آقای هژیز آذر ! چی شد پس برادر من ؟ شما دیگه پیگیری نکردی که ببینی نورنگار میاره یا نه ؟ ما منتظریم ها !!!
آقای هژیز آذر ! چی شد پس برادر من ؟ شما دیگه پیگیری نکردی که ببینی نورنگار میاره یا نه ؟ ما منتظریم ها !!!
من چند روز پیش نورنگار بودم دیدم تعدادی 50 کانن F1.8 داشتن...
خلاصه اونایی که میخوان تا دیر نشده بجنبن!
بزودی بنده هم این لنز رو خریداری میکنم.
من امروز رفتم و خریدم100 تومن دقیقا نمی دونم چند تا دیگه داشت ولی 4-5 تا جلو چشم بیشتر نبود
سلام!
کاشکی پس از این همه توضیحات یکی پیدا میشد حداقل شماره تلفن و آدرس این نور نگار رو هم میگذاشت تو این تاپیک!
امير آروند
خیلی ممنون!
به قول قدما:
کار را که کرد آنکه تمام کرد!
امير آروند
من هم خريدم .
100،000 تومان .
55-18 خدا بيامرز رو هم دادم كه البته مبلغش كسر شد.
50mm f/1.0 كه نميشه ! ولي عجب لنزي واقعا به قيمتش ميارزه.
فوكوس سريع ، اما نه چندان بي صدا كه خب براي من مهم نيست ، سوژه هام با صداي اون فرار نمي كنند!
ساخت مالزي.
ديد زدم 9 تا جلوي چشم بود.
هادی هژیرآذر
با تشكر از دوستانی كه پيگير بودن و به فكر باقی دوستان خود. من هم به لطف خبر فروش اين لنز هفته پيش خريدم.
فقط يه مسئله ای كمی به فكر من و وادشته اينه كه ساخت ژاپن اين لنز با قيمت 170 هزار تومان هم در بازار وجود داره، من اين موضع را امروز متوجه شدم در واقع لنز را از نزديك ديدم.
و اين لنزی كه من خريدم ساخت مالزی. ميدونم هيچ اختلافی از لحاظ كيفيت اپتيك با هم ندارند ولی نميدونم چرا بايد دو سری ساخت باشه؟! ميتونه احتمال اينكه تفاوتی هرچند جزيی در ساخت وجود داشته باشه. :confused: به عنوان مثال عمر بيشتری بكنه. آيا به نظر شما دوستان ارزش هفتاد هزار تومان بيشتر دادن را داره يا نه؟ با توجه به اينكه لطف اين لنز به پايين بودن قيمتشه. البته اين را هم بايد بگم اين سری كه شركت نورنگار وارد كرده همگی توزيع كانن آمريكا است. در ضمن من از خريدم هم كاملا راضيم فقط برای كنجكاوی عنوان كردم.
مجتبی ناظمی
اینکه توزیع Canon آمریکا ست ، خیال منو راحت کرد و فکر نمی کنم با 170 تومانی ها فرقی داشته باشه . ضمن اینکه نداشتم و اگر داشتم 170 برای این لنز نمی دادم.
هادی هژیرآذر