به نظر من بهترین کار برای شما این است که یک حد یقف زمانی برای خود قرار بدید ، یعنی بر خودتان فرض کنید که مثلا تا 1 مرداد به هر نتیجه ای رسیدم همان دوربین را خواهم خرید . با این وضعیتی که شما در آن قرار دارید و تمایلی هم به خروج از آن ندارید شاید تا چند سال دیگر هم درگیر اعداد و ارقام باشید و دوربین نخرید.
منم ۱ سال پیش به این مورد برخوردم بعد کلی سرچ این نتیجه من در ۱ سال قبل بود:
برای دوربین های dslr رده اماتور با نظر گرفتن امکانات دوربین و کیفیت تصاویر، دوربین های نیکون نسبت به معادل کنونی ارزون تر هستند. من اون زمون d3300 نیکون خریدم و تا مدت ها خیلی هم راضی بودم. تا اینکه بعد کلی کار با همین d3300 نیکون دستم اومد من دقیقا از دوربینم چه انتظاراتی دارم داشته باشه و تونستم بر اساس انتظاراتم یه دوربین دیگه بخرم (که اینبار 70d کنون بود).
سلام!
به فرض که یک سایت چنین تحقیقات "قابل استنادی" کرده باشه،به احتمال زیاد در مورد عکاسانی در این موارد تحقیق کرده که نه تنها حرفه ای بلکه در دنیا شناخته شده هستند و این میتونه به این معنا باشه که امکانات حرفه ای دیگری نیز در اختیار اون عکاسان هست. کاملترین سیستم های نورسنجی و نور پردازی برای پرتره و انواع لنزها برای منظره.
برای یک اماتور با توجه به موضوع این گفتگو، و حتی برای یک نیمه حرفه ای، تهیه همه اون امکانات از نظر مادی حتی اگر ممکن باشه، طریقه درست استفاده از اونها به سالها تجربه و مطالعه نیاز داره .
از طرفی، باید بدونید که امکانات حرفه ای تنها کار رو برای یک حرفه ای ساده تر می کنند و هیچ تضمینی نیست که وجود اونها برای یک آماتور، باعث کیفیت بالاتر عکسهاش باشه.
بنابراین همه آماتورها ترجیحا بهتره وقت بیشتری برای مطالعه و استفاده از تجربیات عملی بزارند و شناخت کامل تمام توانایی های دوربینشون تا اینکه دنبال برند باشند. از دست دادن زمان رو هرگز نمی تونید جبران کنید ولی نهایتا با مقداری ضرر مادی میتونید بعدها برند رو تغییر بدید.
ویرایش توسط s.m.h.m : Monday 18 July 2016 در ساعت 21:28
سلام من 1200 پول میدم به دوربین حالا کانن 1300D و نیکون 3200 d پیشنهاد کردن اگه کسی واقعا میدونه راهنماییم کنه کدومش خوبه و اگه دوربین دیگه ی رو هم پیشنهاد کرد بازم ممنونم
دوربین عکاسی حرفه ای D700 بهتره یا D800
دوربین عکاسی حرفه ای کانن D700 بهتره یا D800