من قبلا هم اشاره کردم که مشخص کنید که چه چیزی می خواهید. دلیل آن هم در پستهای اخیر کاملا خودش را نشان میدهد. من خیلی (یا بهتر بگم اصلا) در زمینه عکاسی تبلیغاتی تجربه و دانشی ندارم. ولی اینقدر متوجه شدم که روش شما برای خرید یا برای گرفتن مشاوره، روش نامناسبی است که به احتمال زیاد به نتیجهی خیلی مطلوبی نمیانجامد. (امیدوارم حدسیات من نادرست از آب در بیایند)
از یک سو شما عکس با کیفیت خوب! میخواهید بگیرید. ولی این کیفیت خوب یعنی چه؟ کیفیت خوب در موارد مختلف، نظیر نمایش در اینترنت، چاپ در مجلات و روزنامه، چاپ برای تبلیغات در ابعاد بزرگ در سطح شهر معنای کاملا متفاوتی خواهد داشت. شما این کیفیت را تعریف نکردید.
در مورد موضوعات عکاسی هم با توجه به موضوعات، هم لنز و هم بدنه میتوانند بسیار تعیین کننده باشند. فکر میکنم در مورد لنز بحث شده. در مورد بدنه هم بسته به اینکه شما در چه شرایطی و از چه چیزهایی عکاسی میکنید، انتخابها متفاوت خواهند بود. عکاسی از یک خودرو در شرایط آب و هوایی نامساعد، عکاسی در سرعتهای بالا برای ثبتهای خاص، بدنههایی قوی و پر سرعت لازم دارند. ولی هنوز هم دقیق مشخص نیست که شما از چه چیزهایی عکاسی خواهید کرد.
اختلاف کیفیت مد نظر شما و یک عضو فعال فروم، اختلاف بین 2 و 20 میلیون تومانه. این اختلاف کمی نیست و نشان دهندهی پیچیدگیها و ریزهکاریهای فنی این کار است.
با توجه به اینکه شما قصد کار تجاری و کسب درآمد از این راه را دارید، پیشنهاد من این است که قبل از اقدام به خرید، یک چشمانداز حرفهای و یک طرح بلندمدت کسب و کار تهیه کنید و در آن، زمینهی فعالیت خود طی پنج تا ده سال آینده را تبیین کنید. به صورتی که فعلا با تجهیزات مختصری و در زمینههایی محدود، کار را شروع کنید و رفته رفته ضمن کسب تجربه (چه در عکاسی و چه در شناخت بازار) و نیز کسب درآمد، محدودهی کاری خود را گسترش و متناسب با هر گام، تجهیزات خود را ارتقا ببخشید.
پس از تدوین این برنامه، با مشخص کردن نیازها، طلب مشاوره کنید.