سلام
کاملا بستگی به نیاز شما دارد، هر سه ژانری که نام بردید سرعت عکاسی انقدر بالا است که اصلا استابلایزر بدون استفاده است! (به خصوص ورزشی و حیات وحش) به عنوان مثال در عکاسی تئاتر یا سالن های با نور کم که مجبور به استفاده از سرعت های پایین خواهید بود نیاز است! به خصوص در 200 میلی متر محسوس تر است...
امشب تلوزیون داشت پشت صحنه سریال کیمیا را نشان می داد: جالب بود اولاٌ با dslr فیلمبرداری می کردن دوماً لنزشون هم 70-200 بود...
برام جالب بود حجم عظیم این سریال با دوربین عکاسی و 70-200 فیلمبرداری شده بود.
ببخشید اگه بی ربط بود. (البته زیادم بی ربط نبود: لنز 70-200 بود توش...)
شهرام جان...70-200 خیلی کاربردی تره...خیلی جاها بدردت میخوره...بنوعی همه فن حریفه ...کمی وزنش زیاده و حجیمه و گرونه ولی محاسنش اینقدر زیاده که معایبش رو میپوشونه.. 85 فقط بدرد پرتره میخوره ولی 70-200 هم به درد پرتره هم منظره هم ورزش هم مراسمها و کنسرتها و هم خبری و تا حدودی هم حیات وحش ! بنظرم با کمی دور اندیشی همین 70-200 رو بگیر ... حتی اگه فعلا فقط قصدت پرتره باشه...
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
به این تاپیک مربوط نمیشه ولی بسیار فکر خوبیه... البته من تا حالا تجهیزات عکاسی رو اجاره نکردم ولی همین لایت هوس خوبه .. در ضمن چندجا خوندم که 85 ال در اپرچر 1.2 مشکل فوکوس داره روی بدنه های فول فریم کانن.. حتی 5 مارک 3.. ظاهرن فقط روی وان ایکسها مشکلی نداره...
به 70-200 تامرون هم بصورت جدی فکر کن...
پوزش بابت آف تاپیک حاد !!!
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
ا نظر کاربرد متفاوت هستند. 200-70 تنها ایراداتی که میشه بهش گرفت وزن بالا (که 85 هم نسبت به حجمش کاملا سنگین است) و فضای زیادی که اشغال میکنه است.
شاید به نظر شوخی برسه ولی من با اف بستش مشکل دارم! گرچه اف 2.8 باز محسوب میشه اما در مقایسه با اف 1.2 بسته است.
سرعت فکوس بالا همراه با دقت خیلی خوب هم از ویژگیهای این لنزه.
در مورد مشکل فکوس لنز 85 1.2 این لنز مشکل فکوس نداره و مشکل از جابجایی نقطه فکوس و عدم دقت در عکاسی بوجود میاد. و اینکه به هرحال در اف 1.2 خیلی شارپ نیست و در کراپ 100% روی 1.2 نباید انتظار خیلی شارپ داشته باشید. به هر حال بدنه های سری 1 توانایی فکوس بالایی دارند ولی من نه با سری وان و نه 5دی مارک 3 هیچ مشکلی نداشتم.
اگر تا 2.8 استاپ داون بشه از 200-70 شارپرتره. برای کلوز آپ اگر با 85 و اف 1.2 عکاسی کنید چیز زیادی در فکوس نخواهید داشتالبته همین شارپ نبودم در دیاف باز ایراد بزرگیه ، مخصوصه برای کلوس آپ و پرتره های بسته ..