کلا 18-55 آی اس تصاویر شارپتری داره یا 50mm ؟
کلا 18-55 آی اس تصاویر شارپتری داره یا 50mm ؟
از EF 50 f1.8 انتظار بالایی نباید داشت ... سافت بودن در 1.8 و فوکوس گاها نا موفق ... به اندازه پولی که پرداخت می کنید باید انتظار داشت ... من جای شما بودم در جایگزینی لنز کیت با نمونه IS دار تردید نمی کردم ...
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
hاگه یک هفته صبر کنید منم میخوام
f/1.4 چطوره؟؟ بهتره با نه؟
من هم میخوام اگه یک هفته صبر کنید
از گروه مدیریت عذر میخوام تا دوباره بن نشدم چرا فروم ها بر عکسه جایی که پست ها بره آخرین صفحه میاد صفحه اول و من فکر کردم فروش این لنز را تازه گذاشتید
من اصفهان هستم آیا کسی میتونه بگه من از کجا خریداری کنم؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستانی که تجربه کار با اين لنز رو دارند سؤالی داشتم .اين لنز ميتونه در داخل استديو برای عکس های تمام قد و نيم قد کارايی داشته باشه ؟البته با دياف کاملا بسته .من در حال حاضر رنج وايد ندارم ولی قصد خريد 24-70 را دارم که در حال حاضر ميسر نيست .در حال حاضر از لنز 28-80مم استفاده ميکنم که تقريبا فاجعه است .ميشه از اين لنز به طور موقت تا زمان خريد 24-70 استفاده کرد ؟شارپنس کامل رو داره ؟
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
یکی از دوستان آتلیه دار با همین لنز در آتلیه به همان منظور که گفتید عکاسی می کنند و بسیار راضی هست. فکر میکنم با این قیمت بسیار نازل ارزش خریدن و تست کردن را داره و البته گمان کنم کارایی خوبی برای شما خواهد داشت ...
در مورد شارپنس باید بگم که بعد از دیاف 4 به بعد واقعا شارپنس خوبی دارد (قطعا شما داخل استدیو دیاف بسته تری انتخاب می کنید) و مشکلی با اون نخواهید داشت.