سایت PBase
سایت PBase
ویرایش توسط infinity : Tuesday 31 October 2006 در ساعت 09:22
هادی هژیرآذر
سایت PHOTO
ویرایش توسط infinity : Tuesday 31 October 2006 در ساعت 09:23
هادی هژیرآذر
جناب هژيرآذر عزير
من كه كنون باز نيستم ولي بابت اين فيلتر شكن سايت فتوسيگ از شما تشكر مي كنم. الان حدود 3 هفته است كه نمي توانم به اين سايت وصل شوم...كه خوب الان با اين فيلتر شكن توانستم فكر كنم به واسطه سياست هاي اين دولت بي فكر بايد يه تاپيكي رو هم براي اين فيلتر شكن ها بايد باز كنيم كه آدرسها حالا يا به صورت عمومي يا به صورت خصوصي بين افراد رد و بدل شود...ببخشيد كه زدم به خاكي...شما بحثتان را ادامه بدهيد و ما هم از آنها استفاده مي كنيم...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
من هم فكر نمي كنم كسي بخواهد اينجا آتش بيار معركه باشد...هرچه باشد مي خواهيم از يك محيط علمي و دوستانه و حرفه اي لذت ببريم و از تجربه هاي يكديگر استفاده كنيم...ولي عرض كردم چه بايد كرد با بي فكري ها و بي تدبيري هاي روزافزون...من تلاش مي كنم در صورت نياز به فيلتر شكن به صورت خصوصي مزاحم شما بشوم (اگر اجازه بفرماييد) ولي در عين حال از مسئولين سايت هم درخواست مي كنم در صورت صلاحديد در اين خصوص هم اظهار نظر كنند...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
من با شما کاملا هم عقیده هستم .
برای فیلترشکن هم بطور خصوصی در خدمتم .
هادی هژیرآذر
آقای هژیر آذر ، ممنون .
از دوربین خودتتون نمیشه عکس بذارین ؟
با سلام به همه دوستان ... من هم امروز رفتم این لنز رو از نورنگار خریدم ... توضیح اینکه فقط یه دونه دیگه مونده بود ( بغیر از اینی که من خریدم ) ... این اولین عکسیه که من با این لنز گرفتم ... اگه می بینید خیلی حرفه ایه تعجب نکنید !!! :biggrin: ( فقط برای تست عکس گرفتم تا بقیه دوستان هم کیفیت این لنز رو ببینند ) ... عکس با فرمت RAW گرفته شده و تنظیم رنگ هم شده .