در کل تصمیم گرفتم انتخاب نهایی را ابتدا انجام دهم.البته 1 میلیمتر واید بیشتر هم بی تاثیر نبود!
بیشترین استفاده در محیطهای بسته و اجتماعی
برای محیطهای بسته و عکاسی ز موضاعات اجتماعی مانند مجالس و غیره 35-16 به جهت داشتم دیاف بازتر و عمل کردی بهتر در جهت کنترل اعوجاج انتخاب برتری خواهد بود
16-35 و 17-40 تفاوت کیفی چندانی ندارند بارزترین تفاوت همان اف بازتر است.اما وقتی هر دو را با 14-24 نیکون مقایسه کنید مثل من به یاس فلسفی می رسید. جناب حاجی آبادی اگر می توانید با فوکوس دستی سر کنید در خرید 14-24 نیکون و تبدیل شک نکنید.
سلام خدمت دوستان
از دوستانی که تجربه استفاده از فیلتر را روی این لنز دارند یک سوال دارم.
آیا برای استفاده از فیلترهای UV، CPL و Variable ND روی این لنز محدودیتی وجود دارد؟ آیا نسخه معمولی فیلترها مشکل ویگنتینگ (ناشی از بدنه فیلتر نه ویگنتینگ معمول فیلترها) ایجاد خواهد کرد و باید نسخه Slim خریداری شود؟
متشکر
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
يک سؤال دوستانی که اين لنز رو دارن يا داشتن دارم :
اين لنز برای استفاده روی دست چطوره؟ قبلاً 24-105 داشتم و گاهی که بيرون ميرفتم و منظره خوبی ميديم ميتونستم راحت باهاش عکس بگيرم
با اين لنز مثلاً روی 17 و شاتر اسپيد 1/60 ميشه عکس خوب و شارپی روی دست گرفت؟ (ترجيح ميدم ايزو پايين باشه و معمولاً اف 9 )
24-105 لنز خيلی خوبی بود اما ديستورشن زيادش اذيت ميکرد
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2