من زیاد در جریان لنزهای کانن نیستم...
ولی یک سوال...
اگر درست حضور ذهن داشته باشم لنزهای نرمال 1.8 کانن چند نسخه داشت...
ممکنه نسخه های قدیمی تر ساخت ژاپن باشه و جدید تر ها ساخت مالزی.
چون بسیار بعید میدونم یک لنز در دو کشور تولید بشه....
من زیاد در جریان لنزهای کانن نیستم...
ولی یک سوال...
اگر درست حضور ذهن داشته باشم لنزهای نرمال 1.8 کانن چند نسخه داشت...
ممکنه نسخه های قدیمی تر ساخت ژاپن باشه و جدید تر ها ساخت مالزی.
چون بسیار بعید میدونم یک لنز در دو کشور تولید بشه....
من هم فكر ميكنم همينطور باشه كه شما ميفرماييد.
هادی هژیرآذر
آرش خان سلام، :) نسخه قديمی اين لنز با ورژن جديدش يكی از روی نسخه II معلوم ميشه و دوم اينكه نسخه يكش جنس بدنش فلزی است و سال 1987 به بازار اومد (عكس وسط) و اين نسخه دومی سال 1990. يك نسخه ديگم هم داره كه فكر كنم برای عهد يه قل دو قل كه شبيه لنز دوربين های Rangefinder ميمونه (تصوير لنز نقره ای). بعد روی فروم سايتهای مختلف مانند photo.net هم من بار ها ديدم كاربران عنوان ميكنند كه نسخه II كه خريدند ساخت مالزی يا ژاپن.
مجتبی ناظمی
ممنون از اطلاعات دقیق شما...
لنز 28-200 نیکون سری g که دارم محکم همه جاش خورده ساخت ژاپن... در حالی که تمام نسخه های دیگه از این سری لنز که دیدم ساخت ژاپن نبود.
باز تاکید میکنم... بعید میدونم یک لنز در یک زمان در دو نقطه تولید بشه... اگر یک مدل لنز و یا دوربین در دو کشور ساخته شده باشه... احتمالا خط تولید جابجا شده و مثلا در همون سال 1990 که فرمودین این لنز در ژاپن تولید شده و بنا به نیاز بازار دوباره در سال 2000 در خط قرار گرفته(ولی اینبار در کارخانه جدید کانن در مالزی) و تولید شده....
کمپانی های دوربین و لنز عموما تجهیزات رو بر اساس برآورد خاصی تولید میکنن و به بازار و انبارهای خودشون میفرستن... و چیزی به نام خط ثابت تولید وجود نداره...
خلاصه اینکه با لنزهاتون صفا کنید!
از لحاظ کیفی تفاوتی بین کشور سازنده وجود نداره...
به هرحال چه ساخت چین باشه چه ساخت مالزی چه ژاپن همشون کنون هستش و نباید قیمتش زیاد تفاوت داشته باشه (شاید به اندازه 5-6دلار نه بیشتر) ولی فروشندگان ما که میدونن مشتری های ایرانی به ساخت و مارک حساس هستن قیمت های مدل ژاپنی و مالزی ش رو در حد 70-80هزار تومن اختلاف قیمت داره تا از این راه به نون و نوایی برسن (نیست که اصلا درآمد ندارن).
سلام.
از دوستانی که این لنز رو خریدن یا داشتن ، تقاضا میکنم چند تا دونه عکس بذارن یا لینک بدن ببینیم این اعجوبه 100 تومنی چه حرکاتی بلده . عکس پرتره باشه که خیلی بهتره .
ممنون .
این لنز در آمریکا 80 دلار قیمت داره.یعنی کمتر از 75000 تومان.قیمت لنز اینجا خیلی بالاست.تازه نور نگار مناسب میده!!