جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام...
این قضیه وزن زیاد لنز و مشکلات ناشی از اون و خستگی و دیسک کمر و فلج شدن و ... کاملا سلیقه ای است و بستگی به فیزیک بدنی هر فرد داره و نمیشه اینجوری واسه کل قشر عکاس یه نسخه واحد پیچید که آقا قطعا کمرت زیر بار این لنز خواهد شکست !!!!
بنظرتون اگر اینقدر این لنز سنگینه که نمیشه نیم ساعت تحملش کرد پس چرا اساسا این لنز جواهر تولید شده و کماکان هم داره تولید میشه؟؟؟ بنظر شما شرکتی مثل کانن از این نکته غافله و داره روی لنزی کار میکنه که بخاطر وزنش بلا استفاده است و فقط بدرد کلکسیون داران میخوره؟؟؟ نخیرررر !!
بنده چند وقتیه تامرون 70-200 خریدم که از نظر وزن بنظرم شبیه مدل کاننی هست.. و انصافا ازکار با این لنز دارم نهایت لذت رو میبرم !در حدی که بنوعی شده لنز واک اروندم و بندرت بازش میکنم !!! وزن و هیکلش نه تنها برام آزار دهنده نیست که بلکه بر عکس !! چنان خوشدست و متناسبه برام که از روز اول عاشقش شدم..
ختم کلام... برید این لنز رو شخصا امتحان کنید و در دستتون بگیرید و چند ساعتی باهاش کار کنید ( در صورت امکان از دوستی قرض بگیرید) و ببینید باهاش حال میکنید یا نه... شاید مثل من عاشقش شدید و شاید هم در همون دقیقه اول قیدش رو زدید ...صرفا به شنیده ها اکتفا نکنید که آقا سنگینه و فلانه و بستانه و و و و......
موفق باشید
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
سلام
از دوستان کسی این نوع کاور برای لنز 200-70 رو در اینجا مشاهده کرده و اگر جواب مثبت هست ممنون میشم اطلاع بده
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام
فکر میکنم فوم عایق بندی لوله های تاسیسات که در سایزها و ضخامتهای مختلف موجود است با توجه به جنس و دوام عالی ؛ خیلی مناسب کار شماست
images.jpg
A-C-Rubber-Insulation-Tube.jpg
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.