سپهر خان قضیه رو پیچیده تر نکنید!!!! این 135 F.2 خیلی لنز عالیه ، اما من 200-70 جدید رو گرفتم تا از تعدد لنزای پرایم کم کنم، به دو دلیل: کم کردن هزینه و دردسر حمل و تعویض. خوب البته به نظر من 200-70 f/2.8 isII جز استثناهاست که با توجه به زوم بودن از لحاظ اپتیکی همپای رقبای پرایم خودش هست.
در مورد 70-24 جدید، من هم خیلی مشتاقم، اما اگه مثل 200-700 جدید بخواد قیمتش نجومی بشه ( که میشه) کار یه جورایی دوباره سخت میشه.
مرسی
سلام
به نظر من دو لنز 24 - 70 و 70-200 f2.8
بهترین لنزی هست که میشه برای این دوربین تهیه کرد
البته من روی 7d از 24-105 استفاده میکنم
اما 24-70 با اون دیافراگم بازش معرکه است.
بودن یا نبودن . . . .
سلام.
با توجه به اینکه لنز 70-200 با دیافراگم 2.8 نسخه 2 را در اختیار دارید پس لنز لازم برای عکاسی پرتره های بسته و پرتره های سر شانه را در اختیار دارید (آن هم با کیفیت عالی !)
به نظرم لنز 24-105 بر روی فول فریم ترکیب بسیار خوبی است . و استفاده زیادی دارد.
لنز 24-70 لنز بسیار ارزشمندی است، به نظرم با توجه به وزن بالایی که دارد نمی تواند به عنوان یک لنز همه کاره مورد استفاده قرار گیرد ( هم وزنش زیاد است و هم تعداد دفعات تعویض لنز را افزایش می دهد)
من شخصا از 50 f 1.4 روی دوربین 40D استفاده میکنم. این لنز، لنزی سبک و سریع است و به نظرم نسبت به قیمت و سرعتش و جنس بدنه، لنز جذابی است. به خصوص وقتی روی فول فریم باشد.اما فرمودید تا حدودی کمال گرا هستید خواستم متذکر شوم این لنز از F2.0 به بالا توانایی های خود را نشان میدهد. به نظرم در f1.4 , f1.8 تصویر آنچنان شارپ نیست ولی اوضاع از f 2.0 به بالا خوب می شود.من آدمی هستم که توی تهیه وسایل عکاسی ام تا حدودی کمال گرا هستم
در نهایت با توجه به ابزار هایی که در اختیار دارید اگر من جای شما بودم حتما ترکیب 24-105 + 50 f 1.4 را انتخاب میکردم.( یا حداقل تا معرفی نسخه جدید 24-70 لنز 50 f.14 را تهیه می کردم و صبر میکردم تا نسخه جدید این لنز به بازار بیاد.)
امیدوارم شرایط مالی تان به گونه ای شود که بدون فروش 24-105 لنز 24-70 را هم تهیه کنید.:)
سلام
جناب حسینیان منبع خاصی دارید برای این گفته یا فقط مطمئنید که می یادیا حداقل تا معرفی نسخه جدید 24-70
بنده از علاقه مندان کل 24-70 های تاریخم و البته 28-75 تامرون
ممنون از دوستان من تا به اینجا همهٔ پیشنهادها رو خواندم ، منتها برای انتخاب آخر خودم دوباره احتیاج به ۱ راهنمائی کلی از شماها دارم :
اینکه من هم دوربین کانون ۵د مارک ۲ دارم همچنین ۳ عدد مولتی فلش ۴۰۰ و همراه با خیلی وسایل جانبی دیگه ... تهیه کردم. تنها هدف من هم عکاسی فشن بوتی پرتره در فضای استودیو و خارج از استودیو هست.
حالا شدیدا احتیاج به لنز دارم :
با این تعاریف دوستان که بعضیها میگن صبر کنید لنز جدید میاد و ...حالا در خرید لنز دچار شک و گمراه ی فراوان شدم و به لنز هم احتیاج فوری دارم چون کلا حدوداً همهچیز دارم بغیر از لنز !!!
لطفا دوستان من رو راهنمائی کنن که من قسط دارم هفته آینده لنز خریداری کنم دقیقا بهترین انتخاب در شرایط فعلی برای من چه لنزی یا لنزهای میتونه باشه با توجه به مسیری که در عکاسی عرض کردم همچنین کیفیت ( هم برام خیلی مهم هست )
ممنونم