سلامی دوباره ببخشید دوباره مزاحمتون میشم
بعد از فرمایش دوستان رخصوص مقایسه عکس های راو دوربین ها متوجه شدم که تفاوت های خیلی خفیفی بین عکس های کنون و نیکون وجود داره تو نمونه فایل های Raw هر دو برند
اما ظاهرا سنسور کنون تقریبا حدود 20% داینامیک رنج پایین تری داره و تو عکاسی منظره طیف بالای داینامیک رنج به درد می خوره - حالا با این حساب
1- اگر این طوری هست اون وقت همه باید نیکون رو انتخاب کنند که تو فایل Raw تفاوتی ملموسی بین خروجی فایل راو کنون و نیکون نیست ولی نیکون داینامیک رنج بالاتری داره و به جاش به درد می خوره ( نه ؟ ) آیا به این شکل نیست ؟ پس چرا گزینه انتخاب فنی کنون پیش می یاد ؟؟؟؟؟؟؟
2- اگر موضوع اختلاف لنزهای هر دو برند کنون و نیکون باشه ظاهرا شاید بیش از 90% لنزهای پر کاربرد و هر دو برند داره . خوب الان اختلاف کیفیت و مشخصات لنزهاشون خیلی باهم متفاوته که باعث میشه هر کسی یکی از برند ها رو انتخاب کنه ؟ یا قیمت ؟ یا صرفا حس اولیه ؟
واقعا چیه با این حساب موضوع انتخابش ؟؟؟؟
خوب کسی که می خواد انتخاب کنه باید یه آینده نگری هم بکنه
سلام
اگر قبلا از ه برندی دوربین داشتین شاید انتخاب مجدد اون برند کمک میکنه به راحتی کار
همین
هر دو برند دوربین هایی در یک سطح دارند و لنزهای خوب و بد
خلاصه حس اولیه و اینکه دوستان شما چه برندی دارند که بتونین لنز قرض بگیرید
در هر سطحی که بخواین کار کنید هردو برند محصولات مشابه با حدود قیمتی یکسان دارند
Nikon D750
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
تفاوت در زمینه های دیگر نیز وجود دارند. مخصوصا نحوه کار با دوربین. کافی هست یک بار بدنه ها را دست بگیرید تا ببینید نحوه تغییر تنظیمات در کدام یک منطقی تر است. مثلا در یک از این برند ها برای تغییر برخی تنظیمات نیاز به گرفتن همزمان یک دکمه و چرخاندن یکی از چرخنده هایش را دارید. در دیگری، تغییر تنظیمات به این شکل دیده نمی شود.
چیدمان منوها و پیچیدگی آنها هم می توانید برخی را کلافه کند.
من شخصا یکی از دلایلم برای اینکه برند x را بیشتر قبول داشته باشم همین موارد بالا است. البته در روز اولی که دوربین را خریدم شاید به دلایل دیگری به سمت آن برند کشیده شدم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
احتمالا 14-24 رو با توجه به آپرچر 2.8 و قیمت بسیار پایین تر گفتن وگرنه اگر پول باشه و نیاز به دیافراگم 2.8 نباشه 11-24 چرا که نه.....
واقعا لنز 11-24 لنز جالبیه اگر بخوایم تو کراپدار معادل این 11 رو داشته باشیم باید یک لنز با فوکال 6.875 داشته باشیم.
مهدی
خوب با این حساب یه نظر دسته جمعی دوستان بفرمایند بدون احتساب لنز ها (چون بررسی اون جای دیگه ای هست . انتخاب بر اساس لنز مورد نظر برای انتخاب برند دیگه میشه موضوع لنزها) کیفیت خروجی بادی های هم رده کنون و نیکون تفاوت ملموسی دارند یا ندارند ؟
خوب وقتی Jpeg و یا Raw عکاسی می کنید ؟
تا حالا انصافا کسی بوده که بدون احتساب بحث مالی (چون در اینجا تو خرید اول انتخاب میشه) دوست داشته باشه بره به سمت اون یکی برند و به نا به دلایلی ؟؟؟( اگر دوست داشتین تو صفحه شخصی هم میشه جواب بدید) و به چه دلیلی؟
به نظر بنده کارکردن با منو و تنظیمات و آرگنومی به مرور تبدیل به عادت و ازبر میشه اونی که مهمه اینه که :
بعدا نگیم اه اینو نمی دونستم کاش با اون یکی برند شروع می کردم یا جلو می رفتم ؟ خوب تغییر برند شاید خنده دار و یا خیلی پر هزینه باشه