nytimes.com/2008/11/20/stressed-sony-says-high-prices-will-help-you-relax/?apage=3#comment-118383
مصاحبه Stan Glasgow ( مدیر سونی ایالات متحده و مرد شماره 3 سونی ) با نیویورک تایمز...
فورا بعد از مصاحبه Jay Vandenbree ( مدیر فروش سونی ) یک کامنت ارسال کرده...:::big grin:::
-
مثل اینکه این رکود اقتصادی کم کم داره وارد عرصه عکاسی هم میشه!
اولین نشانه اش اینکه سونی رسما اعلام کرد 8000 نفر رو از کارکنان بخش الکترونیک ( که بخش عکاسی هم شامل اش میشه ) رو اخراج خواهد کرد.
این خبر میتونه از چند جنبه مهم باشه.مهم ترین اثر اش اینه که تکنولوژی ها و نوآوری هایی که قرار بود به زودی ارائه بشوند و یا در حال تحقیق بودند تقریبا راکد خواهند شد.این میتونه خبر بدی باشه.
خدا کنه به سایر کمپانی ها هم سرایت نکنه ( که احتمالا خواهد کرد ) اما یک نظریه در اقتصاد هست که میگه در زمان رکود شرکت های بزرک تجزیه خواهند شد به شرکت های کوچک تر با هزینه های کم تر و سود بیشتر.در زمان شکوفایی اقتصادی شرکت های کوچک با هم ادغام شده و شرکت های بزرگ تر با سود بیشتر رو می سازند.
یک مثل قدیمی هم میگه بعد از هر سربالایی یک سرپایینی هم هست.
چند سالی بود که شرکت ها و غول های صنعتی در حال افزایش سرمایه و گران شدن سهام و سود بیشتر بودند.مثل اینکه کم کم زمان پس دادن این پول ها است.
بر اساس نظریات اقتصادی هر 30 سال یک بار رکود اقتصادی که حدود 5 سال طول میکشه ایجاد میشه.اما مثل اینکه اینبار کمی معادلات به هم ریخت.
کد:
http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/200812/08-150E/index.html
کد:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7772597.stm
-
Panasonic and Sanyo Electric Co. Ltd. signed a contract in the capital and business tie-up Announcement
کد:
http://66.102.9.104/translate_c?hl=en&sl=ja&tl=en&u=http://panasonic.co.jp/corp/news/official.data/data.dir/jn081219-2/jn081219-2.html&usg=ALkJrhhZTB9Ot4tOrLXVXeOgp3VPXPF-RQ
-
به گزارش سایت iSuppli بعد از سالها بالاخره فروش لپ تاپ از PC بالاتر رفت و در 4 ماه پایانی سال 2008 فروش لپ تاپ 40% نسبت به پارسال رشد داشته و به 38.6 میلیون رسیده در همین مدت فروش دستگاه های دسکتاپ 38.5 میلیون رسیده ( حدود 1.3% کاهش فروش )
کد:
http://news.cnet.com/8301-13924_3-10128549-64.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20
این هم سه رده باتدایی این بازار:
1- شرکت HP با فروش 14.9 میلیون کامپیوتر و درصد سهم بازار 18.8
2- شرکت Dell با فروش حدود 11 میلیون کامپیوتر و درصد سهم بازار 13.9
3- شرکت Acer با فروش 9.7 میلیون کامپیوتر و درصد سهم بازار 12.2
-
سلام:
[IMG]http://www.*******.info/files/tj2jnzqnshaz2fou3kkf.png[/IMG]
کد:
http://www.camerapricebuster.co.uk/prod728.html
-
حضور قوی Apple iPhone هم در نوع خودش جالبه!!!
-
سلام
اگر كلاسهاي آموزشي عكاسي را هم جزو محصولات عكاسي بتوان حساب كرد، خواندن مطلب زير خالي از لطف نيست.
توضيح اينكه من دقيقا 25 سال پيش از طريق يك آگهي در مجله ي لايف با New York Institute of Photography آشنا شدم و با آنها مكاتبه كردم كه جنگ ايران و عراق مانع از رفتنم شد و ....
دو سال پيش فيلم ياد هندستان كرد و رفتم در گوگل و آدرسشان را پيدا كردم و عضو Newsletter شان شدم كه هر از گاهي چند اي ميلي برايم مي فرستند.
همه ي اين صغرا كبراها براي اين بود كه عرض كنم اوضاع اقتصادي اينقدر خراب است كه مديران اين انستيتوي معتبر را واداشته كه نامه ي التماس آميز براي جذب هنر جو بنويسند كه براي من تعجب انگيز و تاسف آميز بود :
Dear Farhad,
You recently reviewed the enrollment information about our Complete Course in Professional Photography. Perhaps recent political and economic events have delayed your decision to enroll. We know these are challenging times with economic issues that span the globe.
In times such as these, investing in education is the best way to prepare yourself for the future. This is a good time to develop new skills that could be used on your job, for a career change, or for freelance opportunities. Enroll at the start of this New Year, and in a few months you could be on your way to a new career!
The entire staff and faculty of NYIP extend to you our wishes for a healthy and peaceful New Year.
Enroll now! Special New Year's International Savings on NYI's Complete Courses ends January 16, 2009!
NYI has a perfect course for every type of Photographer:
The Complete Course in Professional Photography.
The Complete Course in Digital Photography: Photoshop for Photographers.
There are lots of ways you can learn a new subject – you could buy several books and take the do-it-yourself approach, or you could attend a residential program. The former leaves a lot to chance, and the latter is time-consuming and expensive. We think a better alternative is NYI’s special home-study program so you can learn professional photography in your spare time, at your own pace, in your own home, while having the opportunity to work with NYI’s staff of professionals.
........
.........
Enroll Now and Save Up to $400!
خلاصه گفتم اين را اينجا عرض كنم و آدرس سايت رو هم بگذارم شايد به درد كسي بخورد :
-
نیکون حساب و کتاب سال 2008 را منتشر کرده است و تا احیانا سهامدارن در جریان باشند!
برآورد های یک نیمه سال 2009 را نیز منتشر کرده است.
مثل اینکه با این بازار جهانی خراب افزایش فروش را پیش بینی کرده است.
ایکاش ما هم در ایران.... هیچی ولش کن....
http://www.nikon.com/about/ir/financ...mg/pic_001.gif
کد:
http://www.nikon.com/about/ir/finance/quarter/index.htm
-
سلام
سهم شرکتهای مهم از بازار فروش سال 2008 ژاپن
http://nikonrumors.com/wp-content/up...n-market-1.jpg
و پرفروش ترین دوربینهای سال 2008 باز هم در ژاپن
http://nikonrumors.com/wp-content/up...pan-market.jpg
فکر کنم فروش در بازار جهان هم فرق زیادی با این نمودارها نداشته باشه
نیکون خوب خودشو کشیده بالا ...
-
با سلام
دوربين SX10 در 15 روز گذشته بيشترين جهش را داشت هاست بطوري كه از 365000 تومان به 410000 تومان رسيده است!!
در اين 15 روز اين بالاترين جهتش در اين رنج قيمت مي باشد ... به نظر شما علت چيست؟؟ به نظر من اشتباه شركت كنون در تكنولوژي SX1 باعث شده تا SX10 قيمتش افزايش يابد ... دوربين SX1 مزيت هاي برتر آنچناني نسبت به SX10 ندارد ... فيلم برداري HD و تغيير نوع سنسور و سرعت عكاسي در ثانيه (كه با پايين آوردن كيفيت در SX10 هم مي توان تا حدودي به اين سرعت رسيد) اينها مزيت آنچناني نيستند و شركت كنون احتمالا روي اين تكنولوژي ها حساب مي كرده ... البته اين يك نظر است ... نظر ديگر اينكه سيل تقاضا براي SX10 در اين روزها آنقدر زياد بوده كه اين دوربين ناياب شده!
با احترام
كاويان
-
سلام
امروز که سایت دپریوو رو باز کردم ، در قسمت " Top digital cameras of the last five days " با نمودار جالب توجهی روبرو شدم!
http://www.imageupload.ca/images/jsw...hx5zlrwbas.jpg
این جدول و رنکینگ برحسب کلیک های بازدیدکنندگان هست و دلیل برتری فلان برند و فلان دوربین نیست.
ولی میتونه نشون دهنده این باشه که بازدید کنندگان میخوان در مورد فلان محصول اطلاعات بیشتری کسب کنن.
و جالبه که 8 دوربین از 10 دوربین اولی از برند نیکون هست!
-
سلام:
در ادامه پست 192 بنظر می آید قیمت 5DII در این مدت اخیر به یک پایداری رسیده است. آیا در ایران هم اینگونه بوده ؟
[IMG]http://www.*******.info/files/8ars63coi7ti9s1uhp0u.png[/IMG]
-
كمياب شدن لنز 200-70 ال كانن در بازار
چند روزي است كه خانواده 200-70 ال كانن در بازار تهران بسيار كمياب شده است . پيكسل ميرداماد " اف 2.8 ساده "را يك ميليون و هشتصد و " اي اس "را 2 ميليون تومان فروخته است . فروشگاه تجهيزات حرفه اي ، كانن ايرانشهر ، كانن كشاورز هم اغلب لنز هاي كانن و به خصوص اين سري را عرضه نمي كنند . فكر مي كنيد علت كجاست ؟ آفومار و نورنگار توضيح روشني براي اين موضوع ندارند . :think:
-
پاسخ: كمياب شدن لنز 200-70 ال كانن در بازار
سلام:
بنظرم بهتر است این بحث در این تاپیک پیگیری شود
نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
با توجه به آنکه فلاش 580 هم تا حدودی دچار این مشکل شده (البته در تاریخ این پست ) شاید دوستان از لوازم دیگری هم خبری داشته باشند
* من زیاد مایل نیستم در اینگونه موارد نظری داشته باشم ( جهت ایجاد تاپیک یا .... ) ولی این پیشنهادی برای رسیدن به جمع بندی بهتر و اظهار نظر دوستان پیرامون این موارد است تصمیم با دوستان در مدیریت فروم .
-
در خصوص كمياب شدن بعضي از محصولات و قطعات براي عكاسي كه همانند ديگر كالا در بازار آن هم دست خوش تغييرات شده است مي توان علت هاي زير را بر شمرد به رقم آنكه در پايان سال گذشته همگان بر اين باور بودند كه در سه ماهه اول امسال اجناس در بسياري از موارد ارزانتر خواهد شد :eek:
1- قوي تر شدن دلار آمريكا نسبت به ديگر ارزها
2- تغييرات نرخ وسود و عوارض بازرگاني كه همه ساله وزارت بازرگاني جداول مربوطه را چاپ و توزيع مي كنند كه البته معمولا در اواخر ارديبهشت اعلام مي شود
3 - عدم وجود نقدينگي كافي و ريسك پذيري بالا بخاطر نواسانات ارز ها اصلي
4- انتخابات آتي كه در پيش رو داريم كه همه بازرگانان و شركت ها (داخلي - خارجي ) منتظر اعلام نتايج و تغيير در وضعيت روسا و كابينه هستند و تمامي برنامه ريزي خود را براي پس از معلوم شدن انتخابات قرارداده اند.
اين موار كه بر شمردم بصورت پراكنده در چند هفته گذشته در روز نامه اقتصاد چاپ شده بود كه چكيده مطالب آن است والبته نظر شخصي بنده نمي باشد !!!!
به هر روي شما اگر به سايت هاي شركت ها كه خدمات عكاسي و يا .... ارائه مي دهند مراجعه كنيد مي بنيد كه اجناسي براي فروش ندارند در واقع ته بار مانده است و در پاسخ اين سئوال كه كي قرار است واردات داشته باشيد جواب" تا چند ماه ديگر و فعلا معلوم نيست " خواهيد شنيد ....!!!؟
نتيجه گيري : داشتن صبر ايوب يا گنج قارون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghanbar
در خصوص كمياب شدن بعضي از محصولات و قطعات براي عكاسي كه همانند ديگر كالا در بازار آن هم دست خوش تغييرات شده است مي توان علت هاي زير را بر شمرد به رقم آنكه در پايان سال گذشته همگان بر اين باور بودند كه در سه ماهه اول امسال اجناس در بسياري از موارد ارزانتر خواهد شد :eek:
1- قوي تر شدن دلار آمريكا نسبت به ديگر ارزها
2- تغييرات نرخ وسود و عوارض بازرگاني كه همه ساله وزارت بازرگاني جداول مربوطه را چاپ و توزيع مي كنند كه البته معمولا در اواخر ارديبهشت اعلام مي شود
3 - عدم وجود نقدينگي كافي و ريسك پذيري بالا بخاطر نواسانات ارز ها اصلي
4- انتخابات آتي كه در پيش رو داريم كه همه بازرگانان و شركت ها (داخلي - خارجي ) منتظر اعلام نتايج و تغيير در وضعيت روسا و كابينه هستند و تمامي برنامه ريزي خود را براي پس از معلوم شدن انتخابات قرارداده اند.
اين موار كه بر شمردم بصورت پراكنده در چند هفته گذشته در روز نامه اقتصاد چاپ شده بود كه چكيده مطالب آن است والبته نظر شخصي بنده نمي باشد !!!!
به هر روي شما اگر به سايت هاي شركت ها كه خدمات عكاسي و يا .... ارائه مي دهند مراجعه كنيد مي بنيد كه اجناسي براي فروش ندارند در واقع ته بار مانده است و در پاسخ اين سئوال كه كي قرار است واردات داشته باشيد جواب" تا چند ماه ديگر و فعلا معلوم نيست " خواهيد شنيد ....!!!؟
نتيجه گيري : داشتن صبر ايوب يا گنج قارون
با نتیجه گیری شما موافقم یعنی باید صبر کرد
تا بعد از انتخابات همین وضع ادامه داره چیزی هم به 22 خرداد نمونده مطمئنم در تابسان شاهد ثبات قیمتها باشیم
الان مهمترین مسئلهء داخلی همین انتخاباته و مسائلی که شما عنوان کردید هم بعد از این آیتم باعث نوسان بازار
داخلی شده است . در ضمن توی این روز های اخیر خبری پخش شد مبنی بر اینکه از این پس هر کالایی که مشابه
ایرانی داشته باشد دیگه وارد نمیشه گرچه در دنیای عکاسی خوشبختانه این موضوع منتفی هست ولی به هر حال
میتونه از خیلی ابعاد استرس اقتصادی ایجاد کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manoslr
چند روزي است كه خانواده 200-70 ال كانن در بازار تهران بسيار كمياب شده است . پيكسل ميرداماد " اف 2.8 ساده "را يك ميليون و هشتصد و " اي اس "را 2 ميليون تومان فروخته است . فروشگاه تجهيزات حرفه اي ، كانن ايرانشهر ، كانن كشاورز هم اغلب لنز هاي كانن و به خصوص اين سري را عرضه نمي كنند . فكر مي كنيد علت كجاست ؟ آفومار و نورنگار توضيح روشني براي اين موضوع ندارند . :think:
اول اینکه بازار تهران فقط این فروشگاه ها و مراکز نیستند.
دوم اینکه اتفاقا ناصر خسرو بودم و قیمت ها تغییری نکرده بود و اکثرا موجود داشتند ( یک هفته پیش )
-
در میانه این بحران اقتصادی فراگیر، فکر میکنید کدام شرکت آنقدر اعتماد به نفس ( یا بهتر بگوییم تعادل خاص عرضه و تقاضا برای محصولاتش) دارد که در قسمت خدمات مشتریانش چنین چیزی بنویسد:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
در میانه این بحران اقتصادی فراگیر، فکر میکنید کدام شرکت آنقدر اعتماد به نفس ( یا بهتر بگوییم تعادل خاص عرضه و تقاضا برای محصولاتش) دارد که در قسمت خدمات مشتریانش چنین چیزی بنویسد:
سلام
همه چيز به ذهنم رسيد ،جز اين :
کد:
http://www.red.com/cameras/tech_specs/