توي اين ليست من رو هم حساب كردين ؟
البته من از نورنگار نگرفتم
توي اين ليست من رو هم حساب كردين ؟
البته من از نورنگار نگرفتم
محمد امدادی
بله قيمتها مال امروز هستند
دوستاني كه لنز 50 م م 1.8 رو مي خواهند ميتواننند از نورنگار با قيمت 100 هزار تومان تهيه كنند.
مسعود قدیری
من هم دیروز از نورنگار گرفتم.
بیشتر از تصورم خوب بود!
مریم
Canon EOS 400D
Canon EF-S 18-55 f:3.5-5.6
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sony Cyber-shot P5
Sony HDR- SR1
هر آنچه نپاید، دلبستگی را نشاید
با سلام به همه دوستان. شاید کمی عجیب باشه ولی بر خلاف تعریف هایی که میشه من تا حالا نتونستم عکس خیلی خوب با این لنز بگیرم. در واقع اکثر عکسهایی که می گیرم فلو و تار میشن. حتی با دیاف های بسته تر هم که عکاسی می کنم باز هم قابل قبول نیست. آیا برای شارپ بودن عکس باید یک حداقل سرعت رو رعایت کنیم و با توجه به فاصله کانونی 50mm فرضا سرعت شاترمون از یک حدی (مثلا 100/1 ثانیه) نباید کمتر بشه؟ از دوستانی که با این لنز کار می کنند خواهش می کنم اگر تا حالا عکس خوب و شارپی گرفتند شرایط سرعت و دیاف رو بگن چه جوری بوده شاید من دارم جایی اشتباه می کنم . و یا شاید هم لنز من مشکلی داره ؟ ممنون.
دوست عزيز، قبل از هر نتيجه گيری لطفا اين كار ها را انجام دهيد: اول از سه يك پايه محكم استفاده كنيد، دوم Mirror lockup را فعال كرده و سپس شروع كنيد در حالت self timer از يك سوژه كاملا ثابت با ديافهای مختلف عكس بگيريد. نقطه فوكوس هم حتما در يك نقطه ثابت از كادر باشد.
اگر باز هم عكسها فلو شد كه بسيار بعيد است، به يكی از دوستان كه شرايط تست بهتری دارند هم لنز را برای دست بدهيد، اگر دوباره عكسها مشكل دار بود، لنز بايد كاليبره شود. حالا چرا عكسها اكثرا با اين لنز تار ميشوند؟ چون اين لنز بسيار سبك است و روِی دوربين مثل من خيلی تعادل وجود ندارد، به همين خاطر هنگام عكاسی روی دست لرزش دوربين زياد ميشود، حتی در ديافهای پايين ضربه آينه هنگام فشردن شاتر باعث تكان خوردن دوربين و عملا باعث فلو شدن و يا جابه جايی نقطه فوكوس ميشود. در ديافهای پايين حتی اگر سرعت شاتر روی 1/8000 هم باشد به علت عمق ميدان پايين اين لنز با كوچكترين حركت افقی دوربين حتی در حد كمتر از ميليمتر نقطه فوكوس به يك نقطه ديگر منتقل ميشود. كه برای اين مشكل خودم هر وقت بخواهم با دياف پايين عكس بگيرم از سه پايه استفاده ميكنم و يا سعی ميكنم از دياف بالا استفاده كنم. البته با تمرين زياد ميتوان تا حدی مشكل لرزش دست را حل كرد.
مجتبی ناظمی
من توصیه می کنم سیستم اوت فوکوس دوربین خود را هم بررسی و آزمایش کنید.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3717