-
پاسخ: Canon EOS 7D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
دقیقا درسته :::happy:::
D300 و 7D در یک کلاس هستن و نباید گول یک رقمی بودن اسم 7D رو خورد!
.
.
.
.
پس میشه گفت کانن یدونه D300 از نوع 18 مگاپیکسلی درست کرده! :biggrin:
فعلا باید ببینیم که نیکون با D400 که رقیب اصلی 7D هست چیکار میکنه. هرچند که طبق شایعات نیکون فعلا سرگرم D700x هست!
اما در مورد این دوربین.
بنظرم کانن دوربین خیلی خوبی درست کرده (برعکس 50D که هیچوقت به دلم نچسبید!) و پس از افت قیمت انتخاب خیلی خوبی خواهد بود.
خوشحالم که کانن از خر شیطون پیاده شده و دکمه ها رو در سمت چپ lcd قرار داد تا کاننی ها هم مانند نیکونی ها از زندگی لذت ببرند!
فعلا باید منتظر ریووها موند :::big grin2:::
مشکل همین جاست که مگا پیکسل بالا بدرد شما ها نمیخوره و برای تمام عکاس ها تایین تکلیف میکنید . باز هم تکرار میکنم اگه کنون میخواست تو رده دی 300 دوربین بزنه نیازی نمیدید که برای 1.5 برابر کردن مگا پیکسلش خرج کنه .
در مورد دکمه های کنار LCD هم شما دچار توهم هستید , اگه یه نگاه به XD های کنون بکنید متوجه مییشید که تغییری نکرده , فقط مشکل اینجاست که شما رده این دوربین رو نمیدونید کجاست .
...........
-
سلام
یادم نمی اد در این چهار سال و نیمی که عضو سایت عکاسی بودم در خصوص اینکه این بدنه خیلی بهتر یاسرتر از فلان بدنه است پستی زده باشم همیشه فقط پست های دوستان را می خواندم و استفاده می کردم .هنوز هم همین نظر را دارم که بهتر است خوانده باشم .علت هم این است که دانش دوستان را در خصوص بدنه و لنز ها و کلا عکاسی را ندارم.اما حالا فکر می کنم یک مورد را به تجربه دریافتم که شاید بدرد دوستان بخورد.
همه دوستان می دانید رفتار نویزی اغلب بدنه های جدید مناسب است بخصوص برای عکاسی هایی مثل منظره و استودیو و وووو...........
اما بحث عکاسی حیات وحش و عکاسی شب وعکاسی در محیط های کم نور و رفتار نویزی بحثی جداست.
من فقط در خصوص حیات وحش و تاثیر عواملی مانندنویز ومگا پیکسل بر روی انتخاب بدنه صحبت می کنم.
اول مگاپیکسل .
اینکه مگاپیکسل بیشتر باشد یا کمتر, در عکاسی حیات وحش کدام بهتر است .مسلما مگاپیکسل بیشتر بهتر است علت هم مشخص و واضح است بدلیل ثبت جزئیات بیشتر (کاری به حجم عکس ونیاز به امکانات سخت افزاری بهتر برای ویرایش ندارم) اما در کنار افزایش مگاپیکسل داینامیک رنج هم باید درنظر گرفت.بنابراین افزایش مگاپیکسل را به قیمت کم شدن داینامیک رنج را اصلا جالب نمی دانم.
اما موضع مهم تر بخصوص در کشور ما که بی ارتباط با موضع عکاسی حیات وحش نیست بحث لنز های تله است.نمی دانم تاحالا چقدر دنبال خرید لنز های تله و سوپرتله بوده اید ولی واقعا دوندگی برای خرید اینگونه لنزها در اغلب مواردنامید کننده و بیهوده است.بحث اینکه اگر لنز مورد نظر را برای شماسفارشی بیارند و شما چقدر اضافه:eek: باید بپردازید هم جای خود.
حالا موارد بالا را گفتم که بگم برای عکاسی حیات و حش ایزو و رفتار سنسور در ایزوی بالا بسیار حیاتی است.بنابراین اگر دوربینی از نظر رفتار سنسور در خصوص نویز در ایزوهای بالاو داینامیک رنج مناسب نباشد به نظر من مناسب عکاسی حیات وحش نخواهد بود واین مشکل در کشور عزیزمن نسبت به کشورهای خارجی بیشتر هم میشود.
دلیل.
شما اکثر مواقع باید قید لنز های تله و سوپر تله کانن و نیکون را بزنید نتیجتا مجبورید بسراغ لنز های سیگما و گاهی دیگر لنز های تامرون وووو بروید.اغلب لنز های سیگماو غیره اف بسته ودارند و لرزه گیر هم یا ندارند و یا کم کارایی دارند.نتیجه اینکه شما باید از ایزوهای بالا برای افزایش سرعت استفاده کنید.حال اگر دوربین شما رفتار نویزی مناسبی نداشته باشد تو بخوان..............
در خصوص 7دی نباید 8 فریم در ثانیه و 14 بیت بودن رافراموش کنیم و یا همچنین وقتی بحث از استفاده حرفه ای از بدنه و لنز می شه دیگه حرف از لنز های اف بسته سیگما و بدون لرزه بزنیم.اما فراموش نکنیم مواردی که در بالا گفتم روی خرید این دوربین برای عکاسی حیات وحش تاثیر گذار خواهد بود.
من فکر میکنم که 1DmIIIبدنه بسیار مناسب برای عکاسان حرفه ای حیات وحش است.واکثر عکاسان حرفه ای از ایزوی 400 و 600 و 800 این بدنه خوب , بسیار استفاده می کنند حال باید دید که این بدنه(7D) می تواند توقعات عکاسان حرفه ای حیات وحش را در بخصوص ایزوهای فوق الذکر و بقیه موارد که جزء نقاط قوت 1DmIII را بر اورده کنه.
به نظر من باید منتظر ریویو های بهتر و دقیقتر 7Dبود همچنین شایدبا یک فریمورجدید وضعیت بهتر هم شود.
بشخصه منتظر بدنه 16 مگاپیکسلی با نویز کم و بالاتر از خوب تا ایزوی 800 با ثبت جزئیات و داینامیک رنج و 14بیتی با 8 فریم در ثانیه خوب هستم فرقی هم نمیکند نیکون باشه یا کانن.
پایدار باشید
یا حق
-
پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
سلام جناب هاشمی دلباز.
با توجه به اینکه در یکی دو پست اخیرتون صحبت از توهین کردید از شما انتظار میره که شروع کننده توهین نباشید. هر چند یاسین خان چند پست قبل تذکر دادند و شما وقعی ننهادید.
وحید قمیت اون ترنسمیتر رو بین 200 تا 350 دلار عنوان کرد و شما اصرار به 190 دلار دارید. جدا مشکل شما همین 10 دلار اختلافه؟ و البته اگر بودن این امکانات به قول شما اضافی اذیتتون میکنه میشه یه پست اعتراض آمیز به کنون بزنید و ازش بخواهید برشون داره. این طوری به گمانم 500 -600 دلاری ارزون تر بشه که خیلی از اون 10 دلار اختلاف شما بیشتره. گرچه توصیه میکنم این کار رو نکنید و اگر در نهایت این دوربین شایستگی خرید شما رو داشت، بخریدش و از بودن این امکانات به صورت استاندارد و نه اپشنال لذت ببرید.
در آخر به کنونیهای عزیز که خیلیهاشون تو این فروم از دوستان خوبم هستن تبریک میگم و براشون یه 7D آرزو میکنم :::love2::: و سخت در انتظار خوندن پستهای شما جناب دلباز در هنگام معرفی دوربین بعدی نایکون هستم.
با احترام.
-
اسد عزیز؛ فکر کنم شما در مورد خرید لنزهای تله، تحقیقات زیادی کردهاید.
در مورد لنزهای تله چه Canon و چه Nikon؛ چه لنزهایی در ایران موجود است؟ و در مورد سفارش، آیا همیشه قابل انجام است و قیمتهای سفارش چگونهاند؟
-
نه عزيز من
بازم اشتباه كردي
وحيد خان شما قيمت را در ابتدا 250 دلار اعلام كرد
من هم گفتم كه با قيمت كمتر ميتونيد گير بياريد
بين 250 دلار و 190 دلار هم حدود 60 دلار اختلافه نه ده دلار
اين يه مطلب
بعدش هم
كنون بابت اين همه امكان قيمت زيادي نذاشته كه برم بهش بگم ورشون داره . خيلي هم منصفانه ( شما بخوان مجاني ) اين امكانات رو قرار داده. نيكون كه نيست . كنونه.
از طرف ديگه
وقتي اعلام ميشه كه كنون كلاه برداري ميكرده
اين معني رو ميده كه هر كس تا حالا كنون گرفته اينقدر احمق بوده كه كلاه سرش رفته
قشنگ متوجه ميشيد چي ميگم؟
پس بهتره به جاي اينكه يه طرفه به قاضي بريد اول توهين هاي نيكوني ها عزيز رو يه بار ديگه مرور كنيد بعد اظهار نظر بفرمائيد
چند ميگويي سخن از عيب و رنج ديگران
خويش را اول مداوا كن ، كمال اين است و بس
-
دلباز محترم.
وحید در پست قبل از شما اصلاح کرده بین 200 تا 350 دلار. لطفا به تقدم و تاخر پستها دقت کنید. اول یک بعد دو.
شما چطور؟ گرفتید؟
نقل قول:
شك ندارم كه اگه نيكون ميخواست چنين دوربيني ارائه بده ، قيمتش رو خيلي خيلي بالاتر از اين ها قرار ميداد . البته نيكوني ها هم با كمال ميل اين پول را پ رداخت ميكردند ( خلاصه آدم بايد براي تعصبش پول خرج كنه ديگه ) و چقدر هم از خريدشان خوشحال ميشدند
متاسفم که مجبور شدم شاهکار مکتوب شما رو برای بار دوم نقل قول کنم. ولی من هم به عنوان یک مصرف کننده محصولات نایکون چیزی بغیر از توهین در جمله شما نمیبینم دوست ادیب من ( لطفا اینجا هم به تقدم و تاخر دقت کنید). البته میشد با یک عذر خواهی بعد از تذکر یاسین خان رفعش کرد.
علاقه ای به ورود به این بحث و جدل در مورد دوربین تازه معرفی شده و خوب کنن نداشتم. از دوستان بخاطر چند پست حاشیه ای ولی ناگذیر عذر میخوام.
با احترام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
در مورد لنزهای تله چه Canon و چه Nikon؛ چه لنزهایی در ایران موجود است؟ و در مورد سفارش، آیا همیشه قابل انجام است و قیمتهای سفارش چگونهاند؟
در راستای سؤال و ایدهٔ جناب روشن عزیز من هم میخواستم بپرسم که از بین لنزهای ۳۰۰mm به بالا و f \۴ یا سریع تر چه لنزهایی در بازار ایران گیر میاد و با چه قیمتی. :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
دوستان؛ هر چند بحثهای فنی جذابند. فقط مراقب باشید که حاصل این بحثها، دلگیری دوستان از یکدیگر نباشد.
از سوی دیگر بحثهای برندی کنن و نیکون هیچگاه به نتیجه نمی رسد. بنابراین خود را و دوستانتان را بیهوده آزرده نکنید و وقتتان را صرف امور ماندگارتری نمایید.
سلام
واقعا" این اسباب و وسایل اینقدر با ارزشند که دوستان خوب فروم که بارها به یکدیگر ارادت داشته اند باعث تکدر خاطر هم شوند.؟
این جبهه در خطوط تنکس هم ادامه داره.
مطمئنا" اگر دوستان پستهای گذشته در خصوص دوربینهای قدیمی با امکانات خیلی کم نسبت به این پیشرفت حال و حاضر را تورق کنند به یاد این گفته گرانقدر میافتیم که : این نیز بگذرد
کنن به دین خود نیکن به دین خود.
مطمئنم اگه پستها به روش بیان فقط نقطه ضعفها و قوتها پیش بره بهتره.
....
یکی من یکی تو
:):):)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
از طرف ديگه
وقتي اعلام ميشه كه كنون كلاه برداري ميكرده
اين معني رو ميده كه هر كس تا حالا كنون گرفته اينقدر احمق بوده كه كلاه سرش رفته
اگر واقعا ً ! دوستان کننی از جمله من چنین برداشتی کردند (میکنند) من از حرف خودم عذرخواهی میکنم.
قطعا ً چنین منظوری نداشتم. :)
-
جناب آرش خان سلطاني ( عضو محترم و دقيق )
جناب وحيد خان قديري در تاريخ 13 شهريور ماه سال 1388 در ساعت 12 و 27 دقيقه اعلام فرمودند كه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
ولی بسیاری از کننی ها در ممالک دیگر برای داشتن همان کنترل فلاش کم ارزش, حاضر بودند ترنسیمتر ST-E2 را با قیمت 250$ بصورت جداگانه بخرند.... در همین مملکت خودمان و همین فوروم هم خیلی ها حاضر به این کار بودند, ولی آن وسیله را در ایران پیدا نکردند!
بنده در همان تاريخ در ساعت 13 و 47 دقيقه گفتم كه :
نقل قول:
قيمت اين Transmitter هم اگر نميدانيد بدانيد كه پائين تر از قيمتي است كه شما داريد . قيمت رسمي با قيمت بازار فرق دارد
ايشان باز هم در همان تاريخ و در ساعت 14 و 1 دقيقه حاضر شدند 50 دلار از قيمت كم كنند و بگويند :
نقل قول:
قیمت بازار هم از 200 تا 350 $ متغیر است
بنده هم گفتم كه
نقل قول:
قيمت اين Transmitter را تا 190 دلار هم ميتوان پيدا كرد . بسته به گارانتي آن دارد
بعدش هم كه شما آتش بيار معركه شديد. مثلا خواستيد به زعم خودتان از من آتو بگيريد
الان تقدم و تاخر براتون جا افتاد؟
ميدانيد جريان چي است جناب آرش خان
كساني كه چراغشان را پشت سر خود ميگيرند ، سايه هايشان جلوي پايشان خواهد افتاد
-
ورود یک دوربین جدید همواره برای اهل عکاسی جذاب بوده و هست. این مساله از گذشته نیز بود منتها آن زمان نمی شد همان روز معرفی دوربین، از ریز مشخصاتش آگاه شد و بعد با دیگران بحث کرد. چیزی که الان به لطف تکنولوژی میسر شده است. اما بسیار خوبتر خواهد بود که شیرینی این لحظات را برای خود و دوستانمان به تلخی تبدیل نکنیم چرا که هر عکاسی به تجهیزات خود دلبستگی دارد و نباید این مساله را فراموش کرد که دلبستگی به تجهیزات نیز جزو جذابیتهای عکاسی است.
با عرض پوزش از این منبرهای گاه و بیگاه.:::blushing:::
-
سلام:
دوستان بنظرتان این بحث ها نتیجه ای هم خواهد داشت؟
بحثی که شروع آن بر پایه استدلالی منطقی نباشد تمامی جواب های آن اگر درست هم باشد.. منطقی نخواهد بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
یادم نمی اد در این چهار سال و نیمی که عضو سایت عکاسی بودم در خصوص اینکه این بدنه خیلی بهتر یاسرتر از فلان بدنه است پستی زده باشم همیشه فقط پست های دوستان را می خواندم و استفاده می کردم .هنوز هم همین نظر را دارم که بهتر است خوانده باشم .علت هم این است که دانش دوستان را در خصوص بدنه و لنز ها و کلا عکاسی را ندارم.اما حالا فکر می کنم یک مورد را به تجربه دریافتم که شاید بدرد دوستان بخورد.
همه دوستان می دانید رفتار نویزی اغلب بدنه های جدید مناسب است بخصوص برای عکاسی هایی مثل منظره و استودیو و وووو...........
اما بحث عکاسی حیات وحش و عکاسی شب وعکاسی در محیط های کم نور و رفتار نویزی بحثی جداست.
من فقط در خصوص حیات وحش و تاثیر عواملی مانندنویز ومگا پیکسل بر روی انتخاب بدنه صحبت می کنم.
اول مگاپیکسل .
اینکه مگاپیکسل بیشتر باشد یا کمتر, در عکاسی حیات وحش کدام بهتر است .مسلما مگاپیکسل بیشتر بهتر است علت هم مشخص و واضح است بدلیل ثبت جزئیات بیشتر (کاری به حجم عکس ونیاز به امکانات سخت افزاری بهتر برای ویرایش ندارم) اما در کنار افزایش مگاپیکسل داینامیک رنج هم باید درنظر گرفت.بنابراین افزایش مگاپیکسل را به قیمت کم شدن داینامیک رنج را اصلا جالب نمی دانم.
اما موضع مهم تر بخصوص در کشور ما که بی ارتباط با موضع عکاسی حیات وحش نیست بحث لنز های تله است.نمی دانم تاحالا چقدر دنبال خرید لنز های تله و سوپرتله بوده اید ولی واقعا دوندگی برای خرید اینگونه لنزها در اغلب مواردنامید کننده و بیهوده است.بحث اینکه اگر لنز مورد نظر را برای شماسفارشی بیارند و شما چقدر اضافه:eek: باید بپردازید هم جای خود.
حالا موارد بالا را گفتم که بگم برای عکاسی حیات و حش ایزو و رفتار سنسور در ایزوی بالا بسیار حیاتی است.بنابراین اگر دوربینی از نظر رفتار سنسور در خصوص نویز در ایزوهای بالاو داینامیک رنج مناسب نباشد به نظر من مناسب عکاسی حیات وحش نخواهد بود واین مشکل در کشور عزیزمن نسبت به کشورهای خارجی بیشتر هم میشود.
دلیل.
شما اکثر مواقع باید قید لنز های تله و سوپر تله کانن و نیکون را بزنید نتیجتا مجبورید بسراغ لنز های سیگما و گاهی دیگر لنز های تامرون وووو بروید.اغلب لنز های سیگماو غیره اف بسته ودارند و لرزه گیر هم یا ندارند و یا کم کارایی دارند.نتیجه اینکه شما باید از ایزوهای بالا برای افزایش سرعت استفاده کنید.حال اگر دوربین شما رفتار نویزی مناسبی نداشته باشد تو بخوان..............
در خصوص 7دی نباید 8 فریم در ثانیه و 14 بیت بودن رافراموش کنیم و یا همچنین وقتی بحث از استفاده حرفه ای از بدنه و لنز می شه دیگه حرف از لنز های اف بسته سیگما و بدون لرزه بزنیم.اما فراموش نکنیم مواردی که در بالا گفتم روی خرید این دوربین برای عکاسی حیات وحش تاثیر گذار خواهد بود.
من فکر میکنم که 1DmIIIبدنه بسیار مناسب برای عکاسان حرفه ای حیات وحش است.واکثر عکاسان حرفه ای از ایزوی 400 و 600 و 800 این بدنه خوب , بسیار استفاده می کنند حال باید دید که این بدنه(7D) می تواند توقعات عکاسان حرفه ای حیات وحش را در بخصوص ایزوهای فوق الذکر و بقیه موارد که جزء نقاط قوت 1DmIII را بر اورده کنه.
به نظر من باید منتظر ریویو های بهتر و دقیقتر 7Dبود همچنین شایدبا یک فریمورجدید وضعیت بهتر هم شود.
بشخصه منتظر بدنه 16 مگاپیکسلی با نویز کم و بالاتر از خوب تا ایزوی 800 با ثبت جزئیات و داینامیک رنج و 14بیتی با 8 فریم در ثانیه خوب هستم فرقی هم نمیکند نیکون باشه یا کانن.
پایدار باشید
یا حق
جناب مداح نکته جالبی بود ( ایزو در عکاسی حیات وحش رو میگم.) خیلی از پستهایی که میدید لذت میبرم. همیشه پاینده باشید.
منم از شما درخواست دارم در خصوص لنزهای تله در بازار ایران توضیح بفرمایید با توجه به تحقیقاتی که در این خصوص داشتید.
از دلباز عزیز و آقای سلطانی و دوستان دیگه خواهش میکنم روی همو ببوسید مشهدی وحید هم که عذر خواست. منم از همه عذر میخوام و اعلام میکنم " نه کنون نه نیکون جمهوری سونی ای".
-
دوستمون به دینامیک رینج اشاره کرده بودند ! سوال اینجاست که چرا دوربینها تست گستره پویایی نمیشن ؟
من توی یکی از اطلاعات دوربین های لیکا توی دی پریویو دیدم که دینامیک رنج رو 12 استپ اعلام کرده بود چرا بجای نویز که تقریبآ مشکلش مرتفع شده دینامیک رنج و بقیه چیزها تست نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
سلام
دکتر روشن عزیزاین قصه سر دراز دارد.دکتر 300اف2/8کانن نسبت به 300 اف2/8 نیکون درایران بهتر گیر می اید اما همین 300 کانن رو هم گیر اوردن خودش کلی درد سر داره .گیر اوردن 400 اف 2/8 و بخصوص 500 اف4رو هم باید بی خیال شد.300 اف 2/8 کانن بعضا دست دوم تمیز بیشتر گیر میاداما نو و اک بند هم گاهی می شه پیدا کرد 400اف 5/6 کانن هم گیر میاداما بسختی با کلی قیمت بالاتر از همه جه جای دنیا.نمونه اش من 400-1ف 5/6 را پیدا کردم 1400 .ولی دوست عزیزم جناب بهین ناظم رعایا که ادرس بهش دادم برای خرید به ادرس مورد نظر که مراجعه کرده بود 1700 قیمت دادندو گفته بودند طی همین چند روز قیمت ها بالا رفته.البته ایشان در هفته گذشته موفق به خریداین لنز با قیمت پایین تر شدند الحمدلله.600 و 800 کانن هم شانسی با قیمت پول خون ادم هم بعضا گیر میاد.
یکی از راه های خرید لنز های تله مثل 500 این که شما مقداری پول به یکی از فروشندگان بیعانه بدهید و برایتان بیاورند اصولا و حداقل 1 میلیون تومن بالاتر از قیمت همه جا ی جهان برای شما اب می خورد.بقول فروشنده یک ماهی طول می کشد تا لنز را بیاوند.ای کاش سید بابک موسوی اینجا بود و خودش داستان خرید لنز 500 را تعریف می کرد.ایشان مقداری پول بیعانه دادند و طرف بعد از 2-3 دواندن سید ,گفتند که شرمنده لنز جور نشد .:eek:
یکی دیگه از راه های خرید که بهتر از همه است و به نظر من بصرفه تر است رفتن به مالزی استالبتهجناب غفاری در این مورد بهتر می توانند نظر دهند. شما وقتی قرار است 1 تومن حداقل اضافه پرداخت کنید بهتر است یک تومن را خرج سفر کنید که هم سفری رفته اید هم در خرید لنز دچار مشکل نمی شویدولنز سالم می خرید.اگر شما به قیمتهای فروش در سایت های معتبر نگاهی کنید متوجه می شوید که مثلا لنز 500کانن یا میکون از 6800 تا 8200 می باشد.یکی از دوستان مالایی از اعضاء سایتهای اجنبی که با هم گاهی گفتگو می کنیم جریان تفاوت این قیمتها را گفت .ایشان که خودشان هم تجهیزات کانن بخصوص تله دارند می گفت ظاهرا این لنز ها هم گری مارکت و برگشتی و این موارد مشکل کوچک دارند که بعد از تعمیر و رفع مشکل با قیمت پایینتر به فروش می رسد بهمین دلیل قیمتها ی یک لنز از 680تا 8200 متغیراست که شما باید به این مورد در هنگام خرید توجه داشته باشید گاهی فروشندگان ایرانی خودمان زحمت می کشندلنز با پایینترین قیمت (مثلا 6800)را خریداری می کنند وهمان لنز را به شما می گویند مثلا امازون قیمت زده 8200و تازه به شما می فروشند با منت 8500.
در مالزی هم شهر کی نزدیک کوالامپیور است که نمایندگی نیکون و کانن و فروشگاه هایی زیادی برای فروش تجهیزات عکاسی وجود دارد که انجا هم می شود مقداری پول پیش داد و لنز بسیار تمیز و پس از تست از انها با قیمت مناسب خریداری کرد.البته نام این شهر ک را دوست خوبم آقای غفاری بهتر از من می داند .خرید از مالزی این خوبی را دارد که همان یک بار پول لنز یا هر چیز را که خریدید میدهید و تما م می شه و میره و کسی در فرودگاه و چه مالزی و چه ایران گیر نمی ده.چون جزءلوازم شخصی شما محسوب می شود.
یک راه دیگر خرید هم که شاید از خود دوبی کمتر برایتان در بیاید این است که شما لنزی را از سایتهای معتبر خریداری کنید و با پست DHLبخواهید بریتان به دوستی یا آشنایی در دوبی بفرستند و ایشان لنز را دوبی برای شما ارسال کند که هزینه زیادی نمی برد.اقلا با قیمت بسیار زیاد نزدیک به قیمت جهانی خرید کرده اید.من با اشنایانی که در دوبی داشتم صحبت کردم و انها هم نظر شان این بود که DHLبهتر از همه است.
خلاصه دکتر جان گاهی به نتیجه می رسی که اصلا نخرید:::big grin2:::
پایدرا باشید
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
یک راه دیگر خرید هم که شاید از خود دوبی کمتر برایتان در بیاید این است که شما لنزی را از سایتهای معتبر خریداری کنید و با پست DHLبخواهید بریتان به دوستی یا آشنایی در دوبی بفرستند و ایشان لنز را دوبی برای شما ارسال کند که هزینه زیادی نمی برد.اقلا با قیمت بسیار زیاد نزدیک به قیمت جهانی خرید کرده اید.من با اشنایانی که در دوبی داشتم صحبت کردم و انها هم نظر شان این بود که DHLبهتر از همه است.
خلاصه دکتر جان گاهی به نتیجه می رسی که اصلا نخرید:::big grin2:::
پایدرا باشید
یا حق
سلام
اسد جان, اگر چنین آشنای مطمئنی در دوبی داشته باشید, اصلا ً نیازی به DHL یا Fedex یا هر شرکت دیگری ندارید, بعضی از فروشگاههای دوربین و لنز خودشان کالا را در دوبی تحویلتان میدهند (فکر میکنم B&H یکی از اینها باشد).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
اسد جان, اگر چنین آشنای مطمئنی در دوبی داشته باشید, اصلا ً نیازی به DHL یا Fedex یا هر شرکت دیگری ندارید, بعضی از فروشگاههای دوربین و لنز خودشان کالا را در دوبی تحویلتان میدهند (فکر میکنم B&H یکی از اینها باشد).
سلام
وحید جان منظور من خرید از سایت های معتبر بود مثل امازون و ادورمااست اگر منظورت هم این است که فروشگاه ها در درگیر ممالک دوربین و لنز برایتان به دبی ارسال می کنند باز هم تقریبا همون می شه چون شرکتی که جنس رابه دوبی می فرسته هزینه ارسال رو روی جنسش میکشه.
کلا خریداز دوبی نمی صرفه و قیمت تموم شده تجهیزات خیلی بالاتر از قیمت خرید در ایران یاتقریبا مساوی (در حالت خوشبینانه)در می اد .البته خرید از ایران یک گانتی اسمی داره:biggrin:
ناگفته نماند که اجناس دوبی که دارای گارانتی معتبر است دارای خدمات پس از فروش خوبی هستند.
وحید جان در حال حاضر بنا به دلایلی که خودتهم خوب می دونی من قادر به خرید لنز نرمال هم نیستم چی برسه به سوپر تله:::big grin2:::
پایدار باشید
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash20d
مشکل همین جاست که مگا پیکسل بالا بدرد شما ها نمیخوره و برای تمام عکاس ها تایین تکلیف میکنید . باز هم تکرار میکنم اگه کنون میخواست تو رده دی 300 دوربین بزنه نیازی نمیدید که برای 1.5 برابر کردن مگا پیکسلش خرج کنه .
سلام
اتفاقا این مگاپیکسل بالا بدرد هرکسی نخوره ، بدرد من که کانون تبلیغات دارم و گاهی وقتها به عکسهایی برای چاپ های بزرگ احتیاج دارم خیلی میخوره! :::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash20d
در مورد دکمه های کنار LCD هم شما دچار توهم هستید , اگه یه نگاه به XD های کنون بکنید متوجه مییشید که تغییری نکرده , فقط مشکل اینجاست که شما رده این دوربین رو نمیدونید کجاست .
...........
توهم lol
آخه کاکو. اگه مگاپیکسل رده دوربینها رو مشخص میکنه پس کانن 1D که 4 مگاپیکسلی هست باید در رده کامپکت ها (شایدم پایینتر) قرار بگیره!!!
ولی اگه عواملی مانند سایز سنسور و نوع بدنه و سرعت عکاسی پیاپی و ... رده دوربینها رو مشخص میکنه که تکلیف مشخصه.
حالا من نیکونی هستم و فرض کنید که از روی حسادت حرف میزنم!
این جناب فیل اسکی بزرگ پس چرا کانن 7d رو در رده دوربینهای xxD قرار داده؟
http://www.img98.com/images/coesiew9drpilzeqgtnt.jpg
پ.ن:
آرش خان این حرفها رو بدون تعصب زدم. همونجوری که در پست قبلیم هم نوشتم کانن دوربین خوب با قیمت مناسبی درست کرده و پس از افت قیمتش احتمال داره که حتی خودم یکی از مشتریانش باشم!!!!
-
سلام به همه...
یه سوال. چرا این همه الم شنگه (ببخشید خواستم بگم جار و جنجال ولی قبول کنین شدیدتر از اونه) تو تاپیک D90 و D300 یا .... دیده نمیشه. امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pixel 72
سلام به همه...
یه سوال. چرا این همه الم شنگه (ببخشید خواستم بگم جار و جنجال ولی قبول کنین شدیدتر از اونه) تو تاپیک D90 و D300 یا .... دیده نمیشه. امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشین.
سلام
چند احتمال وجود داره:
1- کننی ها غیورتر از نیکونی ها اند.
2- نیکونی ها بیشتر از کننی ها به طرف مقابل متلک می اندازند (حدس میزنم منظور شما این بود).
3- چنین بحثهایی در مورد D300 و D200 و 30D و .... هم بوده, ولی اغلب آن بحثها پاک شده اند و برای کسانی که تازه به آن تاپیکها مراجعه میکنند, اثری وجود ندارد.
4- ........, .............
* از همه دوستان خواهش میکنم این بحث را ادامه ندهند, واقعا ً پتانسیل چنین بحثی وجود ندارد.
-
پست من اون وسطا غیب شد !
این یه موضوع که ذهن دوستان رو منحرف کنه از انحراف موضوع !
دوستمون به دینامیک رینج اشاره کرده بودند ! سوال اینجاست که چرا دوربینها تست گستره پویایی نمیشن ؟
من توی یکی از اطلاعات دوربین های لیکا توی دی پریویو دیدم که دینامیک رنج رو 12 استپ اعلام کرده بود چرا بجای نویز که تقریبآ مشکلش مرتفع شده دینامیک رنج و بقیه چیزها تست نمیشه
-
سلام اقای قدیری. ارادتمند
البته بنده منظورم شما نبودین. کلی گفتم.
و اما در مورد احتمالات شما:
1: اتفاقا بر عکس
2: دقیقا منظورم همین بود
3:از روی آواتار هم میشه متوجه شد که حضرتعالی عضو بسیار بسیار قدیمی و صد البته فعال فروم هستین و بنده عضو عادی و تازه وارد. (احتیاج به متلک نبود)
4: :confused:
شب خوش
-
جناب روشن
من یه تیلت شیفت سفارش دادم (بیعانهای هم ندادم البته و گفتم به این زودیها هم پولش رو نمیدم!)
خلاصه!
ادوراما دیدم ۸۵ مم رو زده 1780 دلار که قرار شد اینجا ۱.۹ تحویل بگیرم.
از زمان سفارش به مدت ۱۰ روز (یعنی اواخر این هفته)
در مورد تله ها هم میدونم سفارشی میشه خرید کرد. حالا بخاطر وزن و حجم زیاد و یا بدقولی ها چه اتفاقاتی ممکنه بیافته؟ دقیقا نمیدونم. اسد جان که نا امیدمان کردند(البته خداراشکر پولش رو هم نداریم!)
-
جناب عاشوری نیا نحوه خرید را برای دوستان شرح میدهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
جناب روشن
ادوراما دیدم ۸۵ مم رو زده 1780 دلار که قرار شد اینجا ۱.۹ تحویل بگیرم.
از زمان سفارش به مدت ۱۰ روز (یعنی اواخر این هفته)
اسد جان که نا امیدمان کردند(البته خداراشکر پولش رو هم نداریم!)
سلام
آرش جان فروشنده خیلی منصف بوده که روی 1780مبلغ 120دلار اضافه گرفته.
شما به سایت فلان بازرگانی نگاهی بیاندازیدلنز300اف 4 کانن با قیمت 1200 دلار رو داره 1600 می ده یعنی روی 1200 داره 400 اضافه می گیره این بنده خدا که شما میگید خیلی باانصافه.و همه تازه می دونیم که بازرگانی Xلنز را که 1200 نخریده .
آرش خان من کی باشم که شما رو نامیدکنم .شما که در تهران زندگی میکنید و همه فروشنده های معتبر رومی شناسید و راستش من فکر می کنم آقا آرش هر لنزنایابی رو که در تهران بخواهند می توانند خریداری کنند.
راستش یک شنیده ای هم داشتم که در تهران یک شرکتی هست که سفارش خریدشما رو انجام می ده وبابت خرید و واردکردن به ایران قیمت منصفانه هم می گیره ولی دقیق یادم نیست.
در خصوص این شرکتها و چگونگی عملکردشان ,شما دوستان تهرانی بهتر ازمن که در اخر دنیا زندگی می کنم با اطلاعید.
پایدار باشید
یا حق
-
نقل قول:
جناب عاشوری نیا نحوه خرید را برای دوستان شرح میدهید
والا نحوه خرید رو که شرح دادم!
حالا نمیدونم اتفاقی که برای من میافته برای همه دوستان هم بیافته.(به هر حال متاسفانه یا خوشبختانه بخاطر نیاز حرفهای تجهیزات زیادی خریداری میکنم و میشه گمان کرد که فروشندگان برخورد متفاوتی دارند. و البته مسولیت خرید دوستان و آشنایان و ... هم به گردن ما میافتد.)
حالا نمیدونم این نسبت برای لنزها و تجهیزات دیگر هم وجود داره؟ یا نه.(احتمالا برای ابزار مختلف متفاوت خواهد بود)
اما اگر نام فروشنده را میخواهید؟ پیغام خصوصی (البته با مسولیت محدود! یعنی من هیچ پیشنهاد و یا توصیهای در مورد فروشندگان ندارم)
نقل قول:
راستش یک شنیده ای هم داشتم که در تهران یک شرکتی هست که سفارش خریدشما رو انجام می ده وبابت خرید و واردکردن به ایران قیمت منصفانه هم می گیره ولی دقیق یادم نیست.
دقیق متوجه منظورتون نشدم.
والا منم از همین شرکتهایی که شما میخرید میخرم!
از چندجایی که قبلا ازشون خرید کردم قیمت میکنم و در نهایت خرید میکنم.(دقیقا اولین اسمی که به ذهنتان میرسد و دومین و سومین!)
-
سلام
1- اسد جان دقيقا درست متوجه شده ايد. اسم بعضي ها را هر كجا مي آوري انگار رمز Open Sesame ( در معروف داستان چهل دزد بغداد را يادتان هست كه با اين رمز باز مي شد؟) را گفته اي. حساب بعضي از دوستان به خاطر شناخته شده بودنشان و روابط خوبي كه با افراد دارند و البته خريد هاي زيادي كه مي كنند با حساب من و شما فرق دارد :::love2:::
2- آرش جان منظور اسد اون سايتي است كه سفارش خريد خارجي (از شير مرغ تا جان آدميزاد) مي گيرد و كالا را در تهران تحويل مي دهد ( آدرسش را يادم نيست) ولي مي دانم دلار حدود 1100 تا 1200 در مي آيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
1- اسد جان دقيقا درست متوجه شده ايد. اسم بعضي ها را هر كجا مي آوري انگار رمز Open Sesame ( در معروف داستان چهل دزد بغداد را يادتان هست كه با اين رمز باز مي شد؟) را گفته اي. حساب بعضي از دوستان به خاطر شناخته شده بودنشان و روابط خوبي كه با افراد دارند و البته خريد هاي زيادي كه مي كنند با حساب من و شما فرق دارد :::love2:::
2- آرش جان منظور اسد اون سايتي است كه سفارش خريد خارجي (از شير مرغ تا جان آدميزاد) مي گيرد و كالا را در تهران تحويل مي دهد ( آدرسش را يادم نيست) ولي مي دانم دلار حدود 1100 تا 1200 در مي آيد.
باز هم ارزشش را دارد... گاها چیز-میز هایی با قیمت جالب تو سایت هایی مثل Ebay میشه پیدا کرد. مثلا:
کد:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=180403089188&Category=31388
1Ds III با وسایل همراه کامل ( جعبه و دفترچه ها و...)، $630.00 ! حالا اگه 1200 حساب کنیم هم دلار رو، بازم در میاد 756 تومن! یعنی کمتر از قیمت یه 500D! البته نمی دونم خرید این جور وسایل قابل اعتماد هست یا نه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
1Ds III با وسایل همراه کامل ( جعبه و دفترچه ها و...)، $630.00 ! حالا اگه 1200 حساب کنیم هم دلار رو، بازم در میاد 756 تومن! یعنی کمتر از قیمت یه 500D! البته نمی دونم خرید این جور وسایل قابل اعتماد هست یا نه.
سلام اصلان خان
قیمتی که مشاهده کردید قیمت قطعی این دوربین نیست.
روش خرید و فروش در ebay به این صورت است که فروشنده یک قیمت پایه بسیار پایین لحاظ می کند و خریداران با دادن پیشنهادهای بالاتر (bid) به رقابت جهت خرید محصول می پردازند.
محصولی که اشاره کردید تاکنون 3 bids داشته است و آخرین پیشنهادش 630 دلار بوده است که مسلما فروشنده منتظر پیشنهادهای بالاتر جهت فروش می ماند.
حال اگر کسی نخواهد در این مزایده شرکت کند می تواند به قیمتی که فروشنده قبلا ذکر کرده فوری محصول را خریداری کند.
در مثالی که شما آورده بودید قیمت فروش فوری (Buy it now) این محصول 5500 دلار گذاشته شده است.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
سلام اصلان خان
قیمتی که مشاهده کردید قیمت قطعی این دوربین نیست.
روش خرید و فروش در ebay به این صورت است که فروشنده یک قیمت پایه بسیار پایین لحاظ می کند و خریداران با دادن پیشنهادهای بالاتر (bid) به رقابت جهت خرید محصول می پردازند.
محصولی که اشاره کردید تاکنون 3 bids داشته است و آخرین پیشنهادش 630 دلار بوده است که مسلما فروشنده منتظر پیشنهادهای بالاتر جهت فروش می ماند.
حال اگر کسی نخواهد در این مزایده شرکت کند می تواند به قیمتی که فروشنده قبلا ذکر کرده فوری محصول را خریداری کند.
در مثالی که شما آورده بودید قیمت فروش فوری (Buy it now) این محصول 5500 دلار گذاشته شده است.
حتی Reserve not met هم هست... یعنی تا قیمتی رو که ایشون در نظر شون دارن بالاتر از اون Bid نکنین، براشون اصلا ثبت نمی شه! در مورد Ebay زیاد بی تجربه نیستم و به طور غیر مستقیم تجربه 3 بار خرید از Ebay رو داشتم... فقط چون اکثرا برای آمریکا ship می کنن، این کار ها برای من سخت تر میشه (فقط اقوامی در اروپا دارم).
این رو هم اضافه کنم که اگه به صفحه Bid History برین، میبینین که قیمت اولیه 500 بوده، الان بیشترین Bid که داده شده، 687 هست. تجربه نشون میده که قیمت آخر این کالا بیشتر از 1000 نمی شه. مگه این که یکی به سرش بزنه بیاد یه بید خیلی خفن بده که کمر بقیه رو بشکونه، ولی خیلی خیلی نادر هست، یا این که همون Reserve not met که فروشنده تعیین کرده، بالاتر از این باشه.
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1252131867
-
سلام:
نقل قول:
با سلام و تشکر از توجه شما
روش اول:
قيمت تمام شده کالای مورد نظر شما جهت ارسال مستقيم به آدرس شما در ايران
5.400.000T
زمان تحويل کالا کمتر از 15 روز
__________________________________________________ __________________
روش دوم:
قيمت تمام شده کالای مورد نظر شما جهت تحويل کمتر از 19 روز کاری درب منزل با احتساب کليه هزينه ها از جمله هزينه گمرکی و ترخيص کالا
5.500.000T
در اين حالت اجناس ابتدا توسط دفتر ايران ترخيص ميشود و بعد از ترخيص با آژانس (تهران) و پست پيشتاز يا تيپاکس(شهرستان) به آدرس شما ارسال ميگردد.
در صورت نياز به تحويل فوری اين کالا در حداقل زمان با ما تماس بگيريد
ارسال اين کالا به ساير کشور ها از جمله دبی امکانپذیر است
در صورت سفارش عمده قيمت تمام شده کاهش ميابد
مبلغ فوق با احتساب هزينه های زير به دست آمده است
تکس يا مالياتی که ممکن است سايت مورد نظر به قيمت کالا اضافه ميکند
نرخ ماليات يا تکس برابر با 9.25%
هزينه حمل کالا از سايت مورد نظر شما تا دفتر ما در خارج از ايران
معمولاً هزينه حمل کالاهايی با قيمت 100$ به بالا رايگان ميباشد
هزينه حمل کالا تا ايران
هزينه بيمه
خريد کالا کمتر از 24 ساعت پس از واريز مبلغ انجام شده و رسيد ارسالی از سايت فروشنده برای شما ایمیل ميشود
هزينه ها و قيمتها برای اجناس عمده جداگانه محاسبه ميشود
طبق قراردادی که با بانک سامان بسته شده امکان پرداخت آنلاين وجه سفارشها به ديگر امکانات سايت اضافه شده است
شما ميتوانيد از حسابهای زير جهت واريز وجه سفارش خود اقدام کنيد
واریز اینترنتی از طریق بانک سامان
در صورتی که تعداد سفارشهای شما بيش از يک مورد است لطفاً وجه تمام سفارشها را يک جا از طريق لينک زير ارسال کنيد و از واريز مبلغ به صورت جداگانه خودداری فرماييد
این مکاتبه ای بود مربوط به حدودا 4 ماه پیش با یکی از شرکت های مورد نظر در باره خرید وسیله ای از سایت آمازون
قیمت این وسیله با دقت به لینکی که به این سایت ایمیل کردم 4800 دلار بود ...
البته شرایط بگونه ای دیگر چرخید و خرید انجام نشد منتها دوستان اینجا و در این پست تاکید میکنم
هیچ تضمینی بابت این خرید از این سایت به خوانندگان این پست نیست. منظور اینست تجربه ای عملی از بابت خرید از این سایت ندارم و متعاقبا این سایت و وجه کاری آن به ارزیابی بینندگان این پست خواهد بود
من اگر حاضر باشم 4800 دلار بدهم حتما در قبال نرسیدن وسیله به دستم هم قبول مسئولیت دارم.
در کل شرکت های بازرگانی زیادی هستند که در این زمینه ها ممکن است خریدی برایتان انجام دهند هر چند که با کار تخصصی آنها هم ارتباطی نداشته باشد یک بررسی روی این موضوع میتوانید در آگهی های همشهری تهران یا شرکت های بازرگانی دوست و آشنا داشته باشید
ارادتمندتان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
این رو هم اضافه کنم که اگه به صفحه Bid History برین، میبینین که قیمت اولیه 500 بوده، الان بیشترین Bid که داده شده، 687 هست. تجربه نشون میده که قیمت آخر این کالا بیشتر از 1000 نمی شه. مگه این که یکی به سرش بزنه بیاد یه بید خیلی خفن بده که کمر بقیه رو بشکونه، ولی خیلی خیلی نادر هست، یا این که همون Reserve not met که فروشنده تعیین کرده، بالاتر از این باشه.
[]
نه اصلان جان. اینطوری که میگین نیست. معمولا توی 1 دقیقه آخر قیمتهای پیشنهادی به شدت بالا میره. حتی برنامه های نرم افزاری واسه شرکت در مزایده های e-bay وجود داره که پیشنهاد شرکت کننده رو در آخرین ثانیه ها اعمال میکنه تا شانس برنده شدن فرد بالا بره. خرید از e-bay در اوایل شروعش ظاهرا خیلی به صرفه بوده اما الان دیگه به خوبی اوایل نیست و نباید توقع بیش از اندازه ازش داشت. یه نکته بسیار مهم در خرید از e-bay هم اینه که خرید باید حتما از طریق paypal باشه. راههای دیگه خرید مطمئن نیستن و خود e-bay هم مسئولیتی در قبال خرید با روشهای دیگه قبول نمیکنه.
یه مدتی دنبال لنز 300 f/2.8 AF-S میگشتم و یه فروشنده ای با قیمت 1500$ اونو میفروخت. اعبتارش هم 100% بود اما وقتی میخواستم خرید کنم متوجه شدم که امکان پرداخت با paypal رو نداره. بعد که سابقه فروشنده رو دیدم متوجه شدم که اون فرد تا حالا فقط یه مشت خرت و پرت فروخته بود تا امتیاز بالا بگیره و وقتی امتیاز بالا پیدا کرده بود خواسته بود که یه سو استفاده هم کرده باشه :::big grin2:::
به هر حال باید توجه داشت که فقط ما نیستیم که واسه سود کردن سراغ e-bay یا جاهای مشابه میریم . همه واسه سود کردن از این تکنولوژی استفاده میکنن. اما این وسط کسایی هم هستن که با تقلب میخوان به سودی برسن و باید با احتیاط بیشتری از این امکانات استفاده کنیم تا متضرر نشیم.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
نه اصلان جان. اینطوری که میگین نیست. معمولا توی 1 دقیقه آخر قیمتهای پیشنهادی به شدت بالا میره. حتی برنامه های نرم افزاری واسه شرکت در مزایده های e-bay وجود داره که پیشنهاد شرکت کننده رو در آخرین ثانیه ها اعمال میکنه تا شانس برنده شدن فرد بالا بره. خرید از e-bay در اوایل شروعش ظاهرا خیلی به صرفه بوده اما الان دیگه به خوبی اوایل نیست و نباید توقع بیش از اندازه ازش داشت. یه نکته بسیار مهم در خرید از e-bay هم اینه که خرید باید حتما از طریق paypal باشه. راههای دیگه خرید مطمئن نیستن و خود e-bay هم مسئولیتی در قبال خرید با روشهای دیگه قبول نمیکنه.
یه مدتی دنبال لنز 300 f/2.8 AF-S میگشتم و یه فروشنده ای با قیمت 1500$ اونو میفروخت. اعبتارش هم 100% بود اما وقتی میخواستم خرید کنم متوجه شدم که امکان پرداخت با paypal رو نداره. بعد که سابقه فروشنده رو دیدم متوجه شدم که اون فرد تا حالا فقط یه مشت خرت و پرت فروخته بود تا امتیاز بالا بگیره و وقتی امتیاز بالا پیدا کرده بود خواسته بود که یه سو استفاده هم کرده باشه :::big grin2:::
به هر حال باید توجه داشت که فقط ما نیستیم که واسه سود کردن سراغ e-bay یا جاهای مشابه میریم . همه واسه سود کردن از این تکنولوژی استفاده میکنن. اما این وسط کسایی هم هستن که با تقلب میخوان به سودی برسن و باید با احتیاط بیشتری از این امکانات استفاده کنیم تا متضرر نشیم.:::happy:::
والا من تابستان سال قبل خريد هايي از اونجا انجام دادم. يه چپقي 90 درجه دوربين هاي كنن و يه چپقي 90 درجه سلسترون براي تلسكوپ خريدم. 1 خريد ديگه و البته كم اهميت تر هم داشتم. با Pay Pal پرداخت شد و به استكهلم فرستاده شدن (World Wide بود Shipping شون) و فكر كنم اون 2 تا رو هم از اونجا زحمت كشيدن و TNT تحويل ايران دادن (مطمئن نيستم... فقط پولش رو داديم و در خونه تحويل دادن با كلي رسيد و... كه همون جا ريختمشون سطل زباله) خريد سوم هم فاميل مون از هلند وقتي ميومد براي تجديد ميساق با ما ها با خودش آورد. البته شايد چون كالا هاي زياد پر ترفداري نخريدم اون جور مشكل ها رو نداشتم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
سلام
اتفاقا این مگاپیکسل بالا بدرد هرکسی نخوره ، بدرد من که کانون تبلیغات دارم و گاهی وقتها به عکسهایی برای چاپ های بزرگ احتیاج دارم خیلی میخوره! :::happy:::
توهم lol
آخه کاکو. اگه مگاپیکسل رده دوربینها رو مشخص میکنه پس کانن 1D که 4 مگاپیکسلی هست باید در رده کامپکت ها (شایدم پایینتر) قرار بگیره!!!
ولی اگه عواملی مانند سایز سنسور و نوع بدنه و سرعت عکاسی پیاپی و ... رده دوربینها رو مشخص میکنه که تکلیف مشخصه.
حالا من نیکونی هستم و فرض کنید که از روی حسادت حرف میزنم!
این جناب فیل اسکی بزرگ پس چرا کانن 7d رو در رده دوربینهای xxD قرار داده؟
http://www.img98.com/images/coesiew9drpilzeqgtnt.jpg
پ.ن:
آرش خان این حرفها رو بدون تعصب زدم. همونجوری که در پست قبلیم هم نوشتم کانن دوربین خوب با قیمت مناسبی درست کرده و پس از افت قیمتش احتمال داره که حتی خودم یکی از مشتریانش باشم!!!!
امیر عزیز علت اینکه در رده xxD قرار گرفته است این است که خود کانن این اعتقاد را دارد.و این دوربین و دو بادی دیگر را در یک رده قرار داده است.
http://www.digitalcamera.jp/html/Hot.../01/7D-024.jpg
احیانا ! کسی از کسی چیزی کش نرفته است؟احیانا جای سویچ خاموش و روشن شدن این بدنه زیادی توی آفساید !؟ ( گوشه سمت چپ ) نیست؟ احیانا دوربین های سونی هم بعد از این گوشه سمت چپ را برای کلید خاموش و روشن در نظر نخواهد گرفت؟ ای سونی دزد!lol
-
این دیگه چجورشه؟! 1Ds III آکبند و طبق گفته خودشون ریفربیش نیست و Gray Market هم نیست! پس چرا 5.5 دلار هست؟اونم 11 ساعت مونده به آخر مزایده! قیمتش هم از 1 دلار شروع شده... تازه World Wide هم هست Shippingش و 1 سال هم limited warranty هست...
:eek: :eek: :eek: :eek:
http://www.espresso-coreus.es/ebayNO...Photo/35/1.jpg
کد:
http://cgi.ebay.com/NEW-Canon-EOS-1Ds-Mark-III-21-1-Megapixel-Free-Shi_W0QQitemZ110432193984QQcategoryZ31388QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%252BDDSIC%26otn%3D12%26po%3DLWI%26ps%3D54
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
این دیگه چجورشه؟! 1Ds III آکبند و طبق گفته خودشون ریفربیش نیست و Gray Market هم نیست! پس چرا 5.5 دلار هست؟اونم 11 ساعت مونده به آخر مزایده! قیمتش هم از 1 دلار شروع شده... تازه World Wide هم هست Shippingش و 1 سال هم limited warranty هست... :
:eek: :eek: :eek: :eek: eek:
http://www.espresso-coreus.es/ebayNO...Photo/35/1.jpg
کد:
http://cgi.ebay.com/NEW-Canon-EOS-1Ds-Mark-III-21-1-Megapixel-Free-Shi_W0QQitemZ110432193984QQcategoryZ31388QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%252BDDSIC%26otn%3D12%26po%3DLWI%26ps%3D54
جناب نور قاسمی لینکی که دادین غیر فعال است !
-
نقل قول:
جناب نور قاسمی لینکی که دادین غیر فعال است !
جالبه! خدا میدونه جریان چی بود و هست... :eek:
-
4 فایل پیوست
سلام
مقایسه سهم شرکتهای مختلف از بازار SLR در سالهای 2006 و 2008
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1252769760
کد:
http://www.photoscala.de/Artikel/DSLR-Welt-im-Wandel
http://www.photographyblog.com/news/dslr_market_shares_gainers_losers/
-
سلام.
معرفی همزمان دوربین D3s و لنز 85مم جدید نیکون باعث شد که این پست رو بفرستم و نظر بقیه دوستان رو جویا بشم.
به نظرم میرسه که نیکون داره تلاش می کنه که نبض بازار رو در دو قسمت دوربینها و تجهیزات حرفه ای و گرون قیمت و همینطور محصولات رده ابتدایی به دست بگیره و هیچ توجهی به عکاسان آماتوری که نیاز به محصولات حد وسط دارند هم نداره. به نظر من ایده نیکون این هست که تعداد مشتری هاییش که تازه می خوان عکاسی رو شروع کنند رو بالا ببره و با توجه به اینکه اکثر عکاس ها تمایلی به تغییر برند ندارن, و بعد از مدتی که این عکاس های تازه وارد سابق, نیاز به تجهیزات بهتری پیدا میکنند, بازار محصولات گرون قیمتش رو هم گرم نگه داره.
یه جورایی پله وسط نردبوم رو برداشته. شاید این سیاست برای خود نیکون جواب بده اما برای یک عکاس اماتور که از یک طرف به فول فریم نیاز داره و از طرف دیگه توان پرداخت هزینه های گزاف عکاسی فول فریم دیجیتال رو نداره واقعا سیاست نا امید کننده ایه.
نمی دونم طراحی و ساخت لنز هایی مثل 17-40 24-105 و 70-200 اف/4 کنون مگه چه کار سختیه که نیکون نمی خواد انجام بده؟:confused:
-
سلام؛
يك سايت سوييسي به آدرس:
کد:
http://www.fotovideoplus.ch/
لنزهاي جديد سيگما را هم پيشفروش ميكند.
با توجه به تقريبا 10% گرانتر بودن لنزهاي سيگما در اين سايت (با مقايسه قيمت ساير محصولات موجود) قيمت شروع براي لنزها در ايران تقريبا
OS 17-70=450/000
OS 17-50=850/000
OS 50-500=1/800/000
OS 70-200=1/970/000
8-16=1/370/000
85F1.4=1/020/000
البته قيمت شروع براي اكثر بسياري از لنزها (مخصوصا لنزهاي سيگما) به سرعت افت پيدا ميكند. مثلا قيمت لنز 50-500 معمولي در شروع كار 1450 دلار بود كه به مرور افت پيدا كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
OS 70-200=1/970/000
8-16=1/370/000
85F1.4=1/020/000
البته قيمت شروع براي اكثر بسياري از لنزها (مخصوصا لنزهاي سيگما) به سرعت افت پيدا ميكند. مثلا قيمت لنز 50-500 معمولي در شروع كار 1450 دلار بود كه به مرور افت پيدا كرد.
سلام
اگر قیمت همین 3 لنز آخر در همین حدود باشد, فکر نمیکنم هیچ!! نیکونی و کننی خرید سیگما را به برند اصلیش ترجیح بدهد (حداقل در مورد 200-70 و 85 اف 1.4)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛
يك سايت سوييسي به آدرس:
کد:
http://www.fotovideoplus.ch/
لنزهاي جديد سيگما را هم پيشفروش ميكند.
با توجه به تقريبا 10% گرانتر بودن لنزهاي سيگما در اين سايت (با مقايسه قيمت ساير محصولات موجود) قيمت شروع براي لنزها در ايران تقريبا
OS 17-70=450/000
OS 17-50=850/000
OS 50-500=1/800/000
OS 70-200=1/970/000
8-16=1/370/000
85F1.4=1/020/000
آمازون 50-500 رو 1600 دلار زده.
با توجه به قیمت 50-500 قدیمی و 70-200 قدیمی برداشت شخصی من این بود که 70-200 لرزه گیر دار جدید هم بایستی احتمالا ارزون تر از 50-500 لرزه گیر دار جدید باشه. چون تفاوت بین نسخه جدید و قدیم هر دو لنز عمدتا مربوط به لرزه گیر و استفاده از المان های جدید FLD بود.
-
البته تا پیش از ورود لنز ها هر قیمتی دیده می شود.اما طبق شنیده ها 70-200 حدود 1100 خواهد بود و 50-500 هم 1400 و 85 اف 1.4 هم 750 هزار تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
البته تا پیش از ورود لنز ها هر قیمتی دیده می شود.اما طبق شنیده ها 70-200 حدود 1100 خواهد بود و 50-150 هم 1400 و 85 اف 1.4 هم 750 هزار تومان
سلام
جناب قبادی
50-150؟؟؟ 1400 تومان؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
سلام
جناب قبادی
50-150؟؟؟ 1400 تومان؟؟؟
این قیمت ها حدسیات ! خود شرکت سیگل برای عرضه است و هیچ چیز قطعی وجود ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
سلام
جناب قبادی
50-150؟؟؟ 1400 تومان؟؟؟
احتمالا منظور ۵۰-۵۰۰ هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
این قیمت ها حدسیات ! خود شرکت سیگل برای عرضه است و هیچ چیز قطعی وجود ندارد.
سلام؛
احتملا منظور 50-500 نيست؟
50-150 II كه خيلي وقته lموجود است با قيمت 750 دلار
-
منظور همان 50-500 لرزه گیر دار بود که به اشتباه 50-150 قید شد.
-
TIPA هم برندگان امسال را مشخص کرد.هرچند از مدت ها پیش برندگان شاخص کاملا معلوم بودند.با دوربینی مثل Canon 7D و یا PEN الیمپوس و یا لنز 70-200 نیکون و .... یقینا برندگان از مدت ها پیش مشخص بودند.
Best Photo Software
Adobe Photoshop CS5
Best Photo Service
Blurb, Inc.
Best DSLR Advanced
Canon EOS 550D / Rebel T2i
Best DSLR Expert
Canon EOS 7D
Best Large Format Printer
Canon imagePROGRAF iPF6350
Best Multifunction Photo Printer
Canon PIXMA MP990
Best Expert Compact Camera
Canon PowerShot G11
Best Fine Art Inkjet Paper
Canson Infinity Baryta Photographique
Best Rugged Compact Camera
Casio Exilim EX-G1
Best Mobile Imaging Device
Kodak Playsport
Best Photo Monitor
Eizo Color Edge CG243W
Best Superzoom Camera
Fujifilm FinePix HS10
Best Imaging Innovation
Fujifilm FinePix REAL 3D Technology
Best Photo Bag
Vanguard Up-Rise, series
Best Medium Format D-System
Hasselblad H4D-40
Best Retail Finishing System
HP Photosmart ML1000D Minilab Printer
Best Photo Kiosk
HiTi Mini Photo Kiosk P510K
Best DSLR Entry Level
Pentax K-x
Best Special Award
The Impossible Project
Best Prestige Camera
Leica M9
Best Photo TV Display
LG Electronics 50/60PK950
Best Storage Backup System
LG NAS N2B1
Best Accessory
Manfrotto RC2 Joystick Heads, series
Best Flash System
Multiblitz PROFILUX PLUS, series
Best Professional Lens
Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II
Best D-SLR Professional
Nikon D3s
Best Compact System Camera Entry Level
Olympus PEN E-PL1
Best Compact System Camera Advanced
Panasonic Lumix DMC-G2
Best Expert Photo Projector
Panasonic PT-AE4000
Best Entry Level Camcorder
Samsung HMX-H205
Best Storage Media
SanDisk Extreme Pro, series
Best Pro Photo Projector
Epson EH-TW5500
Best Photo Scanner
Epson Perfection V600 Photo
Best Expert Photo Printer
Epson Stylus Pro 3880
Best Entry Level Lens
Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM
Best Expert Lens
Sony 28-75mm f/2.8 SAM
Best Compact Camera
Sony Cyber-shot DSC-HX5V
Best Photo Frame
Sony DPF-X1000N
Best Expert Camcorder
JVC Everio GZ-HM1
Best Digital Accessory
Wacom Cintiq 21UX
http://www.tipa.com/english/XX_tipa_awards_2010.php
-
گاهی برخی چیز ها را به خوبی می دانیم اما خوب قانع نیستیم!
گاهی نیاز است که یکی ( که فکر می کنیم بهتر می داند ) همان دانسته های ما را تکرار کند!
گاهی همین تکرار می شود چیزی که یقین نامیده می شود!
....
Thom Hogan در آخرین پست در سایت اش یک سری مسائل را از نو گفته است که خواندن اش ضرری ندارد!
http://bythom.com/
نقل قول:
Mounts are Locks
April 24 (commentary)--Consider this question: if the Sony A850 had a Nikon F mount instead of an Alpha mount, would you buy it? The answer to that question is almost universally yes amongst the Nikon faithful. An A850 with an F mount would basically mean a simpler D3x at a US$5000 discount. Who wouldn't want that?
But this little example shows you just how much lens mounts are locks to customers. First, the Nikon user generally won't buy an A850 because it either means lens duplication (which probably puts the cost back up to D3x territory), or worse still, a complete abandonment of investment in the Nikon system to make one in the Alpha system. Then what happens when Nikon does something that you want, but Sony doesn't? Do you flip back and forth?
But lens mounts are locks to the competitors trying to dislodge Nikon and Canon, too. Currently, Sony simply doesn't have the total lens kit available to compete with the high-end users that Canon and Nikon do. Yes, I know that we can use older Minolta lenses on the current Sonys, but even with that used lens emporium you're still probably going to find something you want that you can't get. Plus dipping into the used lens market is a risk in and of itself. So Sony's ambitions to dislodge Nikon and Canon in the high-end market are also stymied by the mount.
Now consider the micro 4/3rds cameras. One of the things that is pushing their success amongst current DSLR users is that you can get a mount adapter for virtually any mount. I've got ones for my Leica and Nikon lenses, for instance. The interesting thing is that many people discover that they actually prefer the m4/3 lenses that are available and don't use their adapted lenses as much as they thought they would, but it's the perception that they're not locked in and won't be duplicating lenses that allows them to make the leap.
Okay, so what about Samsung? Well, they don't quite get it, and they're not experiencing the same DSLR user flood looking for a small, compact body that Olympus and Panasonic are. They simply don't see the mount issue that's holding them back. Where Olympus is quietly encouraging mount adapters, Samsung isn't.
So we're back to Sony. In May they launch their mirrorless cameras, which will have a new lens mount. Sony will have an Alpha mount adapter for those cameras, but see above: the Alpha mount adapter isn't exactly going to open up the floodgates. It will encourage Sony Alpha users to buy the Sony mirrorless instead of the Olympus and Panasonic and Samsung offerings, but that's not enough. If I were Sony, I'd be spurring on the makers of Nikon, Leica, Canon, and other adapters too.
Nikon is still basically silent on mirrorless. But I'm betting that they'll not be very interested in the thought of putting anything other than their new lenses on that camera when it appears. Too bad. Proprietary mounts can harm you as much as help you. Being late to the game means you have to have a better story than those that preceded you. The mount is going to be one of the things people look at to see if you've got a better story. By emphasizing only your mount, you keep your faithful from leaving the ship, but you don't necessarily win over new users.
The camera makers are mostly locked into the same game they played with film SLRs, and we know how that turned out: it's a game of keeping losses to a minimum to slow the contraction that happens after market saturation. I know I'm repeating the same thought, but the solution is simple: redefine what a camera is. Right now, Panasonic and Olymus are closer to doing that than Nikon and Canon. But no one has gotten it right yet.
-
سلام.جناب قبادی ضمن تشکر از پست های اخیر شما,سوالی داشتم که خواستم اینجا مطرح کنم شاید
به درد دوستان دیگر هم بخورد.
در تاریخ این فروم دیده میشود :biggrin:که شما از طرفداران 50-500 بودید و بسیار تعریف میکردید البته با تمام مزایا و
معایب.و در انتها این لنز را توصیه نکردید(بعد از تست...)
آیا با ورود 50-500 جدید دوباره به این لنز فکر میکنید؟در کل یک تحلیل مختصر از شما میخواهم.
ممنونم و موفق باشید
-
سلام
كاوه جان مطلب تام هوگان خيلي جالب بود و منو ياد اين تاپيك خودم انداخت :::happy:::
حالا بماند كه سوني A850 را كه در امريكا مي توان به 1800 دلار خريد در ايران 2.100.000 قيمت دارد كه با نزديك بودن قيمتش به قيمت 5D2 حتا اگر ماونت كنن بود با توجه به عدم وجود لايو ويو و فيلمبرداري؛ وسوسه اي در من ايجاد نمي كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Av-Tv
سلام.جناب قبادی ضمن تشکر از پست های اخیر شما,سوالی داشتم که خواستم اینجا مطرح کنم شاید
به درد دوستان دیگر هم بخورد.
در تاریخ این فروم دیده میشود :biggrin:که شما از طرفداران 50-500 بودید و بسیار تعریف میکردید البته با تمام مزایا و
معایب.و در انتها این لنز را توصیه نکردید(بعد از تست...)
آیا با ورود 50-500 جدید دوباره به این لنز فکر میکنید؟در کل یک تحلیل مختصر از شما میخواهم.
ممنونم و موفق باشید
بله زمانی بود که تنها لنز تله که به 500 می رسید و می شد تهیه کرد 50-500 بود.اما بعد از خرید این لنز به مشکلات اش پی بردم ( هرچند هنوز هم بیگما بیگما است و لنز خوبی است ) اما ان چیزی که من می خواستم نبود.
در مورد ورود 50-500 جدید تا وقتی لنز را از نزدیک نبینم و شخصا خودم با آن کار نکنم به هیچ وجه توصیه ای نخواهم کرد.
هرچند گاهی تست هایی که منتشر می شود می تواند راهنمای خرید خوبی باشد.اما یقینا رسیدن به یقین یک داستان دیگر است.
پی نوشت...
امروز چند ساعتی را با یک 1Ds MK3 و 5D MK2 و یک دوجین لنز با کیفیت ( مثل 85 اف 1.2 و 70-200 اف 2.8 و 50 اف 1.4 و 24-70 اف 2.8 ) به همراه 6 شاخه فلاش پروفتو در یک آتلیه مجهز سر کردم.در نهایت بعد از حدود 8 ساعت کار کردن الان حس می کنم که با 5D MK2 بسیار راحت تر بودم.سبک تر بود.مونیتور اش با کیفیت تر بود.من سریع تر با آن به هدف ام می رسیدم و با من friendly تر بود.شاید اگر بعد از این بخواهم با یک دوربین بخریم سعی می کنم به جای پرداخت 8 میلیون بابت مارک 3 یک عدد مارک 2 به همراه چند لنز جذاب تر تهیه کنم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
بله زمانی بود که تنها لنز تله که به 500 می رسید و می شد تهیه کرد 50-500 بود.اما بعد از خرید این لنز به مشکلات اش پی بردم ( هرچند هنوز هم بیگما بیگما است و لنز خوبی است ) اما ان چیزی که من می خواستم نبود.
در مورد ورود 50-500 جدید تا وقتی لنز را از نزدیک نبینم و شخصا خودم با آن کار نکنم به هیچ وجه توصیه ای نخواهم کرد.
هرچند گاهی تست هایی که منتشر می شود می تواند راهنمای خرید خوبی باشد.اما یقینا رسیدن به یقین یک داستان دیگر است.
پی نوشت...
امروز چند ساعتی را با یک 1Ds MK3 و 5D MK2 و یک دوجین لنز با کیفیت ( مثل 85 اف 1.2 و 70-200 اف 2.8 و 50 اف 1.4 و 24-70 اف 2.8 ) به همراه 6 شاخه فلاش پروفتو در یک آتلیه مجهز سر کردم.در نهایت بعد از حدود 8 ساعت کار کردن الان حس می کنم که با 5D MK2 بسیار راحت تر بودم.سبک تر بود.مونیتور اش با کیفیت تر بود.من سریع تر با آن به هدف ام می رسیدم و با من friendly تر بود.شاید اگر بعد از این بخواهم با یک دوربین بخریم سعی می کنم به جای پرداخت 8 میلیون بابت مارک 3 یک عدد مارک 2 به همراه چند لنز جذاب تر تهیه کنم!
کاوه جان اگر باطری گریپ هم به همراه دو عدد باطری درون گریپ به وزن 5 دی اضافه کنیم , از لحاظ وزنی زیاد تفاوت چندانی دارند با این حال که در حالت portrait بدنه 1 دی خوش دست تر است
کاش 5 دی سیستم فوکوس همانند 1 دی داشت , گاه در هنگام کار با لنز های سریع روی دوربین های فول فریم تکان های جزیی با عث تغییر نقطه فوکوس ما می شود که با انتخاب نقطه فوکوس مورد نظر در کادر با استفاده از فوکوس اسپات 1 دی دیگر مشکل عدم داشتم کادر صحیح از بین می رود
برای من نوعی هم این اختلاف قیمت به نسبت برتری ها نمی ارزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad Benabbas
سلام جناب قبادی
ببخشید که یک کم آف تاپیک میشه.
ممکنه نظرتون را راجع به 85 اف 1.2 بدید؟ چقدر این لنز را نسبت به نسخه اف 1.8 برتر دیدید؟ (جدا از مسئله وزنش چون با وزن لنز مشکلی ندارم)
مهرداد جان وزن در بین این دو زیاد مهم نیست اختلاف قیمت حدود 2000 میلیون مهم هست
گویا نسخه 1.2 در اف 1.2 شارپنس فوق العاده ای ندارد ولی در 1.4 به بعد شارپنس بسیار خوبی داره و دیگر از مشکلات CA در محدوده خارج از فوکوس بسیار کمتر از نسخه 1.8 می باشد
--------------
خط رو خط شدیم با کاوه عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
کاوه جان اگر باطری گریپ هم به همراه دو عدد باطری درون گریپ به وزن 5 دی اضافه کنیم , از لحاظ وزنی زیاد تفاوت چندانی دارند با این حال که در حالت portrait بدنه 1 دی خوش دست تر است
کاش 5 دی سیستم فوکوس همانند 1 دی داشت , گاه در هنگام کار با لنز های سریع روی دوربین های فول فریم تکان های جزیی با عث تغییر نقطه فوکوس ما می شود که با انتخاب نقطه فوکوس مورد نظر در کادر با استفاده از فوکوس اسپات 1 دی دیگر مشکل عدم داشتم کادر صحیح از بین می رود
برای من نوعی هم این اختلاف قیمت به نسبت برتری ها نمی ارزد
مهرداد جان وزن در بین این دو زیاد مهم نیست اختلاف قیمت حدود 2000 میلیون مهم هست
گویا نسخه 1.2 در اف 1.2 شارپنس فوق العاده ای ندارد ولی در 1.4 به بعد شارپنس بسیار خوبی داره و دیگر از مشکلات CA در محدوده خارج از فوکوس بسیار کمتر از نسخه 1.8 می باشد
--------------
خط رو خط شدیم با کاوه عزیز
حمید جان...
یک سری چیز ها اکتسابی است و یک سری چیز ها روی کاغذ یک سری نتایج مختلف دارند.
اصولا بحث بنده ابزاری نبود.
بحث ام ساختاری بود.
این داستان می توانست بین دو دوربین دیگر هم باشد.( اصلا مهم دوربین ها نبودند )
مهم نتیجه بود.
بنده در یک آتلیه نیازی به سرعت فوکوس 1D نداشتم.تازه با فوکوس 5دی راحت تر بودم.نقاط اش نورانی تر بود ( حتی وقتی نقاط 1دی را روشن تر کردم )
کلا بحث ام یک جنیه دیگر داشت
-
يك لحظه هوس كردم بدونم مانيتور جايزه بگير پست آقاي قبادي چه قيمتي داره؟
باورش يك كمي مشكله Eizo CG243 بيست و چهار اينچ و البته بيست و چهار بيت رنگ فقط 2350 دلار!
تازه مدل سي اينچ همان مونيتور 5000 دلار البته خوشبختانه اين يكي ظاهرا TIPA نصيبش نشده.
حالا واقعا استوديو هاي وطني از اين نوع تجهيزات حرفه اي استفاده مي كنند يا نه كسي جائي ديده؟
-
دوست عزیز مانیتور های Eizo در ایران نایاب هستن.
-
پاسخ: كنون یا نیكون ... توهم یا واقعیت
جوزا یه نظرسنجی تو فروم سایتش قرار داده و در اون خواسته تا عکاسان عضو در فرومش که اکثر عکاسان طبیعت هستن و در بینشون عکاسان قابل هم کم نیست، بگن که از کدام مدل از دوربینهای اس ال آر کنون یا نیکون استفاده می کنن، نتایجش حداقل واسه من جالب بود، فکر نمی کردم 40D اینقدر طرفدار داشته باشه !!
Canon SLR poll
Nikon SLR poll
نظر سنجی خیلی کامل و بی نقص نیست، اما غیر قابل اعتماد هم نیست !
-
جالب اينجاست كه در كانن:
ابتدا غولي مثله 40دي
سپس نازنيني مثله 7دي
استادي مثله 5دي مارك 2
و در مقام بعدي پدر بزرگي مثه 400دي به ترتيب قرار گرفته اند
بقيه دوربين ها با يك الي دو پوينت قرار گرفته اند
البته تا الان
-
4 فایل پیوست
-
http://digital-photography-school.co...popularity.png
کد:
http://digital-photography-school.com/the-most-popular-digital-camera-among-our-readers-is?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DigitalPhotographySchool+%28Digital+Photography+School%29&utm_content=Google+Reader
-
1 فایل پیوست
-
مورد دوم اشتباه نوشته شده و به احتمال خیلی خیلی زیاد Canon EOS 450D است.
-
یعنی 400دی این دوربین قدیمی و از کار افتاده این قدر پر طرفداره؟؟؟؟؟
وای خدا؟؟ چه عجیب!!!
رده ی دوم رو در اختیار داره؟؟!!!!
واقعا کیف کردم
من فکر می کردم عمر این دوربین به پایان رسیده
یکی از دوستام می خواست هرجوری شده 400دی خودش رو رد کنه...حالا بهش می گم نفروش که چه پدربزرگ سر حالی داری؟؟؟ (مزاح کردم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
وای خدا؟؟ چه عجیب!!!
واقعا کیف کردم
یکی از دوستام می خواست هرجوری شده 400دی خودش رو رد کنه...حالا بهش می گم نفروش که چه پدربزرگ سر حالی داری؟؟؟ (مزاح کردم)
عنوان تصویر خودش گویای همه چیز هست
DSLR used by Our Readers
میشود نتیجه گرفت:
- 400D در زمان خودش بسیار هم پرطرفدار بوده
- اگر کسی از همه پتانسیل 400D اش استفاده کرده و دیگر جوابگوی کارش نیست, ارتقای دوربینش ناگزیر خواهد بود ( و اینجور آمارها فرقی به حالش نخواهد داشت).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
وای خدا؟؟ چه عجیب!!!
واقعا کیف کردم
دوست عزیز
اینکه تعداد زیادی کاربر یک محصول باشن به تنهایی نشونه خوب بودنش نیست.
اگه اکثر افراد جامعه مدرک تحصیلی دیپلم دارن دلیل نمیشه که آدم دنبال مدرک علمی بالاتر نباشه.
مساله اصلی اینه که هیچ اطلاعات به درد بخوری از جامعه آماری کاربران این سایت نداریم.
و یه نکته مهم دیگه اینه که عمر دوربین 400D رو باید در نظر داشته باشید. این خودش عامل مهمی در بالا بودن تعداد کاربر های این دوربینه.
به نظر من یه همچین مقایسه آماری بین دوربینهایی که نه رنج قیمتی مشابه دارن نه عمر یکسانی دارن نه موارد مصرف شبیه به هم دارن, بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا منبع موثقی برای قضاوت در مورد کارایی دوربین.
-
مورد دوم احتمالا 450D باشد چون 400Dدر ردیف دوازدهم مجددا اوومده
بعد از ارسال پست های لایتهارو دیدم
-
جایی مناسبتر پیدا نکردم برای:
سیگما یک فراخوان برای مشکل فوکوس لنزهای زیر داده است:
List of lenses requiring the modification
APO 50-500mm F4.5-6.3 DG OS HSM: Serial Numbers between 10633051 and 10972000
APO 120-400mm F4.5-5.6 DG OS HSM: Serial Numbers between 10574001 and 10972000
APO 150-500mm F5-6.3 DG OS HSM: Serial Numbers between 10674301 and 10972000
کد:
http://dpreview.com/news/1006/10061601sigmatelephotonotice.asp
امیدوارم نمایندگی ایران هم این امکان رو فراهم کند.
-
2 فایل پیوست
پاسخ : پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی
بدون شرح :
نقل قول:
This could explain why there are no new product announcements from Nikon – they are doing pretty good in terms of sales.
Canon moved to #2 by losing almost 8% compared to 2009 (ouch!).
For the same period, the best selling DSLR camera is the Nikon D90 (total of 3 Nikon DSLRs in the top 5)
کد:
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fbcnranking.jp%2Fnews%2F1007%2F100708_17586.html&sl=ja&tl=en
* آمار مربوط به بازار ژاپن است.
فایل پیوست 10899 فایل پیوست 10900
-
سلام:
گفتگویی با یکی از دست اندر کاران نیکون اروپا وصحبت هایی در خصوص عدم افزایش مگاپیکسل توسط نیکون که ایشان معتقد است خروجی خوب فقط مگاپیکسل نیست و اینکه مگاپیکسل بالا برای شروع کننده های جذاب است و برای عکاسان professional یک انتخاب نیست ایشان گفته اند که میدانند افراد professional به ایشان گفته اند نهایتا 12 مگاپیکسل کافی است و نظر ایشان در خصوص مگاپیکسل بالاتر D3100 نسبت به D300 و اینکه خیلی اعتقادی به دوربین های 3D در محصولات نیکون ندارد و نظر ایشان در مورد Fujifilm X100 و electronic viewfinders و ....
خواندن آن خالی از لطف نیست.
کد:
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=http://www.focus-numerique.com/test-1149/interview-interview-toru-uematsu-nikon-photokina-2010-1.html&ei=OeClTO-BNtDGswaZ65W6CA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBUQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.focus-numerique.com/test-1149/interview-interview-toru-uematsu-nikon-photokina-2010-1.html%26hl%3Den%26sa%3DG%26rlz%3D1G1GGLQ_ENIR369%26prmd%3Div
البته بنظر من طبق گفته های دوستان در همین فروم عکاسی اگر فرض کنیم : شرکت نیکون سنسور ساز نیست خیلی به نظر ایشان نمیتوان اطمینان 100% داشت که عدم پا گذاشتن نیکون به وادی مگاپیکسل فقط مواردی است که در همین لینک دیده میشود. چون مواردی از قبیل سفارش سنسور به شرکت هایی چون سونی و غیره و صرفه اقتصادی سفارش و ... پیش خواهد امد
ولی در صورتی که فرض کنیم شرکت نیکون میتواند طراحی یک سنسور از اول تا انتها تولید را خود انجام دهد یا به بیان ساده یک سنسور ساز هست یا توانایی سفارش ساخت یک سنسور طبق استاندارد های داخلی خود را خواهد داشت ...
عدم پا گذاشتن نیکون به این وادی مگاپیکسل طبق نظر ایشان"دست اندر کار نیکون اروپا "منطقی، یا پذیرفتنی است.
موفق باشید