جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلامی دوباره به دوست عزیز در واقع خیر درگیر نیستم الان 6 ماه هست که بعد از ساعت های کاریم در کارگاه عکاسی یکی از دوستان با برند کنون کار می کنم البته بیشتر یاد میگیرم نه کار و گه گاهی ور می رم باهاشون اما بعضی عکسها اونقدر بافت تمیزی دارن تو اینترنت که خودمم گیج شدم البته از هم کنون دیدم هم از نیکون اما نمی دونم شاید اتفاقی شده البته اما یکی بیشتر متعلق به نیکون بود
واقعا موندم در آینده نزدیک که دیگه یکم بودجه جور کردم بخوام برندمو انتخاب کنم چی رو انتخاب کنم واقعا برای کسی که اغلب در فضای باز یا یا کمی در فضای داخلی کار پرتره فشن و بعضی وقت ها کلوزآپ کار می کنه کدوم نتیجه بهتری داره و از چه بابت ؟
در واقع استراکچر و بافت تصویر دقیقتر و رنگ های دقیقتر
مثل بافت نرم و دقیق تار مو و پلک ها و ... مثل اینکه بخوایین دستتونو بکشین لابه لای تار مویی
ویرایش توسط hossein_ashrafi : Saturday 2 July 2016 در ساعت 18:15 دلیل: تکمیل متن
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
اگر از بدنه و لنز مشابه در دو برند استفاده کنید، شما هیچ وقت نمیتونید تشخیص بدید کدام عکس با کدام دوربین گرفته شده.
پیشنهاد من به شما اینه که قطعا فول فریم تهیه کنید. حتی دست دوم.
و روی لنزها تحقیق کنید. هر برندی که لنزهای بهتری ارزانتر و ثابل دسترس تری داشت انتخاب بهتری است.
لنزهایی مثل 85مم 135مم و 70-200.
نیکون 135مم داره؟!!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام جناب دانش پایه
بلی دارد یک عدد خیلی خوبش رو هم دارد!
D3R_5202-600.jpg
کیفیت ساخت بسیار بالاست و نکته ی جالب امکان کنترل نواحی خارج از فوکوس است Defocus Image Control
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
داره(البته جمله بالا سوالی به نظر نمیاد)
https://owencherry.com/2013/10/22/ni...-show-and-tell
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستان گلم اصل موضوع فراموش نشه یه وقت ؟
بنده از فرایش دوستان اینطوری متوجه میشم که از لحاظ کیفیت بافت تصویر و شارپنس تفاوتی بین بادی های فول فریم کنون و نیکون وجود نداره ؟ (در صورت استفاده از لنزهای مشابه خود برندهاشون )
درسته ؟ یعنی کسی مثل بنده که دوست داره با 70-200 یا 85 -1.8 که هر دو برند نیکون و کنون دارن عکاسی کنه (پرتره) چه انتخابی باید داشته باشه ؟
(جهت اطلاع عزیزان قبلا 5100 نیکون داشتم که به جهت خرابی فروختم و مدتی هم هست که با 60D کنون تست می زنم) اما مردد هستم و بعد از کلی ززحمت کمی بودجه کارو جور کردم
البته جالبه نمی دونم چرا تو سایت دی پی رویو که قبلا هم فکر کنم گفتم وضوح تصاویر فول فریم های نیکون کمتر از فول فریم های کنون دیده میشه - حالا نمی دونم چرا اینطوریه آیا همینه موضوع یا فرق می کنه دلیل وضوح کمتر تصاویر نیکون تو کراپ چیه
آیا به همین اندازه وضوح کنون بالاست
ویرایش توسط hossein_ashrafi : Sunday 3 July 2016 در ساعت 13:33
دوستان در مورد ابهامی که در آخرین پست عرض کردم فرمایشی ندارند ؟؟؟؟؟؟